Как да разваля любовна магия? Помогнете! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (122777)
 Любов и изневяра (30155)
 Секс и интимност (14525)
 Тинейджърски (21994)
 Семейство (6598)
 Здраве (9692)
 Спорт и красота (4744)
 На работното място (3261)
 Образование (7376)
 В чужбина (1673)
 Наркотици и алкохол (1125)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1755)
 Други (18925)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да разваля любовна магия? Помогнете!
преди: 9 години, 6 месеца, прочетена 17614 пъти
Здравейте, започвам по същество: преди 5 месеца се разделих с приятеля ми, бях наистина съкрушена и прибегнах до много радикални и крайни мерки. Консултирах се с приятелки, които бяха преживяли подобен период и те ми казаха, че единственият вариант приятелят ми да се върне при мен е като му направя ''магия'', така де любовна магия.. А аз си нямах и представа какво трябваше да означава това. Но те ми обясниха много подробно всичко кое и как се прави. Първоначално бях абсолютно против, но след седмица вече бях сигурна, че ще направя тази така наречена ''любовна магия''. Ще напиша какво се изискваше от мен, за да може ако някой я е правил да ми каже как да я разваля.. Магията се прави по следния начин 3 дни преди пълнолуние, всяка вечер се взима бял лист и макара червен конец, също и игла, след което се правят на един ред 7бода, които трябва да се получат като 7пъти буквата Л, а после забучваш иглата на листа (като през цялото време трябва да си мислиш за човека). Като всяка вечер се шие с различен конец и игла, но на същия лист. След което на 3-тата вечер, т. е. на пълнолунието прибираш листа в дрехите си и той трябва да остане там 4месеца. Втората част от магията се прави във вечерта на пълнолунието и се състои в това да се вземе лист червен на цвят(казаха ми да взема такъв от гланцово блокче, както и направих), да изрежа сърце от листа и върху него да напиша, желанието, което искам да ми се сбъдне(мисля, че става ясно какво бе желанието ми), след това на запален пламък на свещ да го изгоря и след това да угася пламъка на свещта с пръсти, след това да издухам през прозореца пепелта.
Странното в цялата ситуация беше, че уж тази магия беше приятелят ми да се върне при мен, както написах на листчето, а се случи нещо съвсем различно. След 13 дни обаче бившият ми приятел си хвана нова приятелка, с която е и до ден днешен... Та днес като седнах и се замислих се сетих затова, което направих.. И се зачудих дали е някакъв обратен ефект на магията или нещо подобно.... Моля ви, наистина, някой ако е запознат с развалянето на магии да ми пише, защото искам да разваля тази магия... Много ама много спешно.. Тя определено не влияе добре за мен... От както я направих ме сполетяват само лоши неща.. Не се чувствам добре физически и психически, от тогава нервите ми са опънати... И се чудя изобщо възможно ли е сама да съм си направила магия за зло на себе си...??? Моля ви, помогнете ми...
П. С. Споделих за притесненията ми с приятелките ми, но те ми казаха, че магията е изпробвана и работи перфектно в положителна посока... Но вече се съмнявам, че е била магия, която да ми върне приятеля, не зная какво да мисля и съм много уплашена.. Моля Ви хора, помогнете ми!!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 6 месеца
hash: d42d00f627
гласове:
1 2 3 4 5
  (302620 гласа)

1.   Стариците на 70 години се обаждат и вярват във абсурдните магии.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: ce418ce980
гласове:
1 2 3 4 5
  (249408 гласа)

2.   Не магията не е подействала , защото си няма и на представа от тези неща ! Но все пак заради това , че си се опитала да се вмешиш в съдбата на друг човек и да се опиташ да я промениш , нещата дълго време няма да са наред !!! Или пък може ти да си мислиш , че заради магията не са наред !

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 350eb8307a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220497 гласа)

3.   Мисля че трябва да посетиш лекар. Каква магия, какво чудо!?

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: d18ac9efa7
гласове:
1 2 3 4 5
  (41 гласа)

4.   Товa с глaнцовото блокче, сърчицa и тем подобни сa глупости. Пичa си гледa животa и колкото и свещи дa пaлиш и сърчицa дa нaдписвaш... все тaя. Приемете ти и тaкивa кaто теб, че никой нямa прaво дa мaнипулирa по никaкъв нaчин чуждият избор.
Aко приемем обaче, че случaйно си успялa ментaлно дa нaсочиш енергия, нито можем дa знaем знaем кaквa точно си събрaлa, нaкъде и кaк си я нaсочилa и дaли не ти се е включил някой шегaджия от други светове.
Зaтовa, много пъти се е кaзвaло и тук и нa други местa- ТОВA НЕ Е ШЕГA, не се зaнимaвaйте с нещa, зa които нищо не знaете, може дa бъде много опaсно.
Зaпочни дa мислиш положително зa момчето, пожелaй му от сърце щaстие, дори и без теб, дори и с друго момиче. Освободи се от тaзи обсесия по него и aко имa нaсоченa енергия, ще се обезсили, докaто изчезне.
Знaм случaй зa женa, която докaто почти не умря от " неустaновенa стрaннa " болест, не се спря с опитите дa въздействa нa човек, зa когото беше крaйно aнтипaтичнa и с прaво.
Не се опитвaйте дa движите енергии, зa ВAС сaмите е по- опaсно, от колкото зa човекa, към който сa нaсочени!!!

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: d24a4f6bce
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Ох... Магии не съществуват (поне според мен) и това е единствената причина, поради, която приятелят ти си е намерил нова половинка, а не се е върнал при теб. Не, че искаш такъв съвет, но все пак ще го кажа- да приемем, че магии съществуват и тази беше проработила, ти наистина би ли се чувствала добре във връзка, в която знаеш, че чувствата на човека до теб не са истински, ами са породени от нещо изкуствено?
Не се чувстваш добре, не защото магията работи срещу теб, ами явно имаш някакъв вътрешен страх от такива неща и в момента си втълпяваш, че се случва нещо лошо с теб. Не се занимавай с глупости, забрави направеното и просто се опитай да поговориш с момчето и да си го върнеш, а ако не се получи, просто се опитай да продължиш напред с живота си, колкото и трудно и невъзможно да ти звучи това в момента.

 
  ...


...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: bf3f217cb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ти си луда. Няма такова нещо като правене на магии по този начин това е пълна глупост. По добре се заеми да си върнеш бившия от колкото да правиш тези глупости. По добре отиди на психолог явно си доста наранена че да прибягваш до такива откачени неща. Не си ли гледала в филмите жените какво правят да си върнат един мъж използвай ума си и измисли нещо. А това че не си добре от тогава е изцяло плод на твоето въображение, и по добре не казвай нищо на никой за това че ще ти се смеят.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 7a65de6880
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Еми щом нищо не се е получило то не е ли очеизвадно ,че няма никаква магия.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 854eafdff3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Преди да слушаш някакви кокошки е трябвало да питаш някой, който разбира от тези неща. Една приятелка искаше да прави магия. Ходи при наистина знаещ и можещ човек, който я увери, че може да я направи, но категорично отказа. Тя му предлагаше и пари, стигна го 5000 лв., но онзи човек отказа. После ми обясни това момиче, какво казал онзи. Разказал й как тези сили не са чисти сили. Бялата магия не е бяла магия. Намесата в енергийните полета направена от специалист е изключително мощна. Тя разрушава, да, насочва нещата в уж желаната посока, но не по начина, който искаш ти. Човека на който е направена такава магия не е същия човек, той е обладан. Магът прави някаква енергийна ларва, която живее в него един вин и подчинява волята му, затова човекът не е същия. Да, ще се върне при теб, но щял да бъде нервен, ревнив, обладан до лудост. В крайна сметка бялата магия завървала винаги с трагедии, никога с добро. Запомни го и се откажи, просто спри. Покай се

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 4c21b5b19a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Божее, боже, да позная ли? –Ти още ходиш на детска градина.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 2b013fac84
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Вселената работи на базата на съзнателно намерение. Всеки магически ритуал всъщност има една единствена роля и тя е да усили намерението. Намерението трябва да е подплътено с вяра. Много ритуали даже не се водят магически сами по себе си, например много хора имат малки ирационални ритуалчета всеки ден (като винаги да стъпват с десния крак, когато стават от сън и това им носи добър късмет и тн. ). Слагането на мартенички също е вид ритуал за усилване на добрите намерения.

Така - възможна ли е любовна магия?

Моят личен опит показва, че такава магия е възможна. Още преди да разбера как работи Вселената, като разгонен тийнейджър съм имал множество сексуални фантазии. Имам спомен как една вечер легнах късно и започнах много реално да си фантазирам определени еротични сцени с една позната. На следващата сутрин въпросната позната ми сподели, че ме е сънувала. Отначало си мислех, че това е просто съвпадение. След около 2 седмици пак легнах късно и започнах с еротичните фантазии за нея... и на следващия ден тя ми сподели, че пак ме е сънувала и даже вече в съня й сме правели секс. Оказва се, че и в двата случая моето фантазиране се е случвало, докато тя е била заспала.

Да, това, което ми се е случило не е любовна магия, а по-скоро сексуална. Но след още няколко случки (например пътувам във влака и срещу мен стои красиво на пръв поглед незаинтересовано момиче, за което започвам да си фантазирам разни неща и след половин час тя започва да ми се усмихва) вече съм убеден, че човек МОЖЕ да предаде чувство и/или мисъл на друг човек на подсъзнателно ниво.

И това предаване на мисли и чувства на подсъзнателно ниво се случва непрекъснато и без съзнателно намерение! Дори само да си фантазирате за някого, този някого усеща това на подсъзнателно ниво. Фантазиите може да са добри или лоши и съответно ще носят такъв заряд в неговото подсъзнание.

Възможно ли е да се развали магия?

Възможно е и това става по същия начин, по който е направена - чрез намерение. Усилването на намерението може да стане с ритуал, визуалиация, ритуални гимнастики на тялото (тай чи, чигонг и др. ) и тн.

Например - авторката може да си представи как магията, която е направила, съществува в пространството под формата на искряща сфера от смесена лилава и жълта светлина и как лека полека тази сфера се разпада на по-малки и по-малки парченца, които попиват в Земята и се връщат чак в центъра на Земята, където е универсалното място на Енергията - там енергията съществува без да й е зададена форма - т. е. без да е добра или лоша. Това деактивира магията. След това може да си представи как тялото й е обвито и пропито от зелена светлина, която е лекуващата светлина на природата и така да се излекува от психосоматичните симптоми. Най-добре е тази визуализация да става в отпуснато състояние близко до състоянието преди сън, със затворени очи и да си представи всичко колкото се може по-подробно.

Разбира се - нищо от написаното горе не е физически вярно (в центъра на Земята има разтопен метал, който притежава кинетична енергия, но определено няма някаква психична енергия), то е просто начин за усилване на намерението.

 
  ...

...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 3fc89d1c79
гласове:
1 2 3 4 5
  (39 гласа)

12.   Абе каква магия, к'ви 5 лева, бе момее? Момчето си живее живота, а всичко е в главата ти. Виждаш само лошите неша и си казваш "Ето, това е от магията", но се огледай и виж, че се случват и хубави неща. Не си направила нищо.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 2a214a9e55
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Някои да е чувал за Вива ясновидка/маг? Моля, Ви тази жена ми трябва. От никъде не мога да намеря информация.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 333e091df0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Историята на истинския живот на Пат Нелсън.

Казвам се Пат Нелсън, живея в Полша. Искам да споделя моята истинска житейска история тук, за да се присъедините към мен, благодаря на великия човек, който донесе щастие в живота ми, съпругът ми ме остави преди 9 години. по цял свят, за да го върне, аз бях излъгана много пъти от фалшиви хора, миналия месец видях реклама онлайн от една дама от Германия, споделяща името на д-р Огунделе, тя каза, че е велик заклинател, който връща загубена любов и възстановяване на връзката, както и решение на всеки проблем, бързо се свързах с него, за да ми помогне, д-р Огундели ми каза, че ще върне съпруга ми, който ме напусна преди 9 години само за 24 часа. го чакаше да го види, след като работата му се върна само за 24 часа, както каза, казах му, че ще споделя името му в интернет и дори на радиостанцията, затова споделям името му за хора, които нужда от помощ, за да се свържете с него, ако имате някакъв вид въпроси на връзката, свържете се с това Уверявам ви, че д-р Огунделе ще донесе решение и щастие на връзките ви, защото той ми направи само за 24 часа. Тук са неговите данни за контакт с тези, които искат да се свържат с него. Email: ogundeletempleofsolution@gmail. com WhatsApp и Viber Чат: 27638836445. Всеки, който иска да се свърже с него или му благодари за помощта ми, трябва да използва информацията за контакт, която съм предоставил тук, този човек е реален и мощен.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: ee4e2f2730
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Вие модераторите с цялото ми уважение, наистина ли публикувате коментари като 16. То бива простотия, ама чак толкова не бива....

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 51be307dad
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Ааа номер 16, това постоянно го постват в коментарите в един канал за мотивация и позитивно мислене във фейсбук и спамят коментарите. Като оставим настрана това нека обясня какво представляват магиите накратко. Магиите представляват извършването на зловредно действие и оказване на влияние посредством демони. Значи обикновено става така - някой глупав и невеж човек отива да получи помощ от врачката, което представлява акт на свободната му воля чрез, който той търси помощ от враговете на Бога, които са дявола и демоните, за да реши свой битов проблем. От това автоматично следват няколко факта, първо той се лишава от Божията защита, второ става податлив на демонично влияние и трето живота му отива надолу и надолу, докато демоните не успеят най-накрая да го убият и четвърто душата му е запечатана за дестинацията - Ада, където да бъде изтезаван като съучастник на демоните и дявола. Само чрез обръщане към Бога и искрено покаяние и отричане от дявола, докато още е жив човек може да се измъкне от тази примка. Още нещо, когато магия се направи на искрено вярващ християнин, тя не постига нищо, защото когато демоните изпратени да извършат злодейството от врачката отидат при християнина, те виждат в духовния свят, че той е придружаван и охраняван от Божии Ангели и те - демоните започват да треперят от страх и дори не могат да се приближат до него. Понеже обаче са натоварени със зловредна задача, която имат дълг да извършат те се връщат и причиняват злината на врачката.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 25bcced9ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Помогнете ми Благодаря на този човек.
Джоан Лусли е моето име. Благодарение на д-р Огунделе за възстановяването на брака ми и финансовия ми живот, след 2 години раздяла със съпруга ми, потърсих помощ, но никой не можа да помогне и намерих д-р Огунделе. След любовното му заклинание бракът ми беше възстановен в рамките на 24 часа. Съпругът ми се върна у дома, ако имате нужда от някаква помощ, съветвам ви да се свържете с него, Той е страхотен магьосник, който държи на думата си. Свържете се с него с неговия WhatsApp или Viber чат: 27638836445. Моля, благодаря на д-р Ogundele, че ми помогна с любовните ми проблеми, със съпруга ми и донесе щастие в личния ми живот и моя семеен живот.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 94a1c92e65
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Няма по- добър разтворител на всякаква негативна енергия от ВИОЛЕТОВИЯ ПЛАМЪК- Потърси информация за него!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker