Мъж Скорпион - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120660)
 Любов и изневяра (29583)
 Секс и интимност (14307)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мъж Скорпион
преди: 9 години, 1 месец, прочетена 10597 пъти
Видях, че има няколко теми за мъже от други зодии та реших и аз да попитам за някакви впечатления за мъже от тази зодия, понеже един такъв представител ми е завъртял главата, а не мога да го разбера, понякога се държи адски мило с мен, показва ми с жестове, че ме желае, но после започва един пълен игнор и така няколко пъти. Не знам до колко е вярно това с зодиите аз съм жена Близнаци, но не знам какво ми става когато ми погледне този мъж има някакъв магнетичен поглед всякаш излъчва някаква аура, погледа му ме обърква и хем се чувствам привлечена хем всякаш казва внимавай много "опасно напрежение". Нищо не мога да разбера за него много е потаен. Аз съм обързана за мъж зодия Рак и той е прекрасен, но е скучен и еднообразен, а този другия ме влудява, но не знам дали може да му се вярва, дали е сериозен какво иска, не мога хич да го разбера. Споделете моля ви за тези потайни мъже сериозни ли са какво обичат, какво ги дразни и т. н. Хем искам да ми се махне от главата хем всякаш, не бягам толкова бързо, че ще вземе да ме изтърве :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 1 месец
hash: 01eaf8e454
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Aу, зa предпочитaне е дa бягaш! Ще имaш стрaхотен секс с предстaвител нa тaзи зодия, но (!!! ) сa злобни, отмъстителни, ревниви, потaйни. Зa връзкa не ти препоръчвaм, aмa никaк.

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 036e780c4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (38 гласа)

2.   Най-сексуалната и ревнива зодия. Има много информация в интернет, виж. Разбери също асцендентът му и луната му.

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 79035f8fd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   От личен опит ти казвам, че както ти е завъртял главата, така и ще те стори по- ниска от тревата :D Аз вече четвърти месец не мога да се отърся от последствията след афера с представител на същата зодия. Не знам до зодия ли е, до мъж ли е, но и този от моята история беше ту много настоятелен, ту ми дваше пълен игнор и се чудех какво става. Накрая излезна, че аз съм го обидила с едни свои действия, които всъщност не бяха кой знае какво, но той ги приел по друг начин. Обяснявал се на негов приятел колко съм го наранила, взел да пие, ама от пустия си инат не ме потърси. Странен тип мъже, но ако се занимаваш с такъв, внимавай какво говориш и какво правиш. Много са добри, но нараниш ли ги, разкриват една страна, която никак няма да ти хареса. Успех!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 1 месец
hash: cbb0a8a2b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   Жените и мъжете от тази зодия са еднакви, лично аз съм горда представителка и си харесвам зодията. Това, което ще ти кажа за мен, всичкото в интернет, което съм чела за скорпиона е едно към едно с моята личност, демек си отговаря написаното и познавам мъже скорпиони и те също са такива, така че накратно ще ти обясня някои неща. Първо настина сме пламенни, лично аз нямам проблем да взема начие гадже, човек до мен изгаря и получава сърцебиене, не толкова зарази хубостта, колкото заради нашата страст, човек с нас спокойно може да прегреши и да изневери. Жалко е, че сме непостоянни, днес те искаме, а утре си боклук за нас, малко като близнаците си падаме, но веднъж влюбим ли се в някой помни скорпиона до болка обича, може човек да убие за теб, същото е с омразата, веднъж кажем ли, че не струваш и те мразим, край до там си, отмъстителни сме, ще те видим на улицата гладна и ще ти се изплюем в лицето и ще се качим обратно в марковата кола, ако преди години си се подиграла с нас и си ни обидила. Злопаменти се, ако се скараш с този мъж и обидиш, да той ще те прости като ревеш малко, но никога няма да забрави думите ти и някой ден ще ти го върне по по-лош начин. Като цяло не те съветвам да се доближаваш до тази зодия, пожар сме. За жалост обичаме и да изневеряваме и да изневеряват с нас. Явно, ако той знае че ти имаш гадже, това го побърква, обичаме да сме желани от обвързани. Когато ние самите сме обвързани обичаме пак да изневеряваме, защото така се чувстваме харесвани от повече хора, верен скорпион няма, знай го. В кръвта ни е заложена сексуалността. Винаги ние сме прави, ние винаги се изкарваме жертва, с нас спориш ли значи шамарите са ти сигурни. Инат сме до гроб. Затова скорпион винаги е подходяш за зодия Рак и Дева, защото те са тихи, добри, спокойни, а ние сме лудница и успяваме да ги командваме, иначе ако сме с дива като нас зодия, която ще ни успорва, значи ще е ужас у дома. Това е накратно, надявам се да не си се отвратила много.

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: cca9a64cc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   Това е най кофти зодията. Егоистични, потайни, лъжат, изневеряват. Притежават чар и магнетисъм с което привличат жени, но са тиранични егоисти. Смятат че самл те са прави и са отмъстителни. Глупави са, но създават първо впечатление на такива каквито не са. Обичат да преувеличават дори да си измислят за да са интересни. По принцип се интересуват единствено от себе си и от това как се чувстват те. Аз с мъж скорпион не бих имала връзка за нищо на света. Мъжете раци също са потайни. На тях не може да се разчита. Обичат да говорят, но не и да спазват обещанията си. Мъжете скорпиони спазват обещания, ако искат в замяна някаква облага, която е по голяма от усилието им да спазят обещанието. Проятелството им е като приятелството между човек и кон. Човека товари коня и го язди, иначе са приятели. Много са ебливи. Най много от всичко мразят конкуренция и да похвалиш друг мъж в тяхно присъствие, та тори и да им е брат. Побесняват.

 
  ...


...
преди: 9 години, 1 месец
hash: b2a4fd9377
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Здравей. омъжена съм за един такъв вече 22 години и трябва да ти кажа, че по сексуална зодия от тях няма. Много ги бива в леглото и са верни партньори, мога да разчитам на него за всичко. НО.. много са злопаметни и загубиш ли доверието му може да таи планове за отмъщение много дълго. Ако решиш да се разделиш с него, защото вече не те привлича късай и бягай без да се обръщаш и без да влизаш в спорове, защото няма да усетишкак ще те сравни със земята.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 1 месец
hash: 4486b4d51c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз също съм зодия влизнаци и също съм имала известна авантюра със скорпион. Много страстен, пламенен секс. Ужасно забавен, умен, красив, атлетичен, назетен и.. и... Ужас ти казвам. Такъв мъж не се забравя никога, особено ако го обикнеш.
Моят съвет е да бягаш, докато е време. Да, с него ще летиш, но това ще е за кратко... после те чака много пълзене.
Колкото до сегашният ти приятел. Скучни са, да. Но ти имаш въображение и способност да разчупиш нещата. Възползвай се от тях. Успех и бягай от скорпиона!!!

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 1cb91a7c84
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

8.   Ужас сме, какво да ти кажа аз и брат ми сме скорпиони, двама мъже скорпиони в една къща, просто не искам и да си представям какво и е било на майка ни. :D Но като цяло се и ние се делим на два вида, бели и черни скорпиони, но по тази тема може много да се изговори. Със брат ми сме пълни противоположности, той е от този тип свалячи, ревниви може само със поглед да те омагьоса. Получава това което иска, омръзваш му и те зарязва без да му мигне окото, изневерява на поразия, патологичен лъжец ако иска може и детектор на лъжата да излъже, не търпи препятствия и трудности, а направо ги помита. Аз пък съм другата крайност аналитично мислене, силна интуицията, недоверчив и потаен, а в същото време съм много влюбчив и романтичен, много трудно разкривам чувствата си, страшно търпелив човек съм. Недостатъци са ми недостатъчната ми решителност, а понякога и пренебрежението към самия себе си заради другите. Заради това, че не съм от типа скорпиони като брат ми, не един или двама са се опитвали да ми се качват на главата, но в последствие са разбирали, че със добрината и чувствата ми не трябва да се прави шега, защото от добър, мил и скромен човек много бързо мога да се превърна във манипулативен, безскрупулен социопат, който е готов да разрушава и унищожава всичко свързано със хората които са го предали или наранили по някакъв начин. Та един съвет ако успееш да спечелиш доверието му, печелиш приятел за цял живот на който можеш да разчиташ за всичко, но ако се опиташ да го прецакаш, господ да ти е на помощ.

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: a3982058d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

9.   Това са мъжките пу**и на зодиака. Същество изцяло лишено от типичните мъжки качества като достойнство, самоувереност, себеотрицание, лидерство и т. н. Манипулативен егоист, изтъкан от комплекси, който се опитва да ги прикрива под формата на агресия към другите хора, за да не го видят каква емоционална кифла е. Основният номер на мъжа скорпион е, че играе ролята на чувствителното добро момче, което се прави на много лошо момче. Само дето той наистина си е мизерник и това са дребни манипулациики, за да заблуди хората. По принцип се хваща за емоционално нестабилни жени или слабохарактерни жени, защото само там му минават номерата и им досъсипва нервите с типичната му скорпионска отрова - ревност, сцени, тръшкане, злоба, егоизъм, злопаметност, игрички.
А за вярността на скорпионите никой не може да ме убеди, че има и грам истина, виждал съм с очите си (а някой и по-отблизо) мъже и жени да изневеряват доста брутално.
И в секса изостават примерно след стрелци, близнаци, водолеи, лъвове... накратко това е най-заблуждаващата зодия... те и затова са толкова потайни - да не се усетиш колко е зле положението :)

На жена по пасват тия черти и познавам наистина свестни жени, които са успели да овладеят скорпионската енергия и да извадят доброто от нея, но при мъжете просто си проличава, че водните зодии са женски по характер.

Между другото една силна жена може да го дресира и да превърне в абсолютно кученце, щото садистите по принцип си имат и някакъв подсъзнателен мазохизъм в тях и обичат да ги мачкат.

btw Едно хубаво нещо за мъжете скорпиони - поради тежките им комплекси за малоценност, те все искат чуждите жени. Просто щото виждат какво имат другите хора и започват да се изпълват със завист, и така се опитват да си наваксат подсъзнателно чувството, че другите са по-добри от тях... та хубавото в цялата работа е, че ако връзката ви е обречена, то най-вероятно ще се появи един скорпион, който да завърти главата на приятелката ви и след като премине първоначалния шок от загубата, ще осъзнаете защо връзката ви е била обречена и също така ще забележите как въпросната жена яко е пропаднала като човек (наблюдавал съм го няколко пъти отстрани и все един и същ сценарии)

А жените близнаци са доста по-сексуални, забавни и интелигентни, а и свободолюбиви... намери си нещо на твоето ниво ;)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 1 месец
hash: 1007efff09
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Хе, доста се посмях на коментарите:))). Скорпионите са потайни - да! Магнетични - да! Злопаметни-да! Изневеряват, лъжат и манипулират - да! Но когато обичат е завинаги, не изневеряват, не лъжат и живота си дават - просто е трудно да достигнеш до сърцето им! Изневярата и всичките й производни не прощават!

 
  ...

...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 346d22803f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   здравейте, изчетох много простотии, особено на номер9, аз съм жена и съм с мъж скорпион много години, така както ме е обичал той и ме е носил на ръце, никой друг не го е правил, абсолютни грижи за мен да се чувствам принцеса и най велика на света, това че чат пат може и да кръшне то си е присъщо за всички мъже, едва ли е свързано със зодиите. ДО автора ако той се влюби в теб ще те носи на ръце доживот.

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: ee70541a82
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Номер 9, поклон!!! Точно в 10-ката! :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 1 месец
hash: 9c4975c7a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Да и аз имам директни наблюдения върху 2-ма мъже скорпиони.
Единият е любимият ми мъж.
Номер 9 говори пълни глупости.
Много зависи как ще се поставиш пред скорпиона. Потайни са - да, но ако спечелиш доверието, уважението му и любовта му, скорпиона ще ти се разкрие и ще ти е безрезервно верен и предан.
Коректен е, надежден и може да се разчита на него. Понякога е прекалено директен, дори повече от колкото трябва.
А като сексуалност е просто невероятен.
Имам вече почти 8 годишна връзка с мъж скорпион иии не знам, много си го обичам и ми е голяма слабост.
Въздейства ми по невероятен начин, просто се разтварям в очите му. Има някаква първична страст в него, но и нежност, чувственост иии просто го обичам, обожавам го, това е. Не знам, необяснимо е въздействието му върху мен. Като хипнотизирана съм и така е вече повече от осем години. Когато се влюбих в него, той беше прясно разведен и беше толкова съкрушен, сякаш светът се беше срутил върху главата му. Аз от начало само го съжалявах, а пък после такава треска ме изтресе, че беше направо като стихийно бедствие - неудържимо, всепомитащо цунами... Не можах да разбера кога и как се цамбурнах с главата на долу и се влюбих толкова силно, че не можах да устоя на привличането и да се преборя с него, а по принцип съм много силен човек.
Тогава той дори не знаеше какво гюле ме е ударило по главата. :D
Пък бях едни терзания едни чудесии, тръшкане... Накрая се предадох и си казах: Като толкова го искам пък, ще си го взема! Грях не грях... И каквото - такова! После пък докато си го уловя това скорпионче голяма одисея беше. Обаче накрая се получи.
И сега си се обичаме какво да правим. :)
Ааа, от начало ми повъртя малко номера, но после влезе в крачка. Сега ме обича много, както и аз него. Важно е да покажеш на скорпиона, че го обичаш, уважаваш и цениш, но и уважаваш и цениш достатъчно себе си, за да не му позволяваш да ти скача по главата. И като го свалиш няколко пъти на земята и му покажеш, че не може да си прави гаргара с теб, вече се държи прилично и уважително.
Това е. Аз много си обичам моя скорпион, не знам вашите какви са, ама моя си е слънчице. Е, от начало се проявяваше чат-пат като магаре, ама го излекувах от тая болест. Сега си ми е слънчице. :D
Ух, не знам от де ми се изтресе тая либоф на главата по никое време, ама ми е хубаво с нея, добре, че я има, та да има поне нещо на което да се зарадвам в тоя мой живот.
Че то иначе едни ядове, едни гадове, не е за говорене.

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 4486b4d51c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Макар да намирам 9 за краен / крайна до голяма степен съм съгласна с нея .

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 346d22803f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   всеки който се кланя на номер 9 ,означава само едно,любовта на скорпиона не ви е застигнала,и сега злобеете че носи друга на ръце

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 4d7372e460
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

16.   До номер 9
Браво! Най-накрая някой да им го каже в очите. Мен днес един скорпион се опита да ме ужили защото не му харесаха нещата, които му казах. Е, за половин час ме заболя. После проумях, че той просто не си е струвал усилията. Момичета, никой злобен, садистичен егоист не си струва. Без значение колко е секси. Не бъдете мазохистки. И аз си мислих, че те са страхотни, но не са. Супер секси са, но за кратко. Злобата ги задушава и не прощават и най-невинната грешка. С такъв мъж не може да имаш връзка. Може да изкараш няколко нощи. А и да ви кажа - кой знае колко добри в секса не са. Издържливи да ама им липсва нещо важно - чувствителност. Така, че може и да пропуснете :-) Има и по-добри от тях в секса.

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 7bbd5018ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Здравей!
Аз също съм представителка на тази зодия. С моят приятел сме родени на 1 и същи ден, дори!
Трябва да ти кажа, че мъжете скорпиони са страхотни в леглото, много са точни относно уговорки и обещания, но не са много постоянни. Обичат разнообразието, много добри са като приятели, но винаги се влюбваш в тях.
Страхотно привличане, енергия и страст!
За съжаление често разбиват сърца и продължават без да им пука особено.
Зависи си и от човека, де-не е само до зодията.
Моят приятел например не е страхотен красавец, но просто е като магнит за жените. Много е издръжлив в леглото и каже ли нещо - го прави. Има цели, амбиции и знае как да ги постигне.

Съветвам те (ако толкова го харесваш) да се позабавляваш, защото той едва ли очаква нещо повече-начеши си крастата и толкоз :)

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 346d22803f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

18.   Ей,много плюете скорпионите бе момичета,аз също съм жена и ще ви кажа следното,те избират само най-доброто,така че кофти ако не сте от тази категория.......

 
  ... горе^
преди: 9 години, 1 месец
hash: ddf9871590
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

20.   Въобще как може да гледате кой каква зодия е и по нея да определяте самия човек? ! Всеки е различен, не може ли просто да опознаете човека отсреща и да прецените дали е за вас или не? Значи да знаете жени всички мъже скорпиони ще ви изневеряват, такива не ви трябват, намерете си с зодия стрелец, те обичат вечно, но най-добре ще е по китайския календар, някоя мишка или маймуна... Жалка работа.



Revenge

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 11bac1cf56
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

21.   До, номер 18.
Аз, драга, съм номер 16. И аз съм жена. Риби съм. Че на всичкото отгоре съм с асцедент Везни. С Уран в първи дом в тригон с Меркурий във Водолей. Мога да ти гарантирам, че скорпионите ми се лепят като мухи на мед:-)
Да, избират най-доброто, скорпионите. Ама най-доброто не иска дребни, манипулативни интриганти. Когато си научат урока, че по-голяма сила от любовта и прошката няма и че силният не е злобен и не отмъщава, може и да им обърна внимание. Дотогава няма просто да ги заобикалям, а ще продължа да ги прескачам. Във всеки един смисъл :-) П
Посмях се доста на всичките им коментари, в който обясняват колко са злобни и как отмъщават и как изневеряват. Е, това драги скорпиони повод за гордост ли е? Като хвърляте бумеранги от омраза не се чудете защо се връщат при вас и ви цапардосват в най-неочаквания момент. Престанах да вярвам на Астрологията като наука за бъдещето. Но е вярна за типове характери. И според нея вие олицетворявате Блатото на Зодиака. Трансформирайте се най-накрая. Привличате, да, но само както те привлича бездната когато си на ръб и се чудиш дали да скочиш и да полетиш. Мога да летя, да, но нагоре, не надолу. Летете, скорпиони, не пълзете. Хайде, чао от мен. Обърнах ви прекалено много внимание, което не заслужавате. Но просто се опитвам да ви помогна. Дано съм ви накарала да се замислите следващия път преди да тръгнете да наранявате някой просто защото ви е густо:-)

 
  ...

...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 346d22803f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   до номер 20, миличка номер 18 съм, явно не ме разбра затова ще се повторя, избират само най-доброто, а не ти да се мислиш за най доброто, те имат усет към най доброто, те са мили, галантни обичат до болка, любовта освен радост е и болка, но това го разбират само жени преминали през всякакви трудности, когато се запознах със скорпион, знаех че такъв мъж не е за изпускане, а ти си вярвай че си супер, помага за самочувствието...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 1 месец
hash: 27dbd21bbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   номер 18, объркала си номерата. Номер 20 ти предложи да си вземеш маймуна по китайския календар:-)
Е, то това е нормално за всички жени на скорпиони. Леко са пообъркани винаги:-)
Чао! Не ме занимавай повече с глупости. Обичайте се и успех в брака и секса :-)

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: a54eac7a7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   И аз да се впиша в темата - поредната опарила се от тези скорпиони, които са като магнит!
Страхотен кавалер, страхотно отношение, мил, грижовен още от началото! Секса няма да го коментирам - най-хубавия секс в живота ми, малко грубиян си пада де, обича разнообразието! НО!
Нещата не ги казва в очите, а винаги сама да се досещаш!
Два пъти съм му се цупела за различни неща, първия път, че не се уговаря нищо с мен, а както му се нареди деня и в последния момент - а той ме направи на нищо, измисли си още 100 причини той да ми е ядосан, направо ме ужили.
Вторият път когато му се разсърдих и се отдръпнах, направо ме заряза, без право на глас, без обяснения и направо се промени коренно!
Обича си живота, секса с други жени. До сега само веднъж се е обвързвал и обичал силно, от там нататък - едномесечни авантюри и не допуска никоя!!!!
Сега ще го преживявам повече от колкото гаджетата ми, с които съм имала години връзка :))) Месец с него, вече два не мога да го преживея!

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: a17e9d2a07
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

26.   Ще го преживееш, 24 и още как. Сега го виждаш в романтична светлина, а пък и самочувствието ти е наранено. Я си помисли малко.
Този хубостник, който те набутва в графика си както му харесва и НЕ ДОПУСКАЛ никой до себе си, какво ще го правиш? А липсата на всякаква толерантност? Страхотен кавалер ама докога? Докато нямаш никакви претенции. От там - каквото той каже и както той реши. Това ли ти трябва?
Само на секс не се кара, сестро. Гледаш от погрешната страна. Ще те поболи и ще ти мине. Спри да го идеализираш и си живей живота. Пълно е с мъже и винаги има следващ. Излизай с приятели и спри да мислиш, че си изпуснала Брат Пит или Супермен защото не си :-)
Скорпионите ги бива единствено в секса, но и това е спорно:-)
Аз тази седмица имах вероятно същите проблеми като теб с един скорпион. Вече ми е като някакъв далечен спомен. До края на другата няма да му помня и името. Не си е струвал. И ти така - след седмица, две, като ти се избистри мисленето, ще се чудиш как изобщо си могла да харесваш някакъв злобен егоист. Ходи си живей живота и стига с тези мелодрами. Казвам ти го с най-добри чувства.
Остави номер 22 която се мисли за велика защото някой скорпион видите ли и бил казал, че е най-великата. (изобщо не може да схване иронията в това, ама карай. Ей сега ще ми скочи от някъде да ми обясни как и защо не съм най-доброто. :-)
А ти и аз сме си велики просто защото сме си велики и без никой скорпион да ни го казва :)
Ходи си купи нови обувки. Лекуват всякакви сърдечни драми. (и чанта). Трябва ти интензивно лечение. Направи си густото и хич да не ти пука :-)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 1 месец
hash: 861a7a7459
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Имам личен опит с такъв мъж. Положението не бе розово, но пък бях толкова бях влюбена, че търпях какво ли не.
1. Наистина имат голям чар. Познавам и други мъже , и отдалеч си личи колко сексапил има в тях. Така и бившият - с очите, с погледа, със стойката, с дрехите, с маниерите... направо ми се подкосяваха краката.
2. За леглото при мен нищо общо нямаше- моят бе пасивен, правеше го много рядко и му влияеха всякакви външни и вътрешни фактори - главоболие, стрес, нерви, колеги, работа и др. Или казано по друг начин- при нас - 2-3 пъти на месец. 3-път направо си беше, , Великден''.
3. Характерът му е доста странен. Хем казва, че ме обича и държи на мен, хем ме принизява до земята с думите си. Говори така, че да ме заболи, след което го забравя. Но не и аз.. думите му се набиваха вътре в сърцето, защото съм по-чувствителна. Колко сълзи изплаках...
4. Държеше се с мен, сякаш съм му вещ и си позволяваше да ме разиграва и използва, защото усещаше колко съм хлътнала.
5. Беше много стиснат. Да, човек не може да пилее пари за всичко, но той гледаше само собственият си интерес и рядко помагаше на други. Нещо от сорта аз да съм добре, пък другите да му мислят.
Накрая ме отписа, защото се противопоставих на действията му и му казах няколко нещица очи в очи. Не успя да ги преглътне и ''Хайде изчезвай''. Наскоро, след няколко месеца раздяла, пак ме търси, защото не му провървяло с жените- значи е голям любовчия, щом се е метнал в обятията на други.
Трябва да имаш големи нерви и търпение, за да изкараш с мъж Скорпион.

 
  ...

...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 346d22803f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   има една българска приказка, където се разказва как кума лиса казала че гроздето е кисело, понеже не можела да го стигне, така че миличка ще ти кажа и нещо друго, който го е страх от мечки да не влиза в гората

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: a54eac7a7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   А скорпионите като кажат край не искам да съм с теб, наистина ли е край? Връщат ли се пак? някой има ли опит?

 
  ... горе^
преди: 9 години, 1 месец
hash: badff6c166
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   Тази зодия съм запомнила само с ревност и инат. Няма по-инатливи от тях. Сърди се с дни. С месеци може да чака да му кажеш извинявай, а до тогава и дума няма да обели. Но, винаги има едно "но", влюбят ли се - край! Много силно обича, повече от всички останали зодии. И във всички случаи ината им играе лоша шега и отблъсква хората.
Обичам скорпион от 2010, разделени сме от 2012. Минах през Ада и Рая с него. Не съжалявам за нищо и знам, че той още ме обича дълбоко в душата си. Но не издържах и си тръгнах.

 
  ...
преди: 9 години, 29 дни
hash: 8cb40c3989
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

31.   Аз също съм близнаци и излизам от 2 години с представител на зодия скорпион!
Докато ти завърти г главата ще. Ти свали звездите. После акоо не правиш. Нещата. Както иска той. Ще. Те унижава до дупка!!! Бягай колкото бързо можеш!!!!

 
  ...
преди: 9 години, 22 дни
hash: 60e8470e14
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

32.   Скорпион съм, мъж. Писанията на някои от вас са просто жалки. Ясно ми е, че повечето сте жени и не носите червено, ако Марс пресича пътя на К*ра ми Янко, ама не мислите ли, че отивате твърде далеч? НЕ можеш да правиш абсолютно точни заключения за някого само заради зодията му.
Аз примерно не лъжа НИКОГА, не преувеличавам НИКОГА(освен ако нещо не се шегувам), не се изтъквам, не съм егоист, потаен съм - да, труден съм - да, но това, че скорпионите обикнат ли е завинаги си е абсолютен факт.
Не познавам добре други мъже скорпиони, но пък познавам жени и смея да твърдя, че са страхотни съпруги и приятелки, макар и не за самия скорпион.
НякоЯ отгоре беше казала, че изоставали в секса от еди кои си зодии... По-тъпо твърдение не знам дали съм чувал. Това да не е цифра или константа, че да правиш такова заключение? Всяка зодия може да е най-добра в секса, просто защото зодията не е единственият фактор.
Имам малко приятели, но са ми напълно лоялни, както и аз към тях. И в тая приятелска група сме се събрали водни, огнени и въздушни зодии. Вярвайте ми желязно приятелство сме изковали.
Колкото до връзките мога да кажа, че много са ме желали, но аз не съм желал тях, а други, които не мога да имам, но никога не съм имал лоши помисли нито съм завиждал злонамерено. Разбирайте го както искате. Но да обяснявате как сме били дребни душици, комплексари, лъжци и т. н... просто сте смешни. Това, че някоя е била опарена не значи, че автоматично скорпионът става най-лошата зодия. Както беше казал някой нагоре: "Ако те е страх от мечки не ходи в гората". Бих казал, че това е вярно за нас. В началото е трудно, ама разчупи ли се леда всичко си идва на мястото.
А за тази, която повтаря във всеки пост "густо", рибката, всеки знае колко лесно се обиждате и как решавате, че всичко е с умисъл и вие сте жертвата. Не сте лоша зодия, ама сте невероятни сухари понякога. Като не ти харесва скорпионът, има още 11 зодии... Защо сипеш лай*а? Живей си в твоя свят, където "Уран е в първи дом в тригон... " бла-бла и където няма място за скорпиони, и бъди по-позитивна. И ако се каниш да ми отговориш те моля да не ми постваш усмихнати човечета, защото знам, че си ядосана и нервна, докато пишеш. Ти не се усещаш, но всеки ще ти каже как звучиш отстрани.

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 19 дни
hash: 256358b76d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

33.   Смях, смях.. Преди да решиш какво да правиш, питай го задължително и за асцендента му и къде са му разположени останалите планети и точната му дата на раждане да му изготвиш и нумерологична карта..
И на мен са ми били интересни преди 3-4 години тези неща, ама обяснимо е, бях в гимназията и се чудех как да си запълвам времето. Дори и да има нещо вярно в астрологията, не се излагай, характерът на човек няма как да зависи само от разположението на звездите и планетите му.. все пак всеки преминава през различни неща през живота си, среща се с различни хора и така се изгражда като личност.

 
  ...
преди: 9 години, 15 дни
hash: 52e0ab482a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

34.   Здравейте! Аз съм момиче скорпион. Почти вички неща за нашата зодия са верни, но все пак мисля че си е и до човек. Това, че когато се влюбят истински и се отдават напълно и безрезервно, си е напълно вярно, поне за мен. Аз бях може би не толкова голяма или не достатъчно голяма когато се влюбих истински в първата ми любов. Той беше с 7г по-голям от мен, но аз просто не мислех за нищо друго освен за него.И през ум не ми минаваша че ще се разделя с него каквото и да става. Но имаше явно куп редица фактори които в крайна сметка ни разделиха. Ще напиша някой път и ще разкажа и за това, но да се върнем към темата. Дали сме верни- аз лично съм на този принцип- като ще си с един чвек бъди само с него, а ако просто усетиш че не е за теб, казвш му го без излиши изневери и т.н. и приключват нещата,няма смисъл да си мъчиш ако усещаш че нещата няма да станат. Дали сме сексуални- няма втори като нас в това отношение и това си е факт. Но аз лично предпочитм да запазя всичко хубаво за човекът с който ще споделя живота си. Много сме добри, ама много, но когато някой ни нарани нарочно по някакъв начин и можем да станем много лоши. Ревниви сме, понякога много повече от необходимото,даже прекалено понякога, признавам 0:) Но с течение на времето разбрах че кото че ли това с ревнуването се изглажда, а си зависи най-вече от партньора до теб. Ако той ти дава поводи и то много чести, за да ревнуваш това не е добре нито за теб(скорпион) нито за него. Можем да прощаваме, но бих казал че това е мноого трудно за нас. Относно изневери- аз съм имала безброй шансове да изневеря, но и през ум не ми е минавало, понеже съм обичала истински, имах и 1-2 връзки след първата ми любов, но нямах никакви чувства към сеответните момчета и ест приключиха нещатата.Но и тогава не мслех за изневяра, понеже както казах няма смисъл от това.
Като цяло сме много добри хора и ако някой ни спечели наистина си печели приятел за цял живот. Когато решим да направим нещо го правим, и почти винаги получаваме тов което искаме. Но както вече казах си зависи и от човка. Аз не мисля че си заслужава човек който по-горе видях в коментарите "той ме носи на ръце...е нищо че е кръшнал малко от време на време ''.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: d79747000f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

35.   Връзката с мъж скорпион е вълнуваща с мнооого секс и страст, но до там. Спреш ли да си интересна играта свършва. Имах връзка с него 8 месеца които ми завъртяха главата. Сега имам сериозна връзка със Рак от почти 5 години страхотен мъж, обича ме но в чисто сексуален план не мога да забравя какво е сексът със скорпион каква страст какво усещане какъв поглед ... С нищо неможе да се сравни. Все още си мечтая скришно да изпитам същата страст и удоволствие .

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: eecbb996b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

36.   Всичко е строго индивидуално, за Бога! Човек с човек не си прилича, може ли да приказвате такива простотии как всички мъже-скорпиони били еднакви? !
Във връзка съм с такъв - вече повече от година. Но е доказал колко е сериозен, че чувствата му са истински и изключително силни, доказва ги непрекъснато, с повод и без повод - предимно без повод, защото просто така му идва отвътре. Запозна ме с най-близките и семейството си още след първия ни месец заедно, изкарах и цялото минало лято при него и майка му, у тях, в техния град.
В леглото - няма какво да говорим, тук е вярно твърдението, че са огън - моят скорпион поне е такъв, паснахме си още от сефтето ни. Инат - донякъде. Егоист - определено не е. Съобразителен - винаги и с всички, дори и понякога видимо да изразява, че не иска да се съобрази. Но го прави. Преминал е през много изпитания в живота, а е все още младичък и зелен, едва на 27 (почти). Оформил се е като личност и характер. Да - труден характер е. Но от мен си зависи дали и как ще се нагодя към него - е, успявам. Нито съм умряла, нито съм си мислила и за секунда за раздяла - водолей съм, нали толкова са "важни" зодиите. Но съм от "фурнаджийските лопати" - водолеи. Своенравна, понякога егоистична - признавам, ината, упорита... и донякъде злопаметна. Той обаче не е злопаметен. И не е маниакално ревнив, както се изписа по-нагоре. Изключително защитнически настроен спрямо мен и всеки член на семейството му. Пример: и двамата сме футболни фенове, отборът сега е без значение. Спрели сме да хапнем набързо преди мач и сме с артикули на любимия отбор, а в същото заведение влизат и фенове на "кръвния футболен враг". Какво следва? Скандал, разбира се, превърнал се в бой. Аз съм избутана възможно най-далече, за да не съм в епицентъра, а той се хвърля напред, за да ме защити, без да помисли, че е сам срещу двама. Е, би могъл да ги надвие, защото са значително по-малки на години и други пропорции, но по стечение на обстоятелствата в заведението имаше наши хора, които предотвратиха едно евентуално преспиване в някое РПУ. Пример 2: разчиства без проблем пространството около мен от всякакви чикиджии, мазньовци и натегачи, което на мен ми харесва и нямам от какво да се оплаквам.

Но пак казвам - за всеки е СТРОГО ИНДИВИДУАЛНО! Не позволявайте едната проста зодия да ви подвежда!

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 1b776c7757
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

37.   Четох всички коментари.
Не знам под кой номер, някой беше написал следното, което е много вярно:
"накратко това е най-заблуждаващата зодия... те и затова са толкова потайни - да не се усетиш колко е зле положението :)".
И, така конкретни примери. Познавам 3-ма мъже Скорпиони. Единият е гадже на жена Везни. Работеше като автомонтьор в сервиз и получи някакво заболяване на белите дробове. Не работи, но за съжаление в България въпреки заболяването не е 1-ва група инвалид и получава мизерни пари, които харчи за алкохол и цигари. Положението му се влошава, изнервен е и псува приятелката ми, дори се е опитвал да я бие. Колкото до другите двама- те също не работят и се наливат от обяд. Единият ми искаше пари и когато не му дадох, защото нито ми е мъж, нито никакъв стана супер агресивен и започна да ме обижда.
Другият ми писа за Нова година едни фермани, щяло да е нашата година. Не беше пиян понеже и друг път ми е дрънкал подобни. Впоследствие му писах следобед, не беше супер важно, но той ми отговори на другия ден -сутринта.
Закъснявах за работа, помолих го най-учтиво да не ми пише толкова рано, като подчертах, че по-близките ми са помолени за същото и той ми вдигна луд скандал. Отделно все се оплаква как еди си кой му "изгубил времето", а той не работи. Не работят понеже хората ги дразнят, изкарват пари чрез изнудване или от някакви далавери.
Уважаеми, Скорпиони, първоначалната представа за вас е, че сте интелигентни, комуникативни и разбрани, но впоследствие излиза истинската Ви същност-на злобни инфантили.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker