Харесвам го, но дали ще стане? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121027)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6461)
 Здраве (9587)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18482)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Харесвам го, но дали ще стане?
преди: 9 години, 3 месеца, прочетена 1585 пъти
Харесвам го. Наистина го харесвам. Той има уникална визия - интересен ми е откакто съм го видяла за първи път. С една светла косичка; прекрасни, големи, сини очи; невероятно прелъстителна усмивка; отлично оформено тяло... Е, малко е нисичък, но слава на Бога и аз не съм висока, така че просто ще преодолея предпочитанието си към по-високи мъже (честно казано, отбелязвам ръстта просто защото знам, че е така, иначе не ми прави впечатление като го видя).
Ужасно много ми харесва да разговарям с него. Рядко срещам толкова начетени и едновременно с това интелигентни, мислещи хора. Той е един от тях. От този тип, който не просто приемат информация, но и я смилат, правят си собствени изводи и не разчитат на това, че няма нищо скрито в контекста. Очарователно е това, че за каквото и да сме си говорили, той винаги има някакво свое мнение по въпроса, позовава се на някакви факти, които явно е научил и запомнил от някъде. Освен това е почитател на спорта и то не само пред телевизионния екран, което също не срещам толкова често. Ходи на фитнес, играе футбол с колегите, кара колело в планината, кара ски... Като цяло, не си запълва свободното време с ходене по дискотеки само и единствено. И още нещо прекрасно - не пуши и не пие ("само бира понякога, като е хубаво времето и имам компания").
Много го харесвам. Според поведението му през последните няколко седмици съдя, че и той не ми симпатизира кой знае по-малко.
Проблемът? Аз. Последните ми 3-4 връзки бяха брутални. Кратки - от порядъка 1-4 месеца. По някаква непонятна ми причина момчетата се влюбваха невъобразимо бързо в мен, докато аз си оставах хладна и студена до последно. Последният всъщност бе съвсем наскоро - излизахме месец, даже не смея да кажа, че имаше и толкова, предвид факта, че не сме се виждали всеки ден. На мен бързо ми омръзна, оказа се, че нямаме кой знае какви общи теми, нямахме еднакви възгледи по повечето въпроси, сексът не бе нещо впечатляващо... Реших, че няма смисъл и се разделихме. При последната ни среща с момчето (след раздялата се видяхме няколко пъти по негова инициатива - просто идваше до дома ми) установих, че се е влюбил по начина по който ме гледаше, по който се държеше и говореше. Все още ми е жал за него, но пък и как да предположа, че ще се привърже за няколко дена до такава степен... Та, притеснявам се да не нараня и въпросния остроумен хубавец, тъй като е изключително готин човек, изтърпял е мъката от раздяла с дългогодишна полвинка съвсем наскоро (преди 7-8 месеца) и не съм сигурна, че би му понесло добре, ако се влюби и бързо изгуби любовта. Макар че предвид факта, че сигурно едва наскоро е преодолял загубата на бившата си сериозна приятелка, навярно сега няма да е толкова податлив към чувства. Надявам се.
Другото, което ме притеснява, е че имаме известни различия. Както казах, той не пуши и не пие, докато аз си пуша стабилно, а алкохолът не ми е точно чужд, макар че не е като да злоупотребявам. Но понякога се напивам, случва се... Аз НЕ спортувам - нищичко, братче. Изобщо спортът не е за мен, не ми е приятно и толкова. Ако рече да отидем на разходка - съгласна съм. Но не и каране на каквото и да било, не и фитнес... е, на игри с топка бих могла да се включа, но той пък тях играе с "момчетата" - колегите.
Третото ми притеснение е като цяло властната му натура и желанието му да влее акъл на всеки. Още от самото начало е почнал да ме поучава кое правя грешно, как ще бъде правилно и защо трябва да бъде правилно - то не са корекции на начин на изразяване, на режим на хранене, защо не спортувам, защо чета глупави романи, защо това, защо онова... В смисъл, притеснявам се, че ако имаме връзка би ми налагал някакви неща, а аз не съм склонна дълготрайно да спазвам чужди препоръки.
И накрая... работим на едно и също място и контактът ни е неизбежен, та ме притеснява, ако нещата не се получат добре... какво ще правим? Никой от нас не клони към скорошно напускане, а аз никога не съм приключвала връзка спокойно и хармонично - винаги е имало проблем след това.
Тъй като с младежа стигнахме до разговори за любов, докато междувременно и флиртуваме не малко, съм склонна да мисля, че в най-скоро време ще излезем само двамата някъде. Въпросът е преди това да си разясня дали изобщо е добра идея да опитаме или не, защото ако не е... просто ще го преодолея преди да сложим начало на каквото и да било. Как мислите? Дали би могло да се получи или по-добре да си останем само колеги?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 3 месеца
hash: 6646c31b84
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мисля, че прекалено много анализираш. Претегляш добрите и лошите му страни, което отчитам като грешка - винаги ще има различия, няма как да го избегнеш. В крайна сметка важното е да си прекарвате добре заедно, да се чувствате добре, да няма напрежение, да имате еднакво чувство за хумор, да сте толерантни един към друг. Другите неща са подробности, които ще се изглаждат с времето.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker