..., но в един слънчев ден нашите се намесиха... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

..., но в един слънчев ден нашите се намесиха...
преди: 13 години, 11 месеца, прочетена 3333 пъти
С приятеля ми бяхме заедно от доста време. Имахме планове за съвместен живот... но в един слънчев ден нашите се намесиха......
Казаха ми да спра всякаква връзка с него, само защото се е появило по - добро момче. Вярно е, приятелят ми ме караше да плача постоянно, стигнах до самоубийство, но защо трябваше нашите да се бъркат. Работата му е такава, че го няма със седмици. И веднага щом свърши работа дойде пред нас една ранна сутрин, за да си ме върне, да ми прави серенада. Странното беше, че танцуваше като Майкъл Джексън пред вратата ми, а съседите сигурно са видяли всичко, с което ме е изложил предполагам. Татко излиза на няколко пъти да го моли да си ходи, и то не защото аз съм го пратила, а защото той така е решил. Каза му, че не съм искала да го видя. Накрая не издържах и излезнах. Той ми бе донесъл 2 рози и картичка, и на фона на всичките пренебрегнати празници и това, че никога досега не ми бе носил цветя ми стана странно и глупаво.... Не спираше да плаче, казваше, че това че ме е загубил му е отворило очите, че не иска друг да ме отнема от него. Въпреки че редуваше смс-и ту хубави, ту лоши. Ту ме наричаше тъпа курва, ту че му лепсвам!
Та... започнах да излизам с другото момче, за 1 седмица събрах около 7 рози от него, води ме къде ли не, на места на които не съм била, абсолютен кавалер, интелигентен, с висше образование и добре платена работа.... симпатичен.. идва, взима ме и си ме прибира. Но аз се дърпам, защото все още имам чувства към бившия си приятел, и въпреки, че този ми дава толкова много, аз се ръководя от сърчицето си... Нашите ми искаха дори да ми вземат телефона, за да прекратят всякаква връзка с предишното момче и казаха, че ще го забравя. Но вечер когато легна, повече от всичко искам да се сгуша именно до него, въпреки сълзите които изплаках заради него..... Знам че е осъзнал грешките си. То се вижда, усеща се. Лошото е, че като се замисля, той няма образование, незнам как някой ден ще ми е добре с него. Прекалено много мечтае. Някой ден той щял да изкарва парите, а аз да си лежа у дома... няма как да стане.... само мечти, плюс това ако не работя и не се чувствам полезна на света ще умра у дома, сама.... А и за какво уча тогава?
Разликата във възрастта на двете момчета е 5г. Като бившия е на моите години.
Момчетата съзряват по - бавно, чувала съм, понякога ми е тежало, че той не разбира някои неща, така както другия. При всички положения, няма перфектен мъж, нито можеш да си избереш 2-ма, 3-ма, и да ти е добре така... но незнам редно ли е да послушам нашите сега или да следвам сърцето си, което може да ме отведе към нищета някой ден. И тази любов вечно ли ще трае, дали ще е вечна, така както я чувствам. Или сега я искам, защото я няма до мен и ми липсва...

Може да съм го написала малко объркано, даже не малко, а много, но в главата ми е каша...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 11 месеца
hash: 604e0fcabe
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   В една руска песен се казва, че с любимия и колибата е рай, но животът се движи не по романтичните тръпки на сърцето, а по своя си логика. Романтиката е хубаво нещо, но когато на втората седмица парите свършат, а до заплата е твърде далеч, напрежението хич не е романтично. И няма кака да се обясни това на децата... И се чудиш как си се обвързала с такъв човек? Все пак става въпрос не за летен флирт, а за брак. Най-малко ти трябва непостоянен развейпрах вкъщи.

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: cfd28bdd75
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Според мен найстина трябва да послушаш сърцето си.. Но моето мнение е, че второто момче (което одобряват вашите) е по-добрият избор. Сама си описала и съпоставила държанието и на двамата. Все пак няма да живееш със снимка, трябва дадения човек с когото си и да се разбирате, да си допадате по характер, да има за какво да си говорите.. А и вашите са по-зрели, имат по голям житейски опит, те ти мислят най-доброто. Не биха искали да се чувстваш наранена. Понякога родителите грешат, но в някой ситуации преценяват по-добре нещата. Това е моето мнение. Но ти послушай сърцето си, все пак ти ще живееш с този чоовек, не останалите.

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: d6c773b1a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Преди да ти дам съвет може ли да ми кажеш на колко години си?

 
  ... горе^
преди: 13 години, 11 месеца
hash: b07425aea5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Как може някой да те е карал непрекъснато да плачеш, да стигаш до самоубийстово, да си е позволявал да те нарича "тъпа курва" и пр. обиди, които ти е нанесъл и да имаш желание да се гушкаш с него? Първият ми се вижда освен невъзпитан и дори простоват, несериозен, без образование и сериозна професия и изобщо вашите са прави. Но разумът е едно, а сърцето друго. За втория незнам - всичко звучи добре, според мен опитай по-продължително да сте заедно или зарежи и двамата. Всъщност на колко си години, че едва ли не ти е време за женене? Защо трябва в името на тази идея - брак, да правиш избор между двамата и то в момента?

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: f7230de62a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   "Или сега я искам, защото я няма до мен и ми липсва..." Сама си си отговорила...Мисля, че ако послушаш родителите си и разума си ще спечелиш повече. Замисли се трезво и дълбоко, какво ти дава този човек...както ти каза - много сълзи и несигурност. Отвори си очите момиче, за да не съжаляваш после. Успех!

 
  ...


...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: c0e861f4b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Звучиш ми като на 17...на колко си години, щото май акълът ти е изостанал малко в развитието си. Обичаш човек, който те унижава--->нямаш себеуважение--->ще пропуснеш хубавото заради калпавото...Но помни,че каквото и да решиш, ти ще си живееш с последствията, а вашите искат САМО НАЙ-ДОБРОТО за теб. Никой друг не може да е толкова загрижен.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 11 месеца
hash: aaad71cd0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Тук има една тема за добрите и лошите момчета. Не е зле да я прочетеш. Вярно, че момичетата си падат по лошите момчета и после си плащат цената, но ти май искаш да плащаш цял живот. Може и да греша, но народа-никога, а именно той е казал, че денят се познава от сутринта. Чудя се как може да изпитваш чувства към човек, който системно те е правил на маймуна и те е тормозил, че на всичкото отгоре и да искаш да продължаваш да си с него!!! Къде ти е инстинкта за самосъхранение момиче? Ами като дойдат деца с такъв човек. Тях как ще опазиш от тормоза? Я се замисли! В предишните коментари ти казават да слушаш сърцето си. Бла бла! Сърцето греши по-често от ума! След всяка грешка ще си носиш последствията. А чувствата са просто химия. И като всяка химия подлежат на промяна. Това мисля по твоя въпрос. Не ти предлагам съвет, защото е повече от ясно как трябва да постъпиш. Късмет!
wanderer

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: cfd7d27a42
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Съчувствам ти. <3

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker