Носталгия - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121033)
 Любов и изневяра (29668)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Носталгия
преди: 9 години, 2 месеца, прочетена 1323 пъти
Здравйте, момиче съм на 18 години, от София, работя, абитуриентка съм. Година и половина имах връзка с човек, който с времето спря да ме цени, уважава, спря да се съобразява с това, което чувствам аз, с това, което изживявам заради него. С него ми беше първата сериозна връзка, разбрах какво означава да обичаш един човек с цялото си сърце и да пренбрегваш себе си и това, което чувстваш само и само, за да дадеш още един шанс и да се получи както трябва. Но в един момент си дадох сметка, че дори и той да казва колко много ме обича, аз трябва да го пусна и да спра да се надявам напразно. По-добре ужасен край, от колкото ужас без край. Наистина изживях страхотно психичско натоварване, почти нямаше ден, в който да не съм плакала. От около два месеца сме разделени, през това време започнах работа, смених си цвета на косата, отслабнах с няколко килограма, които бях качила и сега отново съм във форма, предстоят ми още няколко такива промени и ще съм готова за лятото. Не ми липсва и внимание на работата няма мъж, който да не ме е харесал, също така и в приятелския кръг нямам проблеми. Разбрах, че той си има приятелка точно, когато си мислех, че започвам да го преживявям, не ме разбирайте погрешно, не се чувствам зле заради това приех го сравнително добре, но аз продължих ли напред... ежедневието ми е сиво и еднообразно. Нищо интресно не се е случвало отдавна, отегчена съм. Може би съм свикнала постоянно да се тревожа за нещо и все нещо да ме мъчи, все да се притенявам за него, за нас, да ме заливат вълни от отрицателни емоции и сега, когато всичко свърши да съм забравила какво е спокойствито. Иска ми се да имам сериозен приятел и да си се обичаме, липсва ми да се гушкам с някой и всичките садурски неща, които вървят с една връзка. В един самотен период съм и знам, че ще мине надявам се да срещна правилния след време, но наистина нещо липсва сега в живота ми.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 2 месеца
hash: 102ec8b4b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   начение на думата носталгия
ж., само ед.
1. Болезнена тъга по родината и близките.
2. Тъга по миналото, по преживяното. Изпитва носталгия по времето, когато нямаше такава престъпност.
прил. носталгичен, носталгична, носталгично, мн. носталгични.

Какво изпитваш точно освен това, че искаш да се гушкаш с някого? Купи си плюшено мече, но едно ще знаеш от мен - НЕ ЧЕТИ ПРОЧЕТЕН ВЕСТНИК ПОВТОРНО. Веднъж като не се е получило, няма да се и получи втори път.
Ти изпитваш носталгия към миките и тревогите си, не към човека. Очевадно сега си по-добре от преди, но не знаеш какво да предприемеш с времето си. ВНИМАНИЕ - често жени като теб клонят да се връщат при подобни хора, с които никога не са били щастливи или да се захващат със същите.
Огледай се за НОВО ЛИЦЕ, НОВ ЧОВЕК, но нека да не е същия тип като първия.
Не се захващай с момчета заради гушкането, а за секса пък съвсем - купи си вибратор за 20 лв. и поне няма да те нарани. Чакай правилния човек, човек който те УВАЖАВА, разбира и с когото ти е приятно

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 78befceef1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Единственото, което ти липсвa сегa в животa ти е дa се почувствaш ок със себе си. Рaботиш, учиш, имaш си приятелите/средa. Сaмо ти липсвa дa откриеш колко е хубaво, когaто човек е спокоен и щaстлив, когaто нямa " товaр ", кaкъвто е бил бившият ти. Не гледaй по него, че веднaгa се е хвърлил в другa връзкa. И ти ще го нaпрaвиш, но не зa дa не си сaмa, a когaто срещнеш човек, с който ще искaш товa. Много хорa прaвят грешкaтa дa се обвързвaт сaмо, зa дa не сa сaми. И после идвa опознaвaнето и проблемите с него. Изглеждaш умно и сериозно момиче, не прaви и ти тaзи грешкa. Нaслaждaвaй се нa свободaтa си, зaнимaвaй се с любими зa теб нещa. Преоткривaй се и се опознaвaй. Ще срещнеш прaвилният и ще го рaзпознaеш, сaмо aко си щaстливa и сигурнa в себе си първо. Тaкa не се допускaт и " товaри " рaзни. Женa със сaмочувствие, можещa и сaмa, никогa нямa дa допусне по- мaлко, от колкото искa/зaслужaвa. Пък и вече знaеш нaй- мaлкото, кaкво НЕ искaш. Не се хвaщaй с някого сaмо зaщото имaш нуждa от гушкaне, зa товa вършaт рaботa и плюшените игрaчки:))).
Успех!

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 1e9f2cc11e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   "По-добре ужасен край, от колкото ужас без край" - те тва е !

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker