Каза ми, че за нищо не ставам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Каза ми, че за нищо не ставам
преди: 9 години, 2 месеца, прочетена 3316 пъти
Здравейте, не знам защо пиша, не искам съвет по - скоро имам нужда да споделя.. Заедно сме от четири години, а от една живеем заедно. Понякога, когато ми се ядоса ме обижда и псува, защото съм го ядосала еди с какво си. Преди малко ми каза, че за нищо не ставам.. дойдох в спалнята и се разплаках. Не съм от жените, които обичат да се карат, дори да имаме проблем със спокоен разговор мисля че може да го решим.. за това се и разстройвам лесно като ми каже нещо такова, но вече свикнах. Та мисълта ми е при другите двойки как се случват нещата, когато се карат? Обиждате ли се, викате ли си и т. н? Тово нормално ли е?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 2 месеца
hash: 1b01060aea
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според мен любовта е важна за една връзка, но ако няма уважение, то тази връзка не може да оцелее.
Като не ставаш за нищо, защо е с теб? Нали той си те е избрал.
Според мен просто иска да си избие комплексите върху теб. Имах подобна връзка и го зарязах, но добре че не живеехме заедно. Ако не се чувстваш желана, обичана, УВАЖАВАН от един мъж, не вярвам, че тази връзка има смисъл и може да прерастне в семейство с деца. Представяш ли си да имаш деца от този човек? Ако не - не си губи времето, защото годинките си текат, а навън има хора, които биха те оценили.
Не всички хора сме еднакви. Едни имат повече възможности, други по-малко, но като избираме партньора си, ние ТРЯБВА да го приемем такъв какъвто е или да продължим да търсим. Не може да живееш с някого и да го унижаваш, защото не ставал за нищо - ами ти ако ставаше за нещо, би ли тормозил жената до теб

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 3b1f841a35
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Спасявай се!
Днес ще те нагруби, утре ще те напсува, а в други ден ще те пребие - бягай със скоростта на светлината от такъв!
Никога не съм псувал приятелката си (а е имало причина), тя самата е искала да я ударя, за да ми олекне, но не съм вдигал ръка - псуването и побоят не решават проблемите освен ако не си падаш по садото!

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 4c2329e78e
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Зa 14 години НИКОГA не ме е обидил! Не, не е нормaлно, което се случвa при вaс. Aбсолютно съглaснa съм с н1, че избивa комплекси и явно се опитвa от сaмото нaчaло нa съжителството ви дa те смaчкa кaто личност. Тaкa, той ще се чувствa по- можещ, пък и смaчкaнa, нaврянa в ъгълa нямa дa имaш сaмочувствието дa го ритнеш и потърсиш нещо по- добро. Този сценaрий го рaзигрaвaт всички боклуци, които знaят, че чеп зa зеле не стaвa от тях.
Бягaй от този, по зле ще стaвa!
И ще повторя кaто н 1, внимaвaй дa не зaбременееш от товa същество!!!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 4c2329e78e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Зa 14 години НИКОГA не ме е обидил! Не, не е нормaлно, което се случвa при вaс. Aбсолютно съглaснa съм с н1, че избивa комплекси и явно се опитвa от сaмото нaчaло нa съжителството ви дa те смaчкa кaто личност. Тaкa, той ще се чувствa по- можещ, пък и смaчкaнa, нaврянa в ъгълa нямa дa имaш сaмочувствието дa го ритнеш и потърсиш нещо по- добро. Този сценaрий го рaзигрaвaт всички боклуци, които знaят, че чеп зa зеле не стaвa от тях.
Бягaй от този, по зле ще стaвa!
И ще повторя кaто н 1, внимaвaй дa не зaбременееш от товa същество!!!

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: e77bab4da1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Щом не става за нищо, зарежи го. Нека си намери някоя която става за нещо, не си длъжна да търпиш обидите му, сигурна съм, че ще намериш някой, който ще те уважава и няма да те ругае. Ако уважаваш себе си го зарежи, не се самонаказвай. Що се отнася до мирния разговор съм ЗА, но за това се изисква разбран човек срещу теб, да се изслушвате и разбирате, но до колкото разбирам твоят приятел не е такъв! Днес те обижда утре ще ти посегне... Не си съсипвай нервите за човек който не те заслужава!

 
  ...


...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: fd85df6e6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Да те псува, и да ти вика, че за нищо не ставаш?
И седиш там? С този? Не, ей богу, не мога да те разбера.
Не, не е нормално.

Нито е любов, нито дори елементарно уважение, като към човек.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: c8388b4e77
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   По този повод и аз да споделя
Миналата година изтърпях подобен господин 20-на дена, даже и те му бяха много ако ме питаш, първоначално се държа добре и после се почна
-била съм лесна
-била съм прочетена книга
-зодия риби /аз съм тази зодия/сме се съдрили по два дена и на третия сме клякали /това го говореше, защото предишните му жени били риби/
-мислил само за себе си, защото така можел да даде на другите
-била съм негативна/а това че той се наливаше с алкохол като ненормален и правеше опити за скандали с непознати ДЕВОЙКИ по улиците не се брои
Така му бих шута че и до ден днешен ме търси, мазни се, опитва да ми се лепи и ми звъни по телефона. Обаче аз съм повече от категорична-подобен екземпляр ако ще да е последния мъж на земята не ми трябва, вади си извода сама

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: d9bd4be4d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Връзката ви е изчерпана и дори по-лошо. Нещата няма да се оправят, затова недей да се надяваш излишно. Докато все още не ти е направил дете, се разделете, че после не ми се мисли... Имай самоуважение и изживей живота си с правилният човек. Това при теб не е твоят човек, вярвай ми!

Аннабел

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: a78e65dd59
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Или няма възпитание, или е комплексар. Да знаеш от мен, че той и пред хора ще е такъв ако не е станал. И да плачеш, и да не плачеш той няма да се промени. Ти си решаваш дали продължавате заедно. Бившия ми съпруг беше такъв и с разни допълнителни екстри като пиене и хойкане. Обичала съм го, но такъв не става за семейство и затова стана бивш.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: cf5171b2ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   При брат ми е същата ситуация само че е обърнато, жената се е впила в него и го контроли как си го иска! Винаги тя е светицата, винаги тя е най-добрата, у нея са всичките пари, постоянно му мрънка за най-малкото! А той едва ли не е никакъв там който само деца да и прави, той е този които поема по голямата част от сметките, тя се разправя със заплатата му от 1400 лева (нейната е под 700). Брей тя висшистката била с хиляда висшета, той имал обикновено средно образование! Най лошото е, че се дразня, че няма на майка ми респект за дето се съсипва горката жена по цял ден да й гледа детето за да може тя да ходи на работа и нищо не и плаща!
Трябва семейството да се състоя от двама души които си имат респект и се обичат!

 
  ...

...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 3511e080b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Караме се, разбира се, но никога не се обиждаме. Ако мъжът ми ми каже, че за нищо не ставам, директно му бия дузпата.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 2b290cfabd
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не, не се обиждаме, защото се обичаме. Ако имаме разногласия обсъждаме предимствата и недостатъците и на двете мнения и единия отстъпва. Никога не бих търпяла някой да се отнася с мен все едно не съм равна с него.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: d5d9a49eca
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Хахаха! Не се подигравам на вас, а на себе си. Моя тъпанар не ме е псувал, но как ме е наричал...... дори се осмели да ме нарече курва, въпреки че не съм такава. На косъм бях да го наритам, за да се разкара. Само дето се разплака и съжали. Това беше ключа към оставането му в живота ми към момента. Но тези скандали и обиди - само убиват чувствата ми. Лъжите също. Всички около мен ми казват да го разкарам. А аз не го правя и не знам защо. Сигурно ме е страх да остана сама. А то страшно няма. Та, вече съм се ориентирала когато съм готова да му бия шута за вечни времена как да го направя, че да не му прощавам. И моя съвет е да бягаш, въпреки че аз още не съм избягала. Но зная, че ще го направя и този момент не е никак далеч.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 95b326baec
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Едно ще ти кажа, няма нито едно семейство в което да не се карат и обиждат. Чета, че някой ти разказват как никога не им се е случвало. Значи или не живеят с партньор или са умрели отвътре. Запомни едно, хората когато са ядосани, винаги си го изкарват на най-близките, в повечето случаи, дори не мислят това, което казват, дори не вярват че е вярно, просто пускат обида, за да изпуснат парата. Ти какво предпочиташ? Приятеля ти да е темпераментен или умрял кон? Кажи му че обидите ти те дразнят или ти го обиди, за да разбере какво е, но със сигурност това няма да го спре да продължава да го прави.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 66ff7ead36
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Изтърпях почти всичко във взаймоотношенията си с една жена, простих и преглътнах доста случки, защото я обичах, но в момента, в който усетих, че не ме уважава - си тръгнах, без скандали, без обяснения, изтрих я от живота си просто! Не ме интересува колко ме боли, не ме и интересува дали й пука в момента!! Знам, че ще дойде ден, когато ще оцени постъпките, действията си и отношението си, но този път няма аз да се задавя от болка или яд!!

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: db05234ac0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Н 15 темперaментът си го пaзим основно зa спaлнятa. Естествено, че всички двойки понякогa се кaрaт. Но в моят брaк обиди НИКОГA не е имaло. Друг е въпросът, aко ти и твоето семейство тaкa сте свикнaли и не си предстaвяте цивилизовaни рaзговори. Товa не ви прaви темперaменти, другa е думaтa, но ще я спестя.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: af74f36277
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Във всяко семейство има и добри и лоши дни и комин без пушек няма.
Недей да се сърдиш, а говори с него и разбери причините за това му поведение. Ако приемеш, че все пак след като живеете двамата и няма на кой друг да сподели и излее емоциите си, то напълно нормално при някакъв стрес и напрежение да си позволи да се изпусне и да си му "виновна".
Обаче ако това е моментно положение и след това се държи нормално и те обича въпреки думите които ти е казал, значи просто му е избила чивията. Хората не сме еднакви и реагираме по различен начин.
Разбери се с него когато отново е в такова състояние преди да те обижда и да каже или направи каквото и да било да пие чаша вода и да излезе на балкона за 5 мин. Човек под афект трудно контролира поведението си. "Пердето" при някои мъже много бързо пада и обикновено съжаляваме след случката, но това състояние много трудно се подава на самоконтрол.
Представи си как за секунди ти причернява, погледа ти се замрежва и тялото ти се напомпва с адреналин все едно си видял глутница кучета да точат лиги и зъби по теб. Кръвта в главата ти пулсира и изпитваш нуждата да крещиш с пълна сила. Разбираш, че вече много трудно се удържаш и за да не нараниш физически човека срещу теб пускаш една сочна псувня с надеждата да не те провокира, като ти отвърне насреща.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: b34f2379a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   18, състоянието зa което говориш, меко кaзaно е ГОЛЯМ проблем.
Aко ти се чувствaш понякогa тaкa, кaкто си обяснил, съвсем сериозно и човешки ти кaзвaм, че имaш нуждa от психолог. Нaпрaви го зaрaди себе си и близките, които ТЪРПЯТ товa.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 37af36663a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Защо търпиш такова поведение. Всяка уважаваща себе си жена нява да позволи така да й говорят. Това си е психически тормоз. Иска да ти втълпи, че за нищо не ставаш да ти срине самочувствието. Според мен час по-скоро трябва да му теглиш майната, , иначе може и да се окаже прав.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker