Загубих я завинаги - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Загубих я завинаги
преди: 9 години, 3 месеца, прочетена 2437 пъти
Добър вечер на четящата аудитория. Аз съм мъж на 28 години в разцвета на силите си, но светът ми се преобърна наопаки само за няколко дена. Завинаги от живота ми си отиде жената, която обичах до болка, която за мене беше целия свят и смисъла ми да работя и да се боря. Преди се смеех на хората като ми казваха, че може жена да те промени а сега направо съм попаднал в бездната от мъка и празнота. Дори не ме засяга дали е с друг. Важното е че не е с мен вече а и няма да бъде. Обичам я ужасно много и дори и да се върне не бих й позволил повече да си причинява този тормоз Прости ми, че се държах тъпо и грубо, прости ми че чаках положението ми да го оправи чудо, прости ми че те наранявах толкова много пъти, прости ми че не вярвах, че се съмнявах, прости ми че само за мене те исках, прости ми че с глупостите си те задушавах, прости ми че доста неща пренебрегнах, прости ми че на моменти падах, прости ми че късно се изправях, прости ми че надеждата ти към мен изстина, но докогато и сърцето ми да бие място за теб в него винаги ще има. Нека всички мъже които четат това и са щастливо влюбени в своите момичета да се стреснат от състоянието до което може да се стигне когато загубиш своя спътник в живота. Знаеш, че другата седмица е рождения ми ден и за първи път ще го празнувам сам. Ще сложа възглавницата на нашето диванче и ще си мечтая че си отново в прегръдките ми. Обожавам те. Много ви моля особено жените дайте ми малко "опора‘‘ как да продължа оттук нататък, искам да има и за мен светлина.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 2 месеца
hash: f6a6e9483e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Пич, филмирал си се жестоко! А невероятна абстиненция си, което те кара да изживяваш нещата толкова болезнено... Бъди абсолютно убеден, че бившата ти приятелка не е нищо свръх-естествено и не е нещо много по-различно от жените, с които се разминаваш всеки ден по улицата... Просто си я допуснал до себе си, до сърцето си и затова сега имаш чувството, все едно са откъснали жива плът от тебе...
Всяка физическа и психическа рана оздравява, времето лекува всичко. То всъщност като не си добре имаш само две възможности - или да се оправиш, или да загинеш. Надявам се да не избереш втората.

Смело напред и вярвай, че всяко зло е за добро! Очакват те още много жени през този живот. Интересни запознанства, много любов, развитие духовно, психическо, професионално и всякакво.
Какво си се сгъбясал такъв?!

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 8fca7fe4fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И аз имах тежка раздяла преди време :) Наистина ме трогна това, което си написал, виж не е важно, че си я загубил - това вече се е случило. Важно е, че осъзнаваш грешките си, какво си и причинил, както и последиците от действията ти. Казвам ти евала за това, спокойно - светлина ще има. Гарантирам ти това, аз мислех по същият начин, малко бавно преживях всичко, около 5-6 месеца мъки, но след това срещнах друг човек, после съзрях, осъзнах много неща, разделихме се и с следващият, но този път не се чувствах така и сега мога да се похваля, че съм с мъжът за мен :) Така че вярвам, че и при теб краят на цялата тази история ще е щастлив, имай кураж и надежда и продължавай все напред!
Феникс

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: c55bda7eac
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Говори с нея, помоли я за прошка. Кажи и всичко това което си написал тук, кажи и че ако тя беше на твое място ти щеше да и простиш и обичаш вечно

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 5ccbebf37e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Няма да те лъжа, никак няма да ти е лесно. Съчувствам ти истински и се чудя как да те укоража понеже знам колко боли когато трябва да свикнеш да живееш и да научиш да се смееш без любимия човек. Човечеството сами си усложнявяме всичко, лъжем се за нищо а може да е толкова по просто но уви. Габриела 24 год.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: a2ed0f3f76
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Виж сега, първо жените не обичаме хленчещи мъже, особено такива които първо се държат тъпо, след това реват за изгубеното. Ще си помниш уроците и няма да повтаряш грешките си за в бъдеще. Ако имаш късмет, жената ще ти прости, но има вероятност и да й е писнало.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker