Как се справяте със самотата - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121339)
 Любов и изневяра (29745)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9608)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как се справяте със самотата
преди: 9 години, 3 месеца, прочетена 3005 пъти
Здравейте. Аз съм мъж на 32 години. Доскоро имах дългогодишна връзка, която приключи. Не поглеждам назад, но и бъдещото не изглежда много добре :(. Изкарвам доста добри пари, изгелждам сравнително добре, добър човек съм, винаги помагам, когато мога дори на непознати. Проблемът ми е, че не обичам да излизам много. Съответно шансовете ми за намиране на подходяща дама е значилтено по-малък. В резултат на това се чувствам доста тъжен. Знам, че има много хора като мен. Как преживявате самотата и негативните мисли за бъдещото? И преди съм бил в същата ситуация, но бях по-малък и тогава не се усащеше толкова, че годините си минават. Благодарен съм на всеки съвет, каквото и да е. В изключително неприятна ситуация съм :(.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 3 месеца
hash: 942fb815a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Остави българките да се множат с циганите и вземи си потърси някое момиче от чужбина. На твоите години, може и с детенце, но във всички случаи ще бъде в пъти повече човек на когото можеш да разчиташ от колкото на тези наши "моми".

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: dce696ab12
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ебем случайни.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: f61ba335c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Не обичаш да излизаш, няма проблем. Има толкова много сайтове за запознанства, че просто трябва да се регистрираш и да се запознаеш с жените там, а после и да се видиш на живо с тях. Не се поддавай на тъгата и депресията, прави нещо активно и се опитай да се разсейваш от мисли за бившата. Излез с приятели, роднини, просто говори с непознати тук и го прави повече време за да намалиш ефекта от депресията. Засега чао от мен. Надявам се да съм била полезна.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 28b7d27537
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Самотата едва ли ще се излекува с хобита, но може да потърсиш около себе си нещо, което да те весели, дори да не е свързано със скъпи срещи по скъпи места. Казваш, че не обичаш и да излизаш на места, където може да срещнеш подходяща жена, ами в работата ти няма ли някоя жена наоколо. Може би скоро ще откриеш какво те вдъхновява и с това ще дойде и твоята любима, точно когато най-малко очакваш.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 0e127b1e6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   "Момите" искаме уважение и внимание, а не накой пън, който да се прибере вкъщи и да седне пред компютъра или със смартфона в ръце. Българските мъже масово са такава гледка. Авторе, спокойно, аз съм на 28 и от известно време съм сама. В началото е кофти, но по- нататък ще се почувстваш спокоен и ще ти олекне, особено ако е била тежка връзката или самата раздяла. И ние ще срещнем подходящи, няма страшно. Успех!

 
  ...


...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 44c1f47290
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Благодаря за отговорите.
5. Надявам се не визираш мен като "пън". Аз отделям внимание и точно това е, което в момента ми тежи най-много, че имам много да дам, но няма на кого.

Относно хобито, за момента ходя на фитнес не знам, какво щях да правя, ако и това нямах.
В момента мисля, че самотата сама по себе си тежи повече, отколкото раздялата.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 1 месец
hash: f7c354ba87
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   значи проблема е в бг жени с големите претенции. иначе да ги свалеш в бар е мисия невъзможна. там за тях мъже щом ходят там са боклук/за себе си са принцеси на бар/. в нета е все по трудно дори да се води с тези разговор. за среща не ми се и мисли. иначе не си само ти прецакан доста от мъжете са така. щом имаш пари ще ти налети сама някоя спокойно

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: a0c6ae4e0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Проблема не е, че половете сами по себе си са проблемни, проблема е индивидуален. Аз лично, също не излизам много, просто някак си обкръжението ми, вече не ми е достатъчно. Чети повече, слушай музика, фитнеса е по-скоро физическо хоби, открий и нещо по-духовно за да не ти е толкова самотно. Пък и самотата е много разтегливо понятие, научи се първо да си си самодостатъчен и да се обичаш, после може и да срещнеш това, което търсиш.

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: d4c69cd65a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   На 22 съм момиче, в най хубавите години от живота се чувствам по същия начин самотно. Наблюдавам другите хора си имат някой до себе си, приятел, /и брат, сестра, братовчеди и хора, компании, групи от хора. Изключително самотно се чувствам като нямам никой до мен, да ме подкрепи или да се смеем заедно да се забавляваме, да си помагаме взаимно в битовизма. Като няма никой до мен страня и от колеги и познати с една дума поздрав на уважение и отбядвам дълги разговори, налага се да се затварям постоянно, липсва ми тази морална упора да се чувствам уверена без срах, че ще бъда сама винаги. Наблядавайки другите как имат семейства и деца, а аз си нямам никиго, много ме боли някакси сърцето от липсата на човек до мен.
Извинявам се за депресиращото ми писание, но няма на кого да споделя.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 1 месец
hash: ae8dacd020
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторе и аз като тебе изглеждам добре и се отзовавам на хората, но с тази разлика, че като надуша, че някоя не струва и пет пари най-много да искам да я ***ам. Понякога се сърдат, че ги имам за ***ви, но то не може всички да са свестни все пак. Ако искаш мога да ти дам мейл и ще ти разясня как да действаш с жените, щото добра визия в комбинация с финансови възможности определено те изстрелва много напред и ще ги разиграваш както си искаш. Подробности- на мейл.

/Модератор7 - Това с e-mail-а няма да стане. Моля, изказвайте се по-културно иначе друг колега направо може да не Ви одобри коментарите.

 
  ...

...
преди: 9 години, 1 месец
hash: c76885232d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Пич, какво да ти кажа, и аз съм в твоето положение. На 32 съм и сам, разликата е в това, че през почти целият си живот съм бил сам и от известно време насам сякаш започнах да свиквам, в смисъл не ми тежи. Докато бях студент не разполагах с почти никакви пари и съответно бях в графата на загубеняците. След това ми трябваха още няколко години докато се издигна и общо взето времето си мина. Преди много ми тежеше, че нямам нормална, сериозна връзка, както останалите, но след последното си разочарование попретръпнах. Иначе сега ми се лепят всякакви, даже сами идват, без изобщо да ги търся. Естествено, сещаш се, че за семейство меко казано не стават:) Как се справям със самотата, ами принципно винаги съм бил доста активен. В смисъл обичам да спортувам, преди играех футбол ( вече няма с кого ), а сега обичам да ходя да бягам. Излизам с приятели често навън. Когато имам време гледам да си организирам някаква екскурзия, дали в страната или в чужбина, няма значение. Обичам и да шофирам и когато ми се удаде възможност мърдам на някъде. Имам няколко хобита, с които също се занимавам, без да е нещо сериозно. Общо взето не мога да кажа, че ми е скучно. Не съм спрял да си търся половинка, но определено не искам да е на всяка цена. На доста хитри жени съм попадал и това в голяма степен ми отвори очите за много неща, защото преди бях доста наивен.

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: b47b3113f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Приятелю,
това което търсиш навън го потърси в себе си. Липсва ти секс най-вероятно. Нататък ти е ясно.

С уважение.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 1 месец
hash: 47f699321d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   До номер 9:
И аз като тебе. В същата ситуация, самотен и отчаян от живота. Сдухал съм се на макс. Аз съм момче на 22 години. Много черногледо взех да гледам на живота тука от месец, два насам. Искам приятелка, но не такава, която да е с мен заради материалните блага, а с мен заради самия мене си като човек. И аз като автора на темата обичам да помагам много и съм много добър с хора които спечелят вниманието и уважението ми. Нямал съм приятелка до ся, но най-голямата си доброта към човек я пазя точно за тази приятелка, с която се оценим като хора един друг и да си се отдадем на прекарване на всяка свободна минутка зедно. Не да зяпаме в телефоните и без да се погледнем в очите да викаме „как си, как мина днес”, обичам разходките, да пътувам и да шофирам, но искам тези мигове да ги споделя със момичето за моето сърце. Не пия и не пуша, рядко излизам по заведения защото ми става болно и мъчно н сърцето като видя влюбени да се прегръщат и целуват, а мен няма кой да прегърне. В сърцето ми има камък буца лед, която само ме стяга в такива моменти като си помисля за любовта, копнежа за любов убива!

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: dcdd4926ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   6 години не става нищо. Секс рядко, и само с ядове после, че съм го направил. Не с проститутка, но по-лошо. С момичета, които не искат нищо различно от пари и сигурност. Наближавам 30 и все повече ми писва. Няма да ставам обратен разбира се. Няма обаче и да се занимавам с жени. То бива бива - усилия, търсене, саможертви, хуманност... Стига толкова. Те тези все недоволни, все онеправдани, все обидени, все с непокрити изисквания... Така България става Мангалия. Циганите имат страшно по-голяма "размножителност". Българите пропадаме Черна дупка или емигрираме. Специалисти.
Майната му на етническия въпрос. Които имаме деца- отглеждаме ги, запознаваме ги с истината и да си изберат дали да живеят в България при тези обстоятелства. С мъжко мнозинство олигофрени и примати, а жените финансово свръхфиксирани. Да си живеят в апартаментите, а по улиците циганите да ги чакат като зомбита. Защото и циганите няма кой да им даде шанс да станат хора. А пък ние тези, които сме в млада зряла възраст, мнозинството, което го описах е такова. Има и много кадърни млади хора, които обаче са промити да нямат национално самосъзнание, а да си предоставят капацитета на чужди интереси, или да следват просто пътя на "бохемството". Има малко изключения, но са статистически толкова малко, че все едно не съществуват.
Аз също съм шибан примат, не се разграничавам!!! Обаче поне направих такива изводи и все повече напредвам в установяването на настройките за пълна пасивност към златотърсачките. Как да губим сили с такава идиотия хората, които поне виждаме по този начин??? Това е не по-малко порочно и престъпно!!!!
Пачаври, хуманоидни мъжки и женски примати, зомбита.
И после любов??? Тя не може една целувка да даде мръссссната пачавра и ти говори за банкови сметки, пазаруване и кариера. И олигофрените, които също растат кариерно и в главите им е невъзможно да съшествува каквото и да било друго!!!

Желая успех на нормалните хора и по-бързо туто финито на мнозинството така описани дебили.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker