Страх от самотата.. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Страх от самотата..
преди: 9 години, 3 месеца, прочетена 1829 пъти
Здравейте. Ето и моята история- момиче съм на 21, студентка съм. Може да звучат смешно тези мои разсъждения и страхове на тази възраст, но факт, страх ме е, че няма да намеря точния за мен човек.

Този страх ме побърква и блокира съзнанието ми буквално, дори съм мислила да се консултирам с психолог.. Започнах любовния си живот на скромните 14, имах 3 годишна връзка с момче малко по-голямо от мен. След това съм имала много и различни по продължителност и сериозност връзки. Винаги се влюбвам лесно, раздавам се, давам всичко от себе си, за човека, с когото съм. Винаги съм имала крещяща нужда от любов, искам просто това. Поради една или друга причина не ми се е получило до сега. Била съм обичана да, но все нещо накрая не се е получавало. Пътувала съм доста, работих две лета в чужбина и това лято отново ще поема на път. Може би за това не мога да създам трайни отношения, и за това срещам интересни, вълнуващи мъже, но за кратко и без изгледи за бъдеще. Имала съм няколко връзки с чужденци, които се разпаднаха поради разстоянието.. Два пъти съм се влюбвала истински и лудо и двата пъти в хора, с които рано или късно ни разделя разстоянието и въпреки взаимните чувства е настъпвал края.

От една страна се радвам, че съм изживяла неща като от филмите, имала съм страхотни мигове, но в крайна сметка имам нужда от нещо истинско и реално тук и сега. Млада съм и съответно средата ми е от млади хора, от които просто се ужасявам ( за мъжете говоря).. Поведението, ценностите, мисленето, нивото като цяло на българските млади мъже е ужасно. Млади мъже без цели, ценности, търсения, желание за обогатяване и развитие умствено.. Има само шляене по дискотеките и усилия за "зарибяване" на поредната бройка. Като знам, че на тези години баща ми е бил вече баща, сериозно стъпил на земята със семейство и професия... просто се питам какво става с нашето общество сега, чалгаризацията ли е виновна за падението на младите ни хора... Обзема ме страх все по- силен, че няма да срещна сродна душа, понне не тук може би..

В момента съм в някакви отношения пак с чужденец, от съседна държава, виждаме се когато той може, понеже работи.. Не знам как пак така стана, има ли нещо като " така е писано" и съдба, че все така невъзможни и сложни отношения ми се случват. Аз ли ги предизвиквам?? Нямам конкретен проблем или въпрос, просто имах нужда да споделя и разкажа терзанията ми. Благодаря на тези, които ще се отзоват с мнение или просто за кураж и за да поразсъждаваме заедно. :) :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 3 месеца
hash: 4c393de2a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Така е, огромната част от българските младежи са много зле. Аз не съм като тях, а и много други също не са такива. Не страдам от липса на женско внимание, но такива като мен ги смятате за смотани, за изостанали и т.н., просто защото имаме култура, възпитание и цели. А именно смотаните са тези, които ти си описала, но явно според повечето от вас това да си тотално заблуден, да избиваш комплекси, да нямаш чувство за хумор, а просто през цялото време да се лигавиш като дете от детската градина е перфектното положение. Не знам с какъв чужденец от съседна страна си се хванала, но ако е турски студент, бъди сигурна, че е още по-голяма грешка и от най-големия чалгаджия. Но всички сме едно стадо - българи и българки, байганьовщината я има и при двата пола.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 02ae37dbcc
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   виж себе си авторке и не питай! Ти се раздаваш сексуално и те се раздават сексуално, каква е разликата?

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 33bf45eba0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Недей се отчайвай, мило дете. Сама си, защото критериите ти са високи и това отблъсква посредствената паплач, която мизерната българска действителност допусна да станат студенти и да си вярват че наизустените учебници ще им осигурят класа. Не, игнорирай подобни червй и общувай с хора които отговарят на твоето ниво.А целите които 1 спомена са само за това да получим всичко наготово. И кво прави ФИКИ... Егати у падението, честно...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: be34a88658
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Проблемът с българските мъже, е същият като с българските жени. Това са взаимно свързани неща. Естествено е, че има и различни хора, но те винаги са малцинство. Всичко е въпрос на шанс в живота. Завиждам ти за житейският опит :)))
М33

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 7439d8bf5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Айде като се почне с обобщаването да кажа, че и българските жени са същите - без цели, ценности и желания. Искат само да се шляят по чалготеките и чакат някой батка да ги направи поредната си бройка.

А като се замисля аз започнах да работя на 19, сега вече на 26 имам стабилна професия, добро жилище, автомобил. Имам идеи за собствен бизнес, занимавам се с танци и изкуства през свободното си време. И подобно на теб авторке се притеснявам, че няма да мога да намеря жена, която да споделя светогледа ми. Сега като съм на 26 и искам жени до моята възраст, повече още са толкова зле - мислят с онова между краката си. Не искам обаче да си хвана някоя на 22, дето още няма работа и идеи какво да прави с живота си и да трябва да я оправям по 100 пъти на ден, за да не ми изневери щото й се натискат още 10 човека...

 
  ...


...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 7db00771ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   привличаш такива хора, какъвто си и ти!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 55a21f3b95
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторката все едно аз съм писал това което ти.
От къде си? Дай меил или скайп да си пишем, ако желаеш!!!

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 76a1fcfc0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Авторката и 2и 4 са прави. Моя син е на 24, но не е като нея. Защото имаше родителски контрол, изразяващ се във насоки, споделяне, задължения обратна връзка, резултати, самоконтрол, носене на отговорност, похвали и наказания и никакво безделие.
От 14 до 21това са 7години пълни със ''секс''.
Безконтролен безпросветен секс с който много се гордеете, хвалите и за който научихте от порното.
Книгата ''МЪЖЪТ И ЖЕНАТА ИНТИМНО'', НЕЯ КОЙ ДА Я ПРОЧЕТЕ.
От все още детска възраст започвате съревнование помежду си, по животинско поведение и пошлост.
Главите ви са завряни в телефони, таблети и вие вместо да ползвате технологиите, ставате част от тях. Не четете
вдъхновяващи книги, а Секс, наркотици и рокендрол. Не искате да подражавате на добрите, а на известните. Отвътре Душите ви са кухи и празни и знаете. че това е масово явление, затова ви е страх на 21години от самота, а и от самия живот. Неможе във фитнеса да се изграждат мъже, там само могат да бъдат погубени и малкото генетично годни момчета. Според мене най-големия проблем днес е липсата на казармата.
Защо? Защото двете години бяха единственото време в живота на младежите без женска опека и контрол.
Там други мъже можеха да корегират поведенческата матрица. Там маладежите имаха време да се самоосъзнаят, променят, възмажеят, да се грижат/пране, метене, оправяне на легла/сами за себе си.
От друга страна момичетата губеха за две години връзка с наборите си и щат нещат се заглеждаха във вече
възмазали младежи. А сега особенно при разделени родители от люлка до гроб момчета са дресирани само от жени. А момичетата от чалга порно и молове.
Всичко е във вашите глави и всеки може да промени бъдещето си.
Следете мислите си преди да станат думи.
Следете думите си преди да станат действия.
Следете действията си преди да станат навици.
Следете навиците си преди да станат ваш характер.
Следете характера си преди да стане ваша съдба.

М50

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 985dfe6367
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Хм би било яко да си пишем авторке и аз съм самотник ... Не съм дебел чичко с очила, а съм 19 годишен с долу горе яка физика и разум но уви не можем да си споделим контактите я се опиши ..

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 58d4f5bf35
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 8 няма да Ви отвърна, радвам се, че имате син с когото се гордеете, браво! Но проявихте неблагоразумието и прибързаността да ме съдите без изобщо да ме познавате, мен и моите родители, които са ме възпитали, и без да знаете аз чета ли, ходя ли на театри и тн. тн... Това само по себе си говори достатъчно за Вас, аз се познавам и хората, на които държа ме познават, това е напълно достатъчно, няма нужда на някого да се доказвам!
Ценното, което имам, е именно житейския ми опит, който много мои връстници нямат. Не говоря само за любовени сексуален такъв, а за пътувания, срещи с други националности, опознаване на света, работа и мн други.. за това съм истински благодарна на живота си до сега.
Към номер 7- да бих ти дала координати, но не знам как става тук, ЛС има ли?

 
  ...

...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: ef53d4a456
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Авторке,щом пишеш тука имаш проблеми, които неможеш да споделиш със своите родители.
Прочети ми отново коментара и особенно края.Там е положителното,с него завършвам .Помисли за матрицата
и как да се просветиш,за да избягаш от нея.Не ми пука че мислиш,че те съдя и че ще ми отвърнеш.
Добре е да използваш полезни съвети особенно безплатно.
Във всеки коментар има такива.
Отрицателните отговори също са резултати/съвети/.
Помисли си колко твои връсници не са направили дори и този опит за получаване на съвет.
Образованието в училищата е академична просвета.
Но има и Здравна и още Финансова -тях не ги преподават. Така иска МАТРИЦАТА.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 5c0a369cc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Хм, номер 12, за коя матрица по точно говориш?
Би ли ни просветлил повече по въпроса?

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 40cd465b8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Скъпи 14 Мога и да ви просветля, мога и да ви просветя. Но защо да го правя? Още по-малко безвъзмезно. Матрицата е метафора на това, което искат и правят 10/100 от хората държащи 70/100 от ресурсите и парите на света със 90/100 останали хора.
След, като не могат да контролират популацията, чрез раждаемоста те го правят през фармацията, чрез смъртноста. Някой от жените знае ли какво съдържа червилото за усни или фондьо тена? .... А има ли соев лецитин, които се слага почти навсякъде, който да не е ГМО. Чрез порно индустрията омаломощяват мъжете.
Това води до разбити семейства, алкохолизъм, наркомании и отрицателен прираст
икокомически стагнации, самоубийства, войни, още по- малко мъже и т. н...

Главата не е закачалка за шапки! МИСЛЕТЕ!

Бъдещето ще принадлежи на хората не употребяващи алкохол, не зависещи от фармацията и порнографията, "работещи" активно под завивките. За мое най-голямо съжаление
това са изповядващите исляма.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker