За мен тя е умряла - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

За мен тя е умряла
преди: 9 години, 2 месеца, прочетена 14041 пъти
Обръщам се с много специална молба към вас, читатели. От известно време не поддържам абсолютно никакъв контакт с една жена, която за жалост се влюби в мен и понеже не отвърнах на чувствата й, непрекъснато и постоянно продължава да се занимава с това, въпреки че си има нов приятел. В момента, в който научи, че и аз съм обвързан, като че ли стана още по-настъпателна и агресивна. Аз съм я „погребал“ достатъчно с безразличието си, не желая изобщо и да се сещам за този човек, но тя под една или друга форма се стреми това да не е така. Според вас има ли изобщо смисъл дори и да я посъветвам да не си хаби излишно времето и енергията, тъй като аз не я мразя, а просто ми е безразлична. Питам ви, защото очевидно несподелеността от моя страна й е нанесла тежки психични поражения и никак не ми се ще да ми тежи на съвестта, като в най-скоро време науча, че е постъпила да се лекува в някоя клиника. Говоря го най-сериозно, без грам ирония. Нямате си и на представа до какви колосални размери се умопомрачи това момиче и то само защото не отвърнах на чувствата й. Не съм и предполагал до каква степен може да се озлоби една жена, след като бъде отхвърлена. В началото като разбирах какви ги говори и върши, гледах с насмешка на всичко, но напоследък започвам да се убеждавам, че нещата са наистина сериозни. Ще очаквам съвети как да постъпя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 112

преди: 9 години, 2 месеца
hash: b4d0183a10
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Щом си има приятел, значи вече те е превъзмоганала, тоест не те обича. Може да се е озлобила, като ЗАЩИТНА РЕАКЦИЯ, ако си я ОБИДИЛ с нещо, ПРЕНЕБРЕГНАЛ или е станало нещо нечестно спрямо нея. Може би ако си я НАРАНИЛ с нещо. Остави ги с приятеля й, ДА СЕ ОБИЧАТ, и не се занимавай, поне той я е оценил и Я ОБИЧА, а обичта лекува всичко. Всеки има ПРАВО НА ЛЮБОВ, а нейната любов е дошла СЛЕД теб, тъй като ти си я ОСТАВИЛ!
За теб може да е озлобена, за мен лично е -НАРАНЕНА била от раздялата ВИ, но ето -ИМА си НОВ приятел, значи НОВА любов! И си гледай твоята любов, за която все пак си я пренебрегнал!

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: f4656ae1de
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   "Според вас има ли изобщо смисъл дори и да я посъветвам да не си хаби излишно времето и енергията," - не, няма абсолютно никакъв смисъл! Всеки един жест на внимание от твоя страна, всяка думичка, всеки отговор към нея би предизвикал нова лавина от упорство и надежди от нейна страна!
Не забравяй - погребаният си е погребан, той не говори, той не иска, той не чувства! След погребението си той само се разлага и мирише. Щом си й отредил тази роля, бъди твърд до край. Принципът е: "нито дума, нито звук!". Пълен, 101%-ов игнор докато мърда... Ще минат 2,3,4 години - ще миряса. Няма къде да ходи.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: b4d0183a10
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

3.   Щом има нов приятел, нека момичето е щастливо с него. Няма смисъл да говориш с момичето, нали си го погребал вече. Щом не ти пука за момичето.. , си гледай новата връзка. ТИ никога няма да я разбереш, защото просто не я обичаш. А тя е искала да се защити, затова мислиш, че се е озлобила - всъщност чисто и просто тежко е понесла раздялата ви, защото те е обичала, а ти си я наранил. Дано не й е било първа връзка на това момиче, че тогава са най-чувствителни и раними.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 700e5b2830
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   авторе... бъди по конкретен, имал ли си връзка с тази жена или не сте имали нищо общо.. да не да си я зарязал, иначе ако не сте били близки по никакъв начин наистина звучи така сякаш е обсебена от теб!

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 22511dc837
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Въпреки че е по-добре, просто да постъпиш егоистично и да си гледаш живота, докато тя не се умори да се занимава с теб.
Аз в такава ситуация бих постъпила по... човешки.
Ще опитам да се видя с нея, да поговорим като зрели хора, да й обясня, че я харесвам много като човек, че мога да я обичам като сестра, като приятел, като някой, който е минал през живота ми, но няма как да изпитам любовно, интимно чувство.
Ще я попитам защо говори и върши, каквото там прави, ще й намекна, че по този начин рискува да загуби приятеля си.
Ще й пожелая много щастие и хармония и ще я помоля да спре да каля името ми.

Нещо като.. последен опит.
Майка ми ме е учила, че първо трябва да опитаме по човешки и ако не стане, тогава просто да отинем с чиста съвест, че сме пробвали все пак.

Тя явно е нещо като енергиен вампир, защото ти все пак мислиш за нея, дразниш се, ядосват те лудостите й - тя сега постига целта си. На такива хора не им трябва добра енергия, трябва им някаква енергия, с която да се хранят.

Моят съвет е да опиташ с добро, първо с добро, първо с онази простичка, зряла човешка обич, каквато всеки носи в себе си.

Успех

 
  ...


...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 700e5b2830
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Абе струваш ми се краен в исказванията си, тя за теб била като умряла, погрбал си я бил, не ми звучиш като някой който е безразличен но както и да е.. не бъди толкова краен, защото не знаеш живота по какъв начин може да ви свърже, ако не с теб то с твой приятел или брат например. Как можеш да говориш така след като знаеш че съществува човек който те обича, мисли за теб и може би просто се опитва по някакъв начин да се бори за теб. Ние сме хора преди всичко, просто седнете с това момиче и поговорете, изяснете си отношенията и съм сигурна че всичко ще се оправи.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: b4d0183a10
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   номер 4, мислиш ли, че не са били близки по никакъв начин, щом толкова време го е търсила и обичала и ценяла?
Това за 1 месец едва ли ще се е привързала така към него.. Може би с години го е обичала.. Просто той си е намерил друга и е погребал предишната си връзка с момичето.. и казва, че се е озлобила, А ТЯ СЕ Е МЪЧИЛА, защото тя е продължила да го обича, за разлика от него, който я е оставил заради другата.

Нали знаеш Вихра и Иван, как Иван разправяше, че Вихра се е озлобила, а тя остана да гледа детето му сама и наранена, но просто той си намери нова връзка и си търсеше причини и не му пукаше за предишната му жена.

Това са днешните връзки- зарязват свястните жени, обиждат ги, били се озлобили, погребали ги били, за децата им не им пука.. и тръгват с някоя друга, дето ги командори за пари.. А казва автора - "момичето", значи млада е и го е изживяла, тоест май май е била свястна.. , обичала го е истински, не го е предала, НЕ ГО Е ПОГРЕБАЛА и не го е забравила толкова бързо както той.. Предполагам, че й е първа или втора връзка..

Така, че авторе, не й пиши, защото с новата й любов ще се заличи или смекчи това, което ТИ СИ Й ПРИЧИНИЛ - раната в душата, травмата да НЕ ВЯРВА, ЗАЩОТО ДРУГ МОЖЕ ДА Я ПРЕДАДЕ КАКТО ТИ. Нека се заличи с новата любов ТОВА КОЕТО е изстрадала по теб.. и дано вече е щастливо това момиче..
Ясно е колко ти пука - погребал си я много бързо..

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 9514e427d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

8.   Умряла викаш ама само за нея говориш.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: b4d0183a10
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

9.   Това момиче те е обичало много, и й е било много тежко. Затова го е преживяла прекалено болезнено. Вярвала ти е. Уважавала те е предполагам и след като си я погребал. ЗАтова много трудно се е отдръпнала от теб - от прекалената й обич. Не й причинявай повече болка, и не я търси, щом ти е безразлична. Такива хора, които обичат истински и след като ги погребеш, хора като нея, заслужават наистина истинска любов, а не раздяла. И ето, тя я е намерила.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: d80cc80a02
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз съм авторът. Никаква връзка не съм имал с нея. Гледам, че номер 2 борави с метафори и в тази връзка... - погребението й беше към края на ноември още- даже все още много ясно помня датата -25. За съжаление не успях да я целуна по челото за сбогом, а само й стиснах за ръката. Тръгнах си, но няколко седмици след това започнах да я сънувам, че се мъчи да ми каже нещо. Явно не се бяхме доизяснили. Ходих два пъти на гроба и запалих свещ, защото постянно ме гризеше, че все още продължава да се вълнува от персоната ми. Винаги изчаквах свещта да изгори докрай и през това време й говорех, питах я да каже това, което чувства, мисли, иска, което я измъчва, но вече беше късно. Умрелите за жалост остават само като спомен в съзнанието ни. Може би ще се срещнем отново в друг свят и там ще има възможността да ми каже всичко, което е искала. Сега предпочитам да инвестирам от времето си за своята приятелка и да избягвам повече такива сънища, защото не ми влияят микак добре.

 
  ...

...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: b4d0183a10
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   гледай какви глупости пишеш! горкото момиче, как е обичало такъв студен и лош човек- погребал момичето и не му пука!
Ами гледай си новата приятелка, дето може и тя да те погребе и тогава ще разбереш какво си загубил..

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: d70cd09bea
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   "Hell has no wrath like a woman scorned" - и в ада няма гняв като на пренебрегната жена. Тази известна фраза е от пиеса от 1697 г. Не знам, жените са такива. Често срещана история. В случая нас мъжете като ни пренебрегнат, пиеме една студена вода и даваме нататък (а нас ни пренебрегват постоянно), но жените сякаш го приемат за естествено да си излеят гнева върху този който ги е пренебрегнал и дори настройват и други жени срещу човека. Време е да ги поставиме жените на място, а изборът на средства си е твой.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 682ed213ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

13.   Аз съм потресена от начина, по който говориш за въпросното момиче. ( Дано не те обижда, че се обръщам към теб на ''ти '' ). Моята голяма и единствена любов в живота се раздели с мен с думите '' Не искам да има някой, без когото не мога '' ахахах ХОРА, не пробуждайте любовта на някой с ясното съзнание, че не можете да му дадете такава. Това е проява на слабост и егоизъм. Не те упреквам, че не я обичаш. Никой не е господар на чувствата си. Упреквам те, за начина по който говориш за някой, който ти е дал ако не всичко, то повече отколкото заслужаваш. Според мен времето за приказки е минало. Повече от ясно е, че те обича много. Човек не пренебрегва достойнството си, за нещо или някой на когото не държи. Това момиче заслужава много повече, от това което може да й дадеш. Искрено й пожелавам да намери някой, който ще я оцени и обича.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 700e5b2830
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   стига бе.. Н10 ти не си автора, това което е написано няма нищо общо, нали става въпрос за жив човек? !

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 51b58f3274
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Според мен, авторе, съвестта ти те гризе. Затова я и сънуваш. Бих те посъветвала да се свържеш с нея макар да е минало време и да се изясните. Няма друг живот, само един живеем.
Оставам с впечатлението, че си обичал и държал на момичето и не ти е безразлична, както се опитваш да ни убедиш. Може би е била приятелска или братска любов. Ако сте прекарвали и повече време заедно, може без да си се усетил да си се привързал към нея.
Говорете, изяснете се, простете си и забравете горчивата история. А после всеки по пътя си. :)

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: d80cc80a02
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Това наистина са последните редове и секунди от моя живот, които посвещавам на този човек. Очевидно не сте ме разбрали, че тя продължи да се занимава, а не аз. Просто от чисто човешка гледна точка се чудех дали да й кажа, че наистина е изцяло безполезно да се тормози, защото, когато зачеркна някого, така остава завинаги. Случвало ми се е и още веднъж и много добре знам, че съм способен да го направя. Хората за казали : " За мъртвите или хубаво, или нищо. " Аз избирам: НИЩО.

Автор

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 682ed213ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Аз съм номер 13. Искам първо да се извиня, че до известна степен нападнах автора.
След което искам да кажа, че макар да казах '' времето за приказки е минало '' мисля, че е трябвало да говориш с въпросното момиче и да и обясниш как чувстваш ти нещата. Не е редно от чисто човешка гледна точка да я игнорираш, дори тя да не означава нищо за теб. След като не си го направил до сега ( да поговориш с нея и да я успокойш, да и кажеш, че си до нея, но не по начина, по който тя би искала и прочие ) направи го сега, НО.. само ако тя те потътси отново, ако не - остави я да опита да бъде щастлива. :) УСПЕХ!

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 9caae5ecc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   Ужасно е да говориш така за някого, който ти е дал любовта си. Който и да е той/тя. Съгласна съм с 13, че явно са ти дали повече, отколкото си заслужил, съдейки по написаното от теб. Трябвало е да поговориш с нея нормално. С поведението си си предизвикал негативните й реакции, имаш да обвиняваш само себе си. От разказа ти разбирам, че каквото и да е казала, може би е съвсем заслужено. Идва някакъв момент, в който е добре да си признаеш грешките поне пред себе си вместо да търсиш публично съчувствие и оправдание за грозното си поведение.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: aa9cf5ea13
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Нещо, коментарите ме объркаха.
Кой жив, умрял, пък преследвал, дата на погребение и....???
Какво точно иска авторът?

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: b4d0183a10
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   "За съжаление не успях да я целуна по челото за сбогом, а само й стиснах за ръката." - сега пък искаш да я целунеш, А СЕГА ДЕ . Ами ДА СИ я целунал, сега вече НЕ МОЖЕ, има си приятел и той няма да ти даде, А тя има дълбоки чувства, към хората, които обича и не ги погребва толкова лесно.

 
  ...

...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: dc3e50b07b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Не гледай с насмешна на нещата, защото не знаеш как колелото на живота може да се завърти :) От написаното, си създавам образ на един човек, който се нуждае от внимание, обича го и се стреми към него. На теб ти харесва начина по който това момиче те обича, и най-вече е геройство и супер готино пренебрежението с което я даряваш, точно за това го посочваш няколко пъти в писанията си. Ако на теб не ти пука, не искаш това момиче, отегчен си, досадно ти е, наистина се отвръщаваш от поведението и - нямаше изобщо да споделяш тук и да натякваш, че те преследва и едва ли не тя не може без теб.
И съвсем не казвам, че си длъжен да отвърнеш на чувствата и, или да и обърнеш внимание след като не го чувстваш... Но като погледнем нейното желание да бъде с теб, до теб и твойто държание - хммм, това хич не те прави мъж.
Един зрял човек със ценности и морал, със човещина би поговорил с нея и би и обяснил как стоят нещата и как той се чувства, ако тя разбере - окей, но ако продължава - това вече се превръща в болестно състояние, но в твоя случай не е така, пак ще кажа - най-вече защото публикуваш точно тук, и по-скоро долавям комплекси у теб, това е и причината да споделиш тук, но всеки е свободен да пише каквото иска, тъй че всичко е окей.
Eunice

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: b4d0183a10
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

22.   Горкото момиче, какво го е изживяла с този човек, толкова е лош.. Погребва ЖИВ ЧОВЕК и то човек, който го обича и не му пука! А тя е продължила да го уважава! И психически я е стъпкал дори! А тя е гледала да се защити. Искрено й съчувствам. Хубаво, че си е намерила друг.
Малко по-добър стани, авторе!

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 700e5b2830
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

23.   авторе, знам кой си и много скоро ще се видим... не се притеснявай!

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 9514e427d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Явно е още жива,че и среща уредихте.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: b4d0183a10
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

25.   Аз бих се сринала от болка, ако обичах такъв човек. Той не прощава, погребва, а иска да я ЦЕЛУВА. Обърква я, плаши я, а тя го е обичала. И я мрази, и я обича. Как изведнъж толкова я намрази, новата ти жена ли те настрои срещу момичето?
С какво е по-достойна тя от предишната? Това, че НЯКОЙ ТЕ ОБИЧА, е ГОРДОСТ И ПРИЗНАНИЕ. И само затова трябваше да я целунеш. С твоя изказ ми се струва, че тя не ти е искала да е повече от приятека, то едва ли ще ти се моли за нещо повече, като режеш така и погребваш.

 
  ...

...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: d80cc80a02
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

26.   Добре де, мамка му. Нали ви казах, че не ми се губи повече време с този човек, но понеже изпуснах по-горе. Повярвайте ми, че ако я познавахте лично, нямаше да й съчувствате толкова. Само като чета подобни изказвания: "А ТЯ СЕ Е МЪЧИЛА, защото тя е продължила да го обича, за разлика от него", ''Това момиче те е обичало много, и й е било много тежко. '', ''ЗАтова много трудно се е отдръпнала от теб - от прекалената й обич. '' и се кръстя. Става въпрос за един ужасно безсърдечен човек, който от яд, че не стана на неговото и по начина по който той иска, продължи да кълне, плюе, зарича, пожелава и пр. Да, защита на егото беше, не загуба на любов. Тя е от хората, които мислят, че могат да обичат, но само си го мислят и дотам. И далеч не съм писал тук, защото едва ли не мисля само за нея. Разбира се, нямам как да не се досещам понякога, защото все пак е някакъв отрязък от живота ми, но съм чувал, че с времето лошите спомени избледняват. Тъй че благодаря за ''съветите''. А новата с какво е по-достойна ли? Да кажем, че преди всичко е ЧОВЕК. На мен това ми стига. Яд ме е, че се отметнах от това, че повече няма да коментирам, но го приемете като допълнение към горните ми коментари, където изпуснах да обрисувам ''страдалката''.

Автор

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 700e5b2830
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

27.   Мрази я защото я обича, май има нещо такова!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: b4d0183a10
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

28.   "Тя е от хората, които мислят, че могат да обичат, но само си го мислят и дотам. " - авторе, не само, че те е обичала, а и те обича още и то искрено, след като ти си я погребал.

Ако не сте спали заедно, може да има проблеми, да я е срам, ако й е първа връзка или втора, а и с твоя изказ е малко трудно да се отпусне. Ти какво направи за това момиче, за да я задържиш? Отиде ли при нея, поговори ли й, успокои ли я? Даде ли й подарък, как я зарадва, с какво, когато сте били заедно? Защо не разбираш, че каквото е казала след раздялата ви, е било знак на защита???

И последно - който те обича, заслужава поне уважение, а не гроб.
Един ден може да се СДОБРИТЕ, и да си простите, и да си поправите грешките си.. Защото тя е уплашена, търси да се защити, раздялата я е объркала, а ти си ядосан.

По-добре да я беше целунал по челото и тя щеше да се успокои..
А момичето определено е човек, защото те обича, въпреки че ти я обиждаш и погребваш.. и просто изживява тежко това, че ти си с такова поведение ядосано..

Тя е останала вярна на приятелството ти.
И я пази, пази я далеч от новата ти приятелка. Новата ти приятелка никога няма да приеме, че това момиче те обича. По-скоро ще се ядоса и ще ТЕ НАКАРА ДА Я ОБИЖДАШ.

Защото просто иска да те задържи и не иска да се връщаш при предишното момиче.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: dc3e50b07b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Не мисля, че някой с подобен проблем ще търси съвети и това ще се превърне във фикс идея, да тича като простинал кон из сайтовете и да се опитва всячески да получи съвет за нещо от такъв род.
Кой знае, може автора да е разменил ролите, затова толкова напъва за съвети :) Ах любов, любов...
Юнис

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 700e5b2830
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

32.   Авторе, вземи и прочети какво значи"безсърдечен"по скоро точно теб определя или това което си показал с коментарите си, един човек който има сърце от където идва и думата никога не би постъпил или говорил така, съжалявам че те обиждам но единственото което се разбра до сега е че нямаш правилна преценка за това кое е правилно и кое не. Най вероятно някой те настройва и за това имаш някакви такива грешни обеждения и за съжаление не можеш да се видиш отстрани. Повечето хора тук въпреки че не те познаваме и не знаем в подробности за какво става въпрос ти казваме че не постъпваш човешки, обиждаш и злобееш срещу някой който има чувства, разбери го това нещо.. криеш се като мишка вместо да стеднеш и да се разбереш с момичето. Познавам такива смешници като теб които се правеха на много отракани и знаещи а накрая се забиха с най долните к.. рви, а после дойде ли детето вече отърване няма! Абе човече я се взимай в ръце, просто ти давам съвет!

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 616d427f1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

33.   Колко ли злоба може да се събере в един човек? Не мога да повярвам, че пишеш такива неща за човек който те обича. Погребение. Ужас. Защо е целия този цирк когато можеш просто да и кажеш. Била говорила за теб. Това ми звучи повече като клюкарско и несериозно. Мания за преследване имаш авторе. Според мен ти си за клиника не тя.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: b4d0183a10
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

34.   Изглежда новата ти приятелка те е настроила да мразиш момичето!

и ти объркан от новата ти приятелка говориш,
хем че не можело да те обича момичето-, хем че те обичала и те преследвала, хем е умряла за теб, хем искаш да я целунеш и хем я обиждаш и то затова се държи лошо.. за да се защити, хем не правиш нищо да я върнеш.

Сдобрете се накарая и един ден може и семейство да имате.
И никой няма да умира.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: d80cc80a02
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

35.   Има грешка. Ние не сме се карали, за да се сдобряваме. Истината е чиста като сълза. Аз преустанових всякакви контакти след съвети и мнения на близки хора, че не си струва да хабя от времето си за подобна категория човек. Тя продължи да се тормози и да се издава как се чувства. Аз използвах това време да спечеля приятелката си. И тя никак не ме настроива. Знае си много добре къде е позиоционирана и, че ''страдалката'' го прави от злоба и отчаяние и понякога заедно се смеем, гледайки докъде може да стигне човешката завист. Повтарям, пиша и се занимавам, защото вече ми е много гузно, като знам как се е тормозила и тормози, без да има никакъв смисъл. Сигурно някои от вас са общували с такъв тип хора с лошо излъчване. Точно такава е. От един разговор с нея те заболява глава.

'' хем не правиш нищо да я върнеш. '' Абе, хора. Смея се с глас. Та нали заради това точно изпадна в депресия. Защото и пръста не си мръднах за нея. А защо съм я погребал- аз и тя си знаем. Очевидно момичето ме беше объркало с някой друг и заради това остана толкова разочаровано. Но ще се оправи. Времето лекува.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 3145c60748
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

36.   Явно има много неказани неща между вас. Говори с нея. Изяснете се като големи хора, не оставяй нещата на течението. Така ще намериш покой за себе си.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 27280aad97
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

37.   Има сексуално напрежение между вас, това ви е проблема авторе, разрешете го и всичко ще приключи с хепи енд!

 
  ...

...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: b4d0183a10
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

38.   Заедно щом й се смеете на момичето, значи новата те кара да й се подигравате!
Вместо да пазиш момичето от новата, която е коварна, къде се бърка в тази бивша връзка тя, ти не си мръдна пръста за момичето и се настрои против нея.
Браво на новата ти приятелка, хубаво го очерни момичето.

Гузно ти е как страда момичето, а даваш на новата да й се смее.
Объркала те е с някой добър човек, когато не си слушал хората, които са ти говорили против нея, но след това е продължила да ти вярва.. и обича..
Много тежко й е било..

Благодари на новата ти за чудесната й интрига и манипулация срещу момичето!
Да продължава да те настройва и да й се смеете!

Хубаво, че момичето си е намерило друг! С такива хора, не заслужава да се говори дори - да се подиграват на нещастието и да погребват! Продължавай да следваш техния път и да те настройват!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 27280aad97
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

39.   Е добре,че как се влюбило това момиче в теб пак не се разбра,връзка има ли ли сте,секс правили ли сте?Ако си я използвал само за секс всяка друга на нейно място би се озлобила по този начин.Ама какво си мислиш на никoй няма да му е приятно да се възпозват от него и после да го зарежат още повече пък след като си й позволил да влюби в теб,съвсем сериозно трябва да поговориш със нея защото не си прав,а тази новата щом одобрява това което си й сторил смятай какъв човек е,май няма смисъл да се занимаваме със теб ти просто не искаш да разбереш грешката си но всичко се връща,аз поне съм си с чиста съвест трупове и жертви зад себе си не оставям!

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 3145c60748
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

40.   Явно имаш отговор на всички въпроси. Какъв съвет искаш тогава. Аз нищо не разбрах. Как да те разбера като ти незнаеш какъв ти е проблема. Влюбена била до умопомрачение ама не - безсърдечна е. Смееш се с глас. На какво? Авторе на колко години си. Звучиш много незряло.
Понякога в живота има моменти когато така ти се иска да си непукист. Щом пишеш тук значи си осъзнал какво си причинил. Това е първата стъпка. Дали ще направиш втората избора е твой.
"Такъв е живота казал клоуна и си нарисувал усмивка".

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: b4d0183a10
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

41.   Ето какво разбрах аз за случая:
Новата го настройва да СЕ СМЕЯТ на момичето и той да я мрази. А те двамата даже НЕ СА имали връзка.

Щели са да имат преди да се появи новата.
Момичето го е обичало,
но той я е обиждал,
защото е спал с новата,
но новата,
за да НЕ СЕ ВЪРНЕ МОМИЧЕТО при него, тъй като НЕ СА ИМАЛИ СЕКСУАЛНА връзка, А САМО СА СЕ ОБИЧАЛИ, го настройва ПРОТИВ момичето НЕПРЯКО А КОСВЕНО, за да може да НЕ Я ЗАРЕЖЕ новата. И му дава нали знаете какво в леглото, за да не мисли той за момичето и за да не се връща момичето.

Момичето е преживяла тежко раздялата им, защото може би й е било първа, или втора връзка, която даже не се е състояла.

ИМАЛИ са чувства, но той е СЛУШАЛ ХОРАТА и са ги разделили.
В резултат на това той е доволен от това, че с тази ,която уж била човек , А ТЯ СЕ МЕСИ И ГО КАРА ДА Й СЕ СМЕЯТ НА МОМИЧЕТО .
Но той не се усеща , че НОВАТА май е хитра и си е изиграла добре картите като им е развалила връзката, за да не се състои връзката МУ С ПЪРВАТА и ги е НАСТРОИЛА един срещу друг.

СЪВЕТ: АКО СИ МЪЖ, дръж ДАЛЕЧ НОВАТА ОТ ТОВА МОМИЧЕ и от ПОЗНАТИТЕ на новата хора, най-малкото, защото това е човек, който те е обичал и СЛЕД КАТО ТИ СИ Я ПРЕДАЛ - погребал - обиждал.

Новата прави интригите да си зъл , как не се усещаш? Бързо ли спа новата с теб? Момичето не е спало с теб бързо, значи е стойностно..

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: d80cc80a02
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

44.   Големи сценарии, голямо чудо се разиграват тук. А е толкова просто всичко. Отписах човек, който не можа да се примири с това и продължи да се самоизмъчва. Жалко за нея. А и новата знае, че няма повод за притеснения, така че всичко е наред. Но сте прави- не я харесва, но те и доста други хора имат същото мнение за нея, така че това си е в реда на нещата. Казвате, да я държа настрана. Тя не съществува в живота ми. И занапред ще бъде така. Благодарско за коментарите все пак и се пазете много от нагледно мили и чистосърдечни хора. Нечуваното им лицемерие напряга излишно. Спокоен ден.

 
  ...

...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: b4d0183a10
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

45.   Авторе, ти май още не се усещаш, че не си прав спрямо момичето
и СИ НАСТРОЕН да я мразиш от новата и от някои нейни приятели.
Много ясно, че ще защитават новата, ако и те са НА ТОВА НИВО да се подиграват на човек, който НЕ Е имал даже връзка с теб , а САМО те е обичал БЕЗУСЛОВНО.

Спомни си преди новата така ли мислеше за това момиче?
Тя страда, а ВИЕ й се подиграваТЕ.

Фактите гледай - че ТЕ обичала, ГРЯХ ли е? Какво лицемерие има това момиче, бе човек, каква безсърдечност, бе,
новата ти е лицемерната. С ТОва поведение ДА Й СЕ ПОДИГРАВА И СМЕЕ НОВАТА човек ли е? МАй злобницата е тя.

Защо толкова омраза против момичето? Защо? Новата ти много й завижда. И ти си една безгласна буква, кукла на конци и дайте да унищожите от подигравки момичето.

Много заблуден човек от новата. Значи номер 33, злобата идва от новата и нейните приятели.
Номер 18 най-добре е написал всичко и номер 32. Прочети съветите им.

Много заблуден и НАСТРОЕН СИ от новата. ТИ просто СИ паднал в капана НА НОВАТА- КАПАНА НА ТОВА ДА МРАЗИШ И ЗЛОБЕЕШ ПРОТИВ някого, който си обичал, да му се подиграваш и чак го погребваш, и клиники.. Всъщност това са мисли на новата ти - отражение си й ти.
Изглежда новата е някоя, която не може да я превъзхожда.
Хубаво, че момичето се е отървало.. , но ти как ще се отървеш от такава злобница, където настройва хората да са лоши един към друг, ти ще си сърбаш попарата й и след момичето..

Цитирам номер 32- "Познавам такива като теб, които се правеха на много отракани и знаещи, а накрая се забиха с най долните к.. рви, а после дойде ли детето вече отърване няма! "

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 27280aad97
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

46.   Сцени и сценарии се разиграват защото ти така й не реши да споделиш по конкретно в предвид последният ти коментар от който пак нищо не ти се разбра!!Какво искаш да ти кажем след като единствено предполагаме и пишем на сляпо, бъди малко по подробен..може да греша и момичето да е наистина някаква луда преследвачка!!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: d80cc80a02
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

47.   Не мразя, нито злобея към някого. Преценил съм, че този човек не желая повече да присъства в живота ми поради една или друга причина и съм преустановил всякакви връзки. Нека си е щастлива, да намери това, което заслужава и да спре да се тормози. Само това искам.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 785ba2ea44
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

48.   А вие с това момиче от един град ли сте изобщо?

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 27280aad97
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

49.   Като не искаш да се тормози и да е щастлива, поговори с нея бе човек може от това да има нужда момичето, за теб всичко между вас да е приключило но за нея явно не е така, толкова е лесно и просто това което трябва да направиш а ти се чудиш, не разбирам след като нямаш нищо към нея какво ти пречи!!!

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: b4d0183a10
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

50.   А това момиче правило ли е нещо за теб? -подаръци, жестове. Колко време сте били приятели? Защо толкова те обича, като ти се държиш лошо и й се смеете с новата ти?
С какво е виновна, с това че те обича ли? Първа връзка ли си щял да й бъдеш?

С какво точно ти пречи? Как те преследва? До вас ли идва? Секс ли иска да правите, или само приятелство търси? На колко км сте един от друг?
Другите хора и новата ти не я харесват - те познават ли я лично?
Превъзхождат ли я като хора, или в техен и на новата интерес говорят против нея?
Има ли образование момичето? Момиче на ниво ли е или е лека жена? Защо като викаш безсърдечна, още те обича,

а защо си искал да я целунеш? НАли хората са ти говорили против нея, ти защо им вярваш? Пречи на жена ти ли? Нали не я харесва жена ти? Жена ти на по-високо ниво ли е или й завижда? Каква категория човек е жена ти и каква момичето?
ЗАщо казваш привидно миловидна, дали пък не са ти говорили против нея и затова така да си настроен? С какво толкова те е разочаровала?

(Мисля, че си я обичал и че е миловидна и добро момичето, но тези твоито ПОЗНАТИ я ОЧЕРНЯТ нещо.. - имам такова чувство, че НЕЩО НЕСПРАВЕДЛИВО ИМА СПРЯМО МОМИЧЕТО)
Защо толкова го изживява момичето, че сте прекратили приятелството ви? ТИ си бил много нещо за нея, бе.. С какво си заслужил такава обич?
ТИ защитавал ли си я някога? Ти обичал ли си я?

Еднакви РЕЛИГИИ И НАРОДНОСТИ, етнически групи ли сте?

Тези НАСТРОЕНИЯ ПРОТИВ НЕЯ МОЖЕ да идват и ако е РАЗЛИЧНА ОТ ВАС.


Съвет: НЕ давай на познатите ти и на новата ти да Ти се месят в тази ВАША връзка с момичето, защото това са лични работи само за вас двамата.. , тъй като все пак преди като не са знаели, вие сте се обичали и не е било нужно МНЕНИЕТО НА И НАСТРОЕНИЯТА НА други хора.

Все пак ти си искал да Я ЦЕЛУНЕШ, тя СЪЩО, но някои НОВИ хора се появяват, настройват ви, РАЗДЕЛЯТ ВИ и накрая с ДРУГИ НОВИ приятели и приятелки ще живеете..

Така, че има ОСТАНКИ на някаква СКРИТА любов у теб и нея НО има и някой, семейството ти или други хора, които просто
ИСКАТ ДА СИ С ДРУГАТА..
ТИ трябва да си мъж и да знаеш каква е наистина в сърцето си, а не хората кой какво казал.. Сърцето ти знае истината..

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: b4d0183a10
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

51.   А новия й готин ли е? Ти защо искаш да я целуваш като е с друг? Жена ти ако знае, ще изпадне в истерия.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 27280aad97
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

52.   Напротив, мразиш я.. щом не желаеш изобщо да чуваш за нея и да се сещаш за нея, искаш да стой на страни от теб и живота ти това как се нарича ОМРАЗА. Ами хората които мразят говорят така, не си безразличен иначе щеше да ти е все тая дали ще говориш със нея или не, за първи път чувам такова нещо мъж да мрази жена която се е влюбила в него, ами ти си много страннен човек!!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 27280aad97
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

53.   наложил си идеята че няма да я търсиш и не искаш да я виждаш повече, ами представи си че някой ден детето ти падне и те повика за помощ обаче ти си наложил идеята че в момента ще си ровиш в телефона например, кажеш ли нещо то е закон без значение какво се случва около теб, дори да е на живот и смърт!

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: b4d0183a10
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

55.   Мрази я, защото я обича, но си е наложил идеята да е умряла, защото познатите му и новата му са го настроили, че била друга категория човек - явно имат различия в религия, етнос, култура или образование, не се разбира ясно категорията.

Проблемът им е в :
1. културните им различия - но това са стереотипи
2. настройването от жена му и познатите му в техен интерес, но той защо ги слуша, те няма как да я обичат, като си преследват техните цели и тя им пречи.
3. това, че не са спали заедно, но това НЕ зависи само от нея.

 
  ...

1-50 от 112
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker