Всичко е игри и закачки докато единия не се влюби, а после вече не ми се говори....... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Всичко е игри и закачки докато единия не се влюби, а после вече не ми се говори.......
преди: 13 години, 11 месеца, прочетена 5085 пъти
Преди една година се запознах с едно момче , започнахме да излизаме, разбира се, заедно с неговите приятели, събирахме се да купонясваме по цяла нощ. Беше много хубаво..но тогава аз го възприемах просто като един от компанията. Започнахме да си пишем в скайп, той ми пишеше всеки ден , за всякакви неща.. имахме и сериозни разговори , но предимно шеги.. с него можех да си пиша и по цял ден. Започнах да го чувствам по- близък.. стана ми много симпатичен. Чувствата ми се засилваха с всеки ден.. лягах си с мисълта за него.. събуждах се с мислъта за него. Понеже знам, че шанса ми да съм с него е много малък, аз се опитах да потуля тези чувства. Е, успях, но за кратко време..след това го исках още по- силно.. нямах смелостта да му призная какво чувствам и нещата продължаваха все по старо му. Постепенно спряхме и да излизаме, виждах го рядко, но поне продължавахме да си пишем в скайп... и така вече почти година. От както го познавам той не е имал приятелка .. все е сам, а толкова много момичета го искат . Аз мисля че той има чувства към моята най - добра приятелка , която не му обръща голямо внимание , а мен възприема просто като приятелка.. нищо повече. Сега му предстои да замине да работи в друг град, а аз няма да го видя месеци.. сърцето ми се къса... той постоянно е в главата ми .. по цял ден , просто не мога да го изкарам от там, а като го видя и нещо в мен трепва.. само да видя неговата усмивка и ставам толкова щастлива, а той дори не знае каква буря е в сърцето ми и как боли да го виждам, а да не мога да прегърна и целуна....... Знам че той ме цени много, но аз не искам само това.
Съсипвам се .. не мога да се позная, не мога да му кажа, защото ме е страх че вече няма да може да си приказваме както преди, че няма да е същото. Сега той заминава и няма да се чуваме месеци.. Не искам да заминава, това ме съсипва, а аз не мога да направя нищо..

Кажете ми как да го забравя, не мога да го забравя, това е една невъзможна любов и ме боли и изгаря от вътре.. не искам да изпитвам това чувство. Как да му кажа че го обичам.. нямам тази смелост.


Нали знаете : Всичко е игри и закачки докато единия не се влюби, а после вече не ми се говори.......

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 11 месеца
hash: 148c65a869
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами аз нямам много опит, но от това което прочитам ми е ясно едно - ти трябва да му разкриеш чувствата си. Знам че вие момичетата почти никога не правите първата крачка и това е много лошо, но ако не я направиш после може много дълго време да се тормозиш, че не си направила нищо. Разкрий му се и това може дори да го накара да остане, а ако все пак замине поне вече няма да сте само приятели, а и нещо повече и той един ден ще се върне при теб. Успех!

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: e00f5ee666
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Знам какво е :) Всъщност в момента го изпитвам! Но както и да е.
Единственият съвет, който мога да ти дам е да намериж кураж (нещо, което не ми се получава) и да се разкриеш пред него.
По-добре така и дори да те отреже, отколкото после да се вайкаш и да се питаш какво щеше да стане ако си била директна с него.
Успех! Ще следя историята ти :)

*Syndrome

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 623bdd5b51
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ами моме, покани го да излезете само двамата, на разходка, на кафе, няма значение къде, щом ви върви приказката. Насочи разговора към любов, връзки и т.н. И да не забравиш да му споменеш, че ти е добре, когато е близо да тебе и ще ти липсва като замине. Така де, тънки намеци, щом не искаш да си разкриеш чувствата на 100 процента. Мъжете понякога сме способни да не виждаме нещо, което е под носа ни :) Предполагам, че ще усети за какво става въпрос, пък знае ли човек, сама казваш, че отначало си го възприемала просто като един от компанията, не се знае как ще те възприеме той след месец примерно. Късмет ти желая.

Ale

 
  ... горе^
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 7d21aec2eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Кофти работа и аз съм в такава ситуация е малко по-различна де,но също изгарям по една невъзможна любов ..
А пък и отрязах един мой много добър приятел и вече 3 седмици не си говорим незнайно защо ;)))
Според мен трябва да му споделиш чисто приятелски за чувствата си,ако е сериозен и мислиш,че би могъл да те разбере ;)
Успех миличка!

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 4cf8cf5f36
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Определено имаш голям шанс да си с него. сега ще ти споделя моето мнение, пък ти както решиш. От както се помня съм сам. Липсва ми онази, моята половинка. Нали знаеш като се прибереш да има кой да прегърнеш да се успокоиш да ти стане миличко, да чувстваш някой до теб. Аз съм от другата страна. Момче съм което не се решава да разкрие сърцето си пред момичето на своя живот. Виж, аз нямам шанс. С нея никога не сме си говорили на тема любов. Познаваме се от 6 годишни. Тогава отношенията ни не бяха много добри, и незнам как всичко прерастна в такава обич. Сега не мога да мисля за никоя друга освен за нея, и това ме спира да запълня празнината. С вързани ръце съм. Може би ще и споделя чак когато завършим даскало, и всеки поема към своя път. Немога да преживея отхвърляне сега. Проблема е, че още цяла година ще сме в един клас. Самотно ми е колкото и хора да има около мен. човек без половинката си не живее щастливо, просто никой не си признава. Сигурно и на него му е тъжно че си няма половинка. Споделик му чувтвата си сега, няма за кога да се отлага. Може би той чака точно това.

 
  ...


...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: e9b83ab925
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Щом се разбирате и си пишете, мисля, че има шанс "невъзможната ти любов". Мисля, че трябва директно да му кажеш какво чувстваш, без намеци, защото много често с намеци се объркват още повече нещата. Сигурно те е страх да не те отреже или да не си развалите отношенията, но помисли си как ще се чувстваш ако и той изпитва същото?! Не е ли по-обре да рискуваш?! Щом ти е трудно да събереш смелост му кажи в скайп- по-лесно е...Или ако останете сами.. просто го целуни (аз така направих, но в моя случай нещата с апо-сложни :D )
Дествай смело! Успех :)

Мег*

 
  ... горе^
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 2f28428e95
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Това с първата крачка не го разбирам. Не се получава. Винаги съм си мислела, че само децата си признават по директен начин кое момиченце/момченце харесват, а при възрастните се получават нещата по съвсем различен начин.
Моля тези с изминали връзки да споделят как се получават нещата всъщност :)

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 9c1b80144c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Номер 7 и аз съм на това мнение.

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 1fa8bc3d2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Тоя пич май е гей и затова не те иска

 
  ... горе^
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 62ba3810f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не е гей :D сигурна съм..ама незнам как да му кажа

 
  ...

...
преди: 13 години, 2 дни
hash: 93321946c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   от авторката

нещата са си все същите, макар да е изминала още 1 година...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker