Лятната ми любов от пръв поглед - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Лятната ми любов от пръв поглед
преди: 9 години, 3 месеца, прочетена 1526 пъти
Здравейте! Първо моля модераторите да публикуват историята, защото наистина се нуждая от съвет!
От къде да започна.? На 17 години съм и не живея в България. Лятото работя при родителите си и се запознавам с много, различни хора от цял свят. Там се запознах и с НЕГО. Ако любов от пръв поглед съществува ще кажа, че беше тя. Изглежда като мъжът на мечтите ми. Винаги съм знаела кой тип мъже ме привлича повече. В смисъл кестеняви коси, по-къси, тъмно кафяви очи в които все едно потъваш, усмивка, стил на обличане, аромат на парфюмът му. Както и да е. Дойде при мен и започнахме да си говорим, разменихме Фейсбук и така идваше всеки ден от престоя му ( беше на почивка за 1-2 седмици) и ме канеше да излезем, дори и да знаеше че съм на 16 а той на 21. Той замина започнахме да си пишем и да говорим по скайп. Така в продължение на месеци, но не беше просто писане само на приятели. Беше очевидно, че се харесваме, характерите ни са близки и разбрахте де. Ставах и си лягах с неговите съобщения. Винаги имах някакви очаквания, но не твърде много, защото все пак живеем в различни държави и сигурно щях да го видя чак следващото лято. НО ето, че и двамата бяхме заети, писането намаля и той просто си намери приятелка и спряхме да си пишем напълно. Честитих му, а той ми благодари и това беше. Сега тези които все още четат ще се надявам да си кажат мнението и моля без остри забележки! Не спирам да мисля за него. Явно все още съм супер хлътнала.. Все пак хем е хубав, хем е точно моят тип характер. Не е от завист просто съм честна винаги, приятелката му не е нищо специално на външен вид. Идва доста груба за жена, грозна усмивка. ( не ме съдете за обяснението, просто наистина е така и исках да Ви я опиша напълно) Гледам му постоянно профила, надявам се че все пак може да се разделят и да дойде лятото пък от там да видим. След случилото се пробвах с друго свястно момче, но отново не спрях да мисля за НЕГО. Не мисля, че някога чувствата ми към НЕГО ще изчезнат. Дори и първата си любов не помня така.. Нали знаете все към един ще имаме повече чувства и няма да забравим.. Е надявам се да не съм ви отекчила.. Надявам се също, че нямам много правописни грешки и ще чакам съветите Ви.. (п. с не бъдете много строги)
Лек ден!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 3 месеца
hash: 68cb59c3a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   О колко интересна история.. И на мен ми се случи нещо подобно И ще следя темата за коментари.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: edd4a9784d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Амиии, моето мнение е, че "НО ето, че и двамата бяхме заети, писането намаля и той просто си намери приятелка и спряхме да си пишем напълно" показва, че всичко това си е било просто влюбване с малко повече филмиране. А това, че сегашната му приятелка е груба и с грозна усмивка не означава, че тя не може да изпитва истински чувства, че той не я харесва, или че връзката им не е успешна. Малко се заблуждаваш за завиждането. Щом ти се иска да се разделят, значи ? завиждаш. :) Явно свястното момче няма достатъчно атрактивен вид за теб, избираш предимно по външен вид.
Моят съвет е да си преосмислиш мирогледа относно какви качества да цениш в един мъж, за да не станеш поредната влюбена до гроб, недолюбена наивница (щях да използвам "патка" но не знам дали е по правилата).

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 8ba39436c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Влюбването е вид химия. Все пак човека не е педофил.
Ти си дете.
Извън България и особенно в САЩ дори само по писаниците ви в нета могат да го обвинят и осъдят.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 1df25e9fd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   На тези години всяка следваща любов се усеща по-силно. Не разбрах къде е заминало момчето, но явно няма да имате бъдеще. Успех в любовта! Ще намериш истинска такава...

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 4f1ec019d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   2 номер, какво гъбаркаш момичето. Чистата истина е че ако жена една е умна, красива, знаеща какво иска и как да го получи ще направи така че тя да си избира мъжа, а не да се захване за първия приличащ на вампир лепляк който й е подарил червена роза от промоцията в Лидъл. Не съм виждала стойностна и уважаваща себе си жена с грозилище до себе си. Естествено че и другите качества като интелект държание всеотдайност у един мъж също са важни, но в действителност жените с цена ще си намерят качествен човек, който изглежда добре. Коментарите за ''повърностните'' са все от хора които за жалост природата ги е ощетила и така си се самоуспокояват. но за всеки влак си има пътници... така че давай смело напред дръж стриктно на визията си, изграждай се като човек и остави злобарите да завиждат- ще видиш колко готино е чувството да виждаш как те мразят че си светлинни години пред тях, а и винаги се усеща. Дерзай!

 
  ...


...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: edd4a9784d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   5, и с теб ще се изгъбаркам, защото даваш повод - коментарът ти е неадекватен. В случая авторката завижда на грубата с грозната усмивка. :D
"Чистата истина е че ако жена една е умна, красива... "
Кажи и другата чиста истина де, че тия двете качества не се срещат често заедно. :D Ако имаш само два избора, какво би избрала - красив с гаден характер или грозен с прекрасен характер? :D

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 66ed26d7b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Засега май повочето се успокоявате с коментарите си.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 4f1ec019d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Какво бих избрала ли? Ако струвам като жена и знам, че това в действителност е така, а не само да ми се иска, няма да се налага да правя жертви било с визията на мъжа, било с харктера му ( въпреки че характера дали е ''прекрасен'' се разбира след години съжителство). Защото определено симпатични мъже с качества има и то не малко, но те се печелят от жени с класа. Останалите просто жертват нещо в името на това да не останат стари моми и така. Азбучни истини е излишно да си повтаряме като развалени грамофони, знаейки отлично каква е реалността.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: a5c4f856bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   До номер 2 и 6: Май явно не сте разбрали изобщо какво имах в предвид! Първо в момента за мен най-важното е образованието ми! Второ в НЕГО (момчето за което е темата) се влюбих не само във външният вид, но най-вече в неговото мислене, държание към мен и най-вече уважение, което е най-важното за мен! На приятелката му не завиждам как изглежда! Бих казала, че ревнувам или завиждам зависи как Вие го разбирате понеже тя е с момчето в което съм влюбена! Мисля, че е съвсем нормално. Вие не бихте ли ревнували/завиждали ако гледате човекът за когото не спирате да мислите с друг/а? Поредната Българска злоба май.. За съжаление.!
До номер 3: Разбирам Ви, но няма нищо общо с педофилство!
До номер 5: Благодаря! В смисъл не исках да чуя критики ОТНОВО, а просто някой да разбере как се чувствам и да ми даде съвет! Съгласна съм! И аз не съм видяла ''стойностна и уважаваща себе си жена с грозилище до себе си'', а аз мисля, че вървя по този път (дано), в смисъл с това което искам да се занимавам, а и съм достатъчно разумна и пораснала за възрастта си!
Бих се радвала и на още мнения!
От Авторката!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: a5c4f856bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 4: Не живея в България, а той беше турист на почивка в градът в който живея.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker