Сънувам постоянно бившата на приятеля ми, която все още го обича, каква да правя? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121528)
 Любов и изневяра (29799)
 Секс и интимност (14406)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18607)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Сънувам постоянно бившата на приятеля ми, която все още го обича, каква да правя?
преди: 9 години, 3 месеца, прочетена 7801 пъти
От заглавието се вижда какъв ми е проблема. Сънувам постоянно бившата на приятеля ми. Постоянно мисля за нея, постоянно я сънувам, дори сънят, който сънувах с нея преди 15-сетина минути заема среброто в класацията ми по страшни сънища, златото разбира се пак го държи тя. Постоянно, постоянно я сънувам, как го взима от мен и той не прави нищо, а аз не мога да и се опълча и да и хакна един в лицето, което не е присъщо за мен, да съм страхлива и в без изход. Защо в сънищата съм толкова слаба и беззащитна. Преди 6 месеца ни махна от приятели във фейсбук, но през цялото време писа статуси и сърцераздирателни песни с надеждата, че и номера този път ще мине и ще се върне при нея. Снощи вече не издържа и ни прати приятелство на мен и на него, побърках се цяла вечер съм ревала и не съм спала, сега пак. Заедно сме вече 9 месеца, но преди това тя 2 години само го е мотала, не е знаела какво иска, бил по-нисък от нея и не знам си какво още... дори не се е решила да спи с него и все още еизкуфяла девственица на 20 години, която няма личен живот и само се чуди как да ни раздели. С 2 негови приятелки го е разделяла и сега си мислеше, че ще е пак така, но не стана и сега вече разбра, че наистина го обича, но това не е мой проблем. Имала е 2 години на разположение да била мислила и действала не сега да се чуди как да ни раздели. Кажете ми какво да правя, някаква музика ли да слушам или успокоителни да пия, то аз пия вече де, валериан, седатиф, цигари пуша, помагат но за малко... Имали ли сте вие такъв проблем обръщам се към момичета и момчета и жени, мъже, просто кажете как да се успокоя, знам че приятеля ми ме обича, показал го е и го е доказал, и сме говорели и говорим много за нея и 100 пъти каза, че няма начин да се върне при нея. Вярвам му! Просто го обичам и много ме е страх, защото не искам да стане всичко както в сънищата ми, да бъда слаба и страхлива, а тя да го ми го отнеме.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 3 месеца
hash: 818bb42fb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Aко наистина вярваш на приятеля си и той те обича, никоя не може да ти го вземе. Такива мисли са от недоверие към половинката. Какво значение има, че тя се тръшка и кахъри, ако момчето има нулев интерес към нея?
Другият вариант той направо да си каже да престане да го занимава и да я блокира навсякъде. Не разбирам защо не го е направил още.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: b36dae652d
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Хаха тия бивши саа... на моя бившата го преследваше с месеци, а по-бившата му пък, с която е живял не знам си колко години си го иска само него, не излиза с други мъже, че да му е вярна и не знам на какво се надява. Една наша обща приятелка ме убеждаваше, че той още си живял с едната, виждал се с другата.. Явно си е до доверие. На теб до такава степен ти е повлияло, че чак да я сънуваш постоянно. Аз само веднъж сънувах нещо такова и после много се смяхме като му разказах. А ти няма какво да се притесняваш. Те хората са го казали- ако някоя ти открадне мъжа, остави й го, защото истинския мъж не може да бъде откраднат.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 7f6e2d0aec
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Благодаря много за коментарите.. Днес съм по-добре от оня ден. :Д Ами не го е направил, защото аз съм казала да не я блокира.. знам я аз хитрушата, че гледа нашите неща от на майка си профила, но искам да гледа и от нейния си и ако се реши тия дни да му пише да си е от нейния профил, че набра смелост душата златна.. вчера се опитала да разпитва най-добрия приятел на гаджето ми за него, но той я отрязал, разбира се.. Да видим докъде ще стигне.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 6bd69e086f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Ммм тия бившии.. Ходя с приятеля ми от 4 месеца, но се познаваме от много повече време. Преди да се съберем обаче той живееше с едно момиче с което не се понасям ама грам. Та след известно време се разделиха защото тая се оказа страшен боклук, но както и да е. От както са се разделили тая не спира да пуска някакви слухове как щели да се женят и тем подобни. Приятеля ми е спрял всякакъв контакт с нея, но тя прави какво ли не само и само да се добере до нея, повярвай ми бих и разбила главата, но не си заслужава. Това, че тя е без мозък не значи, че и аз съм. Съвета ми към теб е да обясниш на приятеля ти, че това момиче те притеснява, нормално е да имаш страх да не загубиш любимия ти човек надявам се, че ще те разбере

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker