И сега какво..? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

И сега какво..?
преди: 13 години, 10 месеца, прочетена 3044 пъти
От близо 2 години си падам по един мъж...Винаги съм поствяла така нещата с противоположния пол,че накрая те да направят първата крачка..не че е грешно ние жените да го правим..просто ми доставя удоволствие.Тук обаче нещата бяха малко по различни.Още от самото начало си мислех..няма как да стане с него,той е красив,страшно много жени си падат по него,няма как да стане с мен си казвах.Пробвах някои женски хитринки,но уви той ту ми даваше надежда,ту си я взимаше обратно.Реших да зарежа всичко.С течение на обстоятелствата започнахме да се засичаме навън,вече имахме близки общи приятели и нямаше как да не се виждаме.В началото показвах интерес,но както вече ви казах нещо не се получаваше,а аз много го харесвах,просто ми е страшна слабост.Реших да пробвам по друг начин...отдръпнах се,обръщах повече внимание на другите мъже,тогава стана обратното..На едно излизане цяла вечер вниманието му беше насочено към мен...пийнахме си доста ии...накрая се прибрахме заедно,беше най-добрия секс,който съм правила.След това се оказа,че и на него много му е харесало,започна да ме търси,да иска пак да се виждаме.На другия ден се раздели с приятелката си,за която все ми разказва,че не иска да е с нея,че тя постоянно прави неща за които него да го е жал и да продължава да е с нея.Казва че няма чувства.Разделиха се..излизахме,чувахме се всеки ден с часове наред си говорихме,не само сексът беше уникален,а и постоянно имаше за какво да си говорим.Всичко добре докато не разбрах,че пак е с нея ..Стана ми тъпо..но никога не съм му го показвала..напротив.Той се задушаваше от нея,не исках и с мен да се чувства така.На него му харесваше времето прекарано с мен,харесваше му сексът с мен виждах го,виждах го в целувките му,в прегръдките му,в думите му,даже във въздуха...И сега какво..?Той е с нея,макар да казва,че не иска,че му е все тая..Аз не звъня,чакам,ако реши ще ме потърси,ако му липсва времето с мен ще го поиска...А аз дълбоко в себе си знам че това ще стане и съм спокойна,даже и да не стане :))Не знам защо пиша тук...никога не съм го правила..може би ще ми улекне,може би искам да чуя неутрално мнение,не знам...малко съм объркана,но благодаря на всеки който ще си направи труда да прочете това...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 10 месеца
hash: 94cd558505
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Дано не те използва само заради секса който явно му харесва. По типично е за мъжете. Ако и на теб това ти харесва..ок. Но ако се надяваш на връзка с чувства...мисля, че ще страдаш. И в този случай е добре да изясниш нещата още в началото. Иначе ще те боли. Успех!

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 903b5ddffb
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Изглежда, че тук в този случай ти си втората цигулка. Не ги слушай мъжете какво ти говорят, те ще кажат всичко само да стигнат до заветната си цел, а тя е ниско долу в подкоремната област.

Делата са по силни от думите. Щом той избира да се върне при нея и да остави теб на втора линия, значи за него в сърцето и съзнанието му на теб там ти е мястото. Другото са празни приказки да ти замаже очичките и да те използва за разнообразие и малко добър секс. Зарежи го! Конфронтирай го и го накарай да избира и след това го зарежи, независимо какво е избрал. Така най-добре си научават урока, като им дадеш да опитат от собственото им лекарство. Мъже!

Не е любов това вашето, а интересен и добър секс. Вас за разлика от него и нея ви събира само ч*кането, тях като двойка явно ги събират и други неща. Не се заблуждавай, изборът е направен, време е ти да го приемеш и да продължиш напред, преди да те наранят.

Освен това ти сама каза, когато нещо е толкова невероятно, че чак не е за вярване, то навярно не е истина. Не казвам, че не си достатъчно красива за него, напротив. Може би е редно да поизмениш изискванията си за човека до теб, какъв и кой трябва да е той. Често красивите мъже, са празноглавци, лековерни и доста скучни, освен това винаги някой ще ги иска и трябва постоянно да се бориш за тях. Избери си някой средна хубост, ама да си е само твой и да те обича и уважава, като човек.

П.С. Да не се засегнат тука красавците, просто изказвам лично мнение.:о)))))

Успех и бъди силна!

Яги

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 1b6432d690
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Отврат, твоята история просто ми е отврат! Ще извиняваш, мъж съм, но той просто те използва да си задоволи сексуалния нагон, колкото и да говори срещу неговата голяма любов, според мен ти винаги ще останеш 2ра цигулка! Мамка му как се дразня че сте такива мазохостки и винаги избирате грешния ход.... А който може се възползва от това! :-)

 
  ... горе^
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 63ecd32e7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От твоя страна явно има чувства, а не е само секс...Мисля, че за него не е така и не трябва да се унижаваш по този начин, да ходиш да му задоволяваш нуждите, а той после да се връща при приятелката си...долно от негова страна, глупаво от твоя. Според мен трябва да намериш сили и да прекратиш отношенията си с него :) Успех!

Мег*

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 36e81d6d24
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Само да отбележа,че периодът в който бях с него..те бяха разделени.След като разбрах,че пак са заедно му казах,че ми е хубаво с него..но все пак си имам достойнство и не мога да се виждам с него,докато той е с нея.Даже се поставям на нейно място..гадно е...каквото и да ми говори-той е с нея и докато нещата стоят така аз няма да правя секс с него.Сега пак поддържаме контакт..но той го осъществява.Никога с ясното съзнание не бих била втора цигулка..По-добре така..да не се виждаме,отколкото да правя секс с него и всеки следващ пат да ми е по-гадно и по-гадно,да се измъчвам.Харесвам го,но не е единствен!

 
  ...


...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 63ecd32e7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Харесва ми как мислиш...добре е, че не се заблуждаваш. Не се потдавай на такива чувства, както каза той не е единствен :) Ще го преодолееш!

Мег*

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker