Лъже ме! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Лъже ме!
преди: 9 години, 3 месеца, прочетена 2528 пъти
Здравейте, искам да споделя с вас за връзката си.
От близо 2 год живея с приятеля си, който е по- голям от мен с 9 г. Той е разведен с дете, приех го, в началото всичко беше наред, докато не започнаха истините да изкачат една след друга. Беше ме лъгал доста време че е бил женен само 3 месеца, не се е получило и затова се били разделили а през това време се родило и детето. Да но аз разбрах от майка му че 3 г е бил женен, както и куп други лъжи за бивши и не само. Имам чувството че живея постоянно в лъжа, изгубих доверието си към него, в мен ли е проблема че ровя в миналото? Аз съм искрена, и честна очаквам същото от него. Иначе е добър, грижовен, обича ме усещам го, не мога да си обясня тези лъжи. Какво да правя с тази връзка?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 3 месеца
hash: 58e977276e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мисля, че той има някакъв проблем, който не е свързан с теб. Не го приемай лично. Всъщност не е трябвало да те лъже - какво ти дреме колко години е бил женен ПРЕДИ теб, нали е разведен - защо лъже тогава? Според мен лъже или заради привички от семейството си, или от страх да не те загуби, ако имаш прекалено големи очаквания към него.
При първото - може би в семейството му е било прието да се спестяват неща, да се лъже „благородно“. В моето семейство е така например - не за големите неща, но за дреболии, което спестява действително грижи, но дългосрочно не знаеш кое е истина и кое е лъжа. Затова и аз съм страхотно честна, мразя овъртаници и лъжи.
При второто - може би си поставила летвата нереалистично високо и не искаш да го приемеш такъв, какъвто е или той си мисли, че е така. Не е уверен, че ще му простиш грешките от миналото, че го обичаш такъв - не вярва в любовта ти и не се чувства обичан и сигурен - може би отново това е заради предишен опит и няма общо с теб.
Много е нужно обаче да седнеш и да проведеш един сериозен разговор с него - кажи му задължително, че го обичаш такъв, какъвто е, че няма да го оставиш, защото го обичаш и си готова да приемеш нещата такива, каквито са - не е нужно да те лъже.
Кажи, че и ти не лъжеш и очакваш същото, колкото и да е трудно.
Най-важно е да се почуватва обичан и да почувства, че стоиш зад него при всички обстоятелства, не че ще го зарежеш при проблеми и грешки.
Същност ти прощаваш лъжата, което е много по-страшно - кажи му, че ще му простиш, но трябва да знаеш истината

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: ab55eaa696
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   А не помисли ли че е възможно и двамата да са прави? Има огромна разлика между разделен и разведен.
Свекървата ти е казала времетраенето на брака, мъжа ти е казал времетраенето на съвместното съжителство след брака.
А и дори да те е излъгал за продължителността, какво значение има? Ти напред ли ще гледаш с него или ще ровиш за остатъци зад него?

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: ca349ed7ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Съгласен съм с №1, приеми да го изслушаш, но той трябва да ти разкаже всичко за живота си. Започнете на чисто, да си сигурна, че повече няма от къде да излязат други лъжи. Така и двамата ще се разтоварите от съмнения и ще си повярвате. По добре лъжите и тайните да излязат наяве още в началото, защото, ако останат в тайна, един ден ще взривят връзката ви. Всяка лъжа излиза един ден на яве. Зависи колко сериозна искате да бъде тази връзка. Ако е краткотрайна, карайте както дойде, но за сериозна, трябва душевна чистота, без лъжи.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 9e6525e6e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Съгласна съм с номер 1 и 3 аз неведнъж съм искала да сме честни и да си кажем всичко но той все увърта и мълчи, мисля че наистина го е страх да не ме изгуби, аз държа страшно много на него и съм му простила теьи неща той ми е казвал че няма да се повтаря не ето че вср откривам лъжи а за номер 2 не ме лъже само за миналото а и за сега питам го нещо той крие а аз знам отг, как си го обяснявате

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: dc6b7fe598
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Добре де, споменала си само една лъжа - че е бил женен уж 3 месеца, пък всъщност били 3 години. За какво друго те лъже? Защото за мен лично това не е кой знае какъв проблем. Вероятно иска да омаловажи този вече приключил брак по някакъв начин, поради неприятни спомени и т. н. Възможно е да са били в съжителство само някакви си там месеци, затова да се е изразил така, т. е. да са били във фактическа раздяла много преди да се разведат. Обяснения много, но не вярвам да го е направил с лош умисъл.

 
  ...


...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 9e6525e6e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Не са живяли само няколко месеца а години, доста преди да науча за продължителността на брака им съм го питала някакви прости въпроси за които той ме е лъгал и мен постоянно ме глождеше мисълта че ме лъже знаех го още от тогава, намирах всякакви неща якъщи за които той ми казваше че са на сестра му а всъщност и двамата знаехме че не е така. Обидена съм от това че той нямаше смелостта да ми каже истината в омите а я научих от др хора, и той в крайна смекта ми отг е все някога щеше да раьбереш. Аз се питам докога щях да живея в заблуда, а може би още живея. Може би в мен е проблема ме аз гледам в миналото му но имам поводи за това. Хващала съм го как си прави профили в нета и пише на бившата си която е била преди мен. Пресен пример ви давам за онзи ден, беше влизал в сайтове за запознанства, и подобни. Много пъти съм била на крачка от раздяла все пак съм на 25 мога да си намеря момче което да ме цени и обича без лъжи. Много съм объркана

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: f232376d46
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   За разлика от другите аз няма да го защитавам.
Мисля, че си попаднала на патологичен лъжец - един от онези хора, които лъжат и преувеличават без да имат особена изгода от това.
Лъжат за дреболии, лъжат и за важни неща, а в един момент ти започваш да се чудиш - аз ли съм луда?
Много ти се иска да му вярваш, но по моето скромно мнение не трябва да му вярваш.
Въпрос на време е да те излъже и за нещо голямо - после и него ще го омаловажи и ще те изкара параноичка и луда, че не му вярваш.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: ca349ed7ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   " Пресен пример ви давам за онзи ден, беше влизал в сайтове за запознанства, и подобни. Много пъти съм била на крачка от раздяла все пак съм на 25 мога да си намеря момче което да ме цени и обича без лъжи. Много съм объркана " - ти си убедена вече, какво решение да вземеш. Послушай сърцето си, махай се от този мошеник. Лъжец и алкохолик никога не се променят. Сега ще ти сваля звезди, докато те върже и после ще те направи на маймуна. Бягай докато си млада, че годините се нижат бързо.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: dc6b7fe598
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   7, не става дума за защитаване, а за обективна истина. От написаното в поста нямаше как да направя заключение. След последния коментар от авторката обаче съм на мнение, че трябва да си търси щастието другаде.


5

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 9e6525e6e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Благодаря ви за съветите и коментарите

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker