Да остана или да му кажа сбогом ...? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Да остана или да му кажа сбогом ...?
преди: 13 години, 10 месеца, прочетена 3172 пъти
Не знам от къде да започна с историята си ... Рядко имам нужда от чуждо мнение, но в момента съм найстина объркана. А ето и моята история
Всичко започна преди 5 месеца, когато бившият ми приятел ме запозна с човека ,с когото се виждам в момента.
Разликата ни в годините е голяма, той не е българин, от LA е и говорим само на английски ... Виждаме се почти всеки ден по 3-4 часа и всичко свършва после ... (за тези които ще кажат , че е само секса не е така , можем само да седим и да си говориме за всичко )
проблема е че той е женен от 2 години,а аз тогава не съм го познавала естествено
Той е един от малкото хора, които ме разбират и подкрепят. Винаги когато съм имала нужда от рамо, на което да поплача или съм искала просто да поговоря с някого той е бил насреща. Не ме е обиждал по никакъв начин, та камо ли да ми посяга.
Аз не исках да призная пред себе си това, което чуствам, но сърцето ми стана по силно от разума вече... Не е безразличен към мен също, вижда се в чоите и в държанието му.Вчера дори си говорихме как света е срещу нас , как няма никой който би ни подкрепил и то най- вече заради разликата ни в годините.
Един път бяхме седнали в едно кафе и просто говорехме, когато при мен дойде една позната и започна да ме обижда каква к*чка съм била...
Отсрани погледнато може найстина така да изглеждам, но двамаат сме щастливи заедно и това ме прави найстина объркана в момента
Не знам как да постъпя вече, да остана или да му кажа сбогом ...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 10 месеца
hash: bf18138db6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Е, как да ти кажем ние...казваш "бившия" ми приятел...щом като е бивш, не разбрах, защо трябва да се разделяш с чужденеца и защо си "Ку..чка". Защо? Защото той е женен ли? Ами бих казала, че проблема си е негов. Визирам това, че е женен... той е женения, а не ти. Според мен, постави ултиматум: кажи му ако иска да сте заедно, да остави жена си, да се разведе официално, и да дойде при тебе. Но в този случай и ти поемаш своята част - ще трябва да се събереш с него. Ако не направи това, да си хваща пътя. Така му кажи и му гледай сеира.
Иначе от сорта "само той ме подкрепя и разбира" и пр. няма лошо, но като дойде да се поеме отговорност...според мен за това си помисли.

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: d67bc8c51d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Задокенаският господин се е оженил в доста зряла възраст, което предполага разумен и обмислен избор, но след две години скача в авантюра - затова те подкрепя и разбира във всичко, за него връзката ви е временна, защо да я усложнява. Много се съмнявам да напусне семейството си и да хукне след тъмен балкански субект. А ти как се виждаш в тази ситуация?
Мечо Пух

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 11c87e5667
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Не се вкарвай в някакви филми. Не знам колко е разликата в годините ви, но ти сама каза, че е голяма. Още повече женен...Не знам, но практиката е доказала много пъти, че тези връзки не водят до нищо добро. А и се съмнявам, че ще остави семейството си. Все пак ти решаваш..Не пишеш и на колко години си, но си личи, че нямаш много опит. Премисли нещата добре, не, че не ми се иска да си щастлива с този човек, но...дано не страдаш повече после. Успех ти желая!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 1e4b0c0b7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз съм съгласна с номер 1 ... Поговорете сериозно и тогава вече мислете и двамата.Казваш, че са те убиждали когато са те видяли с господина , а ако той все пак се разведе официално, ти найстина трябва да се събереш с него. 2мата трябва да сте готови на всичко, а готови ли сте ?...?
Номер 2 не нападай така авторката,човек понякога хлътва и не е способен винаги да мисли трезво... ти от къде си сигурен , че въпросната жена не е също "балкански субект"
Авторката помисли добре над нещата , които са написали хората преди мен, после се замисли и над вас двамата само , над най- малките детайли и тогава действай на някъде
Изборът си е твой
Желая ти късмет найстина !!!
Lexy

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 7ca24695aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Аз не съм съгласна с №1. Как така защо някой и казал ''К*чка'' ?? Нормално ли е едно момиче на 17-19г да разваля семейства??(Сигорна съм,че не е по-голяма). Я си престави,че някой ден някой разбие твоето семейство?Разбирате,подкрепяте престави си,че остави жена си и дойде при тебе.И какво след 2г и тебе ли ще остави когато намери по-млада? Сега се държи мило и т.н ти от колко време познаваш този човек след първата седмица ли скочи с него? Напълно съм съгласна с №2 че за него връзката ви(ако мога да я нарека така) е временна.Огледай се малко момиче сигорна съм,че засложаваш някой който да обича само теб,който да не делиш със друга.Ние тук толкова ли нямаме момчета? Според мен не си засложава после ти ще си наранената и ще плачеш.Той ще се върне при жена си и ще му дреме на патката,че тебе те боли.

Съжалявам ако съм те обидила със нещо във коментара.
Ж 16г.

 
  ...


...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 1e4b0c0b7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Аз рядко си позволявам да пиша коментари тук, но номер 5 ме "предизвика" с репликата "едно момиче на 17-19г да разваля семейства" тя ли разваля семейството на въпросния човек? Ако не е тя ще е друга и пак същото ...
Било нормално да я нарекат "ку*ка" ами аз мисля , че не е , само защото някой я е видял с по- голям от нея ...
Това ли ни е представата за ку*ките ? Ами госпожичките които лягат със всеки срещнат за пари какви ще са тогава те , девици ли или светици ?
Девойката е млада и неопитна , аз съм съгласна с това, но вие никога ли не сте се влюбвали или обичали грешният човек ? Толкова перфектни ли сте ?
Защо се правите на големи моралисти всички ?!?
Не мога да разбера , аз мисля , че авторката осъзнава,че греши и просто иска съвет а не да чуе колко нормално би било да я обиждат !

 
  ... горе^
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 7ca24695aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   №5 Виж сега не съм казала,че е нормално да е наричат някак си защото са я видели с по-голям. А това,че си ляга със женен мъж. Но я си помисли засложавали си после тя да е наранената той си има жена ще се върне при нея и бързо ще я забрави.Възможно е и да обича авторката.Но тя готова ли е ако той реши да остане с нея да е с него въпреки разликата и всичко друго. Според мен или трябва да прекрати отношенията с него възможно най-скоро за да я боли после по-малко или да говори с момчето и да решат какво да прави.И не се правя нито на голяма моралистка нито на перфектна.Момичето иска мнения и аз казвам своето.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker