Виновен ли съм ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121358)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14382)
 Тинейджърски (21905)
 Семейство (6480)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3186)
 Образование (7309)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18569)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Виновен ли съм ?
преди: 9 години, 2 месеца, прочетена 2645 пъти
Здравейте. Писал съм тук и преди и винаги съм получавал съвети, които са ми помагали. Полжението ми е може би малко странно. Да кажем, че за българските стандарти животът ми е доста добре уреден. Работата ми е печеливша , а и ми доставя удоволствие да я върша. Колегите ме уважават. Винаги се стремя да подхождам професионално към задълженията си и това се забелязва и оценява. Обективно погледнато изглеждам що-годе добре. Проблемът ми обаче е свързан с жените. По-скоро със сериозното ми обвързване с някоя. Харесвам ги много, обожавам да се забавляваме, немалко от тях отвръщат на симпатиите ми, но лошото е, че срещат и такива, които желаят нещата да се задълбочат. А това е нещото, което никога не съм искал, нито ще искам. На 33 години съм и никога не съм имал връзка. Още от малък знам, че нямам желание за семейство и никога не бих искал да имам такова, камо ли деца. Самодостатъчен съм си. Ходя по екскурзии с приятели, събираме се по разни места, много от тях са с половинките си, но това никога не е ме е потискало. Лошо на никого не съм сторил, но жените, които разочаровам, ме почернят отвсякъде. За последните 4 години на няколко пъти се е повтарял този сценарий. А как да им обясня, че никога не бих допуснал друг човек да споделя дома ми. Наистина съм си самодостатъчен. Контактите ми приключват до входната ми врата. Не бих отказал някое друго съветче как да спра да настроивам жените срещу себе си, защото съм се зарекъл, че семейство няма да имам и не бих се отметнал от това.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 2 месеца
hash: 08bd66a81c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Просто бъди ясен и откровен ПРЕДИ въобще дa стaне думa зa сближaвaне някaкво. Aко първо гледaш дa " нaтопиш чушкaтa " е ясно, че ще се чувствaт тaкa и ще връщaт. Кaто сте и нaясно и двaмaтa, нямa кaкво дa се сърдят.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 6573b31df8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Просто си намери същото говедо като теб, само че от женски пол, чукайте си се, бъдете си самодостатъчни и двамата и това е! Сигурна съм обаче, че в момента, в който срещнеш самодостатъчна си девойка, която не желае връзка, семейство и задълбочаващи се отношения с теб, ти ще поискаш от нея това. И тогава ще разбереш що е карма ;)

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: b27587a9ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Щом си си самодостатъчен и всичко ти е ОК, тогава какво искаш от живота си. И чакай да остарееш преуспял и харесван от всички, да си заобиколен с фалшиви приятели, да си лапаш сам заплатата и тогава седни да се оплакваш защо не си искал семейство.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 1dfabad813
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Да, аз също мисля като номер 1. Отварям обаче една скоба, мисля, че някоя девойка те е наранила жестоко, за да си се затворил до такава степен в черупката си, но това е друга тема.
Да предположиме, че това, което си написъл е абсолютната истина. Ми да, още преди да започнеш каквото и да е било с една жена, било то авантюра, секс или елементарно общуване, при което чувстваш, че другата страна леко започва да се " подхлъзва " и казваш директно, че си такъв и такъв и че НЯМА да се промениш.
Да си знае девойката мястото и с какво се захваща после да си сърба сама попарата.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 973d3164e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Бъди откровен, кажи го това на момичето и нека тя реши дали иска такъв тип неангажираща връзка. Когато се влюбиш сам ще искаш нещо повече.

 
  ...


...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 3ba1088f4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Защо да си виновен? Човек не е виновен, че е такъв, какъвто е. Проблема идва от това, че жената, или мъжът,
като цяло по принцип не търсят отношения за единия секс и забавления, а търсят семейство. Ти като не искаш това, просто не сте в една посока и се разминавате. Споделям мнението на н. 1, трябва да им кажеш позицията си още в началото, за да е ясно и да няма недоразумения.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: f653c36ec3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   защо не искаш семейство?

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: f7dde8b27b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Бъди откровен с хората и им казвай, че ставаш само за секс и нищо повече ;). Тогава никой няма да ти се сърди.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 195555993d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Човек, когато е невинен, не се пита "Виновен ли съм". Отговорът е - виновен си. За какво точно си виновен - само ти си знаеш. Имай предвид, че с времето ще чувстваш все повече тази вина - за това, че постъпваш егоистично. Трябва да си преразгледаш ценностите.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: a89bc47fec
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Тогава, преди да спиш с някоя й кажи какъв особняк си и ако я устройва само секс. Ако ли не, жената се влюбва или очаква задълбочаване, не го получава и се чувства използвана. Следва логичното почерняне на живота.

 
  ...

...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: cae582a4ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Авторът съм. Тенкс за съветите на всички ви. Явно трябва да бъда откровен от самото начало. Номер 2 виждам, че ме нарича ''говедо''. Може би е афектирана, че и с нея са постъпили по същия начин? Няма значение това сега. Стигнах дотук, защото непознаните понякога дават много точно съвети, а един път направих голяма поразия. Беше някъде към края на следването мисля и имаше една моя състудентка, която не беше ослепителна красавица, но в моите очи далеч не беше така. Това са си законите на привличането. Само като я видех да влезе в стаята или по коридорите и коремът ми се преобръщаше. Така се обърнаха нещата, че постепенно се поопознахме, сближихме и усетих накъде отиват нещата от нейна страна, та реших културно да й ''подскажа'', че повече от секс от мен няма как да получи. Тя се озлоби, започна да бръщолеви какви ли не дивотии, но най-неприятното беше, че се отчая от живота, защото не съм я бил взимал насериозно. Ако бяхме се изчукали поне нямаше да й е толкова зян, а и съм убеден, че много щеше да й хареса, както и на мен. Според странични наблюдатели била се чувствала така, защото е искала сериозна връзка, а аз нямаше как да й я осигуря. Оттогава съм с обеца на ухото и гледам да внимавам със сигналите си Понякога стават големи фаулове като този, за който ви споменах.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 31bbab50b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ама нали си си самодостатъчен защо искаш съвет от нас? Значи никого няма да пуснеш в дома си, но да искаш анонимно съвет как да не те очернят тези, които си наранил, можеш? Решението на проблема ти е толкова прост, че няма на къде повече. Толкова ли не може да го видиш. Ти на тези жени обясни ли им това, което каза на нас?
Кажи им - "Аз съм самодостатъчен егоист, който иска само да се позабавлява и толкова. Ако искаш да правим секс - добре, ако не чао. " За да са наясно момичетата с кого си имат работа. А ако питаш мен - вземи да ползваш услугите на проститутки. У тях, че да не ти се налага да ги пускаш у вас. Защото на теб жени не ти трябват, трябват ти секс

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 88f7243e92
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Като ти е само за секса спи с проститутки бе, къв е проблема?

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 092b2a563b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Авторе, аз съм много изненадана от това, че толкова естествено човешко желание като това да си останеш необвързан, може да се приема негативно от жените. Явно не познавам собствения си пол... Но това, в което съм абсолютно сигурна, е, че за цял контингент жени ти си мъжът-мечта. Имам приятелки, които от думата "брак" се изприщват. Говоря за хубави, образовани жени, но прекалено отдадени на някакви си свои цели и каузи. Искат да си останат свободни и това е. Тяхната пък трагедия е, че щом два пъти излязат с някой, той започва да им говори за готвене и деца. Не сте се намерили просто, но ще се намерите.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: f00cba5b80
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   "... Ако бяхме се изчукали поне нямаше да й е толкова зян... " - човече, нищо не отбираш от женска психика, но и пък не желаеш. В това няма нищо лошо, разбира се, стига да си откровен с жените, след като си избрал този начин на живот. Естествено никоя няма да ти върже с "ела, че ми трябваш за малко", но има много хора като теб, така че ако подхождаш с малко интелект и към когото трябва, не би трябвало да има проблем.
Може би ти харесват тези игрички - ти, самодостатъчният и тя, влюбената и озлобената. Така ми изглежда на пръв поглед, може и да се лъжа, но в противен случай не би трябвало да има проблеми, въпреки че все ще се намери някоя да иска да те вкара в правия път и да ти промени мнението. Да си намериш майстора един вид.
Нещо в подхода ти куца, или пък съзнателно го правиш. Имай предвид, че дори жената да иска само секс, и ние сме хора все пак. И ние искаме поне едно уважително отношение. Не може първо ебеш и фръгаш, па после защо се сърдят. Ако си възприел онова помиярско отношение с първоначално умилкване и после на 180 градуса, няма за какво да се сърдиш. Намери си жена като теб и бъди честен с нея, макари и повечето жени да искаме връзка, има и такива, които не искат. Въпросът е ти какво искаш - неангажиращи връзки или обожанието на окаяните женици.

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: f6df5f0829
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Няколко пъти натякваш, че си самодостатъчен, а това определено означава, че не си съвсем такъв. Иска ти се да бъдеш, по-скоро. Щом си толкова самодостатъчен, защо въобще ти пука какво мислят жените за теб? Много е лесно - казваш и в прав текст, че няма да се ангажираш с нея по никакъв начин, само че го казваш преди да си легнете. Би трябвало да знаеш как да го правиш, ако си такъв мъж, какъвто се описваш.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 7d939ee1f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   И колко още теми мислиш да пуснеш по случая? Може да си самодостатъчен, но май вниманието никога не ти е достатъчно? Жалка картинка...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker