Любов ли е или не ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Любов ли е или не ?
преди: 13 години, 11 месеца, прочетена 3882 пъти
Здравейте, аз съм 23 годишна.От София.Имам проблем и незнам какво да направя бихте ли ме посъветвали.Всичко се случи по следния начиин.Един ден отивах на гости на моята леля.Влизайки вътре заварих 2 момчета и нашия общ съсед.Когато ги видях едното от тях ми направи силно впечатление.Въпреки че аз много трудно да се влюбя и да харесам някой.Направи ми впечатление защото погледите ни се срещнаха и осетих страхотно чувство между нас не мога да намеря думи как да го обесня.Както и да е седнах и забелязвах той ме гледаше през цялото време,но аз не обръщах внимание.Вечеряхме пийнахме всичко нормално.Леля ми искаше да отидем до магазина да купим нещо мочетата станаха и тръгнаха с мен да ме придружат,беше късно и не ми се караше сама.Върнахме се от магазина и другото момче слезна с мен остана момчето което ме наблюдаваше с интерес.Почна да говори с мен и незнам почувствах се много странно привличаше ме като с магнит.,и се целунахме.след което той каза аз те харесах от първия миг като влезе.Искам да бъдеш с мен тази нощ,аз най учтиво му обясних че няма да стане,но той продължи да ми говори,след което незнам как стана и защо аз самата не мога да си обясня не съм такъв човек преспахме заедно.През цялото време той ми повтаряше колко ме харесал как иска да бъда негова на никой друг как искал да ме вижда още много пъти,не искал друга.Накрая ми каза че ме обича.Аз бях много учудена.На сутринта отидох да видя леля ми и да пия кафе с нея и възнамерявах да разпитам за момчетата.Тя ми каза о аз забравих да ти кажа момчетата снощи бяха на 17 години ,съседа ги взел от Дом за сираци от някакво село да помогнат за накяква работа,и днес си заминават.Когато разбрах това ми стана лошо .Аз не можех да си представя само какво съм направила въпреки че наистина харесах момчето и то си личеше че и то мен харесва.След което момчето ми се обади и ми каза аз искам да ти кажа аз бях пил,но кажи ми никой не е разбрал за това между нас (искаше да каже леля ми и съседа който го е взел) аз искам да ти кажа извинявай,днес си заминавам.Но кажи ми поне хубаво ли беше?Момчето е някаде там сега в дома.Аз мога да му дам всичко което мога от сърце и бих направила всичко за него.Моля ви посъветвайте ме ,кажете ми какво да направя.Объркана съм той е малък,не заслужава такава съдба.Да го потърся ли .Аз осетих всичко което стана помежду ни беще с любов.Какво да направя.?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 11 месеца
hash: 15ab32c959
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Виж аз сам още малък и нямам много опит в любовта, вапреки това че я търся от вече от доста време. Надявам се да ме приеме6 на сериозо :) . Както и да е ... според мен това момче наистина те харесва и както ти го описваш за него тази нощ е била много специална. И след като и ти го харесваш си струва да го потарсиш. Да ти кажа честно има и вазможност тои просто да е искал да преспи с теб.
Моят савет е да го потарсиш и да разбереш какво мисли тои по вапроса. Надявам се сам бил полезен . Успех!

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 580788bbb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Чак любов от една нощ - струва ми се малко пресилено. Все пак любовта е нещо повече от физическо привличане и харесване. Нали трябва да поопознаеш човека, да прецениш характера и интересите му. Другото е влюбване от пръв поглед - не се случва често, но е възможно. Колкото до възрастта - това е изцяло твой проблем, защото често по-млади момчета са силно привлечени от по-големи момичета и жена. Може той като е расъл така да е по-зрял за възрастта си. Най-добре го потърси, а защо всъщност не сте си разменили телефони или нещо подобно? Така, ще разбереш дали е било нещо мимолетно вследствие на изпития алкохол или той също усеща, че си пасвате. Може пък той да се страхува пръв да те потърси - по-малък е и е от Дом за деца. Изчакай известно време и, ако не можеш да го забравиш - потърси го и нещата ще се изяснят.

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 0ebf81114e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Е, прекарала си се. За другия път внимавай, не си лягай веднага с първия срещнат, който не го знаеш кой е и какъв е.
Иначе, както те посъветваха - не чакай, не гадай. Обади му се и директно го попитай какво мисли. Поне ще ти се изясни, и ще си наясно.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 11 месеца
hash: b94e2f0adb
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Според мен момчето го е направило ( казвал ти е, че те харесва ) , защото е искал да си легне с някоя. Предполагам, че в домът, в който е това е забранено. Нали все още е пубертет - хормоните бушуват и му се иска. Пък и спомена, че е пил. Може би под въздействието на алкохола да се е случило всичко, а може би просто греша. Моят съвет е да не се занимаваш с него, защото е много по-малък от теб и просто няма смисъл. Ако всичко е било истинско между вас, говори с него и му кажи, че плановете му са неосъществими, макар и ти да го харесваш. Успех! ;)

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 6ffc850a0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Целта на момчето е била да преспи с теб. Самото обяснение по телефона, че бил пил, би трябвало да послужи пред теб като оправдание за поведението му, което той явно смята за неправилно. Разбираш ли? Един вид той ти казва - спах с теб, защото бях пил. Ако не бях пил, нямаше да го искам.
Надявам се, че не си била толкова глупава, да го направите без презерватив.
На твое място бих оставила нещата така.

 
  ...


...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 84823065c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Ще ти кажа,че не е било редно да ходиш до магазина с момчето,което те наблюдавло с интерес.Но пък какво от това,че е бил на 17г.Изживей любовта с който и да е!Дори и да е на 17!Почуствай се сеено,че си на толкова,колкото е и той!Не е важно на колко е години,а даи го обичаш.А секса межо вас двамата е било просто забавление ;).

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker