Той ме удря, как да постъпя? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121040)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Той ме удря, как да постъпя?
преди: 13 години, 10 месеца, прочетена 12659 пъти
Приятелят ми започна да ме удря все по-често. В началото и аз имах много голяма вина, понеже аз първа му посягах. Първоначално скандалите ставаха заради това, че много често се напива (имам в пред вид 5-6 дена в седмицата), и взимаше амефтамини почти всяка седмица, което на мен ми е крайно неприятно и той го знае. Обаче въпреки това той продължаваше и всеки път се опитваше да ме излъже, понеже знаел как съм щяла да реагирам и за това не ми казвал. Започвахме да се караме, той започаваше да ме обижда с грозни епитети, които аз почти никога не използвам и тогава вече му посягах, съответно и той. За мен това не е поведение на зрял човек (27 години). Веднъж бяхме на селото му с един негов приятел, който бие жена си за щяло и нещяло, изневерява й постоянно и което е най-лошо приятеля ми много се влияе от него. Седнахме вечерта на масата, той си пийна порядъчно и на мен ми стана неприятен затова отидох в другата стая, той дойде и започна да ме обижда, че съм била боклук, за нищо не съм ставала и така нататък и аз не издържах и му лепнах един шамар, при което той ми отвърна с юмрук в лицето след това ме свлече на земята и започна да му удря където свари, аз избягах от къщата не познавах никой, бях за първи път там и беше 11 вечерта и нямах никакви пари в себе си. Такъв ужас не бях изживявала. Наистина много го обичам от една година сме заедно, но преди вереме бяхме пак заедно за 2 години и ми е първия мъж в живота. Оправдах го и му простих, понеже не трябваше да го удрям. Но сега наскоро ме удари, понеже се започна един спор и аз го избутах леко просто за да му покажа, че искам да се отдръпне, но той явно го прие по друг начин и ме удари аз се изплаших и без да искам пак го избутах за да се махне, но той пак започна да ме удря. Отчупи ми парченца от два зъба. На другия ден , когато отрезня помислих, че ще ми се извини, но той ми каза заслужи си го, заради това, че съм спорила с него и съм го бутала. Знам, че повечето жени биха казали да го оставям и може би така и ще направя, но наистина ми се иска да има друг начин понеже знам, че ме обича и аз него. Ако някой е изпадал в подобна ситуация, моля да ми каже къде е вината и какво мога да направя аз, как да постъпя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 10 месеца
hash: 71fde5c23e
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

1.   Не знам как може да мислиш,че този човек те обича след всички "грубости" меко казано.Да обичаш някого означава и да го уважаваш,а аз определено не мисля,че е възможно да те бие и да те обича,камоли пък да те уважава.Не знам на каква възраст си,но моят съвет е да оставиш това "същество".Казвам същество,защото за мен той не е мъж в никакъв случай.Истинските мъже не си избиват комплексите като чупят зъбите на жените си.Изборът си е твой,но според мен той няма да се промени,ще те бие и ще те унижава докато ти му позволиш.Ако разчиташ той да се промени това няма да стане.А представи си,когато имате деца,и тях ли да ги бие????
Веднага се разделяй с този човек,докато не ти е направил нещо по страшно.И НЯМА ПРАВО ДА ТЕ БИЕ В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ.Не може това,че ти си спорила с него да го оправдава.Вината е както в него(че е животно) така и в теб(затова,че му позволяваш да се държи така с теб).За мен няма друго решение освен това,да бягаш с всички сили от този индивид и да си намериш някой,който няма да те бие защето си си позволила да спориш с него.
Рядко казвам,че няма непростими неща,но в случаите с побой няма две мнения.Той дори не съжалява,не че ако съжалява това намалява вината му,но представи си докаде може да стигне в съзнанието си с това,че има право да решава кога да те набие.Според мен този човек не те обича.Далече съм от това да ти кажа,че който обича никога не наранява другия,защото знам че не е вярно.Но да те нарани неволно с постъпка и да ти отчупи парченца от зъбите са много,много,много различни неща.
Съжалявам,ако мислите ми да били разпокъсани и не съм била достатъчно ясна,но това което искам да кажа е,че трябва не просто да се разделиш с този чевек,а да прекъснеш всичките си контакти с него.Това е моето мнение.Дано да съм ти била полезна.
lo

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 5ee193865a
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

2.   Виж, това и аз съм го преживявала, само че аз никой не см удряла и ти се опитай.. и сам0 дет0 момчето плачеше и ми се м0леше да му пр0стя уж нямало да се повт0ри и всеки път се повтаряше.. аз имам чувствителна кожа и малко ми трябва да посинея или нещ0 от р0да да неказвам как см х0дела.. и на мен ми се искаше да има др начин но просто не открих.. нз можеби ако се опиташ да не го удряяш и да го ббуташ гледай да няма мн скандали .. ако почне да те убижда.. попитай го защ0 г0в0ри така.. и щ0м си буклук защ0 е с теб.. неможе ли всичко да е както преди или нз пробвай п0 - сп0койн0 ако не стане не виждам друг начин

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: a2e4ca5964
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Аз не съм жена , но ти казвам нямаш работа с този. Това ващо не е обич не знам какво е , може би ви е страх да не сте сами , но повярвай по добре да сте сами от колкото да водиш подобно съвместно съществуване. Представи си сега, ако сте гаджета , ако се обвържете по-сериозно какво ще е. Любовта е нещо много по различно от побоя и насилието. Подвеждаш се можби защото като те бие и след това може би идва и ти се извинява и те прегръща, а ако и това не прави в такъв случай не би трябвало изобщо да го бъркаш с любов. Разбирам, че ти е първия но недей да стоиш с него докато те травмира така че да ти е последния.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 8ad3d4e908
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

4.   Трагично е, че питаш как да постъпиш. На психическия тормоз си отвърнала с физически такъв. Значи, първопричината не е в теб. Жалко, че сама не си разбрала решението..жалко, че позволяваш на някой си така да се държи с теб. Най-жалкото, обаче, е че има страшно много такива като теб. В случай, че въпросът от заглавието на историята ти, все пак, не е риторичен, мога да те посъветвам да бягаш надалеч!

Мегън

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: ec2e87b8d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

5.   Стига бе, аман от такива: "обичам го" и "обича ме и идва и ми се извинява". И дали има друг начин... да пази господ децата от такива като тебе...
А какво мислят хората? Тук доста се изписа по въпроса, ако си чела ще знаеш какво мислят и какво правят в такъв случай нормалните хора

 
  ...


...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 930f9d9630
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Пред теб има две възможности, седни и се запитай:
-Искам ли да ям бой всяка вечер? (защото не само че боят няма да спре, но честотата ще се увеличи)

При отговор - ДА няма какво да се каже повече

При отговор - НЕ си стягай багажа

И за следващата си връзка запомни: Всяко действие поражда равно по сила и обратно по посока противодействие. Разбра ме, надявам се. НИКОГА не прибягвай до насилие, то не може да реши проблемите. Отвръщала си на вербалните му атаки с физически, това те показва, като неуравновесена личност с лошо възпитание, ако искаш мъж, който да те уважава започни промяната вътре в себе си. Много ясно, че като се държиш гаменски и го удряш, ще ти сцепи зурлата.

Дядо Торбалан

 
  ... горе^
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 0b13440af4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От колко време ходите ? а ти на колко си?
сега ,ще ти кажа само че 99% оправия няма.
после ще се моли и ще съжалява 100%.ако маш сили изчезвай!
той кога почна да го прави това?
няма такива оправдания от рода на..,,той се влияел'' и нз си какво.имат значение и тези неща ама не е основното.
преживяла съм го същоти.и моят приятел е на 27 години.
откъде си ти?
ако искаш остави координати

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 346a9d6d7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Знаеш, че те обича.......И аз те обичам ела да ти покажа любовта си като те пребия......
Щом сама не се уважаваш, какъв съвет искаш от нас?Каквото и да кажем, няма да го изоставиш щом го обичаш...

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: f0f025849e
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

9.   Ти самата как се виждаш с този за цял живот? Обичаш го, нещо не разбирам подобен мазохизъм, но ако не можеш да се отделиш от него, Бог да ти е на помощ.
Мечо Пух

 
  ... горе^
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 2d46826426
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Без да се обиждаш,но си ненормална.Как може още да си с него и да го търпиш?Как може да си мислиш,че той те обича?Ти да не би да обичаш да живееш в такъв ужас?
Има едно-единствено правилно решение и то е да оставиш този човек.Нищо добро няма да видиш от него.Той не те обича,а за теб не знам.Може да го обичаш,но след време ще осъзнаеш,че просто си си изгубила времето с такъв глупак.Не мога да търпя такива същества като него,но се изумявам на наивността на половинките им.Такива жени са с ниско себеуважение щом търпят такива простаци до себе си.
Моят съвет е(предполагам и съвета на всички други нормални хора)е незабавно да го разкараш.Може и да ти е трудно,но си помисли какво ще стане,ако създадете семейство.Ако сега положението е ужасно,то тогава ще бъде още по-зле.Не бъди глупава,а осъзнай нещата - не ти трябва живот с такъв човек.

 
  ...

...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 89ec47c3d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Бягай и то далече до като все още не е станало късно! За каква любов говориш бе момиче, ти трябва да си най-голямата патка /извини ме за израза/ ако останеш с него! Този неуравновесен мъж може да ти донесе толкова много неприятности колкото ти дори не можеш да си представиш. Спасявай се и то бързо! Една жена.

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: dd070bdffb
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Вие сте си виновна. Каква работа и бъдеще ще имаш с наркоман. Но като повечето в БГ си падат по наркомани явно си го заслужаваш. Вие сте явно много заблудена, щом обичаш такъв човек. Можеш да ми кажеш на колко си години, но само да не се окаже, че си с 10 години по малка от него, щото повеението ти е такова. Да не казвам и по лоша дума

 
  ... горе^
преди: 13 години, 10 месеца
hash: db3e671d5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Винаги съм се чудил на жени, които ядат бой и пак траят. Дори и първа да си посегнала, жена си, колко силна ще го удариш? Няма право да ти посяга. Мъж, който бие жена не е мъж. Спасявай се от него.

Ale

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 5703905245
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Имаш силно изразен и добре развит инстинкт за самоунищожение симпатяго щом не само стоиш при мъж, който те бие, но и твърдиш, че го обичаш. Според мен те е страх, да не останеш сама. Трябва да си наясно обаче, че сам не означава задължително самотен. А и по улиците е пълно с мъже, всеки от които може да стане твой при определени условия. И накрая ще ти кажа, че в нормалните държави дори на родителите не е позволено да удрят децата си, да не говорим за някой друг. Останеш ли при "ОБИЧНИЯ СИ" побойник боят само ще се увеличава, както вече правилно е отбелязал един от коментиралите по-горе. И като количество, и като честота и като качество. Ако не го разкараш си страшно тъпа и задръстена. Мъж на 42

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: fff2636451
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

15.   Оф хора ама защо я съветвате да го зареже човечеца.Какво му е?Постоянно е пиян и се друса и я бие, ама иначе е добър човек сигурен съм :)
Ама Вие сте много странни хора бе.Как да не го обича?Нали и е счупил два зъба.Това ако не е доказателство за обич аз незнам какво е такова.Много сте назад.Сега това е модерно!

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: f8e5d38651
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

16.   Ха - хаха...ном.15 кефи6 ме
Ева

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 5703905245
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Абсолютно си прав № 15! Пък върха в изразяването на тази необяснима любов ще бъде да вземе някой ден да я усмърти с юмруци и ритници. Тогава ще покаже чувствата си в най-чист вид и ще засвидетелства тяхната неземна сила и свръхестествена чистота! Така че давай смело малката! Обичай си бияча и си стой при него. А нали и в Библията е казано: Ударят ли ти шамар по едната буза, обърни и другата!
П.П. Ако пък случайно някой ден е изморен и не може да те удари сам, спокойно може да свършиш тази работа и сама. Събуваш му обувките като се прибере и му слагаш пантофите. Водиш го в хола и го настаняваш да седне удобно. Подпъхваш (при нужда) възглавници зад гърба му и му носиш ракия и салата. После заставаш права до него и чакаш да му дойде настроението. Когато това стане, но е твърде изморен да те удари ти се засилваш и с всичка сила се блъсваш в стената. После го поглеждаш и ако изражението на лицето му издава, че е недоволен повтаряш упражнението, докато ЛЮБИМИЯ ТИ не остане доволен от действията ти! След няколко години подобен живот, един ден, когато се събудиш и се погледнеш в огледалото ще видиш, че напълно си заприличала на бксова круша. Вече спокойно можеш да отидеш и да работиш във всяка боксова зала. Честито и късмет!

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 5346445cd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   Първо мъжът срещу теб е боклук и утайка на едно общество загърбило хората с проблеми. Прекалено много пороци има младежът, за да може да се промени лесно или да се справи с тях без професионална намеса.

Второ това не е мъж, а страхливец, който чрез алкохол и амфети, гледа да избяга от реалността и отговорностите, който тя носи със себе си.

Трето, така ли виждаш живота си за напред? Това удовлетворява ли те, кара ли те да си щастлива? Това ли мислиш е най-доброто в този живот, което може да направиш и постигнеш от към някой да те обича? А, ако имате деца, това ли искаш да им покажеш, че е нормално да обичаш някой, а той да те рита, бие, троши и да те използва за парцал или изтривалка за обувки? На това ли искаш да ги научиш и тях и да започнеш омагьосаният кръг, в който с поколения ще се обричате на същото "щастие" дарявано ви от мъже насилници.

Четвърто: Ти нямаш толкова голяма вина в случая, човекът до теб има проблем, който ако няма професионална помощ само ще се задълбочава за напред, а няма да се оправя.

Пето: Нищо не може да промениш сама, ако и той не го иска. И хората не се променят, не и толкова много, колкото ни се иска.

Шесто: Любовта не боли! Ако някой те обича не го показва с бой, а с чувства, думи, жестове и т.н.

Нека кажем, че според моят опит и това, което съм видяла в живота си, хората не се променят, не и толкова, колкото ни се иска. Те подтискат моментно някой от лошите си черти, но те са там и е само въпрос на време те отново да изплуват и да се покажат.

Мисля не, а даже съм убедена, че това ще си остане положението между вас. Ти в този случай щастлива ли ще си? Така ли си представяш животът ти да протече до края на дните ти или още по-зле до момента на ярост и несвяст, в който някой ден ще те убие или разфасова с извинението, ами тя започна всичко, виновна е.

Помисли си добре, дали толкова ниско искаш да паднеш да се унижаваш по такъв начин, да правиш компромиси със собственото си аз, само за да задържиш някой до себе си. Какво толкова ти дава този мъж, който друг не би могъл да ти даде?

Щом ти задаваш въпросът тук, значи това ти тежи, ти имаш вече съмнения в себе си, знаеш че това не е любов, а насилие, манипулация и пречупване на човешкото достойнство. Едно време така са правили с робите, нали не мислиш, че е било от любов?

Ти за него си нищо, показва ти го всеки път, в който те удари. Както виждаш насилието му към теб ескалира и така, докато някой ден направи немислимото. Нито те е гледал, нито те е обичал, нито се е грижил за теб, нито те е родил, какво му дава право да се държи така с теб? Това не е човек достоен да бъде обичан, и аз лично мисля, че ти заслужаваш повече то този живот. Никой на този свят не заслужава, мъж с помрачен мозък, ярост за цяла армия, ниско самочувствие, несигурен, страхливец, който не може да погледне реалността в очите и си намира начини да избяга от нея, чрез алкохол, амфети и насилние, само за да се почувства за момент по-добре и като човекът, който има контрол над ситуацията, само защото е загубил контрол над целия си живот.

Щом имаш съмнения, значи дълбоко в себе си знаеш, какво е правилното решение и изход от ситуацията. Просто бъди силна, намери сили в себе си и го направи! Ще ми благодариш, някой друг път, като разбереш наистина какво е да си обичан и щастлив с човекът до теб.

Успех!

Яги

 
  ... горе^
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 4b47bcb4b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   Яги, напразно се хабиш да пишеш. Те са мазохистки , изкълчени хора. Иначе не биха стояли с тези изроди. Аз дори не мога да кажа "човек", нито "мъж" - за мене не е човек, нито мъж. Това е античовешко...а жени, които търпят насилие, и още питат "какво да правя?" не са нормални!
Помисли, много от тях имат деца, помисли какви "майки" са това, и как се мъчат децата им, заради тях...не, нямам думи просто

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 85d190206d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

20.   Удряй го и ти бре

 
  ...

...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 9a0d0d7465
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Каквоооооооо?????МОМИЧЕ,МАХАЙ СЕ ОТТАМ НАЙ-СОКРО!!!НАКРАЯ ЩЕ ТЕ УБИЕ ТОЗИ ПСИХАР,ТОВА ЛИ ИСКАШ????????КАК МОЖЕ ДА ТЪРПИШ ТОЯ АД??ЗНАЕШ ЛИ КОЛКО ХУБАВ МОЖЕ ДА БЪДЕ ЖИВОТА???А ТОЙ Е ЕДИН-НЕ ГО ПИЛЕЙ С ТОЯ БОКЛУК!!!МАХАЙ СЕ ЧАС ПО-СКОРО,ОСТАВИ ГО САМ ДА ТЪНЕ В МИЗЕРИЯТА СИ!!!!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 1c03664600
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Ти луда ли си бе моме?!Алкохолик и наркоман-чудеста комбинация,вещаеща само добродетели.Няма да спре нито да пие,нито да се друса,нито да те бие.Ще пропада все по-на дълбоко и по-дълбоко.А ти друсаш ли се или какво?Защото не ми звучи разумно твоето излияние:"Аз го обичам и той ме обича".Какво си обичате бе девойко?Чашите или дрогата какво?
Няма отказал се алкохолик,още по-малко наркоман.Няма и да има в тая държава поне.Ако не пиеш и не се друсаш-бягай и то далеко.Освен ако не си някоя бутната в главата-тогава си стой и си се обичайте!

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 05eb739940
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   Не само съм бутала бившия ми приятел, но и съм го удряла. Нищо не му е ставало, но това не ми е оправдание. Нито един път не ми е посегнал, а само ме е спирал, което е напълно по силите на един мъж. Разбира се, става въпрос за унижението и никой няма право да посяга на друг, но мисълта ми е, че това, че си го бутала не означава, че той има каквото и да е оправдание. Можеби това е защото пие. Според мен трябва да го зарежеш.

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: edf1899d0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Твоето е "Стокхолмски синдром" - жертвата се привързва към насилника, само че негов частен случай, понеже ти си била привързана към него от по-рано. Бягай, докато е време, въпреки че постовете са много стари, може би все още сте заедно. Ако не сте - по-добре за теб.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 9cd76c55f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   Е ти какво чакаш да те прасне някой ден да ти отвори черепа и да те убие на място ли? По - добре бягай докато е време докато не е станало късно ;)

 
  ...

...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 7cea17a0a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   http://www.mama24.bg/article/6185643

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 45091de12f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

29.   " Трагично е, че питаш как да постъпиш" - няма нищо друго за казване по темата....

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 147008407b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   Мила, аз съм в горе долу същото положение... Удря ме (с юмруци, шамари, в стените и т. н. ), обижда ме (боклук, курва и т. н. ), излагаме на публични места, караме да се чувствам виновна- това е в продължение на 3 години... Всички тук ще ме помислят за луда, ще кажат "Как така не си потърсила помощ от родители, от законодателна система", но всичко се дължи на страха ми към него и това, че е много добър маниполатор... Днес например ме изложи пред центъра на квартала ми и на всичкото отгоре ми разби устата... Миличка, оттървай се докато е време... Щом го е направил веднъж, ще има и 2ри и 3ти път и така докато недай си боже се направи на животно и те убие!!! Една жена/момиче не заслужава това!!! Каквото и да правиш- да го обиждаш, да го удряш, той ако е мъж на място няма даже и да ти посегне... Все пак твоя шамар не е нищо пред неговия юмрук!!! Аз след днешната случка ще се взема в ръце и ще направя всичко възможно да се спася!!! Моляте направи го и ти!!!! Успех

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: bbaa8145f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   Той НЕ те обича! Нито ти него! Той не обича и себе си! Ти също!
Ж29

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 21ce32c792
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

33.   Този е едно голямо нищо. Пълен парцал и психопат. Оплачи се от него в полицията. И го разкарай. Като междувременно се запиши на бойни изкуства.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 4c383b7fab
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

35.   Как да ви нажа и мен ме бият всеки ден но аз си мълча любов ли е наистина това

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 8d7d21bdc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

36.   Аз само ще споделя своя опит, пък авторката ще си направи изводите. Първият ми съпруг веднъж ми удари шамар при кавга. Без дума да му кажа просто набрах полицията и подадох сигнал. Хората дойдоха след пет минути. Мъжът ми умря от срам и унижение, макар да се размина само с тях, защото аз жалба, според правата ми, които полицаите ми разясниха, така и не подадох. Никога повече не се случи подобно нещо. Вторият ми съпруг пък смята, че за един мъж няма нищо по-позорно от това да удари жена. Позор е да удари и по-слаб от него мъж, но жена - това вече е дъното на позора. Карали сме се, крещели сме си, блъскал е врати, но мен да докосне - никога. Човекът уважава себе си. Въпрос на принципи!

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 16c4f3cc9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

37.   Мен ми е чудно по какво съдиш че те обича? Как стигна до този извод? Мен също ме бие но след първия удар се стряска защото започва да се поддува и посинява ударението. Веднъж ме удари и текна кръв цялата бях в кръв нямах сила да се преоблека. Когато ме удари за първи път ме риташе жестоко накрая ме замери с дистанционното в окото. Приличах месец на героиня от филм на ужасите и пак не твърдя че ме обича. Дори сега, когато се укроти и се държи уж добре пак не вярвам че ме обича. Човек когато обича не наранява любимият по никакъв начин. Твоят не те обича, наясно е че друга няма да го изтърпи затова те и мачка психически ти да повярваш че си нищожество и никой няма да иска да е с теб освен той. Плюс това алкохолик и наркоман, а дете ако имате ще е тежко и ще има много заболявания. Дано да си се отървала

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 0fa7f42adb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

39.   Да... Аз имам същия проблем, моя приятел е наркоман с една дума, но той не се смята за такъв, както не се смята за алкохолик но... За жалост е такъв, от 1 година сме заедно, държи се мило по някога, имам чувството че е свикнал да води начина си на живот със бившите си понеже ми е разказвал (и не само той ) че се е бил много със бившите си. Вся едно, със мен се държи много добре, но като прещрака все едно не е на себе си. Държи се с мен като с боклук, с човек до него който няма да си намери по добър от него и че едва ли не той е над всичко и всички, удря ме, рита ме, все е о съм му играчка която може да рамата на ляво и на дясно когато нещо му се каже на криво... Да глупава съм че все още седя при такъв нещастник като него, но съм се привързана адски многото и за сега не мога да се справя с чувствата си... Дано да ги преодолея по бързо и да се стегна. За това, казвам на всички НЕ СЕ ПРИВЪРЗВАЙТЕ БЪРЗО, ЗАЩОТО ОТ НАЧАЛО ВСИЧКО ИЗГЛЕЖДА ДОБРЕ НО ПОСЛЕ.... Ще съжалявате.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker