Той гледа профили на бивши - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4697)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Той гледа профили на бивши
преди: 9 години, 3 месеца, прочетена 3862 пъти
Здравейте. Скоро разбрах паролата във фейсбук на приятеля си. Влязох в хронологията на търсенията и видях, че през определен период от време приятелят ми гледа профилите на бивша, с която е ходил 4 години и на друга бивша, с която е ходил само 2 месеца. Имаше и търсения на момичета, с които е имал забежки. Забелязах, че посещава профила на тази, с която е ходил 2 месеца по-често от сериозната му връзка. Минало е доста време, откакто е приключил връзка с тях и нито си пишат, нито нищо, само им гледа профилите. Защо? Нещо ли му липсва? Много ревнувам и не знам какво да мисля... От любопитство ли го прави или още има чувства? Аз не помня да съм изпитвала такова желание. На вас момичета случвало ли ви се е да разберете и как реагирахте? А вие, момчета, правили ли сте така? Приемам всякакви съвети. :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 3 месеца
hash: a1ad4cea6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ти си направила огромна грешка да разбиеш паролата на човека - за мен това е по-лошо от изневяра и не бих стояла с теб и 2 часа, ако разбера това. Мисля, че всеки има нужда от лично пространство и ако го няма, всяка връзка е бреме.
Мъжът ми е на 50 г. и хората на неговата въЗраст вече масово имат профили - наскоро го намери приятелка, с която е бил преди 30 г. - лошо няма! За Бога, не притежаваме хората и ако нямаме доверие на партьора си, защо сме с него.
Да гледа профили е Ок, това е лично пространство, но да разбиеш фейса на проятеля си е дори противозаконно и най-малкото ГРОЗНО

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 489bf84048
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не мисля, че има чувства към тях, по-скоро е любопитен какво е станало с живота им. Обаче наистина е малко подло да му влизаш в профила така. Аз бих била обидена ако разбера, че някой ми влиза в профила без разрешение. Не, че ще намери нещо кой знае какво, но просто показва, че човекът не ми вярва и си позволява да прекрачи границата на личното ми пространство.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 0d5e438e47
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Е защо ги гледа... :))))Ами може да има хиляди причини, някой от тях може да те устройват, други не и така. Едно е ясно само той знае, отговора, но ако разбере, че си ровила там, където не ти е работа, ще ти бие шута без обяснение. Аз лично съм доста ревнива, и до някъде те разбирам, но на твое място бих си мълчала, защото згафилата си ти. Друго щеше да е ако го беше хванала в крачка, но сега по добре си трай, и ако ме питаш не рови там където не ти е работа, за да ти е мирна главата.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 49e443d358
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   На теб не ти ли е любопитно бившия ти с коя се занимава и какви неща качва?

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: a53159da35
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Ако те са го зарязали - значи просто по някакъв начин не ги е преживял напълно. Ако той ги е зарязал, то може да е и само на база "секс".

 
  ...


...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 841f277b68
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Напълно съм съгласен с номер 1 по отношение на личното пространство той си има личен живот. аз мисля, че той ги гледа защото му е интересно да види как вървят нещата при тях, дали си иамт нови гаджета, дали рабтят, НАРИЧА СЕ ЛЮБОПИТСТВО. Ще ти дам мой пример, който не е свързан с гаджета. Бях администратор на един сайт, изключиха ме от него и дълго време следях какво се случва, има ли нови админи, дали са свестни, без да коментирам и т. н. Нещо от сорта на любопитство. Ако си бил близък с някой и нямаш какво да правиш гледаш да запълниш времето с така наречените ''клюки''!!! Ако ти нямаш доверие на приятеля си (не ми казвай, че му имаш, ако си МУ ВЛИЗАЛА ВЪВ ФЕЙСА ЗМАЧИ Е ДАЛЕЯ ОТ НЕДОВЕРИЕ!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 730989cf18
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Голяма работа, че е гледал профили на бивши. Аз го правя постоянно и нямам чувства, просто ми е интересно какво става с хората, правя си сравнение те докъде са стигнали, аз докъде съм и така. Нищо кой знае какво, но в главата на параноика нещата текат по съвсем различен начин.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 5d8830b6cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   И ревнуваш защото е твоя собственост или?
Щом е с теб значи има чувства!

Лена

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 1e6f685b65
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   От любопитство, и аз гледам бивши приятелки за да видя дали са вече женени имат ли деца просто любопитство и нищо повече, повярвай ми!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 82b0f95615
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   И на мен се е случвало от любопитство да гледам профили на бивши приятелки. Конкретно в моя случай най-често оставам разочарован, когато им видя профилите, защото осъзнавам, че са ми говорили едно, а истината се е оказала коренно различна, но това е друга тема. Да са живи и здрави, вече така или иначе не са в моя живот, дано да са намерили реалното щастие, защото на снимки във Фейсбук всички са много щастливи и весели, ама в действителност не стоят точно така нещата.
Но идеята е, че не е чак толкова странно да отваряш профили на бивши приятелки/приятели, най-малкото за да видиш кой по какъв път е поел, и как му се е развил животът. Даже допускам, че и авторката гледа профили на бившите си гаджета, ама понеже си е тя самата, сигурно няма проблем, ама нали е хванала гаджето си, та дай сега да го изкараме като едва ли не нещо скандално...
Ако има още чувства към някоя бивша и все още и гледа профила, според мен това само допълнително би го наранило, затова надали би си го причинявал, така че вероятно наистина гледа просто от чисто любопитство, нищо повече.

 
  ...

...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: a0897ca292
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

11.   Какво любопитство е това? Няма що! И то на всичките си бивши да гледа профилите. Аз не бих се занимавала с такъв, не се знае какво може да последва след това "любопитство".
Ама няма какво да направиш в случая освен да се преструваш, че нищо не си видяла и да чакаш да стане нещо по-сериозно и да му биеш шута. Това е моето мнение, аз не толерирам такива простотии от някакъв си мъж. Някои по-горе се правят на широко скроени, но ако видят подобно нещо надали ще се почувстват много добре.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: d7e53ea973
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   не ревнувай и не търси във фейса нищо, ако иска да има нещо с тях, си има телефони, ще се уговорят без да ползват фейса, напоследък много значение се отдава на фейса, но се замисли ти твоята половинка във фейса ли я откри?

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: c7bf95b216
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   И аз съм влизал така на моята в началото на връзката, даже съм и казал, че съм й откраднал паролите и ми беше много сърдита, даже и пишеха половината бивши, знам с колко е спала, кога с кой е била, коя кой се казва и съм и с други момичета преди това, хем тя се оказа най-свестна, всмисъл режеше ги и за срещи, държехе ги във фейсбука за да ги дразни по-скоро, хем ме е яд, че е спала с 11-12 момчета, а е на 23 години, някак си ми разби представата за дългосрочната приятелка, все ми тежи това, а пък още повече, че си общуваше с тях, докато беше с мен, въпреки че ги режеше ми беше неприятно. Гледаше само 1 бивш, с който е била 2 години, но вече е изтрила всички бивши, не общува с тях, но пък сега моят фейсбук е пълен с жени, не бивши, е има 1-2, но много жени, а тя няма нито едно момче, от време на време ми с сърди, но аз и казах, ти в началото на връзката ми ме правеше за смях да ме гледат и тия с която за една нощ си била и да се излагам с тебе, сега ще мълчиш. Съжалявам, всички от тук нататък ще ме нагрубят, но аз лично за жената до мен си представях да е по-непорочна, но защо не съм я оставил ли, защото всячески съм я изпитвал и се оказа сериозна, а не ку*ва, не ме е лъгала и използвала.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 0360d8f2af
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Аз преглеждам регистрации на бившите си, защото си спомням секса, който съм правил с тях и това предизвиква по реживявания вмен.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 1d5ec6baad
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   14, защо мислиш, че всички от тук нататък ще те нагрубят? Аз също мисля, че 11-12 тъпкача на 23 години си е сериозно достижение и ако бях го разбрал в началото на връзката, просто нямаше да има връзка. Иначе има над какво да се замислиш, защо тя вече няма никой в профила си, защо търпи ти да имаш и да и говориш по този начин. Вариантите са два - или има интерес да си натиска парцлите при теб, или си има вече друг профил, от който да комуникира с когото си иска необезпокоявана.
Към авторката - разглеждането на профили на бивши и аз съм го правил, вече ти казаха причините, но да повторя, сверявам си часовника без ни най-малка идея да има някакво връщане назад т. е. няма от какво да се притесняваш, а и ако нещо ще се случва то ще се случи и няма как да го предотвратиш. За разлика от други ще те посъветвам да продължиш да следиш какво се сучва тук и там, така ще се предпазиш от неприятни изненади. Аз знаех паролите, но никога не съм ги ползвал до момента, в който случайно забелязах комуникация (за която не беше нужна парола, дебнене, чакане, баене) - правех се на пич, уважавах личното пространство, имах доверие с глупата мисъл "доверие за доверие". Оказа се, че години зад гърба ми са водени разговори, безобидни на пръв поглед (здравей, как си, още ли работиш на същото място, как са роднините, какво прави новото ти гадже и т. н. ), чашката на търпението преля когато видях, че се захвана тема за миналото (помниш ли ме, никога не забравям тези, с които... нали се сещаш, ракийка пийваш ли, та обади се да пием по едно и т. н. ) - вярно, на всички покани за гостуване имаше отказ, но знае ли човек дали поканите не са били само на това място (а телефоните, а другите социални мрежи - следовател ли да ставам? ).
С две думи няма нищо ненормално към момента, но бъди нащрек за да знаеш кога да си събираш чукалата, а не да разбереш когато куфарите ти са вече пред вратата.
Не знам дали това е правилното решение и за това не бих го нарекъл съвет, но след една година мълчание и преглъщане реших да си задам въпросите. Първоначално имаше цупене, отричане, упреци, после като се видя наближаващия край тактиката се смени и в същност тази неразбория се оказа като катализатор за връзката, но горчилката от лъжата май ще си остане за цял живот. Единственото удовлетворение е, че комуникацията с бившия прекъсна (поне по този канал), но "поне" вече издава, че доверието го няма, а връзка без доверие (но не сляпо) не ми я хвали.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker