Пиша си със съпруга си от името на друга жена. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Пиша си със съпруга си от името на друга жена.
преди: 9 години, 2 месеца, прочетена 4555 пъти
Здравейте.
Аз съм на 30, а мъжът ми е на 32 и имаме вече 3 години брак.
Всичко започна на шега. Една приятелка каза, че си е направила фалшив профил на някаква мацка и изпробвала приятеля си дали ще се върже, той се засвалял, даже отишъл на среща, на която го чакала тя и жесток скандал.
и реших и аз да пробвам с моя съпруг. Не знам и до днес защо на 30 се държа като 15 годишна пикла, но ето че го правя.
Взех снимки от една друга приятелка, която той не познава, направих профил, поисках приятелства на негови приятели, за да имаме общи и накрая и на него и така един ден му писах "здрасти".
Със съпруга ми имаме прекрасна връзка, основаваща се на голямо приятелство и след първи им разговор (всъъщност след първия ни такъв) той веднага дойде при мен и ми показа всичко. Казах му, че това момиче го сваля, той каза, че ще удари на камък и толкова. Мислех да не пиша повече. Обаче след седмица ми стана скучно и пак го направих, и пак, и пак.
толкова съм се увлякла в тази игра, че вече сякаш имам раздвоение на личността. Тя е моето аз, което не смея да показвам, или което по-скоро вече не показвам - свалям го, изкушавам го, правя му комплименти. Абсолютно всичко, което тя му пише, аз после го чета и го коментираме. Заинатих се, че ще го прелъстя, но наистина удрям на камък с това.

Но се случи нещо друго. Той стана по-уверен в себе си, вдигна му се самочувствието някак си. А аз пък, понеже се случва нещо като "ревнувам от самата себе си" започнах повече да се глася, да се грижа за него. в следствие на всичко това сексуалния ни живот стана по-активен и хубав. А има и друго - той я пита за неща, които примерно мен не ме пита - свързани с жените, за да се ориентира по-добре в "моя женски свят" и аз се възползвам по най-долен начин от това нещо като му казвам разни неща, които примерно няма как да му кажа. Не мога да му кажа да речем "Купи ми цвете" - не че не мога, но някак е странно. А от нейно име мога да го правя.

Последно, те си говориха за секс и той я подпитваше разни неща за любовната игра и после ми ги приложи... е, неверотно стана.

и знам, че трябва да спра с тези глупости, обаче... толкова съм се зарибила и задълбала, че дори моята приятелка, на която са снимките му е писла, докато сме били двамата заедно, за да не си помисли, че съм аз, защото по едно време май имаше такива съмнения.

Моля ви, наговорете ми ужасни неща; как се държа като пикла и как ще си разваля спокойствието вкъщи ако не спра с това, защото не мога да се справя сама.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 2 месеца
hash: 405f00c0f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мисля, че трябва да му признаеш истината и да му разкажеш това, което пишеш тук. Постъпила си глупаво и рискуваш да съсипеш връзката си.
Ревниви дами, не правете подобни глупости както и не ровете в личните неща на мъжете си. Ако нямате уважение и вяра в мъжете си, не бъдете с тях. Иначе е естествено като почнете да пишете, тези мъже да ви харесат отново - та вие сте това, което те са избрали. Подигравате се с мъжете си и ще си изпатите.
Ако съпругът ми направи нещо подобно с мен, не знам дали бих простила. Изневярата бих простила на 100%, но това човек да няма вяра в мен, да ме лъже и да ми се подиграва - това не бих простила никога или бих била страшно наранена дълго време.
Поведението на авторката е ОК за 14 годишни, но на 30 г. хората гледат деца, семейство - това ли са ви точно проблемите???

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 77b4cd7426
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Еми сега започни и да се чукаш с него от името на друга и връзката ви ще е просто съвършена и вечна! Може и той да започне да се прави на други мъже в един момент и тогава идилията ви ще е пълна! В един момент дори може да се окаже, че сте баща и майка на цялото човечество! Адам и Ева, един вид...
Направо ви завидях.. )

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 72affd43b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Той се досеща, че си ти. Или поне подозира. Виж, ако платиш на жена, да се "засекат" някъде и да врътне опашка 2-3 пъти, въобще няма да я бави. Казвам ти го като жена, при която са се пробвали всички женени мъже на света. Слушала съм от жените им колко са им верни как даже не излизали за минута без тях и в същото време в единствената свободна секунда ще изневерят и това докато ти си мислиш, че е на работа, или с приятели. Жените им дори не се съмняват, а ти за да го правиш това имаш и съмнения. Дискретността е най-важното нещо и аз не бих се вързала на профил във Фейсбук.
Успех и не го мисли толкова, важното е че се връща при теб, с теб е по празници и ти си неговото семейство!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 62a16892ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не му казвай какви лайна си изсрала.
Просто прекарати веднага тази игра. Доказа на себе си, че той ти е верен, стига повече.
Опитай се да бъдеш жената, която винаги си била, покажи малко от твоята "скрита" същност - той явно ще я хареса.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: dd052d24ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Това е невероятно,но сигурна ли си,че той не знае,аз на негово място щях да се досетя,ако си пишех с мъжа ми.А дали не го прави,защото знае и по този начин може да те попита неща,които иначе се притеснява да те пита.Ако е така нещо в комуникацията ви куца.Честно казано не знам аз как щях да реагирам,ако разбера такова нещо.Този профил във Фейсбук ли е? Докато те четях и на мен ми се прииска да пробвам това,а съм по-голяма от теб.Непременно пиши за реакцията му,когато разбере/ако решиш да му кажеш естествено/

 
  ...


...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: ca957d2afb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Мен ако ме питаш, просто закрий този профил завинаги и никога повече не си позволявай да влизаш от него. Нищо не си признавай, ще стане ужасно. Просто прекрати и забрави!
Ж 37

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 872cb94c62
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Той даже ти е показал това, което му е писало непознатото момиче (т.е. ти, но той нали не знае). Значи представи си колко верен съпруг имаш, спри веднага, за да не разбере случайно и рискуваш да го загубиш. Замени този адреналин с нещо друго, по-нормално...

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: c8cf70d401
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Ужас, аз бих те зарязал! След като толкова далече е стигнала комуникацията им (ви), ако бях аз и после разбера каква е истината бих се почувствал адски унизен, излъган и подигран, а теб бих те взел за луда, честно!

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 43171ce14a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Опитала си да го хванеш в издънка, но се е оказало, че имаш готин мъж. Вземи и спри, че сама ще се наиграеш, и утре ще му пише някоя наистина и той може да се заинтерсова. Пък ако разбере, ако бях аз бих ти била шута, не се мисли за господ не си.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 120a466cbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Супер, мъжа ти е железен, и даже връзката сви се е подобрила. А относно предходния комент-какво значи на 30? !? и на 130 всеки има нужда от ласка интимност любов
Хм, бУлгари от старо време

 
  ...

...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: f86dcbd3cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   абе вие жените сте ужас бе

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: b190403a14
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Вие сте едни жалки самотни хора. Не можете да се промените и не можете да разберете какви сте. Но има и такива като вас, най - вероятно сте и не толкова прилични.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: c128c504c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Аз мисля, че съпруга ти се е усетил, че си ти. И ако евентуално му кажеш, че това си ти... мисля, че отношенията ви ще се стоплят още повече отпреди и ОПРЕДЕЛЕНО ще те желае още повече, защото му допада това ти "АЗ" много повече отколкото както той те познава. На него му липсва страст... на теб също. Признай му, че това си ти... дори и да ти се разсърди в началото, но после ще му мине и ще те възприеме.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: edc5f3dd21
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Когато пиша това виждам само 2 коментара и 12 чакащи одобрение - изобщо не мога да се съглася с написаното до момента. Намерила си страхотен начин да поддържаш връзката ви "жива", но не трябва и да преиграваш - вярвам, че сама ще усетиш кога трябва да спреш, но не си признавай без бой! Адмирации от мен, а другите да си пишат каквото им е кеф!

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 0bdcc2dab6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Според мен си намерила страхотен начин да освежиш връзката ви. Това е хубаво. Други гонправят изнезеврявайки а твоя начин е безболезнен и ефективен. Жалко, че не се случва при всички този резултат а точно обратния.

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: e42dcd6948
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Интересно е и аз съм го правила но трябва да знаеш, кога да спреш. Сега те вълнува, дали той ще се подаде, дали ще разкаже за евентуални проблеми в семейството, дали ще иска да се видите и тн. Знам, разбирам те но трябва да спреш. Истината е, че всеки би се заинтригувал, ако отсреща намери добра компания с която да поговори, но недей. Сега ти се струва безобидно, но не забравяй, че съпруга ти се е влюбил в теб и няма да му е трудно, да се влюби и в другата теб онази от чата. Ще се разбиеш семейството и ще загубиш мъжа си за глупости. СПРИ СЕЕЕЕЕ!!!

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: a36e51d214
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Опитах се да си представя как моят съпруг виси във фейсбук и "подпитва разни неща за любовната игра" някаква напълно непозната жена и ме напуши смях. Това да го видя, няма да го повярвам. Не за друго, ами защото... зрелите хора просто не правят така. Не ми се сърди, авторке, със симпатия го казвам, но - пораснете и двамата. Всъщност, нещата си идват на мястото, ако допусна, че той някак е разбрал с кой си пише в действителност. Мисля, че знае.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 6f598c3eec
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Гледай Love. net

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 02a8e15b1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Всеки, а и мъжа ти иска да е харесвам, макар и обвързан, че и семеен. Добре прави той, че не крие това, което вече знаеш от тебе. Ти обаче с тия профили не правиш добре. Взела си чужди снимки и си приписваш чужда самоличност, скоро така може ти да загубиш интереса си към него или той да се влюби в "измислената", а ти да си аут. Тези игри не са хубави, каквото и да целиш с тях, а ако пък разбере, че си ти, преди да си приключила този фарс, дупе да ти е яко как ще го отнесеш, че си се подигравала така. Не искам да те обвинявам, ти сама го правиш отлично, но това трябва да престане, ами ако наистина този човек е с теб и иска да е с теб, вярвай му повече.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 70294dbc82
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   И аз мисля, че те е усетил. Първо, фалшивият профил веднага си личи, освен ако не си изгубил минимум месец, за да го пооправиш и да заприлича на истински (казвам минимум, защото обикновено се изисква доста повече, причина - вижда се кога е създаден). Освен това всеки има характерен начин на писане, който трудно може да се прикрие. Дори да успяваш в началото, рано или късно се издаваш по разни изрази, фрази, които той (ако те слуша внимателно) знае прекалено добре. Та... мисълта ми е, че явно и на него му допада тази игричка, щом не те е изобличил веднага. :-) Продължавайте, щом ви харесва, аз обаче го намирам за детинско.

 
  ...

...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 728f6f04be
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   И аз мислех, че знае. Затова помолих приятелката ми да му прати съобщение, когато сме двамата. На лицето му се показа доста странна физиономия.

Знам колко глупаво е всичко е това, но както някой каза надолу - адрелина е толкова увличащ.
Ние дори вече не се "сваляме", а... говорим. Той примерно я пита какво да ми подари за 8 март, какво се харесва на жените и аз казвам това, което наистина искам.

"тя" е моят виртуален семеен психолог. Той наскоро преживя доста здравословни неволи и това се отрази на фигурата, от което загуби много от самоувереността си, а сега го гледам как пак е жизнен, уверен.

Не го правя от ревност. По-скоро тръгнах в началото да го правя, за да докажа, че имам страхотен и верен мъж на онази, която ми сподели за тази хитрост и как нейния се изложил. И когато се убедих, ч

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 4dfe68775d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   В никакъв случай не признавай - няма да те разбере. Просто полека лека се изтегли, даже се пиши обвързана примерно във фалшивия профил за да е по - достоверно и поетапно прекрати играта, НО нищо не му казвай!

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 3c9f40d720
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Въпреки, че съм по-малък от вас, не одобрявам постъпката ви за правилна. Видяла сте, че не се хваща на въдицата а един мъж, когато е наистина влюбен до полуда, не заглежда други жени. Ако някой обвързан мъж заглежда други жени, или не е влюбен, или е курвар по природа... и не е мъж :) Мисля, че трябва да престанете преди да предизвикате обратен ефект. Както се казва имате мъж мечта и всяка жена си мечтае за такъв тип - верен и честен. Малко мъже останаха с чест и достойнство, както и малко жени... А вие, които казвате, че това може да им "опресни" връзката... Колко ли да сте тъпи а?

Миранов19

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: a319218d6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Аз така го пробвах бившия ми.. и се върза. Сега не смея да го направя със сегашния, защото ме е страх какво може да стане, въпреки че му имам доверие. Съвета ми е да спреш и да изтриеш профила, защото не се знае до къде може да се стигне, все пак това е мъж, а по написаното разбирам, че не му показваш, че ти е неприятно "тази" да му пише и може да го приеме двусмислено.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: e5650d102d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   ти си болна женица!
това не е обида, а констатация на база изброените факти и не е проблем да се публикува

 
  ...

...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: c3da978f2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Аз съм го правила това с няколко гаджета, включителнони с мъж, с който имахме връзка 8 години. Резултатът винаги е един и същ-кълват на стръвта. В един момент се стига до среща и те отиват. Ако им кажеш че знаеш, първо отричат, а ако разберат, че наистина си писала ти, изнасят грандиозен скандал, в който започваш да се съмняваш дали ти не си сгрешилата. И се оказва, че който търси намира. За това след поредния случай (дългогодишния ми приятел) с който смятахме да се женим се случи така, че го хванах с профил в сайт за запознанства и си направих профил с женски снимки, уговорихме си среща на която той отиде, повече не съм и помисляла да синпричинявам този стрес. Ако един мъж има профил, то е ясно за какво му е. А и ако жена го предизвика, инстинкта му на диво животно се задейства и той се нахвърля да преследва жертвата. Точно като да си имаш мило домашно коте, но да му пуснеш едно бягащо мишле, веднага се превръща в хищник. Но ако го няма дразнителя, пак си е милото котенце у дома. Аз си съсипах нервите с предния ми приятел, в крайна сметка той си изтри профила, за да ми покаже че всичко е свършило и след време разбрах че пак си е направил. Сега съм женена за друг. Не си правя такива шеги повече, за да не си развалим семейството. Но признавам, че съм му поглеждала фб. Той дори си е запаметил паролата. Не си пише глупости с непознати и когато няма работа, не си губи вреемето в сайтовете за запознанства. Слава бого.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: dbaef8e790
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Това е толкова истинска история, колкото Авторката е космонавт. Свободни съчинения по преразказ. Момиче, вместо да седиш и да си представяш фантазииите като реални истории, вземи и напиши един еротичен роман, със сигурност ще имаш повече успех.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 953bbd4994
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   Ползвайте лекарските услуги с време, или поне оставете мъжете си навреме преди да ги разболеете!

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 3d5121e9c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   Авторке, чудесно!
Завиждам на мъжа ти за прекрасната му жена!
Не се разкривай и играй докрай!
Ако поиска среща, кажи, че си в америка или в австралия.
бъди му женски приятел, но не задълбавай.
Ако бих научил, че това е жена ми, бих я обикнал още повече, защото всичко което е направила е за да увеличи любовта ни и го е постигнала!
Всички имаме нужда и искаме разбиране и помощ. Понякога е най-трудно и невъзможно да ги получим от най-близките си.
Имайте наум, че човек е съвършен в изкуството да се самозаблуждава.
И ако взима всичко твърде сериозно, му става доста тежко.
Успех!

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: b904d89b2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   Ако продължаваш, рискуваш да изпортиш всичко. Спри, закрий си профила и след много, много години можеш да му разкажеш. Пак ще стане забавно. Междувременно, дръж се страшно добре с мъжа си.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker