Какво да направя вече..?!Да загубя ли достойнството си..?! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Какво да направя вече..?!Да загубя ли достойнството си..?!
преди: 13 години, 11 месеца, прочетена 3557 пъти
Здравейте.. Имам нужда от съвет. Наистина, толкова ми е трудно и незнам, просто незнам какво да направя.Влюбена съм в момче, за което давах абсолютно всичко! Пътувах, карах се с наще, с приятели и след като видях смс-ите от бившата му дори и с нея..Толкова се нуждаех от него. Работата му изисква пътуване,а когато си тргваше от града в който живея в момента, усещах някаква празнина, беше по силно от мен!Плачех, разхождах се сама със слънчеви очила за да не си личат размазния грим и многото сълзи.След 2рото ми пътуване се прибрах изм0рена.. Много изм0рена. Така като бях пътувала цяла нощ и на връщане цял ден..Но все пак знаех, че си заслужааше. Понесох всичко викането на родителите ми, многото притеснение, но ето нещо което обърна всичко, той избра бившата си, за която всщност незначи нищо.Бях писала за него в историята ''Да му вярвам ли'' Минаха много момчета след него на които съм нямала грам доверие, и продължавам ли продлжавам да мисля за него.. След време ми се беше обаждал няколко пъти в които му наг0в0рих ужастни неща и само се заяждах.Така като при мен достойнството е много важна черта в характера ми. Както написах в др. история: ''Дори да дойде на колене да ми се моли, не бих могла да се върна при него, просто ще се изсмея и ще си тръгна здържайки сълзите си.''След време си помислих, че ако не контактуваме и нямам никаква връска с него ще ми мине, но не! Просто по - силно е. Обадих му се с предтекст, защ0 ми пише коментари, просто исках да чуя гласа му.Аз не съм от хората които плачат и се молят, аз съм от хората които плачат, но тихичко и се смеят високо. Той продължи да ми казва колко много ме обича, защото постоянно го правеше. Бил направил грешка и още крайни лъжи. (явно след като тя го е отрязала.А относно мен, пр0дължавах да му казвам, че не му вярвам и знаех, че това е последния път в който чувам гласа му. Помолих го да направи всичко по - лесно, да спре с обажданията и изобщо контактите си с мен.В крайна сметка се сгласи с думите:'' Не забравяй, че тит ака реши.'' Месец не се бяхме чували писали и т.н. реших да му пиша в ''аха.бг''.. '
-Може ли да истриеш коментарите ми от снимките си?
- Ти ли ше ми кажеш кво да прая.. отговори той..
- Не просто те моля, не го правя с цел да те подразня или нещо так0ва - му написах..
И сълзите дори в момента са по бузите ми. Знам, че няма смисъл, че не ме заслужава и оценява, но продължавам и продължавам и незнам какво да направя вече, как да го забравя и всичко да е постарому.Да бъда момичето, на което не му пука от никой и нищ0, високо смеещо се и знаещ0, че живее така както иска, не така както трябва, или така както някой друг е решил, дори това да е сърцето и..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 11 месеца
hash: ce07e8bac1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Следват още много безкрайни лъжи, обяснения и губене на време, а керванът си върви... Нещо много се нароиха напоследък неориентирани, слаби, безпомощни и лъжливи мъже, търсещи неизвестно какво, но бягащи от ангажименти и отговорности. Доколко е достойно да сваляш шапка на такива и да се унижаваш? По-добре послушай родителите си.
Мечо Пух

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 646676c7d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мъж се забравя с мъж.Продължавай да търсиш човек който е подходящ за теб, защотото този явно не е.И аз имах някаква подобна история и след като го скъсах в рамките на 1 година ми беше много гадно, но продължих напред с много усилия и намерих човек който напълно ме накара да го забравя, но недоверието и съмненията винаги остават.Просто вдигни глава и си живей живота.

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 1afb0ff66b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Благодаря ти , ще го имам в предвид

 
  ... горе^
преди: 13 години, 11 месеца
hash: aba993d4df
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Авторката: писа ми отново в аха, отговор..
-Добре дребосъче, щом така искаш и трябва, така ще е ..
- Благодаря
- Няма за какво мисс..знаеш, че за теб бих направил всичко..
- :)

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 646676c7d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Може би те обича, но определено не те заслужава!

 
  ...


...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: a35eb869a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   От това което ти е писал съдя, че не му пука за теб в момента. Пише ти само за да те дразни и да се направи на интересен. Не се занимавай с него. Знам, че е много ама много трудно, тъй като преживях нещо подобно наскоро, че и много по-страшно. За да го забравиш не трябва да нито да го виждаш, нито да го чуваш. Това е най-доброто корто можеш да направиш. Думите му "Не забравяй, че ти така реши" са само за да ти всява вина, че заради теб не сте заедно, но когато сте били заедно те е унижавал и се е държал зле нали? Не се повлиявай от думите му. И аз бях наивна и вярвах и му беше ужасно мъчно и успокоителни съм пила (При мен беше мн по-страшно всичко. Можеш да прочетеш историята ми в категория 'семесйтво' - история без заглавия). Не се поддавай на интригите и лъжите на такъв, може да ти причини страшно много мъка и на няма да му мигне окото отново да ти каже, че ти си виновна са всичко.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 3d72e2ff0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   И аз така си мисля..

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 3daf609c37
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   н0мер 6. мм всъщност докато бяхме заедно се држа страшно добре трсеше ме молеше ми се.. караше ме да се усмихвам.. даже доста често.. точно това ме обърка..

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: a35eb869a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Номер 6: Още веднъж ти го казвам да го забравиш. Каквото и да ти говори не му се вързвай. Той в момента вижда, че си свикнала с него и ти е трудно да го забравиш и използва това за да ти докаже, че вината е била в теб да се разделите. Иска да направи така, че да съжаляваш и да се измъчваш заради него. Ти нямаш вина за нищо. в момента ти е трудно, но ако не искаш да страдаш го забрави. Казваш, че се държал и добре като сте били заедно. Разбира се, че сте имали и хубави моменти, но оценявал ли е според теб какво има след като е избрал бившата си? А моят съвет е на молби да не вярваш. Гледай какво прави един човек за теб, а не какво говори и обещава. Моя бившия беше толкова сладкодумен...правеше дори страхотно впечатление пред някой, който не го познава, на приказки и обещания беше най-великия. И мен ме е карал да се усмихвам преди да разбера, че не приказките са важни, а фактите и действията. Този тип мъже са най-опасни според мен. Много ми е познато това всяване на вина. Това защото е усетил, че може да те манипулира, а това си е чиста манипулация. "Аз толкова много те обичам, а ти поиска да се разделим", "За теб бих направил всичко" - и ти се размекваш, защото не можеш да не усетиш нещо след като изпитваш нещо към този човек. "Дребосъче", "Мисс" и т.н. а всъщност си прави каквото му харесва. Забрави го. Сега не можеш да разбереш, че така е най-добре, но не му позволявай да те нарани отново за да го осъзнаеш.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 11 месеца
hash: f305b01c54
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Толкова си права... тфа го бяйх осъзнала и преди но неможех да видя че той е от т0зи вид мъже.. явно.. благодаря ти.. много..

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker