Клише, но преспах с бившия - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Клише, но преспах с бившия
преди: 13 години, 11 месеца, прочетена 3683 пъти
От заглавието си личи. Снощи, без някаква определена причина, преспах с него. И сега се чувствам ужасно зле, защото той ме нарани страшно много, а аз поддадох... Знаех още от началото, че е просто секса, и пак не успях да кажа не. Не го и желаех толкова. Мисля, че беше по- скоро любопитството какво ще е, дали ще е хубаво. Странно, но като я няма любовта, явно всичко се променя. Поне за мен. Бях чисто сексуален обект и няма как да скрия, че после ми стана ужасно, особено след като той ми е правил живота черен. Освен това изневери на приятелката си с мен. Попринцип никога не бих спала с момче, което има приятелка. Наистина. Но и го върнах, така да се каже, защото тя се намеси във връзката ми преди и аз бях нещастна. Беше нещо като " да докажем коя е по- желаната сега".
Но пак не ми е добре сега. Защото не съм свикнала да бъда втората, да бъда за единия секс. Моля за съвет как да изляза от този омагьосан кръг... Искам да се отърва от него, от носталгията по него. И като начало как да спра да се чувтвам долна и виновна, макар, че аз бях наранената в началото от новата му приятелка и от него. За да не ме помислите за някоя курва, да уточня, че той е единствения човек, с който съм спала, и преди това бяхме заедно повече от 2 години.
Надявам се на съвети и мнения от всички, които са преживяли това. Благодаря

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 11 месеца
hash: a69cdc90c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Защо си толкова сигурна, че си била само сексуален обект.
Не пишеш от колко време сте разделени, но две години връзка си е сериозно нещо.

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 2138ea0f42
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Хвани си нов приятел и ще забравиш за първия веднага. Ти не си правила секс с никой друг а искаш да го забравиш. Така не става, няма тръпка,не е като преди но нямаш база за сравнение. С новия само за месец ще забравиш че си имала друг, затова не се чувствай виновна за нищо и по скоро си намери друг.

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: e68b5d33ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Явно си такъв харакер. Аз ти предлагам просто да го игнорираш... и да търсиш щастието си другаде. Предполагам, че си млада (да не кажа мъничка), имайки предвид това което си написала, така че момчета много... и то много по-готини.
Не влизай в тъпия им филм на тези двамата, бившия ти приятел и приятелката ти. Бъди над тяхното ниво.

Бамби

 
  ... горе^
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 204a47cb09
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Номер 1, за съжаление е пределно ясно, че няма какво друго да съм била. Той я обича, и не го крие от мен, беше му станало кофти, че тя се занимавала там с някакви и си е спомнил колко як секс сме правили- ок, вярно супер беше, допадахме си във всичко, което искаме, поласках се, като каза колко пъти си е представял,но.. дотам. Разделихме се за първи път преди година, но след това се събрахме декември и пак се разделихме окончателно. Номер 2, мерси за съвета, опитвам се, но ми е трудно, защото не се влюбвам лесно. Когато някой ми хареса, ми държи много малко, и изстивам. С бившия не бях така. Напротив. Обичах го до последно въпреки всички мизерии. Номер 3, благодаря и на теб за съвета. Ще се опитам наистина да го игнорирам. Иначе не съм малка, на 21 съм. Просто да кажем, че съм много принципен и трудно влюбчив човек. Не ме е срам да кажа, че съм нямала богат опит (освен в секса, което е очевидно) и във връзките. Той беше първата сериозна- повече от 2 години. Както и да е.... след като уточних тези неща, ако имате нещо за доизказване, насреща съм да чуя :)
авторката

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 5ef1b114f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Случва се и си много права - винаги се усеща дали мъжът прави секс със или без любов. Така, че според мен /имам същите разбирания и чувства като теб/ не се чувствай виновна. Просто си кажи, че това е отминал етап и гледай напред. Ще срещнеш друг - не се съмнявам.

 
  ...


...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 5c878867ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Търпение забрави го като си откланяш вниманието започни да се занимаваш с нещо различно и ще го забравиш и когато това стане ще срещнеш друг

 
  ... горе^
преди: 13 години, 11 месеца
hash: c89cf72c3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Поздрави на авторката от още един принципен човек. :) Много често се дразня в този сайт от жени без принципи. В твоя случай обаче ( както и в моя) тези принципи ти разказват играта. :))) Иначе сериозно, не мисля че някой би те обвинил. Нали знаеш, виновен е този който изневерява. В случая това не си ти. Незнам, но и аз не сам особено на мнение, че е добре да се занимаваш с това момче.
Ралф

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 204a47cb09
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Мерси, Ралф, за мнението. Аз знам прекрасно, че не трябва да се занимавам с него, просто се почувствах виновна пред себе си и собствените си идеали. Радвам се, че все още някой уважава принципите и благодаря, че не ме съдите :) Надявам се повече да не се поддам и да спра накрая да мисля за каквото и да е, свързано с него. В крайна сметка, веднъж сбърках да го направя, видях какво е, не ми хареса, втора подобна грешка няма да е любопитство, а глупост :) Поздрави, дано и аз някой ден успея да ви помогна с някой съвет
авторката

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: bc11c14802
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ей котко, защо си мислиш че си втора цигулга в момента.... - човека порсто му се живее и като си назор ти го е сложил. може и да си 5-та примерно. Ей такива кучки като теб заслужават само лашкане - повече ви сърби от мъжете - това е истината. И съм сигурен че ако не си намериш тъпкач, само да си поиска, бившия ти пак ще те ч*ка.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker