Как да спра? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да спра?
преди: 13 години, 11 месеца, прочетена 4349 пъти
Първо искам да кажа,че споделяйки тази моя история,много добре осъзнавам,че сигурно няма да получа одобрение,но просто имах огромната нужда да споделя,защото вече не издържам!!!
Всичко започна преди две години,когато на някакъв общ повод мъжа на една от най-добрите ми приятелки ми каза,че много ме харесвал!Аз естествено не му обърнах внимание,защото си мислех че се майтапи или е в следствие на алкохола!Но така се случи,че исках да напускам старата си работа и той ми предложи да започна в неговата фирма!......И аз започнах-това ми беше най-голямата грешка,но я осъзнавам чак сега!
През първите месеци всичко беше много добре,докато на жена му не й се наложи да отсъства от държавата за една седмица!Още не тръгнала и той започна да ми праща есемеси,да ме уговаря да ходим някъде на хотел,просто не спираше..................незнам как ме нави,но едната вечер отидохме в близко до нашият град градче и там си взехме хотел и ..............Оттогава аз имам връзка с женен мъж и то не кой да е ,а мъжа на най-добрата ми приятелка!
Нашата връзка обаче е малко по-различна от другите такива или поне аз така си мисля!Ние имаме повече платонична връзка,виждаме се всеки ден на работа,целуваме се и дотам,секс много рядко!
Така си вървяха нещата,аз не влагах чувства,живеех си моя живот,но.........един ден той се скара много сериозно с жена си и се изнесе от тях и беше категоричен,че ще се развежда!В началото аз се притеснявах да не би да се развежда заради мен и непрекъснато му говорех,че прави глупости и настоявах да се върне при нея,но той беше категоричен-не било заради мен,просто вече му било омръзнало,нямал чувства и т.н.През това време имахме вече по голяма свобода и започнахме да се виждаме по-често,започнахме да отскачаме до това градче редовно,вечер си пишехме по скайп или други такива.............и в един момент аз просто се влюбих в него и вече изпитвах много силни чувства!Той твърдеше същото и за мен,даже си фантазираше как ще зарежем всичко и ще отидем да живеем в друга страна,тъй като много добре осъзнавахме и двамата ,че не може да бъдем официално заедно!От една страна ми беше хубаво и бях щастлива,от друга ми беше мъчно и гузно заради жена му,която почти всеки ден ми плачаше на рамото за него!Така вървяха нещата три месеца,като през това време те стоплиха малко отношенията си,чуваха се и се виждаха по-редовно,докато един ден той не реши да отиде със семейството си на почивка за десет дни!Аз просто онемях и осъзнах,че аз винаги ще си остана любовницата,с която той се е позабавлявал!Оттогава просто не съм на себе си,само ги мисля нещата,упреквам се страшно много,незнам какво съм си мислела,че мога да получа от този човек и винаги съм се чудила на тези жени,които се захващат с женени мъже,а ето че и аз станах такава!!!!Осъзнах също така,че го ревнувам страшно много от собствената му жена!!!
Иначе той продължава да ми сваля звезди,да ми обяснява как все още не е променил решението си и няма да се прибере вкъщи,а същевременно е с тях!И аз продължавам да се ядосвам и да полудявам всеки път,в който моята приятелка ми каже къде са и какво ще правят!!!
Не очаквам разбиране,знам че само аз съм си виновна и че единственият вариант да спра е като напусна работа и огранича до минимум вижданията с тях.................. просто имам чувства и те сега са по-силни от мен!!!!
Но не мога да продължавам така и да се измъчвам по този начин и наистина незнам какво чакам още???????

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 11 месеца
hash: 567fd986fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Съчувствам ти...
Знам, че не ти е лесно...
Разбирам те, защото и аз съм в подобно положение.
Само дето обвързаната съм аз, а мъжа с когото изневерявам е свободен. Тоест, разведен е... А аз съм омъжена от доста години и преди да се захвана с него не бях изневерявала, дори не съм мислила, че съм способна на това, но ето, че понякога съдбата ни поднася изненади, за да разберем, че има моменти, когато дори над себе си губим власт и собствената ни воля не е достатъчна, за да се спрем и... застраховани просто няма!
Та аз пък взех, че се влюбих в мъжа на една жена, с която се мразехме. Тя беше истинска кучка, ходеше като разпрана с разни мъже направо пред очите му и го правеше на шматка. Той беше добричък и тя просто се гавреше с него. Е, в един момент, гърнето се счупи и те се разведоха.
След развода по една случайност той минаваше край моето работно място, като се прибираше от работа. Беше съкрушен, направо беше толкова съсипан, че сърцето ме заболя за него. Изглеждаше така, сякаш целият му свят се е срутил.
И така най-напред съчувствие, съжаление...
По едно време взех да се хващам, че започвам да гледам с други очи на него. Нещо взе да ми се измята дъската...
Толкова ми беше жално като го гледах, че започнах да изпитвам желание да го успокоя, да го прегърна..."
Викам си: "Аз нещо съм се изчаткала, ама ще ми мине!"
Да, ама не! Нацяло превъртях. Започнах да го желая като мъж и повече и повече...
Побърках се. Не знаех какво да правя с това нещо.
Беше като лавина, като стихия - неуправляемо, неконтролируемо... Беше по-силно от мен...
Започнах да се държа като влюбена тинейджърка, а тинейджърската възраст отдавна съм я попреминала, ама... :)
Та започнах аз да гравитирам около този мъж...
Привличаше ме като магнит, така, както светлината на свещта привлича пеперудата. Можеше да се изгоря, но нямах сили, нито воля да мисля за това.
И така започнах да ходя в заведението, където и той ходеше. Хе-хе...
Той и до днес не знае, че съм ходила там заради него. :)
Сигурно мина цяла година, докато да разбере от къде духа вятъра и след това още повече от половин година, докато да създадем някаква връзка.
Беше трудно и мъчително за мен, защото действах много внимателно и предпазливо, за да не го подплаша, а гаранции за успех все пак нямаше, така, че ми беше много тежко и доста се изтормозих, докато да постигна това, към което се стремях. Все пак успях. Тръшках се, тръшках за този мъж и накрая го тръшнах. Нокаут.
То пък май взе, че му хареса, защото връзката ни продължава вече две години. Е, чат-пат ми вършее тръни на главата, но му прощавам, защото си го обичам.
А толкова щастлива се чувствах, когато постигнах заветната цел... :) Все едно съм покорила Еверест! :)
Той е средно статистически мъж, не е нито Рокфелер, нито Ален Делон, но аз си го обичам такъв какъвто е и ми е хубаво с него.
Понякога изпитвам угризения, но само понякога...
Общо взето се радвам на миговете прекарани с него и не чертая някакви проекти и планове за бъдещето.
Нямам намерение да развалям семейството си и да огорчавам близките си, затова всичко се прави много внимателно и много дискретно.
Това ми тежи, не, че не ми тежи, но няма друг начин.
Много ми се иска да можехме да се разхождаме свободно по улицата, да се прегръщаме и целуваме без да се притеснявам, че някой ще ни види, но няма как... Това е положението.

Все пак реших, че животът е твърде кратък и твърде стиснат за радости и след като имам възможност да си открадна от него парченце щастие, ще .го направя без да ми мигне окото!
Та това е моята история.

А ти не се измъчвай!
Каквото има да става - ще стане!

Желая ти късмет!

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 9ea9a2cb4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   За съжаление се нареждаш в дългия списък на излъганите, май не съм чувал подобна история със щастлив край - любовницата си е само любовница, жененият мъж, каквито и проблеми да има, няма да напусне сигурното и установеното, пък и много добре знае, че с любовницата е добре, само когато е любовница - стане ли му съпруга, нещата се завъртат отначало. Дори и с разведени има известен риск да не възобновят старите чувства, камо ли с женени, които се заканват да се разведат. Та и твоят ще ти сваля звезди и ще те лъже, че не е променил решението си, но дотам ще си остане, просто така му е удобно. Сгрешила си, още когато си поддала първия път - за такива като него германците казват "Един път предател - винаги предател". Не те съдя, защото и аз не вярвам в такива влюбвания, но знае ли човек какво ще му дойде до главата. Само ми е интересно докога ще успявате да се скривате и какъв ли екшън ще е, когато връзката ви лъсне?
Мечо Пух

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 567fd986fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Към №2

Дано никога да не лъсва, Мечо, дано никога да не лъсва, че тогава ще настъпи трета световна война. :)))
Адът ще слезе при нас на земята...
Дано никога да не се случва това. Всички ще бъдат жестоко наранени, ще има опустошени и разбити животи, засегнати и накърнени близки хора... Срив във взаимоотношения и болка...
Много болка...
Кому е нужно всичко това?
Дано никога да не се случва...

Аз съм с коментар №1.

Който е без грях, нека пръв да хвърли камъка.
А тези, които до сега не са прегрешили и мислят, че това на тях не може да им се случи, да не си въобразяват, че са застраховани /и аз така смятах, ама на, не било така/.
Човек никога не знае какво му е подготвила съдбата, така, че не съдете, за да не бъдете съдени...

 
  ... горе^
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 21537dcaeb
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   До номер 1:Благодаря ти, че сподели с мен тази твоя история!!! Почувствах се по-добре, и се убедих за пореден път , че животът е странно нещо!!! Наистина не знаеш откъде какво ще ти дойде на главата!!!
Благодаря ти още един път и на теб пожелавам късмет!!!
До номер 2:Искам и на теб да благодаря за коментара ти!!!......И да осъзнавам,че съм сгрешила най-много като съм се поддала първият път,ама......след дъжд качулка!!!
И аз незнам докога ще успяваме да се крием,но да ти кажа честно в това отношение съм по-спокойна,защото въпросният мъж имаше куража да започне любовна връзка,но няма смелостта да я поддържа,т.е. да ти кажа направо-излезе голям страхливец,много го е страх да не го хванат някъде и по тази причина нашите виждания се свеждат до виждания на работа в офиса!Имали сме може би пет-шест пъти само виждания извън офиса,но какво му костваха на него............................!!!!!
Благодаря Ви все пак!!!!

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 62ab86b8aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Номер 1, мислила ли си какво ще стане, ако някой ден разбереш, че мъжът ти също е имал любовница, към която изпитва чувства? Въобще - изневерявали ли са ти? Не те съдя, само питам, защото съм чувала, че да изневериш не е като да ти изневерят. Мой познат ми е признавал, че цял живот е кръшкал, но когато разбрал, че жена му е изневерила веднъж (а тя е направила така, че той да разбере) поискал развод и вече не са семейство. Сега съжалява.

 
  ...


...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 1db13756d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   И аз съм сред тези които казват "аз никога..." , но нищещ ли и на мен се случи :( За сега овладявам чувствата си, но усещам че започват да излизат извън контрол. Това е нещо което не зависи от нас, а от сърцето ни. Дали сме семейни, разведени или свободни не можем да решим кога,колко и кой да обичаме... Но си мисля, че това че случва на хора които казват "аз никога..."....
Според мен ако се отдалечиш от него, може да го забравиш, но може и да го пожелаеш повече...

 
  ... горе^
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 5acefda5b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Хахаааххха и аз бях от хората които казваха:"Аз!НИКОГА! Ха ха голям майтап е случи се така че това което най ненавиждах започнах да го правя. Не мога да ти дам съвет защото аз няма да го спазя макар да ми е ясно какво трябва да няправя не го правя . Просто живея за мига докато мога да си го позволя , а после Крогом и пак на пред към следващата грешка , грешки без чет :):):)

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 567fd986fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Към №5 /аз съм с коментар №1/

Ами не знам дали са ми изневерявали. :)
И да се е случвало, е било добре прикрито и аз не съм разбирала.
Не мога да твърдя, че мъжа ми ми е изневерявал, нито, че не е...
Просто не съм го хващала, а и не съм си правила труд да слухтя и да го шпионирам къде ходи и какво прави.
Сега за момента съм сигурна, че не ми изневерява, но за първите години от брака си допускам, че може и да се е случвало...
Питаш ме как ще се почувствам, ако разбера, че има любовница и има чувства към нея?
Ами откровено казано сигурно ще ме жегне. Просто така сме устроени хората...
Но ако го прави така, че това да не е за сметка на семейството - в смисъл да не започне да прави скандали, да се държи гадно и да харчи всичките си пари за любовницата, ще го преглътна.
Ако обаче се беше случило, преди аз да бях създала своята извънбрачна връзка, сигурно щях да се чувствам ужасно. Сега гледам на нещата от различна позиция.
Не може да не проявя снизходителност, след като аз самата го правя. Иначе ще бъде двоен стандарт - "за мен може, но за теб - не!"
Е, със сигурност ще ми е гадно, за това предпочитам, ако има такова нещо, да не разбирам!
Но си права, че да изневериш не е като да ти изневерят...
Абсолютно съм съгласна с теб. :)
Затова пак ще кажа - ако има такова нещо, предпочитам да не знам! :)

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 2585a020a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Здравей!Историята ти ме разчувства защото и аз съм в положението на втората.Просто така се случи не съм го целяла.Мъжът ми е крайно неподходящ за мен и като манталитет и като характер.Има епилепсия и може би от съжаление още съм с него.Прекалено е зависим от мен за всичко, не изкарва достатъчно средства и в един момент аз се сринах психически-до степен да не ми се прибира у дома независимо че живее при мен.От половин година се виждам със семеен мъж,който няма да се разведе.Това ми е ясно.Оправдава се че е с нея заради децата.Аз не бих го молила за подобно нещо защото независимо че нямам деца не искам да разбивам семейства.Няма да крия че го искам само за себе си,мечтая си какво би било ако сме заедно.В същото време постоянно се крием, а той има своя живот.Мъжете трудно се решават на подобна крачка и колкото и да се кълнат че ни обичат с лекота водят този двойнствен живот.Аз се поболях от това.Стигнах до извода че това не ме прави щастлива.Не можем да се залъгваме и да живеем с илюзии.Дори и да се разделим с мъжа ми зная че ще остана сама.Аз и сега съм сама.Бях започнала да рискувам прекалено заради този мъж- мъжът ми едва не разбра, а това означава , че би ми посегнал и тормозил защото има психически проблеми.В този мъж видях всичко което съм искала за себе си, но ако той сам не пожелае да направи крачка-не аз съм човекът който ще го моли за това.Сега ще се разделим за известно време и се надявам да свикна с липсата му.Горе главата приятелко- много хора съдят такива като нас!Никой не избира кога и кого да обича.Въпросът е заслужава ли си?Знам че боли но такава половинчата любов прави нас нещастни.Искрено ти желая сама да намериш пътя към щастието но не си позволявай като мен да изпадаш в депресия .Те никога няма да са наши независимо в какво се кълнат.Късмет и щади себе си!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 10 месеца
hash: bd1de9e829
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   към № 1
Не знам защо си изневерявала,т.е.хората си позволяват "такива волности ,когато нещо в брака куца,не върви.
А ТАКИВА ЗАЛИТАНИЯ ПО-ПРИНЦИП,НЕ СА МИ ЯСНИ .
Всичко се връща на този свят.
Никой не остава ненаказан.Това се отнася и за Авторката !

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker