Сестра ми свали мъжа ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29697)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Сестра ми свали мъжа ми
преди: 9 години, 3 месеца, прочетена 5537 пъти
Здравейте, аз съм омъжена средностатистическа жена с три деца малко над 40. Тъй като ми беше много трудно с малкото дете, сестра ми идваше често да помага и да преспива в нас в продължение на години. Тя е разделена с мъжа си, свободна и без особени ангажименти. В последно време започнах да забелязвам че флиртува с мъжа ми, иска помощта му често, хвали го, а той започна да се оплаква от мен и да се занасят заедно за моя сметка. Усещах как губя най- скъпите си хора, доверието и търпението ми се изчерпваха, а те се забавляваха. В моментите в които правих забележки ме пращаха да си лекувам нервите на психиатър. Мислех си, че единствената жена на която мога да вярвам е сестра ми. Междувременно аз изгубих представа какво става, те общуват и навън по различни поводи. Мъжът ми се промени, стана груб, сравнява ме с нея, недоволен е постоянно. Чувствам се предадена, използвана и наранена от най-близките ми хора. Никой не оцени добротата, доверието и гостоприемството ми. Децата и мъжът ми са луди по леля, а мен ме пренебрегват и пращат на лечение. Смазана съм, живота ми се обърка изцяло. Не намирам изход освен да си оттегля, аз сама се вкарах в капана си.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 3 месеца
hash: e9290285d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Стана ми много тъжно за теб като прочетох историята ти. Ти НЕ си виновна. Не виждам смисъл да продължаваш да стоиш при този мъж. Най-малкото той не показва никакво уважение към теб, която си му родила три деца. А поведението на сестра ти ми е доста детинско. На твое място бих си събрала багажа и взела децата. Знам, че е трудно, но по-добре така, от колкото да живея с такива хора и да търпя това всеки ден. Не знам как издържаш. Желая ти късмет и дано да пишеш какво си решила.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 688340f50e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Да не си ги хванала на калъп? Или просто ревнуваш? Иначе може и да имаш право, малко са жените, които биха поканили друга жена да живее в дома им. Още по-малко са мъжете, които биха търпяли в дома си жена, която не харесват. Тоест определено би трябвало на мъжа ти да му е приятна компанията на сестра ти щом не роптае а напротив. От друга страна сестра ти трябва да е много омагьосана от мъжа ти, щом се е отдала да ви слугува и да живеее с вас, вместо да има свое семейство. Страхотна идилия, сестра ти си има твоето семейство, мъжът ти си има харем, само за теб е малко кофти, но все пак народа е казал, "Човек каквото сам си направи и най-големия му враг не може да му го причини. " И накрая не виждам за какво мрънкаш? Проблема ти е толкова лесно решим, че няма на къде повече. Просто кажи чао на сестра си и я изпрати по живо по здраво да си ходи, като не забравяй да и благодариш за помоща, която ти е оказала с децата, защото все пак тя очевидно ти е помагала много.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: a27bf66ea2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Според мен Авторката си въобразява. Иначе решението е просто - ПРОСТО СИ ГЛЕДАЙ ДЕТЕТО САМА, Джанъм. Сама си вкарала друга жена в дома си, защото не можеш да се оправяш с живота си. Да, възможно е всичко, но не мисля, че в случая хората имат сексуална връзка и е естествено мъжът ти да почне да се забива и с нея - вие сте си тройка семейство, какво очакваше?
Затова говори с нея и ? благодари за помощта, но сама гледай да си оправяш бакиите и семейството - психолог в случая няма как да ти помогне.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: bed283893f
гласове:
1 2 3 4 5
  (34 гласа)

4.   Да наистина, както казват по горе, те мъжа ти и сестра ти вина нямат в случая.
В ситуацията ти, аз мисля, че добър психолог може да ти помогне. Защото всичко което се е случило около теб е поради това, че ти си го позволила и провокирала макар и несъзнателно.
Не ме разбирай погрешно, мъжът ти си обича теб, но ти като майка на малки бебета си променила държанието си към него, мислейки за памперси и пъпчиви бебешки дупета. Същевременно си вкарала в дома си жена която има нормални интереси и мисли и я интересуват други теми на разговор - по интересни за мъжа ти.
Нормално е мъж да не се интересува от броя напълнени памперси днес, или дали бебето се е уригнало. Нормално е и ти като майка на малки бебета да мислиш за памперси идр бебешки неща, а точно психологът ще ти помогне да не показваш на мъжа си колко много мислиш за бебетата, защото мъжът ти по този начин се чувства пренебрегнат и разговорите по други теми му липсват, а и си му намерила с кой да говори на други теми съответно сестра ти му става по приятният компаньон на разположение в дома му.
Колкото до това, че тя иска помощта му и го хвали, всъщност това е твоята роля в дома ви, а ти си я оставила на нея, тя не е виновна, че е поела и това ти задължение.
Първо иди на психолог и намисли начин да отдалечиш сестра си от мъжа ти. Да я изгониш безцеремонно не е вариант, това само ще ги обеди в правотата им, че си за психиатър-луда. Както тя се е загнездила малко по малко с времето така трябва и да я изкараш малко по малко.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 88291f79c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Много пресилено ми звучи всичко. Трябва малко да, успокоите топката. Най-лесно и най-добре е да поговориш със сестра си и Тя да си замине от вашата къща. Всяка жаба да си знае гьола.

 
  ...


...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 9639b0d306
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

6.   Абе какво става в тая държава бе?

Жена се занася със зет си пред децата му и жена му/сестра си, друга спи със свекъра си, трета с колегата на мъжа си и през това време го праща в другата стая да не ги притеснява, на четвъртата, която е тийнейджърка, 50 годишен и се натиска и и влиза под завивките пред погледа на майка и, пета спи с доведения си баща и да не изборявам още случаи. И всичко това без церемонии и чувство за вина, дори се гордеят сигурно.

Всичко това са истории от този сайт. И ако са верни, не ми се мисли каква е станала ценностната система на българина. Циганите, дето правят деца на по 12, излизат светци в сравнение с българите.

Аз съм нормален хетеросексуален мъж, който прави секс само с жена си и вече започвам да се чувствам психопат, защото очевидно съм изключение.

На всеки може да се случи да изпита желание към неподходящ, ама имайте поне малко задръжки е*ати. Станали сте като първосигнални като живтони.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 25e3a1b07d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Така, първо й посочи вратата на тая! Ако мъжът ти се ядоса, че си я изгонила, му предложи да я последва! Тоест - или ти, или тя. Мисля, че не сте деца, че да си играете игрички. след като сте зрели хора, които са прекарали половината си живот като семейство и имате 3 деца (! ), това е единственото решение, пък макар и крайно! Не го оставяй да се подиграва с теб!

м28

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: dcb126ea11
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

8.   Айдеее, и тази я пратиха на психолог!
Жено, трябва просто да посочиш вратата на любезната ти сестра. На който не му харесва-може да я последва! Толкова е елементарно! Сама си създаваш проблемите, а след това "мен ме пренебрегват и пращат на лечение. Смазана съм, живота ми се обърка изцяло. Не намирам изход освен да си оттегля, аз сама се вкарах в капана си. " В никакъв капан не си се хванала. Всичко се решава точно с едно изречение! Освен, ако не ти е изгодно тя да ти гледа децата и си готова да търпиш всичко това. Помисли си добре. И пак ти казвам-решението е елементарно!

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 9d42fbcdd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Дано майка ти стои мирна

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 3f33468f0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Aко наистина ситуацията не е пресилена, не виждам защо нападате жената? Когато мъжът обича съпругата си, в къщата му могат да влязат и 30 манекенки, но това няма да му направи впечатление, защото за него ще има само една - майката на децата му.
Не знам какво е накарало съпруга ти да се обърне към друга, но ако иска да се задява, да си взима партакешите и да си живее живота. Може да му е дотегнал семейният живот, може да не му обръщаш внимание, не знам, но в такъв случай хората се разделят, а не се ослушват.
Отделно тая друга е сестрата. Разбирам да беше някоя непозната жена, но най-близкият ти човек да се задява със съпруга ти толкова очевадно - айде нема нужда. Как може да предположи, че собствената й кръв ще върти такива номерца? Пък, видиш ли, тя не била виновната, а авторката, защото я вкарала в дома си... Винаги съм мислила, че връзка се гради и разваля само от двама души, но собственото ти семейство да се натяга на съпруга ти, е вече безкрайно нагло.
Ако наистина си сигурна и не изпадаш в излишна параноя, им посочвай вратата и на двамата. След като мъжът ти няма скрупули да се сваля със собствената ти сестра под носа ти, няма да има скрупули да го прави и с непознати жени. Обаче какво е довело до това негово поведение само ти си знаеш.

 
  ...

...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: d7f42e56ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Подкрепям 4, Около 400лв. струва 10дневна почивка в санаториум на пълен пансион и с 3-4 процедури в поделенията на НОИ. Това са цени без отстъпка или по програмата на НОИ.
ПО телефон взет от сайта на НОИ за рехабилитационни заведения, резервирайте си почивка. Оставете на леля и тати, децата и на "психиатър"-10 дена, да видят те.
Ако ви хареса може да удължите още 3-7 дена.
Ограничете телефона, Пожелавам ви пълен РЕЛАКС

М50

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 9c8b9fc919
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   №6, всичките тези случки, които споменаваш и възмущаваш от този сайт са неща от живота. И преди да ползваме интернет такива неща са се случвали, героите любовници са се похвалвали или съседите са виждали. Нищо ново под слънцето.

Към авторката - наистина едни процедури далеч от мъж, сестра и деца, ще покажат на леля и тати от къде изгрява слънцето.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 122cbae074
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Успокой се, помисли трезво - въобразяваш ли си или имаш причина да се притесняваш? Ако има причина за притеснение къде е тя?
Защо мъжът и децата харсват повече сестра ти? С какво тя е по-харесвана? Забавна ли е? Добре изглеждаща? Прави повече за тях? Какво мо-малко правиш ти? Сърдита си, не си забавна? Всички обичат весели хора, малко шеги, ведро настроение. Те като се шегуват с теб, шегувай се и ти с тях, шегувай се и със себе си! Поакжи увереност, сила на характера.
Опитай се да спечелиш "врага" с добро. Все пакс естра ти е дошла да ти гледа децата. Излезте по женски да пиете кафе или по чаша вино, поговори с нея, разпитай я за живота й, дали иска да има мъж до себе си и собствен живот?
Направи нещо мило за мъжа си, също за децата си. Ти най-добре знаеш какво обича мъжа ти в кухнята и в спалнята. Изведи децата за следолед, на зоологическа градина или просто в парка, играй си с тях, бъди им приятел...
Разбери, не можеш да накараш хората да те харесват, това трябва сама да си го спечелиш! И то не веднъж, а всеки божий ден. Не се превръщй във вкисната истерична лелка, подходи умно, защото има какво да губиш.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: a2a9be9fea
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Хм прочетох го пак и мисля, че е пресилено. Хвана ли ги на калъп? Не нали. Ами спорид мен сестра ти не е свалила мъжа ти. Сама жена се предполага да флиртува с мъже. Ти знаеше ли го като покани сестра си? Ако тези двамата, поне единия от тях е точен - нищо няма да има. Но ти, ти си се позарязала занемарила психически. Ми те ти го казват. Нали? Оправи си, автотренинги йога каквото щеш. Ислед това ще ти дойде енергия да измислиш ряшението си.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: abdc260883
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Подкрепям м50, върви на почивка и им остави дрцата! Самите са казали, че имаш нужда! Възползвай се, защото както ти го каза някой - явно мислош само за децата, което е нормално! Върни си сампчувствието и стани отново онова усмихнато момиче от преди! Лека, полека отдалечи сестра ти и я викай само в случаите, когато излизате двамаъа с мъжът ти на вечеря примерно. Благодари й и я отпрати! Предполагам, че децата имат баба и дядо! Яърво обаче отиди ма почивка!

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 43d2216aa6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   16 -"Подкрепям м50, върви на почивка и им остави дрцата! Самите са казали, че имаш нужда! " - ех ще започне такъв живот, след като децата заспят!? Плашите куче с кокал. Прелюбодейците ще го ударят на истински живот.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: cfc534f97d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Много сте ми интересни някои тук... Трябва жената на калъп ли да ги хване, че да има драма??? Че то се усеща кой как се държи и защо. Още повече, че се познават тримата не от вчера и днес. Знаят си кътните зъби, дето се казва.
Скъпа, сестра си се забавлява на твой гръб. Със сигурност отношенията ви вече няма да са същите като преди. Без значение дали имат нещо те двамата, или нямат. Станало е непоправимото. Каквото и да се прави от тук нататък, положението едва ли ще се подобри, дори и сестра ти да си тръгне от дома ти. Горчилката остава и се помни цял живот!
Да не говорим, че ако дома не е само твой и сте го придобили след брака, мъжа ти също ще има правото да се произнесе кой да отпратиш от в къщи и кой не. Ако пък домът е на родителите ти, хептем няма как да кажеш на сестра си да си ходи. Единствено, ако жилището е твое, можеш да я изриташ безцеремонно, а ако мъжлето се отваря много, и него.
Не прочетох всички коментари, ама да питам, сестра ти има ли намерение да гради семейство?

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 7684f08fb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Сестра ти върши работа, помага при отглеждането на децата, какво ще му стане на мъжа ти, ако обслужи и нея? Няма да се изтърка. По добре ли ще се чувстваш, ако той ходи по чужди жени? Така поне се познавате. И едната е на тъщата и другата също. Защо е този егоизъм? Сестрата като няма мъж, на сухо ли да стои? Ако си намери друг мъж, кой ще помага за децата? Хайде не си тровете живота, щом мъжа има сили и за двете, какъв е проблема. Завистта няма почивен ден, точно завист те измъчва авторке. Вместо да си направят тройка, те се измъчват взаимно!?

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 9d42fbcdd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Мъжът ти не може да няма вина

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: ee550e332c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

26.   Преди много години направих същата грешка. Поканих моя братовчетка в къщи, временно да гледа децата. Докато бях на работа се случили нещата. Тя ми каза. Мъжът ми не си призна, но след време се разведохме, защото след това пак ми изневеряваше. Сега като си помисля колко наивна съм била и чистосърдечно съм искала да и помогна. Когато човек е млад, аз съм била тогава на 25. 26 най-много, откъфде да си помисля, че най. близките ми ще ме предадат??? Но после разбрах, че тя е също голям боклук. Овърша цялата околия, за нула време. Искам да кажа че си е до човека, и то по скоро според мен мъжа ми е по отговорен от братовчедка ми, защото той беше много по зрял и трябваше да държи на красивата си жена и дветв си деца. Дори и сега, след всичко зад гърбът ми и нищо не ми трепва си мисля, че само с определени гадняри може да стане. Това пък със сестра е още по-идиотско. Направо я изритай на момента, унижи я за да разбере и тя и той колко са гнусни и низки в своите плътски елементарни желания.

 
  ...

...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 1781faafa1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   е кво толкова - нали сте сестри?
в крайна сметка семето е в семейството!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 4ccda62f4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   27 трол ли си .Сериозно и този човек няколко коментара по-горе.Ако толкова ви се оправя наволя наляво надясно не се женете имайте си гаджета и им акжете в прав тест че при първа въжможност ще минете цялата им рода от женски по или пък останете сами и се опрашвайте наляво и надясно но не и така това е долно гнусно.Аз лично бих прекратила всякакъв конаткт с всички от история от този род .Им анеща които не могат да се реглътнат просто ии ако евентуално се преглътнат до ще е след бая време и няма да си с този човек и човек ще е доста резервиван не нанасяйте трамви на хората.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: d5c46a498c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Чукам жена ми, сестра й и майка й. За съжаление само двете сестри едновременно - срам ги е от майка им. А толкова искам да съм с трите едновременно!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker