Любов - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121112)
 Любов и изневяра (29686)
 Секс и интимност (14353)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18502)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Любов
преди: 13 години, 11 месеца, прочетена 3553 пъти
Здравейте на 22 години съм през живота си не съм имал гадже никога до сега не съм изпитвал любов.Единствените жени във живота ми са били елитните компанионки. . и стриптизиорки през последните 3 години до преди това бях девствен не съм грозен не съм смотан пари не ми липсват...Не претендирам,че съм баровец или богаташко синче просто изкарвам пари бачкам а и живея още със наще те ми помагат много хора ми се възхищават и ме мислят за голям пич,но всъшност усещам празнота самота винаги като видя двойка на улицата ми се прищява и аз да съм така някой ден!
Проблемът ми е че като малък имах много комплекси(мислех се за грозен, смотан, тъп) баща ми беше твърде строг към мене след това тези комплекси се превърнаха във преграда високо самочуствие и скрит комплекс за малоценност.Нямам много приятели имам си само 2-ма но на тях мога да разчитам винаги по купони не излизам да забивам мацки голям съм вече (а преди не ме пускаха) дискотеките ги ненавиждам самият проблем идва от там,че не мога да общувам свободно със момичета,също така превличат ме само над 20 годишните, които пък ме смятат за малък!Търся помощ от сайтовете за запознанства където е пълно със надути патки или пък тези дето се навиват на среща са дебелички и със още по-уникално самочуствие .... Преди време пробвах във агенция за запознанства там ми казаха,че съм малък за техните услуги мисля да пробвам във още няколко не знам какъв ще е резултата...Чуства голяма самота и депресия на моменти която вече няколко пъти се опитах да претапя със скапани амфетамини това е най-ужасното да прецакам живота си от глупост....Искам да намеря момичето със което да ходя прегърнат което да обичам искренно да изпитам силната обич за която само съм слушал...Не търся съчуствие тук просто исках да си излея мъката някъде и да ми олекне малко!Псувайте ме мислете ме за смотаняк и грозник не ме интересува искам само да си имам мойто момиче и аз!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 11 месеца
hash: 9753b9384b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   "Пък тези дето се навиват на среща са дебелички и със още по-уникално самочуствие" и какво като са дебелички???Те хора втора ръка ли са?Явно гледаш само обвивката затова още си сам.

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 6e001eafa7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Може да ти прозучи клищирано,но за всеки пътник има влак,ако си затворен и необщителен как ще намериш своята половинка?Поне почти да общуваш с хора,когато си далеч от хора се затваряш в себе си и така въпбще няма да ти е лесно да си намериш някого :)

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: c0c8a17445
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   А къде го търсиш това твойто момиче? Сред "елитните проститутки" и в агенции за запознанства!..."Не търся съвет, а само да си излея." С подобен род високомерие не знам какво ще намериш

 
  ... горе^
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 781eafaa93
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Любовта не се купува . А докато ходиш в долнопробни барчета къде си мислиш , че ще намериш " Нея " промени си живота !

Ан

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: c3ba1d06b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Горе главата! :) Излизай по-често! Там някъде ще срещнеш и подходящото и свестно (о, каква рядкост) момиче за теб.
Не прибягвай до сайтовете за запознанства.Там е пълно с надути кокошки, регистрирали се единствено за да четат загорелите коментари, които им пишат мъжете.Един вид са пристрастени към комплименти и се крепят на това.А факта, че са неграмотни не ги интересува..

*Syndrome

 
  ...


...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 02f3e72c0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ако искаш подкрепа или съвет пиши на bezlbov@abv.bg

 
  ... горе^
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 7984536e4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Млад си още и затова не се терзай. Много пъти ще срещаш любовта и много пъти ще я бъркаш с друго. Ще бъдеш и щастлив и нараняван и ще се учиш - всеки път ще учиш големия урок за това, за което всички говорят как нямало или имало любов и как се обича. Далеч съм от мисълта, че си високомерен, по-скоро ти търсиш изход, търсиш решение. Сам си разбрал, че амфитамините не са решение, нито пък баровете или многото приятели, или пък досегашния начин на живот. Промени го малко, а и явно нещо подсказва че трябва да се отвори нова страница. Опитай с разходки сред природа, дори и сам. Пък и известно време е необходимо да си малко сам със себе си, за да намериш "пътя". Минавай всеки ден през най-близкия ти парк. Наблюдавай други хора извън твоята досегашна среда. Общувай с различни хора. Ще срещаш непрекъснато онези, които ще ти бъдат необходими. Обикновено е така...когато човек търси решение, открива точните хора и точните места. А и това, което си написал за приказните взаимоотношения, които си наблюдавал и които искаш да изживееш, повярвай ми и повярвай на себе си - имаш душа и сърце. Напоследък това отсъства в нашия живот - има прагматизъм и егоизъм.
И знаеш ли ? Не знам защо, но реших че ще ти пиша, защото нещо ми подсказва, че съвсем скоро ще я срещнеш, даже в момент когато най-малко си очаквал.
И пиши, защото определено живота ти ще се промени....но започни сам и стъпка по стъпка.

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: c69301e896
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Комплексирани мнения на разни момиченца не искам не посещавам долнопробни барчета нямам нищо против пълничките жени стига да не се мислят за прелесници.... Ходя по-такива места не за да намеря моето момиче а за да се отпусна и все пак не тези години без секс се сещате,че не се стой Високомерен не съм просто реалист *Syndrome Благодаря все пак!

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 941153c02d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   *Syndrome , това беше много грубо от твоя страна. Това че посещавам подобни сайтове правили ме и мене такава........
Ще ти кажа какво мисля аз за мъжете вилнеещи в тези сайтове.
Повече от жалко е, че Българския мъж на средна възраст, изключвам младите жигола предлагащи нескопосан , провинциален секс- та доста ми е неприятно, че хубавия, Български мъж обичащ жените, изкуството и новите неща ..
сега се е превърнал в хленчещоот неразбиране и душевна дребнавост същество, обичащо единствено себе си и скапаната си кола - при възможност за избор.

Да не би да сме се засичали някаде там.....

 
  ... горе^
преди: 13 години, 11 месеца
hash: c69301e896
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Благодаря много 7! :)Днес беше втората среща във живота ми със момиче и премина хубаво!

 
  ...

...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: b61bbe417f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   И аз имам сащия проблем. Тарса любовта вече 2 години и все не попадам на моми4е ... Аз няма да се откажа и сам 100% сигурен че наван има момиче което те чака ... затова варви да го намериш... не се самосажаляжаий :) Успех !

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 7984536e4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Не съм изненадана и съм радостна. Умен си и си духовно богат. Ще успееш и в социално-обществено отношение и в личен план.
А сега се отдай на щастието си.
С поздрав 7 :)

 
  ... горе^
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 316ec8868a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Относно сайтовете - едва ли има нормална жена, дето ще я срещнеш там. Местната фауна са предимно кучки, желаещи да се въргалят във чуждото внимание и после, ами после нищо, както и суперзле психически изстрадали от живота дебелани, развяващи знамето на мъжемразието...Моят личен опит ме отведе до изучаването на Физиогномиката / как да отгатнеш чертите на характера на човека по външния му вид - физиономия, фигура и т.н./, а също и до прецизно, почти тригодишно изучаване и най- вече практикуване на бърза хипноза - Ериксонова, циганска и доста техни вариации. Резултат : сега за 1 час наблюдение отгатвам характера на 7 от 10 жени, които никога не съм виждал преди, а също така в рамките на 15- 30 минути се съвкуплявам със 6 до 8 от тях, ако реша. Това са знания за цял живот, има литература по въпроса, намери още няколко мераклии и тръгвайте в акции - в екип най- лесно се работи!

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 3a720e6fdc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   За номер 16, искам да кажа че е нужно да си много интелектуално изпразнен за да твърдиш това. Аз си мисля пък за мъже като теб, че сте смешници и че живота и особено любовта не е точна наука и тия цигански гимнастики и Физиономиката ти можеш да си ги............... Защото такива като теб се целят точно в тъжните дебелани, щото една умна жена ще те заплюе още като те усети че си......... Психопат!!!

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 946933b0ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Добре казано номер 17:) А до номер 16 и цял живот не стига за да опознаеш някого та камо ли час! Съвкупляваш се с такива които искат да се съвкупляват- ти си дивеч ,а се мислиш за ловец:)! Колкото до автора , мисля че вече е открил това което търси-защото добрите намерения личат от километри и надали има луда дето да изпусне свестен мъж като теб:)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker