Имам отвратителното чувство,че не ме заслужава - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121361)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14383)
 Тинейджърски (21904)
 Семейство (6482)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3186)
 Образование (7309)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18570)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Имам отвратителното чувство,че не ме заслужава
преди: 9 години, 4 месеца, прочетена 2037 пъти
С приятелят ми сме от 2 години и нещо заедно. Едно съм сигурна - много ме обича! Лошото му е това, че не го казва, а само го показва. От известно време говорим за съвместно съжителство, казва ми как не иска друга жена в живота си вече, как иска да прави секс до края на живота си само с мен, как иска да си живеем заедно, да имаме деца и т. н. ( но това е много рядко иии.. в много краен случай). Аз също много го обичам, винаги съм си мислила същите неща като него, искам да му родя деца, искам да го правя щастлив, но понякога това ме плаши, понякога имам чувството, че бързаме. Проблемът ни е че сме от различни градове и се налага всяка седмица да се пътува, за да се виждаме и това нещо ми писва на мен и от там идва и още по-голямото желание за съвместно жилище, но когато ме попита какво мисля да правим, понякога се плаша. Искам времето да покаже всичко, но понякога и ние трябва да мислим, не само да чакаме времето да реши. Иии сега проблема.. Проблемът идва от там, че когато сме примерно повече време разделени(над седмица, примерно) и аз започвам много да разсъждавам върху връзката ни, докато го няма(докато сме заедно не ми идва на акъла такова нещо, камоли нещата, които си мисля), но като не сме заедно се почва едно анализиране на нещата, вместо да се водя по течението, както аз самата искам, но не го правя и то неволно. Неволно започвам да размишлявам и последното нещо, което много ми повлия е мисълта, че не ме заслужава. Смисъл.. не, заради начина по който се държи с мен, напротив той винаги се старае да се държи добре, ами заради това, което е бил преди. Заради начина по който се е държал с момичетата преди, затова че е изневерявал, унижавал и т. н. и тази мисъл ме побърква и си мисля, че не заслужава, това което имам в момента. ОТВРАТИТЕЛНО Е ЧУВСТВОТО ДА СИ МИСЛИШ, ЧЕ НЯКОЙ, КОГОТО ОБИЧАШ, НЕ ТЕ ЗАСЛУЖАВА.. Не знам как да си променя мисленето..
Момиче на 23 год.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 4 месеца
hash: b9b0f65565
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   То трудно е да се каже, че човек заслужава нещо, и как го е заслужил... Просто ти си определяш с кой да си...

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: febd26628d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   ти си нагледен пример за човек, който ако няма проблеми, успява да ги намери дори там, където ги няма и е в състояние да провали и най-перфектната връзка :-))
миналото на момчето не е твоя работа - как се е държал с предишните си приятелки си е в миналото и е излишно да ровиш. може той да е бил незрял, може момичетата да не са били стока, може много неща. може да си имаш едно наум, но само толкова, някъде скрито.
не рови и не търси под вола теле, концентрирай се върху отношенията между вас. ако това е, което искаш, продължавай, ако не - опитай да ги подобриш. но да казваш че не те заслужава, нямаш никакво основание. щом си с него 2 години, значи си преценила, че сте един за друг.
Ж43

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 255e7ce1b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не го обичаш. Съжалявам, ако ти развалям илюзиите, но това е самата истина.
"... последното нещо, което много ми повлия е мисълта, че не ме заслужава" - тук говори егото ти, а когато човек обича истински, той загърбва егото си, единствената му мисъл е как да направи другият човек щастлив. И нищо друго няма значение. Когато това чувство изчезне, значи е изчезнала и любовта.
Та, в този ред на мисли, май е по-добре да се разделите. Хем ще преустановиш това чувство, че не те заслужава, хем ще имате шанс да си намерите точните половинки.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 0442450e65
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Макар и рядко хората се променят.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 4aad865a73
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Защо не вземеш да го уволниш този счетоводител, който се е настанил в главата ти и непрекъснато пресмята: това е приход, това - разход? В любовта сметките никога не излизат верни. Когато обичаш един мъж, ти искаш да му дадеш целия свят и последното, което се питаш, е дали той го заслужава. Човек е продукт на миналото си, грешките, които е правил, са го изградили като личност в по-голяма степен от успехите, които е имал. Това че приятелят ти е правил грешки в миналото, е по-сигурна гаранция за доброто ви бъдеще като двойка, отколкото ако нямаше никакъв опит.

 
  ...


...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 4aad865a73
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Защо не вземеш да го уволниш този счетоводител, който се е настанил в главата ти и непрекъснато пресмята: това е приход, това - разход? В любовта сметките никога не излизат верни. Когато обичаш един мъж, ти искаш да му дадеш целия свят и последното, което се питаш, е дали той го заслужава. Човек е продукт на миналото си, грешките, които е правил, са го изградили като личност в по-голяма степен от успехите, които е имал. Това че приятелят ти е правил грешки в миналото, е по-сигурна гаранция за доброто ви бъдеще като двойка, отколкото ако нямаше никакъв опит.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: c77a9d10fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   С такова мислене ще страдаш винаги. Ако го обичаш истински, никога не би сложила егото и ината си над възможността да изживееш истинската любов. Виж в историята "Глупостта на едно глупаво момиче" как се съжалява, усещайки че любовта ти не е съвършена и вместо да вложиш енергията си да го поправиш, ти се захващаш с мъже, които въобще не обичаш и така правиш нещастна и себе си и третия човек.само защото някой си бил любезен с теб. А по принцип истински чистите хора , когато става въпрос НАИСТИНА за любов, понятия като инат, не бих му направила този кеф, его... и пр. не съществуват. От мен да знаеш..обичащият знае, че любовта ,,търпи,, дълго..!!! Дано съм ти бил полезен и НИКОГА не поставяй разума над сърцето си...

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: e6271a8361
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   ОТ АВТОРКАТА: БЛАГОДАРЯ ВИ МНОГО! НИКОГА НЕ СТЕ МИ ПОМАГАЛИ ПОВЕЧЕ.. ПРОСТО ИМАХ НУЖДА ДА ЧУЯ ТОВА, ПОНЯКОГА СЪМ ЛАБИЛНА И СИ ПОЗВОЛЯВАМ РАЗНИ МИСЛИ, НО СЪМ ВИ АДСКИ БЛАГОДАРНА. ОТ ТОВА ИМАХ НУЖДА!

Модератор - Моля, не пишете само с главни букви!

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: dd0043763c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Авторке, когато те напъне лабилността прави секс и ще ти олекне

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker