Продължение: "Тя е девствена и все не е готова, а е на 27г" - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Продължение: "Тя е девствена и все не е готова, а е на 27г"
преди: 13 години, 10 месеца, прочетена 4431 пъти
Значи чета коментарите и въз основа на това считам , че са нужни някои уточнения:
Аз се държа мило с нея подарявам и цветя , не я притискам, търпелив съм, гледам да не говоря за секс даже изобщо не говоря за секс знам, че се притеснява от това. Обаче забелязвам напоследък, че като понечя да я целувам и се извръща настрана и си дава бузата и ми казва, че е заради червилото, моето мнение за това е ясно, че не е заради червилото. Искам и да уточня, че вече водихме сериозни разговори даже на два пъти и изтъква като причина, че се е влюбвала само веднъж и са и разбили сърцето. Съчувствам и наистина, но за мен това не е причина да се затваря и да е срамежлива до краиност още повече, че и на мен са ми разбивали сърцето, но не рева. Нито съм тръгнал да парадирам с това вище ми сърцето разбито съжалявайте ме. Станаха вече 3 месеца, а не чувствам, че мога да предприема нещо към нея. Аз лично я харесвам, признавам нямам чувства, живота ме научи да не си отварям сърцето още на първия ден то си е самоубийство. Бих си отворил сърцето само след пълноцени отношения. Тя е много крайна за някои неща. Не е склонна да прави компромиси, даже вчера ми се скара за абсолютна глупост (това няма да го обсъждам). Не знам какво да правя. Опитвам се да се закачам да е забавно да я предразположа да ни е забавно и на двамата, а тя ми вика стига се лигави. През половината време ми говори само за работата си и я излушвам и се опитвам да не заспа. Не мога да я накарам да идем на плаж не мога да я накарам да играеме някаква игра федербал или нещо такова , казва ми ние да не сме деца. Прекалено сериозна, а аз знам че не се ли забавляваш нищо няма да се получи. И което е най-важното като я попретисна дори и лекинко и подмята следното "може би трябва да си помислим дали искаме да вървим в една посока" за мен това е сигнал само за две неща или си търси повод да ме разкара, или се опитва да контролира отношенията ни като поставя най-крайния ултиматум. Предполагам, че е второто тъй като съм сигурен, че ме харесва. Кажете бре хора какво да правя, губя ли си времето. Не съм попадал на такава жена досега признавам. Абсолютен образ.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 10 месеца
hash: b6e95c7f4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Човек, като нямаш чувства какво толкова си се разписал за тая ! Ми възможно е и тя да усеща това и там да е проблема. Ми може би иска да си изчака точния човек и явно това не си ти , остави я по-добре.
Ева

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 9acef1e8aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Абсолютен образ, наистина, но на властна и прекалено амбициозна жена. Щом ти говори толкова много за работа, за нея кариерата е на първо място, а и е лишена от емоции. Срещат се и такива, макар и рядко, а ти си извадил каръшки късмет. Имахме такива маниачки в института, някои си останаха стари девственици, другите са с провалени бракове - но всички са с научни и професионални кариери - и какво от това? Няма нищо лошо в амбициите, но животът не започва и не завършва с тях. Не те виждам с такъв екземпляр, просто си е такава и няма да я промениш.
Мечо Пух

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 8d790a99b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ох, много е трудно така от страни да ти помогнем. Все пак ти най-добре виждаш нещата в детайли. На мен ми се струва, че тя е наранена и много предпазлива. Все си мисля, че не може да е чак такава сухарка. Но и все пак няма жена която да харесва даден мъж и да го отбягва, да не иска да е с него, да не иска да я целува и прегръща. Аз също съм жена и разсъждавам от моя гледна точка. Но всичко е много индивидуално. Аз обаче те съветвам да поговориш открито с нея, да й покажеш, че я харесваш, че имаш желание връзката да прерастне в нещо повече, но,че и тя трябва да помогне за това. Има и друг вариант, не ми се иска да е той,но..знае ли човек. Може да не те харесва достатъчно, но да не иска да бъде сама, да изчаква,бе просто тогава наистина да ти губи времето. Е, дано да не е така. Все пак ако смяташ,че си заслужава потърпи още малко, бори се и надявам се нещата да се подредят от самосебе си. Искренно ти желая успех! Дано тя е точния човек! :)

 
  ... горе^
преди: 13 години, 10 месеца
hash: afb6039544
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Според мен, това всичкото което го написа тук трябва да и го кажеш на нея.. кажи и колко усилия полагаш.. и как се чувстваш.. ако не те разбере значи наистина не врвите в такава посока бий и шута и т0лк0ва..

Яг0дка ; ))

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 95d826c42f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Според мен може би те харесва и се страхува да се отпусне да ти се отдаде изцяло защото както ти каза саа и разбивали сърцето и на нея не и е лесно има и друг вариант може би иска да прекратите вразката си но не смее да ти кажа или не е сигурна в това (дали иска да сложи край)но едно е да е девствена и да не е готова за секс но съвсем друго е да не иска да се целувате което говори че няма чувства към теб може би единственото което мога да те посъветвам е да и дадеш още малко време примерно до месец и ако тя не се промени към теб не си губи времето повече тя няма никога да се промени в такъв случай

 
  ...


...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 62398dd994
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Я я разкарай тая ненормалница!За кво и търпиш лиготиите?

 
  ... горе^
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 91591b4b50
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не я обичаш и тя го усеща и го вижда. Интересува те само "да я отвориш" И това също го усеща. Щом не я обичаш и говориш за нея като за някаква ненормална "абсолютен образ", направи услуга и на двама ви и я остави да си продължи живота - ти твоя ПО ОТДЕЛНО!!!!!

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: f42400cb03
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Не сте един за друг. За нея не мога да кажа, понеже тук е изложена само твоята версия. Смятам, че момичето има сериозни психически проблеми. За теб мога да кажа, че след като признаваш, че нямаш чувства, какво правиш с нея? Намери си момиче, което да е по-освободено и спонтанно, и с което да се чувстваш комфортно. Защо ви е да се тормозите взаимно? Тази ваша 3месечна връзка ми звучи много изтерзана.

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: eebcb82c3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Късай па фърляй! Не си струват нервите.

Дядо Торбалан

 
  ... горе^
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 8ace3cc4d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Гласувам с две ръце за коментара на номер 6.На тая нещо определено не и е наред.Зарежи я веднага.Ако вземе да се навие на секс(в което много се съмнявам) после няма да може да се оттървеш от нея.Дори да си позволява своеволия и разнообразни тъпотии ще се чувства в правото си да ти нарежда за всичко само защото ще мисли, че ти е дала кой знае какво като е спала с теб.Тая има някаква психотравма, която ще те накара да съжаляваш, че си се захванал с нея.Разкарай я.

 
  ...

...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 27ea252d5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Съдейки по дебелината на черупката й,свръхсериозното поведение и желанието да контролира връзката разочарованието й явно е било твърде болезнено за нея.Три месеца ли? Подготви се за по-голямо чакане или направо я остави,ако нямаш нужните сили и търпение.Не е от полза за никого да се измъчвате взаимно,ако усещаш,че няма смисъл.

Свободен

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: faa590d056
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Защо всички момчета очаквате само секс от една връска..на вас неможе да ви се угоди..горкото момиче имало псехични проблеми и т.н .. какво като за 3 месеца не иска да ти се отдае..еми нормално е ти сам си признаваш че нямаш чувства към нея и това тя го усеща за това се държи така..такаче според мен просто и кажи всичко и да се свършва...а и още нещо жените не сме ненормални а просто предпазливи

 
  ... горе^
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 79075759b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   От автора:
До №12 (бих искал да знам на колко години си) не става дума за секс, а за елементарна интимност, като прегръдки и целувки, явно не си прочела напълно историята. За интимност, която да тласне малко отношенията ни към някаква по-положителна насока. Аз си признавам, че нямам чувства, но това не значи, че не искам да имам, просто наивността ми отдавна съм я изгубил и виждам, че с нея риска е голям, как да си отворя сърцето като виждам че нито иска да ме прегърне нито иска да ме целуне. Както и да е и аз си правя преценката, че между нас няма нищо да излезе, но и да скъсаш с такава жена също не е толкова лесно. Предната и любов е била несподелена и се е затворила, как мислиш ще реагира сега като и аз скъсам с нея, няма лесен начин знам , но трябва да се направи. Незнам за нея тормоз ли е, но за мен е.

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: ec5cd98524
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Интересно, каква ли ще е историята на приятелката ти, ако реши да я напише тук. Предполагам, че зад маската на анонимността ще сподели много повече, отколкото е споделила на теб и това ще ти помогне много в решението ти какво да предприемеш.

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 9791fe8695
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Абе пич! Представи си, че си войник и се намираш пред силна отбранителна позиция. С всичките му фортификации и прочие. Разузнаването трети месец не намира слабо място в нея. Имаш заповед след три дни да бъдеш в град, който се намира на 100 км. зад укрепената позиция. Възможностите за действие, които имаш са три:
1. Хвърляш всичко в боя и с атака на нож опитваш да превземеш позицията (славна тактика, но води до много жертви и май на полето, на което си ти не е много подходяща, защото си звучи като изнасилване.
2. Намираш друг-обходен път и изпълняваш заповедта (все пак никой не иска от теб да превземаш позицията, а само да бъдеш на определеното място).
3. Продължаваш обсадата и чакаш противника да се уплаши и предаде сам и без бой (малко вероятно да се случи).
Това са възможностите пред теб. Коя ще избереш си е твоя работа. Бъди здрав!

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: e6775fa406
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Приятел, ако искаш наистина нещо да стане. Седни и говори с нея. Кажи и всичко квото написа тук. Ако тя наистина го иска, въпреки преградите които е сложила, въпреки всичко ще ти го покаже по някакъв начин.

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: f92eef5802
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Остави я и тя ако иска да е с теб сама ще те потърси.

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 4e203399d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Тя не е сериозна, а ледена. Ако беше нормална можехте да си бъдете интимни без да стигате до края. Не сте малки я! Тя или не те обича като мъж, а само като приятел, или и има нещо. Бягай!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 10 месеца
hash: ada7af42b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Момичето може би усеща,че може да бъде изоставено и сдържа емоциите си.Ако я харесваш и държиш на отношенията ви,ще трябва да и дадеш време за да се разчупят ледовете!

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 53f49cc081
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   От автора: Вече избягах, каквото й е имало ще трябва сама да го преодолява, иначе за мен тя ще си остане девствена стара мома. Надявам се да не ме е харесвала, защото другата алтернатива е да има фобия от мъже, проблема си е за нея да си го решава.

 
  ...

...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 4fe571b1cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   До автора:
досега е била без приятел ,мъж,несподелена любов,ами че ледено студеното момиче,ти отказва например федербал и др.забавления,ние с мъжа ми сме с големи деца и си граем на федербал ,домино, не се сърди човече,шах, табла,..........
Губиш си времето напълно съм съгласна с "МЕЧО ПУХ" ЗА НЕГОВИТЕ И НА МЪЖЪТ МИ СЪСТУДЕНТКИ.....................
Росирос

 
  ... горе^
преди: 13 години, 7 месеца
hash: f4c02c13cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   това е ,не можеш да я предразположиш,не можеш да стигнеш до нея,не е малко едно момиче да се пази девствено толкова време,говори само едно че държи първия и мъж да и стане съпруг,но няма как да ти го каже,има момичета за които това е много важно,по хубаво от това няма,а по принцип смятам че българина не е честолюбив,да усеща че я харесва6 не е достатъчно, това засилва дистанцията помежду ви , според мен ти не я обичаш, а ти е заради едната девственост,не злоупотребявай с чистотата на едно момиче,защото не се знае каква хаймана ще те излъже утре

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 7747af7e17
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Тя затова не иска - защото усеща, че не я обичаш. Тя мисли, че си с нея само заради секса и затова не ти дава.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker