Влюбих се в колежка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Влюбих се в колежка
преди: 9 години, 2 месеца, прочетена 9556 пъти
Здравейте,

Историята ми може да Ви се стори банална, но ето че и на мен се случи.
Женен съм от 7 години, с прекрасна дъщеря, с жена ми сме около 30-те. Преди около 4-5 месеца в офиса се появи нова колежка (аз съм и шеф). Още от самото начало започна много да ме привлича и определено си имаше флирт между нас, да уточня, колежката също е женена с дете.

След няколко месеца осъзнах, че съм лудо влюбен в нея, опитах се да се отдръпна, като спра да и обръщам внимание и да си гледам работата, така издържах около месец, но след това чувствата се завърнаха с много по голяма сила. Накрая не издържах и внимателно и разкрих какво чувствам, оказа се че и тя е по същият начин.

От тогава излизахме един път и се натискахме, определено и двамата искаме да спим заедно и вероятно ще се случи.... И двамата сме ужасно влюбени един в друг.

Проблема са семействата ни, по принцип не съм такъв, това което изпитвам с колежката никога не ми се е случвало, така да ми завърти главата, не искам да си разбивам семейството, но искам и да съм щастлив по-дяволите.

Много съм объркан и не знам какво да правя, много искам да изживея тръпката, защото иначе ще се побъркам, а и не искам да съжалявам цял живот, ами ако колежката се окаже моята ГОЛЯМА любов?

Ясно ми е, че ще ме храните, не го искам, по скоро пускам темата за да получа съвети от хора, който реално са имали подобна ситуация.

Благодаря,

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 52

преди: 9 години, 2 месеца
hash: 612ec5eb0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

1.   Човек, какво да ти кажа.. природни работи. И на мен ми се случи. Беше страхотно! 2 години летяхме из облаците. После обаче минава. Гледайте колегите да не ви разкрият, че ще стане много конфузно.
Ще се влюбваш докато си жив. Ако искаш да запазиш семейството си обаче, трябва да действаш интелигентно и изключително дискретно.
Благородно ти завиждам. Давайте на макс!

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 1be3edb03a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Щом и двамата сте семейни, спокойно може да изживеете любовта си за 1-2-3 години, че и повече - стига да действате умно и да съхраните и семействата си.

Аз също като теб така семеен се влюбих безумно в колежка, също като теб стисках зъби 1-2 месеца, но накрая просто желанието ме победи с жестока сила... :) Но пък тя не беше семейна и в един момент се озова в позицията на влюбената любовница и почнаха проблемите. Аз сега се развеждам, тя междувременно ме напусна, защото все и не дочака така желания развод и т. н. Но това при теб поне може и да го няма, защото системата ви е балансирана - и ти и тя си имате семейства.

Така че давайте напред, просто мислете и с главите си. Ако пък толкова е силна любовта ви, което ще се разбере до една година, то си се развеждате и заживявате заедно. Животът е един и си е само ваш.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: fa763b59a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

3.   Добре бе пич, едно само не ми е ясно, как така изведнъж се влюбихте с колежката ти и то лудо. И аз съм на твоята възраст, ама честно казано не те разбирам. Нито тя те познава, нито ти нея. За мен тя е от тези жени, които където и да отидат си намират по няколко любовника. Най-много да си развалиш семейството и да останеш сам накрая.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 416a849925
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   Ако спиш с нея, ще изживееш тръпка. Ако не спиш с нея, тя ще стане голямата ти любов. Просто трябва да избереш какво искаш да преживееш и дали си заслужава. Но според мен никакви съвети не могат да ти помогнат - възпитанието ти от твоите родители ще те води как да постъпиш, а аз просто ти казвам какви ще са последствията.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 65e9bf2ba1
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

5.   Просто си представи, че жена ти има готин колега с когото се натиска и май е влюбена в него...чуди се същото като теб...да бъде или да не бъде. Проблем? :)

 
  ...


...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 7fda80782f
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

6.   Уж интелигентни хора, а действат по цигански. Защо си се оженил за жена си, когато сега говориш за ГОЛЯМАТА си любов? Къде си спал тогава? Всеки покорен връх става безинтересен, до следващото предизвикателство. Щом не обичаш жена си и ако си принципен мъж, а не помияр, който се лепи след всеки задник, по добре кажи на жена си и се разделете предварително, а не когато вече си я предадал. Само подлеците действат егоизтично, първо изменят и после изоставят семейството си. Като си се загрижил за прекрасната си колежка, помисли ли какво ще сториш на прекрасната си дъщеря? Нима колежката е по скъпа от детето ти?

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: c0eaf51195
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Времето ще покаже дали това е голямата ти любов - може и така да е. За огромно съжаление клишето за подобни случки на работното място го знаеш. Вярно е. И има защо. Получава се така, че личните отношения започват да влияят на служебните, а понякога се случва и обратното. Трябва да сте максимално дискретни колегите ви да не се усетят - това е почти абсурдно да се постигне. После - нещата, ако се оплескат впоследствие е много гадно, защото ще се срещате всеки ден. Ако не се оплескат и тя се окаже голямата ти любов, ще бъдете и на работното си място заедно, което не е за препоръчване. Или - по принцип не са препоръчителни подобни романи, но пък 90% от хората го правят, защото прекарваш повече време на работното си място, отколкото вкъщи. Както е написал №1 - природни работи... Според мен действайте, ама изключително внимателно. Тя да е наясно с условието за дискретност, защото жените имат навика да злоупотребяват и да демонстрират по-близките си отношения с шефа, смятат го за голям плюс. И това е плюс до момента, в който не стане ясно на всички около вас.

ж 46

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: a3a9ce985d
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

9.   Ще ти кажем че си тъпо копеле, където си вадиш хляба ще си топиш оная работа а това не е на хубаво за нито един от двамата. Ще се разбере ти какво си мислиш, че такова нещо се крие ли?

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: a83a26bb02
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ех, пак тази ''голяма любов'':) На 22 съм и въпреки това мога искрено да кажа, че според мен такова нещо не съществува, дори и като дете не съм имала подобни илюзии.
От друга страна вярвам, че семейството е свято. Каквото и да говорят хората, изневярата е предателство. А когато имаш и деца, би трябвало те да бъдат най-важното нещо в живота ти и да се стараеш да са добре и да са щастливи, дори и с цената на саможертва.
Мисля, че разбираш какво бих те посъветвала аз.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: de3b64b3f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Написано е сякаш това е една голяма емоция за теб. Казваш обаче, че си семеен. Мисля че ако станеш по-настойчив към тази колежка може да разбереш и нейната гледна точка. Няма смисъл да се обвиняваш за нищо. Всеки иска да е харесван. Шеф си и, няма ли начин да си по-често около нея, за да общувате повече и да разбереш дали това не е само флирт. Какво точно те е привлякло в нея, което те кара да се съмняваш, че трябва да разваляш семейството си. Ако имаш намерение да си доставиш лукса да си с нея, макар и в работно време, както е казал номер 1 или трябва много да внимаваш. Че си нейн шеф май може да ти е само плюс.

 
  ...

...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 15ce5bc1c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ами или едното(семейството) или другото (колежката) средно няма. Не постъпвай като пу*ка ами ако ще правиш нещо се раздели с жена си, и не я лъжи. Човек когато обича не изневерява.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 5f5c7d6bf3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   " Ами или едното(семейството) или другото (колежката) средно няма. Не постъпвай като пу*ка ами ако ще правиш нещо се раздели с жена си, и не я лъжи. Човек когато обича не изневерява. "

Ето появи се постоянния безгрешен моралист с неизменните си клишета. Авторе сега очаквай поученията му до безкрай, той/тя пише във всяка тема и винаги казва едно и също. Сега следва "Едно семейство в което има изневяра не е семейство".
Колкото до ситуацията ти, бих те посъветвала просто да не бързаш и да опознаеш колежката, тогава сам ще стигнеш до решение дали си заслужава. Успех и трезва преценка ти желая

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: b0edf0377b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Не си женен от много време,а ето,че вече си лапнал по друга.Защо трябва да приемаш жена си за даденост ..Не е за завиждане..

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: b0edf0377b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   Защо не можем да искаме това което имаме,а все искаме това което нямаме...А ако го получим,ще се насочим към следващото желание..(за да ти мине представи си ,че жена ти е колежката..)

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 5edf681f87
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

16.   Ти и хора, като теб не сте мъже. Семейството е на първо място за един човек с принципи! Всичко, което си изградил, си готов да предадеш заради един гол г*з. Вашата порода ме отвращава.

В по-голямата част от случаите на изневяра, рано или късно се стига до развод. Имате ли представа въобще какво е да израстнеш с разведени родители? Другите деца си имат татковци в домовете, докато твоя ненаживял се татко гони чужди задници?

Нека подобни истории служат за пример на стойностните момичетата - да внимават и да не се женят за мъжленца със слаби ангели, които не ги обичат истински.

И от кога думата МОРАЛ стана грозна? Да, моралист съм, имам принципи и живея според тях. Гордея ли се? Абсолютно! Хората, като мен са истински специални и изпъкващи в сивотата. И когато дойде моето време, ще знам, че съм живял достоен живот!

Мъж.

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 27b3700c72
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

17.   Вземи намери и прочети един роман, сравнително нов е, издаден през 2000г. "Той, тя и другата"се казва. От Тес Стимсън. Там историята е сходна с твоята-женен адвокат се влюбва в млада колежка. Мисля, че ще ти е полезно четиво. Мен тази книга ме разтърси. Плаках от първата страница до последната. Защото и моят мъж се забърка в авантюра с колежка. Ако знаете какво причинявате на най-близкия си човек, едва ли бихте го направили. Моля те, не го причинявай на жена си, не разбивай сърцето и. Моят мъж вече милиони пъти е съжалил за постъпката си-усещам го, разбирам го, но-счупеното не се лепи. И накрая искам да поздравя №16. Според мен това е истинския мъж...

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: de3b64b3f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Колежката може и да не се окаже голямата ти любов, но поне ще разбереш, че или има тръпка с нея или си е по-добре да се прибираш и да намериш щастието си в твоя дом. Шеф си, обаче след една авантюра с подчинена колежка нещата ще се обърнат и тогава как ще я карате, ако не се е получило между вас.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 664feb2d84
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Има такива ситуации, случва се, спокойно. Седем години са едно нищо. За брака са едно нищо. Обаче е опасна граница, на която може всичко да отиде по дяволите и да се окажат 'седем загубени години'. Казваш, че си около 30. И вече си шеф. Защо ли си шеф? Не е ли и заради жена ти, която ти стои зад гърба? Добре си помисли по въпроса. И хубаво си отговори. Ако отговорът ти е е отрицателен - най-вероятно ще завъртиш афера с колежката, ще се оплетеш в сложни отношения и няма да може да ти помогнем точно в тази тема. Не мога да предвидя какъв ще е крайният резултат от забъркването ти. Ако обаче отговорът ти е положителен - тогава още по-добре си помисли дали не трябва да планираш раздяла с 'голямата си любов'. Имай предвид, че жените са доста хитри и обичат сладкия живот - да се натискат с шефа отваря много врати в техните глави. Колежката ти е подвластна на тези неща, защото и тя е жена все пак. Отношенията ви не са на равен с равен - това изкривява 'любовта' която чувствате. Дори и двамата да не го усещате така - пак влияе това, че ти си и шеф.
Както ти казаха, въпрос на морал и възпитание от детството - ще постъпиш както ти идва отвътре, но едно мога да дам акъл със сигурност- не се влияй от модата - женена с женен - безопасна любовно-сексуална връзка за разнообразие и т. н. Това е просто мода водеща до страдания. Ако жена ти не ти е антипатична - стой при нея и се излекувайте от вируса на любовта с колежката ти. Предлагам за старт - някой от вас да смени работата.
м40

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 193b0dbfed
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

20.   Сори, пич, за мен ти си предател. Плюл си на мъжката си чест. Това не е поведение на мъж и кавалер. Ти си срам.

Мъж на 24

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 5c82aacea3
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

22.   Здравейте,
мислех никога да не пиша по подобен тип форуми, но ето че ще го направя. Аз съм колежката на въпросния човек пуснал темата, с който вече 4 месеца сме заедно, разбира се криейки се от околните. Много е трудно, но изживяването е страхотно. Да сигурно ще ме укорявате, но това, което изпитваме е невероятна страст, която се превръща в бурен, необуздан и в същото време нежен и мръснишки секс! Паснахме си на 100%. И да, смея да твърдя, че не спирам да мисля за него, в началото беше само тръпка, но след това се превърна в нещо много по-силно. И двамата не искаме да се разделяме със семействата си, може би ни е страх от неизвстното. Опитахме се на няколко пъти да се отдръпнем един от друг, но не се получи. Лошото е че не се чувствам гузна пред съпруга си... Възможно ли е да обичаш двама души едновременно? Винаги съм си мислела, че изневярата е най-долното нещо, което може да направи един човек и то по най-травиалния начин - с колега, а ето какво ме сполетя. Възможно ли е да съм направила грешния избор със съпруга ми? С него сме заедно от времето, когато бях ученичка.

 
  ...

...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: e1e83bf670
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Само не разбрах, защо още не си я опънал?

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 4fa30cc762
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

24.   Въртене, сучене, но истината е една: Изневярата е чудовищно предателство. Да се отдадеш на ниски страсти и да се чувстваш хубаво от това, в крайна сметка накрая излиза през носа. В момента двамата любовници са отдадени изцяло на емоциите, поородени от химикалите в мозъка, които се отдлеят при влюбване. Това обаче, няма нищо общо с любовта, която е преди всичко търпение, компромиси, взаимно уважение, посвещение и разум. Всяка любовна връзка започва с бурна страст, но после следва рутина, битовизъм и т. н. Началните етапи на една връзка са гратисния период, който се дава на хората за да поставят здрави основи, върху които да се построи истинска любов! Сега двамата любовници се кефят, но накрая обикновено подобни истории завършват много трагично и оставят след себе си разядена съвест, разбити семейства, детски сълзи, а понякога и доста страшни неща. На автора ще му кажа, че има мъже, които убиват заради подобни неща и любовника и жена си. Ясно ми е, че в подобно състояние, двамата прелюбодейци няма да приемат никакви рационални аргументи, нито призиви за покаяние и т. н. и за това няма и да се напъвам кой знае колко.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 27b3700c72
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

27.   Да, 22, "колежке-любовнице"-изневярата е най-долното нещо. А когато е между колеги, никога не остава неразкрита-колкото и старателно да се криете. Хората, с които работите не пасат трева. помисли си просто готова ли си да платиш цената, когато му дойде времето. Може да ти се види много висока. А това време неминуемо ще дойде.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: e24f8986d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Здравейта. Моля те "любовнице " ако искаш свържи се с мен. Ако искаш може да поговорим знам какво е това чувство и аз съм в същото положение.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: ac957617eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   Имам въпрос за хората, които са в подобно положение, как и къде намирате време да се виждате и да правите секс. Питам защото с тези хотели много скъпо излиза всичко?

 
  ...

...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 7f4e98993f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

31.   В момента си блъскам главата с подобна дилема, като вашата. Само че, аз съм още в началото, когато не сме си казали, а само флиртуваме. Мога само да ви завиждам, че сте се разкрили един на друг, и че се е получило между вас. Много искам и при нас (с моята колежка) да е така.
Над 30 съм. В животът си съм се влюбвал 7 пъти (с този), но никога не е било споделено. Винаги съм бил смазван от несподелена любов. Уж ме харесват, търсят ме, пускат ми знаци, докосвания, погледи, намеци.... В момента, в който отвърна, дори леко - бягат и не искат да ме видят. Дори с жена ми, не се порадвах на споделена любов. Тя ме мота повече от година. Не ядях, не спях, не можех да си върша работата, отразяваше се на физическото ми здраве. Накрая просто умората надделя. Един пролетен следобед капнах от недоспиване, нерви, стрес и безкрайните женски номера. Заспах на дивана. Спах 19 часа, непробудно. Не беше от пиянска вечер. Като се събудих, се чувствах както преди - жив, спокоен, весел, не ми пукаше за нея. Бях мирясал, че няма да я бъде. Както и да е - примирих се, че не ни е писано и почнах да си гледам живота и работата. Спрях да я търся. Дори не ми се налагаше да подтискам чувството. Беше си заминало от самосебеси. И точно тогава, тя реши, че е луда по мен. Почна да ме търси, да ми досажда, да ме притиска, да ми се обяснява, да ми се доказва. Реши да хвърля съчки, дърва и дори цели трупи в огън, който беше вече угаснал. Дърва носеше, но нямаше кибрит. Тъпите им женски номера, край нямат. Мислят си, че правят нещо много хубаво, като ги прилагат. Карат ни да се доказваме, че много ги обичаме. Е? Наигра ли се, питам? Да беше ми отвърнала, когато бях разпален, щях да превърна животът й в рай. И на двама ни, животът ни щеше да е райска приказка. Ама НЕ! Сети се, когато вече беше късно.
Както и да е. Хванахме се двамата, за да не сме сами. Стъпка по стъпка.... направихме семейство. Но така и не можах да се влюбя отново в нея. Какво ли не опитах. Всичко, което преди правехме. Всичко, което преди исках да правим, а тя се дърпаше. Правихме го сега, но не ставаше. Така си седим. Заедно, с деца, но без любов.
Не бих си оставил децата за нищо на света.
Но се появи колежката. Усмихва ми се, показва ми, че ме харесва. Търсеше ме да излизаме. И така, няколко седмици. Докато не почнах аз да я търся. И хоп - пак женски номера. АМАН!!! Аман ви казвам. Подлудявам от тия женски глупости. Големи хора сме. Като искаш да си с някого - бъди с него. За какво се дърпаш? Защо пропиляваш безценното си време, да караш любимият човек да страда? Вместо това, можеше да сме заедно, през това време. Колко прекрасни мигове пропуснахме и изгубихме, за да си върти номерата. "Иска ми се, ама май не ми се иска.... ". Тя дори не е с приятел. Сама е. Отракана е. Не е срамежлива. Знам, че ме харесва. На 30 е. Не е някоя пикла. Какво я спира да е с мен. Утре ще ме блъсне кола на пътя, или нещо друго ще ме сполети и край. За какво сме си губили безценното време?
Още не знам, дали да и поставя въпроса директно или да я игнорирам и намразя.
Да вметна - последните си няколко пъти, така се справях с болката, от несподелената любов - втълпявах си, че ги мразя. Нямаше за какво. Просто си го втълпявах и това ми помагаше много по-бързо да го преодолея. Знам, че не е хубаво, но иначе умирах от мъка. А на тях не им пукаше.

Та по темата: - Радвайте се на това, което имате с колежката си. Много благородно ви завиждам. Мога само да се надявам, че и с моята колежка, най-после ще усетя в този живот, що е то споделена любов. Тук има всякакви коментари и съвети. Всеки ви съветва, съди, коментира, според неговата си позиция в подобно преживяване. Аз, ви съветвам от позиция, като вашата. Изживейте си възможно най-много прекрасни моменти заедно. Животът не се повтаря. Един ден, сърцето ще ви съди. То съди най-жестоко. Няма как да се оправдаете пред него. А за пример, могат да ви бъдат безброй многото двойки, намерили щастие един в друг, при вторият път.

Желая ви го от сърце.

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 67c231cbcd
гласове:
1 2 3 4 5
  (39 гласа)

32.   Изживейте тази любов, но бъдете много дискретни!!! Щом се е стигнало до това, да търсите любов извън къщи, значи и на двамата ви липсва нещо в къщи!!! Зад всяка наша постъпка винаги стои сериозен мотив! Аз съм била в подоба ситуация, но не с колега и не съжалявам, че го изживях!!! Много дават такива връзки, но внимавайте, защото и много вземат!!! Когато всичко свърши, ако един ден се стигне до там, много боли!!! Помислете добре за всичко, но си струва да се изживее, когато привличането е толкова силно!!! Надявам се да съм била полезна с нещо! Успех!!!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 5c82aacea3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   Отново съм аз, и вече нещата са станали много сериозни... Обичам го! Мислейки за него сякаш летя, погледне ли ме се разтапям. А когато го няма сякаш съм загубила част от себе си.... За първи път любовта, която изпитвам започна по много различен начин, сякаш наопаки и сега не мога да я спра! И не, това не е флирт.... Ужасно е, боли и същевременно е толкова сладко. Разкрих много неща в него, които сега намирам и в мен! Опитахме се, да, опитахме се последните няколко месеца да се разделим, да оправим нещата в семействата ни, но неуспешно. Не искам да го губя, но е страшно да загърбиш живота, който си имал до този момент. Благодаря на тези които ни подкрепят. Вие, които не одобрявате това или сте намерили любовта и се радвате на живота или се чувствате удобно в сивотата на празното ежедневие и не можете да отворите съзнанието си и да разберете хилядите възможности, които ви предлага живота!

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: ac957617eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

34.   Здравейте, този път ще пише любовника :). Определено не вярвах, че връзката ни ще продължи толкова дълго време, но е факт.
Вече сме заедно от около година и половина и макар да сме имали възходи и падения, мога да кажа, че връзката ми с колежката ме прави по добър човек, чуствам се зареден с положителна енергия, по щастлив съм, чуствам се жив. Винаги когато се виждаме с нея насаме и правим секс е уникално, не е просто секс, а любов. Нямам думи с които да опиша това което чуствам. На този етап имаме само мисли да имаме някога съвместен живот заедно, дали ще се случи не мога да кажа, времето ще покаже. Ако някога сте били в нашето положение, действайте, чуството е уникално и си струва да се изживее.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: bb10c92d78
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

36.   Сега остава да прочетем постовете на мъжа на колежката и на жената на шефа, защото и те имат връзка и така всички се крият, но всички са доволни! Дързост и красота, 2516 епизод.

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 4c11068ea3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

37.   Разправят, - бъдете дискретни... Той женен, тя - омъжена. По-добре суинг да си направите с половинките си- така и те няма да са капо, отколкото лъжА. Лъжата разяжда душата и ви прави роби на вашата тайна, като никога изгодата от лъжата не може да превиши вредата от нея - никога.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 0225962459
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

38.   Хей, влюбените, я дайте инфо как сте в момента? Заедно ли сте още, или всичко отдавна е забравено? Какво стана със семействата ви? Може вашата история да е поучителна за други, тръгнали по вашия път!

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: c988588737
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

39.   38 - 100% не са заедно. И не е останало в тайна нито от колегите, нито от семействата им. Дано брачните половинки да са им го върнали тъпкано.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 118231177a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

40.   А, ако колегата на жена ти лудне по нея и тя по него?
Аз съм много влюбчиви, случва ми се често, но мъжа си вече съм си го избрала, вече ако ми липсва секс бих се поза мислила за връзката, но да се крилете няма смисъл.
Не забравяй, че и в жена ти си бил влюбен, колежката я идеализиран, но жена ти е тази която се грижи за теб, за детето.
Иначе всички сме привлечени от някого, обаче секс не се прави с всеки дето ни привлича.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 258264d3ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

41.   Ехаа, женен и с колежка... Дабъл трабъл!
Психолозите ще станем милионери с това поколение и децата му...

 
  ...

...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: fc69423f9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

42.   За първи път,чета сниселени коентари, в които не преобадава хуленето и анатемосването

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: b4cfca342d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

43.   Тя историята виждам, че е стара вече, но много ми се иска да задам един единствен въпрос на коментиралите мъже, които подтикват автора да си изживее тръпката с колежката, макар и внимателно и дискретно. Та така-бихте ли раздавали такива щедри съвети, ако на мястото на колежката беше собствената ви съпруга?

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: b573cfceaf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

44.   43, не, разбира се. Чуждата жена и служебната кола не се жалят. Когато са лични е друго.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: b4cfca342d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

45.   №44, оценявам това, че поне си искрен. А без да съм врачка и да хвърлям боб знам, че и другите, дето иначе голям го вадят мислят като тебе.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: b573cfceaf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

46.   45. не схвана ли, че не съм от мъжете горе и отговарям саркастично в знам на съгласие с теб? Просто има такъв лаф - че чуждата жена и служебната кола се ползват душманската, защото със своите не смееш.

 
  ...

...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: b4cfca342d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

47.   С риск да досадим на всички, които четат темата ще ти отговоря, №44/46. Разбира се, че ти схванах идеята и те разбрах много добре. Грешката ми е, че може би не съм се изразила правилно, а именно-мъжкото лицемерие е чудовищно, всеки тарикат учи себеподобните как да изчукат чужда жена-единственото условие е тая чужда жена да не е тяхната. Това имах предвид.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 07fb4eda21
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

48.   До 47. Просто самопредлагането на омъжени жени на сексуалния пазар е голямо. Оттам идва проблема.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 19855ccfd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

49.   Не искам да създавам теми и затова пиша в тази.
Накратко преди около 2 години на работата ме желаеше за секс една колежка (доста младичка и хубавка,аз също съм добре изглеждащ и поддържан) но не бях сигурен в нея ,да не ме издъни нещо,да не се влюби(млада/разведена) и т.н. пък и бившият и мъж работеше там, накратко я върнах тактично.С течение на времето я поопознах-умно и сериозно момиче-нищо общо с тези на неината възраст.От около 3 месаца обаче силно ми се наби в очите и като се започна едно безсмислено чатене....Накрая и споделих мойте идеи и виждания де.Проблемът е ,че сега много силно се дърпа,вадя и думите с ченгел особено откогато и казах какво искам,ново семейство създавала,аз съм бил семеен и тем подобни увъртания.....
Но не ме и реже директно което ми дава някаква надежда и ме влудява още повече!На работа не ми се ходи вече да не я гледам.Не знам как да постъпя,да спра ли да я натискам да продължавам ли,изнервих се стабилно,не обчам много дългите свалки -не ме бива в тях.
Вашият съвет?
Мъж 37г.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: ad4c892d19
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

50.   Автора на темата:
Не сме заедно от около година и малко, причини много, като започнем с това че всъщност тя се оказа, голяма курва, слагаше си го с още един, а може да са били и повече, също няколко пъти си я хващах в очевидни лъжи, без тя да знае, че съм я хванал разбира се. От както се разделих с нея не знам как и върви живота, последната ми информация е, че мъжа и си беше хванал и той любовница и искаше да се развеждат

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: c988588737
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

51.   Авторе, а при теб как вървят нещата? След като си изживя "тръпката", беше ужасно много влюбен и си мислеше дали тази курва, както сега я наричаш не е голямата ти любов? Не иронизирам, наистина ми е интересно- разбра ли съпругата ти и ако да, как реагира? Ти самият не изпита ли някакво неудобство, дискомфорт, че я предаваш?

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 2536b8a74c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

52.   А ти авторе, успя ли да запазиш семейството си? Или се разведе? Жена ти, колегите ти нищо ли не усетиха през това време за твоите забежки?
Като цяло струваше ли си цялото занимание/изживяване според теб? Уж любов, пък то...
Не те укорявам, питам сериозно - за пример на други изпаднали в твоето положение...

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 66ccbae86d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

53.   С колежките спазвам принцип : 5 празнения и спирам, иначе после започват усложнения

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: e98c07d6d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

54.   А интересно, ти каква очакваше да се окаже любовницата ти, авторе? Порядъчна и скромна жена? Ами то порядъчните и скромните не се чукат с който им падне, и то на работното си място. Докато си го е слагала с тебе-супер, няма проблеми, щом се влючват и нови мераклии-тя вече е курва. За съпругата си нищо не пишеш, заряза ли те? Ти точно това заслужаваш между впрочем.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: ad4c892d19
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

55.   Автора:
Честно да ви кажа, сега като си дам ретроспекция, не си струва да се занимаваш, секс като секс, дупка като дупка

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 0ab2f30fb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

56.   Аз съм човекът от коментар 31. Да си призная.... голяма грешка щях да направя, ако се бях хванал с колежката ми. Мина се немина още година флиртуване и ми дойде акъла. Явно хората са прави: най-страшно е когато мъж си загуби акъла. Хормоните са лош съветник. Семейството е всичко. Ако имате деца, прекарвайте повече време с тях. Те са смисълът на живота. Разните му там колежки, кифли4ки, любовници, са просто едни препъникамъни, заради които ще загубите единственото си скъпоценно нещо на този свят - семейство и деца. А тази загуба няма да ви даде мира, докато сте живи. Едно дете има нужда да расте с майка си и с баща си. Мащехи и пастроци не могат да ги заместят. Дори в повечето случаи само вредат. А нуждите на децата стоят над нуждите на хормона ви. Опитайте се да потърсите нещо в жена си или в мъжа си, което все още да ви радва. Все пак, все за нещо сте си го харесали, този човек, щом сте се хванали с него. Не наказвайте децата си затова, че с половинката си не сте както преди. България има предостатъчно нещастни деца. Твърде много външни фактори разбиват семействата ни. Редно е да положим малко усилия и ние, за да си ги запазим здрави. Зрелите и отговорни хора пренебрегват личните си интереси, в интерес на любимите си хора. Бъдете здрави! И вие, и семействата ви!

 
  ...

1-50 от 52
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker