Те и аз :) - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Те и аз :)
преди: 9 години, 3 месеца, прочетена 3123 пъти
Ще се опитам да синтезирам написаното по възможно най-краткият начин.
Аз жена, 24 години. 4 годишна връзка с мъж - А. /25г. / Раздяла за 3 месеца по взаимно съгласие без излишен шум и емоции. Тъкмо завършихме университет и искахме, особено аз исках, да изживеем нещо по-различно.
Тогава срещнах Т. /45г. / Необвързан, с две прекрасни сладки дечица за които разбрах в последствие. Аз и Т. имахме план всичко да бъде просто секс, без очаквания. 3 невероятни месеца. Но с него ми се прояви и негативното чувство на ревност, каквотo никога досега не бях изпитвала. Защо? ! Защото той е доста по-възрастен от мен. Изживял е много неща без мен. Вероятно вече е срещал по-добра/по-добри от мен. Изградил е и постигнал всичко в живота си без мен. Постоянно пътува и има невероятно красиви жени около себе си. А аз се чувствам като някаква хлапачка на фона на всичко останало. Водя семпъл живот. Не слагам грим. Обличам се спортно, редовно тренирам тенис и ходя на фитнес. А той е супер елегантен в изказът си, а и изобщо като лайфстайл. Прекратих отношенията си с него.
Тогава с А. отново се събрахме. Дори сега живеем заедно и родителите ни искат да се оженим някой ден :)) Когато той не е работа, в свободното си време играем по цял ден на плейстейшън. Споделяме. Разменяме си шеги. Знам че аз и той ще постигнем нещо градивно в този живот. Защото той е верен приятел, човекът с който си подхождаме :) Много е добър, красив, мил. Мечта на всяко едно момиче - без да използвам суперлативи!
Проблемът е че не мога да забравя Т., постоянно е в мислите ми. Събуждам се с първата мисъл за него. Едвам заспивам без него. Не съм го виждала от 4 месеца, но се чуваме и пишем постоянно в устсапп. Т. не иска да ме вижда, докато съм с А., и казва че не приема да е "втори вариант" на някой. Обеща ми да не ме оставя никога и 24/7 да бъде до мен, ако се върна при него. :)
Трудно бих се отказала и от двамата. Но възрастта и различният начин на живот с Т. ме отдалечават. Сякаш трябва преждевременно да порастна и да бъда майка на 2 деца и жена на мъж, който има много отговорности и ангажименти към работата си. Ако моите родители разберат най-малкото ще ме убият.... никога няма да се опитат да разберат изборът ми.
Вие какво ще кажете? !
PS извинявам се за граматическите и пунктуационни грешки, но съм дете от смесен брак и от 10 години не живея в Бг.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 3 месеца
hash: 4a73a78b31
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Абе я се стегни бе момиче. Тръгнала си да се занимаваш с дъртаци. Имаш приятел, който държи на теб а обичаш друг... Направо ми става жал за такива като вас.

М19

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: a0904a68d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Бягай по-далеч от чичката. Той, за да е с теб няма какво да губи (или и да има, то със сигурност не е кой знае какво), докато ти определено може да си съсипеш най-хубавите години (младостта ти, така да се каже), преследвайки една почти невъзможна връзка. Освен това, щом ти е добре да си с момчето, което е около твоите години - тогава какъв е проблемът?
21 години са ОГРОМНА и ФРАПИРАЩА разлика! Тук сигурно ще се появят жени и/или мъже, които ще вземат да ти обясняват, че в 21 век това е едва ли не нормална разлика между мъжа и жената. Ако ти се иска да си трошиш главата може да ги послушаш, ако не - налягай си парцалите и гледай да не загубиш връзката си с младото момче. И не на последно място - гледай младия да не разбере за чичката, че като нищо може да те изхвърли, защото не всеки се навива приятелката му да върти едновременно по няколко мъже...

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 7d80762b52
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ами вземи си ги и двамата. Ще живееш наравно с двамата. Така никой няма да е "втора цигулка". Имаше един такъв испански филм - Хартиени замъци или нещо подобно. И още един. Там даже имаха дете - двама мъже с една жена. И си им беше супер. И на тримата. Аз бих приел, ако съм в такава ситуация - с жена, която обичам.
М 41

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: fa2cd74210
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От авторката: Хаха, тотално ме развеселиха коментарите ви, особено този на номер 1 - момче на 19, което силно ме съжали. Аз не деля и двамата, т. е и в двамата обичам различни неща. :)))
Дефакто не разигравам и двамата. Разделих се с Т. /45/, защото не ми допадаше начинът по който се опитваше да ме моделира. Но сега осъзнавам че за много неща е бил прав. Дали наистина ме обича? ! Какво иска един мъж на 45? Обобщено казано - по какъв начин един мъж на 40 гледа на една млада жена? Само да кажа че той общува с какви ли не жени (от онези перфектните). Казва че съм най-нежната и красива жена в живота му, хех.
Много ми хареса коментара на номер 3, но това се случва само във филмите... за мое лично нещастие.
Обожавам и А. Той е страхотен млад мъж. Знам а и всички казват, че аз му давам стимул да работи и да прави много неща... само заради мен :) Той се старае. Той иска да имаме деца и прави всичко възможно. А Т. вече си има две деца, които приема като брат и сестра. Да, сериозно - не се чувства като баща. Аз му правя редовно забележки и му казвам в прав текст че е несериозен към собствените си деца. Детегледачка се грижи за тях нон-стоп. Обеща ми че ако се върна при него ще заживеем всички заедно. Много тъп ултиматум. Сега трябва да мисля за тези дечица. Жал ми е за тях, въпреки че си имат всичко материално. Виждам ги колко са объркани от поведението на баща си. Чувствам се виновна за всичко. Голяма съм тъпачка и забърках много голяма каша. Някакви идеи как да изключа Т. от живота си?

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: d66ebf45ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   всеки момент очаквам да се появи дамата с хепи енд-а :) Тази, дето във всяка такава история дава за пример щастливия си втори брак с 20 години по-големия си съпруг и да почне да те убеждава как всичко в този живот е възможно, стига да го искаш.
Ще следя с интерес.

 
  ...


...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 163dfb56e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Защо просто не останеш някой път сама със себе си, да се абстрахираш напълно от външния свят и да прецениш към кой от двамата изпитваш по- силни и истински чувства. Не можеш да очакваш непознати хора в сайт да ти кажат кое е най- доброто за теб, при положение, че само и единсвено ти знаеш какво има в душата ти. Няма лесни неща в този живот, особено в избора между двама души, които ти явно виждаш по един перфектен начин. Каквото и да направиш, за съжаление, който и да избереш, винаги ще мислиш какво би било с другия, дали ще е по- хубаво, по- лошо, какви биха били децата ви, общия ви дом, ежедневието ви и т.н. Щом си с един, а от 4 месеца мислиш за друг, помисли много добре какво и как трябва да направиш, за да не превърнеш ежедневието си в ад...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 1814e90360
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Присъединявам се към номер 5 :))
Авторке, не се заблуждавай, че можеш да бъдеш майка на тези две деца, ти си толкова незряла, че е по-добре за тях да нямат майка като теб. Излез от филма, ако обичаш. На мен не ми е жал за теб, на теб какво ти е, хем семпличка и скромна, хем обожавана и обсипвана с комплименти от двама. На мене ми е жал за приятеля ти, този, който мило и драго за тебе дава, докато ти се чудиш как да го зарежеш, така че да излезеш все пак суха от водата и никой да не може да те упрекне.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 348fc46826
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Хич недей да се захващаш със Т. Тъй като познавам отлично и двете ситуации, ще ти ги разкажа.
Жена на 23, хваща мъж на 45, пропилява 15 години от живота си и сега никой не я иска тъй като вече е твърде стара за да си навакса изпуснатото. (мъжът е пак с 2 деца) Той не иска от нея повече деца (само да добавя, мъжът също е много богат). слушай сега. СПРИ на едно място и погледни ситуацията отстрани. Аз съм отлично запозната с подобна ситуация... това е пропиляване на живот. Първо Помисли, защо първата му жена се е разделила с него? Второ, той е манипулатор. Как разбрах? Ти сама виждаш всичките онези "перфектни " жени около него, но той все пак избира теб. Защо? Защото е хитър, а ти си добра, състрадателна той знае това и мисли да се възползва (много добре ги познавам такива манипулаторчета-бизнесменчета), ако идеш при него, ще чистиш, ще работиш и най-хубавото ще гледаш децата. "перфектните" жени нямат твоите работодателни умения. Трето- Можеш да видиш що за човек е по това, че не си гледа децата. Той на тях не обръща внимание, пък камоли на теб. Да наистина, може по цял ден да е зает, все пак тези пари от него идват, но ето. Той си е направил сметката, че ако вземе състрадателна, пълна със енергия, млада, любвеобилна жена, вече няма да има този проблем със грижите за децата.
Другото, което искам да ти кажа е за младото момче. Господ, съдбата, вселената (както искаш го наричай :) ) ти го е пратил Бог-даром и ти сега искаш да се откажеш от него, заради този безбъдещен Т. Знай - тези хора с париси гледат своята изгода. Остани си при А. Той е твоят живот. Той сега ти първа гради това, което навремето Т. е градил. Но А. ще бъде по-добър от Т. Защо? Защото той е душа - човек, живота ще му се отплати все някога. Избора е твой дали искаш да бъдеш с него когато живота ще се отблагодари на А. или искаш той да посрешне тази награда сам или с друго момиче, докато ти чистиш праха в домът на 50-60 годинишния си старец - Т.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 30b1b8bcbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Не се заблуждавай. Разликата в годините е голям проблем и рано или късно се появяват и усложненията. И аз преминах през нещо подобно преди време и нещата бяха много сложни. Дори съм малко по-малка от теб, приятелят ми ми беше изневерил, следователно се и разделихме и изобщо имаше много допълнителни фактори, които да ме подтикнат към човека, който срещнах впоследствие, който беше с 19 години по-голям. Имахме няколко хубави месеца, но после постепенно разбрах, че нещата няма да се получат в дългосрочен план и то наистина предимно заради възрастта и разбиранията ни за живота, за работата и изобщо за всичко.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 7637032d0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Искам да питам, авторката. Не те ли е срам от цялата тази каша? Не те ли е срам, че си безотговорна? Искам само да ти кажа, че това момче вече си го изтървала, защото той един ден ще разбере каква си! Надявам се ние добрите момчета да не срещаме такива като теб! :)

 
  ...

...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 201be14b66
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Авторката:
Ох, блокирах номера ма Т., така че да не ми се обажда и да не си пишем в уатсапп. Точно 30 минути по-късно на вратата позвъня куриер с букет цветя и картичка със сентенция от любимият и на двама ни философ: "whatever I was looking for was always u!!! ". Подейства ми възбуждащо и само си визуализирах какво щеше да стане, ако в този момент бях до него. Т. ме кара да се чувствам като мощен тайфун, цялата изпълнена със сензитивност. От няколко месеца не сме се виждали, но постоянно го чувствам все едно е точно до мен и ме разглежда. Разблокирах го, за да му благодаря за милият жест с цветята, а и да изпратя 2-3 утешителни слайдшота с цитати на Ошо. Така е най-добре за него и най-правилно за мен да завърши цялата тази история между нас.
Някъде някога бях прочела, че любовта трябва да се получава лесно. А аз не съм способна да дам любов, след като съм в дилема. Защото най-малкото ще превърна любовта в отрова, в рафинирана захар, без приятните моменти които носи. А след това ще се самосъжалявам. Много кофти тръпка, не пожелавам никому! Оттеглям се. Нямам какво да дам повече в тези взаимоотношения.
С А. се чувствам добре. Сладурско е когато говорим за произхода на динозаврите, ще има ли нов филм от поредицата "Властелинът на пръстените", планове за бъдещето и колко богати ще станем до 2 години (не че сега не сме). Т. има сериозна работа. Докато аз и А. сме от семейства със собствен бизнес, занимаващи се в сферата на химическата индустрия. Имам всичко и не съм лишена от нищо. Но Т. се интересува от душевността ми... кара ме да се чувствам САПИОсексуална :)) Пожелавам на всяка жена да срещне амбициозен мъж като А., и 100 процентов във всички аспекти като Т.
Още веднъж се извинявам, че българският ми не е на ниво.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 201be14b66
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   PS пак съм аз авторката :)
Забравих да уточня, че Т. иска да си имаме деца, иска да изживее пълноценно чувството от това да има деца, за които да се грижи... тъй като не е успял преди поради много причини, които аз лично оправдавам. Пак казвам че тук не става въпрос за финанси. Аз имам мезонет, колата ми е нова, живея в скъп квартал. Но в Бг хората винаги се захващат с оглед към материалното и кой колко има. Нормално е като се има предвид стандарта на живот там. Често срещано в големи градове като Пловдив да видиш 18 годишна сладурана с 50 годишен бизнесмен. Но аз съм далеч от тази система и мироглед. Т. е има невероятно тяло, обноски, някакви си ми вдъхва респект. А с А. правя каквото пожелая - пълна свобода. А. знае че 3 месеца имах афера с друг, но казва че счупената кост се възстановява от самосебе си, метафорично!
Няма да предам А. Ще съм с него до края, както обещах. Ще се видя с Т. за да поговорим. Някак си е тъпо всичко това да става по телефона.
Много ви благодаря за коментарите и се надявам да прочета още много мнения по темата. Бих искала примери с опит, а не съжаления. Благодаря ти номер 8 :(

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 2b767754c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Мисля, че сама си дала отговор на въпросите си. С единия имаш какво да градиш, може и кочина да е, но ще си е ваша, с другия можеш само да консумираш направеното от него - един ден ще ти го натякнат, но годинките ще са минали. Не мога да отговоря само не един въпрос, как да изтриеш Т. от мислите си, вероятно и никой няма да може да ти каже, но погледни на нещата така, взела си си петте пари, "изживяла си нещо по-различно", явно са ти простили глупостта (защото аз не бих), сложи "друга тухла в стената" и ГРАДИ своя живот, дядката е направил каквото е могъл, пуснал се е вече по течението и не му пука ти ли ще си или някоя друга. Между другото аз съм на 50, не се мисля за дядка, но и с такива като теб не се занимавам, че са на годините на дъщеря ми.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 348fc46826
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   От № 8 :
Разбирам това, че харесваш духовното и начина по който те кара да се чувстваш Т. Но повярвай ми ,това се гради с годините. А. е дошъл при теб като свежо ,все още не озряло лимонче, докато Т. е вече зрял и голям лимон ,който вече знае тънкостите на живота ,които А. ти първа ще учи. Недей да бързаш :) за всичко си има време. Това ,което Т. сега знае и може ,някой ден ще видиш и във А. Просто ние хората сме устроени така, че да искаме всичко да става бързо и лесно.:) .... Все пак Т. никога не е бил такъв, той все от кякъде е започнал и е научил това ,което сега те кара да се чувстваш така. Всеки мъж стига до един такъв момент в живота си , в който кара жена си да се чувства като Богиня , защото той започва да е възприема като нещо красиво и вечно :) - Гледай това филмче, трогателно е :) - http://www.imdb.com/title/tt1049413/

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 7637032d0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Интересни неща казани от Номер 8 и 14. И искам да знам от къде си? :)

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 9a5ffeb826
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Авторката:
Животът не е черно-бял. Животът не е хубав или лош в комбинация с искам и немога, трябва но как, защо но по какъв начин. Цяло умение си е да погледнеш собствената си ситуация отстрани. Умение е да анализираш без да драматизираш излишно; просто правиш резюме на важните фактори, които са показателни и продължаваш напред! :)
Изключително много, много, много благодаря на № 8 за мнението, което приемем като невероятен съвет, и за филмчето! :) Замислих се над себе си, но не като момичето което прави това което и "диктуват" другите, защото действията й са правилни или неправилни. Много коментари поставиха на въпрос материална среда, възрастова разлика, битовизъм и т. н. Някои ме съжалиха, други не. Ще потретя, ако не съм го направила вече, че и двамата А. и Т. знаят какво се случва. А. не се интересува какво съм правила без него, защото повтаря че ни очаква цял един живот заедно, в който ще преодолеем най-различни чувства и моменти, но /цитирам/ ЗАЕДНО.
Т. ми поставя ултиматуми. Пита ме как мога да съм все още с А., дори се стигна до абсурдни обиди... с последвали извинения от негова страна. Но ето тези обиди са показателния фактор, с който си давам сметка че Т. не е за мен. Той ме изгуби като човек, приятел... да не говорим като любов.
Не можеш да парадираш че обичаш и изпитваш любов щом си способен да изговориш тежки думи и нараниш човека в който уж си влюбен. Бързо губя доверието си в хората, които действат повърхностно спрямо мен и не проявяват толеранс, подкрепа. Аз съм от този тип хора, които продължават напред независимо.
Абсолютно чао, Т.!

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 348fc46826
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   От № 8/14 към № 15.
Първо бих искала да знам защо искаш да знаеш това?И с кого разговарям (като пол). Благодаря :)

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 7637032d0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Здравей. :) Пише номер 15. :) Номер17 - Просто искам да се запозная с такава духовна напреднала личност като теб. :) В този живот, аз съм мъж.
Благодаря. :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 348fc46826
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   До № 15 от №17-
Ще се радвам да се запознаем, надявам се сайта да позволи пускането на лична информация. (имейл, ако е приемливо). Или ако не е възможно, нямам други идеи за подобна ситуация. :)

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 7637032d0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   До Номер 20 от 19 - Не знам за имейл, но може да пробваш да ме поздравиш с някоя твоя любима песен и там да оставиш посланието...Благодаря... :)

 
  ...

...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 7637032d0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   От номер21 до номер22 - Не се отказвай...пробвай това, което ти казах...просто ме поздрави с някоя твоя любима песен... :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 348fc46826
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   Към №21 от №22 https://www.youtube.com/watch?v=M97vR2V4vTs
Надявам се да ти хареса , друже ;)

Модератор - поздрав и от мен. :), но само защото сте готини.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 348fc46826
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   (Модераторе - Велик си, човече!)

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 7637032d0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   От номер22 - Да благодарим на готиния админ. ;) :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 348fc46826
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   №22 Хареса ли ти песента? ;)

 
  ...

...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 7637032d0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   Към Номер 30 - Да, хареса ми и очаквах да ми отговориш на друго място, но както и да е..

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 348fc46826
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   Към №31
Нали знаеш, всеки има различни възгледи.
Щом искаш по друг начин да бъде, направи го ти. (:

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 7637032d0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

33.   Към Номер32 - Писах ти. :) Какво да направя още? ! :) Още от начало се започва с детските игри или на котка и мишка... =)

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: b459da5b37
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   Офф децa, 32 и 33 вижте и двaмaтa " поздрaвa " дa не би дa имa грешкa, че дa си пилете нa друго място:)))
A поздрaвеният дa не се цупи, aми дa прaти друг поздрaв с по ясно... послaние.
Хaйде със здрaве дечковци!

Модератор - виждате, защо правилата на сайта ни са такива, каквито са.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 7637032d0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

35.   От 33 към 34 - Чак дете не съм, но това няма значение. Светъл път на всички осъзнати. =)

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 89a2373115
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

36.   От авторката :)
Усещам как следващата ми тема ще бъде "Как да забравя Т".
Ох, невероятно сексапилен, силен и умен мъж. Мисля да се отдам на безразборен секс с него. Ако не го направя и в двата случая ще ми тежи на съвестта доживотно!!!!

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: b235ba011d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

37.   От коментар №32
Ще ти дам някои словесни думи над, които да помислиш.

-Следвайй страстта си, тя винаги те отвежда до красиви спомени.

-Живота е твърде кратък за да не се насладиш на всеки един момент.

- Ако имаш любовник, отиди при него, защото ако първият ти мъж беше достатъчно добър, нямаше да има втори.

(И любимото ми) - Отиди пред огледалото и се питай следното: - Ако това беше последния ми ден, как бих искала да го прекарам.

Айде със здраве :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker