Обичам го... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Обичам го...
преди: 9 години, 3 месеца, прочетена 1878 пъти
Здравейте. В безизходна ситуация съм. Влъбена съм в мъж, който може да ми бъде баща-26 години е по-голям. Имам чувството, че съм обсебена от този човек, всеки ден мисля за него, не сме имали връзка, обаче го обичам, което е лошо, защото той няма чувства към мен. Постоянно следя профилът му, мечтая да сме заедно и имам чувството, че не мога да мисля за нищо друго. Сякаш нищо друго няма значение, само той. Пишем си понякога във фб, но работата е там, че напоследък не се сеща, че съществувам. Знам, че тепърва ще открие половинката на живота си и ще създаде семейство, пожелавам му го, но не знам защо това ме натъжава. КОгато се сетя, че ме забравя, ми идва да се хвърля от някъде, защото знам, че аз винаги ще го помня. Защо, защо трябваше да се влюбвам! ЗАщо си позволих да изпитвам чувства....? Отчаяно ви моля за съвет, за нещо успокоително... защото ще се побъркам..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 3 месеца
hash: 4c67957aa4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Разбирам те напълно, и аз харесвам 24-26-годишни мъже, но няма как просто да стане. На 17 г. съм и искам, когато стана на 28-31 години да се събера с някой мъж на моите години и да създам семейство. Гадно е, когато изпаднеш в депресивно състояние, дори и аз сега съм в такова, но ти не се безпокой. Много скоро ще се разлюбиш. Дори не си влюбена, а си увлечена. Трябва да мечтаем за по-реални неща, защото после ще бъдем много разочаровани.
Скоро ще намериш някой на твоите години, ще се влюбиш отново, всичко ще се оправи и ти пак ще си щастлива.

Анонимка

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 9b9c7fdc26
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Как така тепърва щял да открива половинката си и да създава семейство? Че той ако е с 26 години по-голям от теб, значи много отдавна трябва да е свършил тази "работа", освен ако не си на 3-4 години, де...
Иначе съвета ми в подобна ситуация винаги е един и същ - бягай колкото се може по-далеч от чичката, нищо добро няма да излезе от вашата връзка. Когато има толкова шокираща разлика във възрастта, негативите са изцяло за сметка на жената, защото мъжът реално няма какво да губи, докато за жената изобщо не може да се каже същото, така че добре си прави сметката.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: ed50d1fa8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Честно да ти кажа и аз съм така. По принцип харесвам 25-26 годишни мъже, а съм на 17. Но до скоро изневерих на това правило и харесах 16 годишен. Хем го мразя, хем от друга страна знам, че не е така, защото вече дори не си пишем. Отлично те разбирам, иска ми се да се хвърля под влак, постоянно гледам дали е на линия, какво публикува и се дразня като коментира нещо на някое момиче. Когато имах шанс да бъда с него, аз го пропилях, защото нали харесвам по-големи а той е една година по-малък, но чувствата не питат.. може да искаш да го забравиш, но това ще стане след време, колкото и голяма воля да имаш.. и аз искам да го забравя, той сигурно си е намерил някоя както преди аз му го казах, а сега се дразня. Кофти е че заобичваме някой неподходящ. Спокойно, ще го преодолееш, но трябва малко време..

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: d0c14fbd31
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Уопс, че това ми прилича на крилатата връзка между Майкъл Дъглас и Катрин Зита Джоунс... , е това е изключение, но да не би да им е зле?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker