Любовта няма граници.. дали? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120674)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Любовта няма граници.. дали?
преди: 13 години, 10 месеца, прочетена 4677 пъти
Аз съм на 20, а тя на 13. Обичам я! Тя показва че ме харесва постоянно. Немога да направя нищо.. много е малка. Но в същото време ме е страх, защото не съм постоянно в града в който тя учи и след известно време, след като порасне още малко, може да си намери друг, докато мен ме няма. Кандидати ще има - много е красива, от сега има дори... А колко добър характер има само... и ако си намери друг, просто немога да си представя как ще се чувствам аз тогава. Аз самия пък също съм много по различен от другите на моята възраст. Имал съм десетки пъти възможност да правя секс, но не съм го правил заради секса , а чакам да открия момичето на живота ми. Много я обичам! Немога да спя от известно време мислейки за нея и в същото време се притеснявам точно за това, че ако сега не направя нещо после може да я загубя или най-малкото тя да го направи с някой за първи път, а тъй като аз не съм го правил досега, никога не бих пожелал да имам нещо общо с нея след това.. Сърцето ми иска да я прегърна и целуна, мозъка ми казва че все още тя е дете... В никакъв случай не бих поискал да правя секс с нея на тази възраст. А и не съм въобще такъв маняк като 99% от момчетата за секса.. Все пак 20 години съм се сдържал до сега. Такъв съм си много романтичен и искам да го направя за първи път с момичето на живота ми, което също да го прави с мен за първи път. Това е всичко и тази сложна за мен ситуация, която ме измъчва аз просто НЕЗНАМ КАКВО ДА НАПРАВЯ !!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 10 месеца
hash: 84a0b70900
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Казваш, че не си маняк, но от писанието ти крещи едно: секс, секс и пак секс. Защо въобще го споменаваш като е ясно, че тя е дете и това няма да е общ интерес между вас поне засега. Какво си се замислил за неиния избор - дали няма да го направи преди теб и с кой. Това не ти влиза в работата, вие не сте си никакви.

Какво искаш всъщност: да правиш секс с девствено момиче или да бъдеш точно с нея, макар и като приятел на този етап. Нищо не ви пречи да си общувате, да излизате заедно като приятели, да ходите на кино, кафе или където решите. За другите неща е много рано да се тревожиш. Освен това дай възможност и на момичето да реши дали те харесва достатъчно, за да поиска въобще да се виждате редовно. Може да не те одобри. Тогава всичките ти притеснения ще са напразни.

Карай по-спокойно, всичко по реда си.

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: ce49587f8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ти си един прекрасен човек!!
Аз съм на 14 и съм влюбена в момче на 19.
Обикнах го толкова бързо, че чак неразбрах кога..
Не би трябвало да има граници за любовта ти..
Някои ще кажат, че е грозно и педофилско!
Просто незнаят какво е да обичат ..
Дано всичко се нареди .. !

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: cfcc478344
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Ох, мога да си представя какво ти е.Но погледни от друга страна.До 16-18 години това дете няма да знае какво е това нещо любов.В нейната възраст в момента всичко в главата ? се върти около това как да си гледа кефа.
Тя знае, че е модерно и "оборотно" (каква отвратителна дума) да си има гадже.Още по-добре ако е голям батко, но не знае какво е любов.На нейната възраст децата просто харесват някого и си мислят, че са влюбени.
Замисли се дали имаш време да я чакаш.И дали ще си струва.Защото сега тя навлиза в пубертета и е възможно характера да ? се измени коренно.

*Syndrome

 
  ... горе^
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 8f00ed66a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не ми изглежда в ред тази връзка - за нея тепърва светът се отваря, кой знае, може и животът да ви разпилее на ралични места, а и тя сега е просто едно дете - днес харесва един, утре друг и все се мисли за влюбена, ще и харесва да кокетничи, да е център на внимание и тепърва пубертет - не си отваряй беля.
Мечо Пух

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 5e0de4bd70
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   От автора:
Абсолютно съм съгланен с всичките ви съвети от рода на "карай по спокойно"р "тя е още дете.. "р "не си отваряй беля". По-принцип и аз така мисля. НО в този случай аз се влюбих в нея и това е главния проблем. Тя се държи като доста по зряла за възрастта си. Обичам я и немога да си я изкарам от главата.
До номер 1, както казах секса слабо ме интересува, като гледам не си разбрал/а, както и да е.. Просто ми е мечта да бъда само с една и съща жена до края на живота си и тя да бъде само с мен. Такъв съм си.. Просто за мен секса е нещо много специално и немога и да си помисля да бъда с момиче което вече го е правило с друг. Незнам дали ме разбирате, защото не познавам много хора като мен. Ако ме е интересувал толкова секса, постоянно мога да го правя по студенски партита и къде ли още не. Кандидатки не ми липсват също.
Това е - малка е знам, страх ме е да се опитам дори да направя нещо повече, но в същото време я обичам с цялата си душа. Никога досега не съм се влюбвал истински и просто незнам къде се намирам. Незнам и как да постъпя, какво да правя. Да изчакам, да но ако тя се влюби в друг промерно след една година, аз какво ще правя и кога отново ще срещна свясно момиче като нея.
Благодаря за подкрепата на номер 2! Радвам се за теб.

 
  ...


...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: bc491ce155
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Честно казано се чудя дали родителите на въпросното момиче знаят за педофилските ти намерения. А ти знаеш ли, че е подсъдно? Защо не си намериш някоя на твоята възраст, ПЕДОФИЛ долен!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 5e0de4bd70
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   То ако става за въпрос и 18 годишен с 17 годишна е подсъдимо..

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 4caf9a0017
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Абе какво се правите на много морални. Значи може някоя на 20 да ходи с чичко на 40, а 20 годишен с 13 годишна не може.

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 4caf9a0017
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Ами защото момичетата на неговата възраст изглеждат като бабички и вече са скъсани от употреба примерно?

 
  ... горе^
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 2057e80304
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Съмнява ме момиче на 13 години да се държи като много по-зряла...Такива деца почти няма.Зряла,зряла,но колко да е зряла?Какви общи теми намирате?Имате ли въобще някакви общи интереси?Съветът ми е да си намериш момиче долу-горе на твоята възраст.Все ще има някоя по-голяма,но и наистина зряла.Не е нормално едно момче на 20 години да хлътне толкова много по дете.Ти сам казваш,че я обичаш,но на мен по-скоро ми изглежда,че силно я желаеш.Може и да прозвуча грубо,но евентуалната ви връзка няма да има бъдеще.Съветвам те да опиташ да я забравиш.

 
  ...

...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 43b8f1aab9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   "Само с една до края на живота си"..да бе да...звучи като "И заживели щастливо до края на живота си..",но нали знаеш,че това е само в приказките..Не мисля,че е добре да разсъждаваш по този начин на твоята възраст,но всеки прави своя избор и всеки сам решава как да живее живота си..Просто сега ти е времето да се наслаждаваш на живота с пълни обороти,а ти си набил спирачки и чакаш...Да не стане само обратното,когато един ден се ожениш..

Амира

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 76092ea6d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ето ме и мен,поредния моралист.Авторе - добре правиш,че чакаш.И нека те успокоя,че нито тя,нито пък ти на тази възраст сте изложени на риска да изпуснете "голямата любов".Ако тя си намери друг,ти пък ще я забравиш.Звучи невъзможно,но като човек,който е превъзмогвал невъзможна любов мога да заявя с ръка на сърцето,че е напълно постижимо.Така че продължавай в същия дух.

Свободен

 
  ... горе^
преди: 13 години, 9 месеца
hash: aeb9ffd7a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Здравей !!!
Повярвай ми знам как се чувстваш братле !!!
Знам защото аз съм в същото положение като теб - аз съм на 27 а тя е на 14 !!! От 6 месеца сме заедно !!!
Обичаме се много и постоянно си го казваме показваме и доказваме !!!
Вие поне не се криете когато излизате заедно !!!
Знам колко ти е трудно и колко си объркан
но един съвет от мен - ОБИЧАЙ ТЕ СЕ И НЕ СЛУШАЙТЕ КАКВО ГОВОРЯТ ХОРАТА !!! Те никога няма да те разберат или подкрепят но важното е вие да се обичате и да сте щастливи заедно !!!
Нормално е да се страхуваш че ще я загубиш но не бързай със секса !!! Изчакай защото един ден тя ще оцени че ти си я пазил мислил си за нея и ще оцени че ти си различен от другите момчета !!!
Пази я подкреляй я - всеки един жест на внимание нежност и закрила е високо ценен от нея и е в твой плюс !!!
ОБИЧАЙ ТЕ СЕ !!!

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 94d1e5d255
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   до 7. на 13 е малолетна, на 17 непълнолетна, на 13 това е подсъдимо за педофилия, на 17 е подсъдимо само ако момичето не е желало да участва в акта...
до 8. на 20 се очаква, че би трябвало да има мозък в главата си и да разбира света около себе си до голяма степен... за това хората на 20 имат право да гласуват,а на 13 не... защото на 13 едно дете тепърва започва да се оформя като личност и да научава нещата, т.е. бива пускано от розовата стайчка,която мама и татко са създали, за да го предпазят от всички коварни и лоши хора... нямащи нищо общо с вещицата,която бива утрепана от добрия рицар да речем...

до автора: колкото и да е зряла за възраста си,тя си остава дете и не завсисмо дали искаш да правиш секс с нея или не,ти ? влияеш по някакъв начин. Ако наистина я обичаш както казваш, помисли дали това твое влияние ще и се отрази добре или евентуално може да ? навреди... и не бъди егоист в размишленията си...

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 193a491664
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   От автора:
Вече сме заедно и тя ми разкри че ме обича много. Направо съм на седмото небе. За първи път изживявам такова нещо. Пожелавам го на всички. Благодаря на всички които ме подкрепиха!

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 84a0b70900
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Супер, Авторе!!! Бъдете щастливи и НЕ ПРАВИ СЕКС С НЕЯ ЗА БОГА! Дано хормоните не ти обезвредят съзнанието и не изгубиш чувството за това кое е редно и кое не...

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 53fd8fdcfd
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   До автора: Пиле, не знам да плача ли, да се смея ли на историята ти...
Едно дете на 13 твърди, че те "обича много". Не е ли малко извратено? Не мислиш ли, че тя дори няма оформено в съзнанието си това понятие?
НО, да речем, че съществува някакво...хм, привличане, ти замисляш ли се какъв купон ще е, когато родителите ? разберат за тази....велика любов?? Само проблеми ще си създадете. А колкото до секса, направо ми се повдига като си представя как някой си си задоволява нагона над едно все още недоразвито, детско тяло. Съжалявам, че съм така директна, но всичко това е направо гнусно! Дано родителите ? се усетят и направят всичко възможно да опазят малката си дъщеричка от подобни любови.
Теб ще посъветвам, да не се занимаваш с малки момиченца, а ако наистина толова много държиш да си цял живот с една жена (абсурдно и това!) - ок, НО не и с едно детенце. Има много и много свестни момичета между 17 и 20 годишна възраст. Преориентирай се, ако наистина ? мислиш доброто!

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 76092ea6d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Авторе,повръща ми се от теб.

Свободен

 
  ... горе^
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 09a1d6ba54
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Честно казано и една дума е достатъчна-ПЕДОФИЛ. То за това е подсъдимо, защото не е редно. Ти въобще осмисляш ли какви неща говориш? Просто ме отвръщаваш, наистина, повдига ми се. Както каза номер 17-дано родителите й разберат! Намери си момиче на твоята възраст. Какви са тези извратени истории. Били заедно вече-това момиче на 13 дори не знае какво е това любов! Може би има симпатии към теб. Не знам. Наистина няма думи, с които да изразя колко отвратена и ужасена се чувствам. Дано момичето осмисли с кого е тръгнало! А до номер 13: Същия педофил! Това са 13 години разлика. Дори да бяхте със по 10 години отгоре и двамата, когато разликата нямаше да е толкова фрапираща, пак щеше да е много. Ужас..

 
  ...
преди: 11 години, 16 дни
hash: b40d161e97
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Не си губи времето с нея, та тя е на 13 години, все още е дете, 20 години си тя на 13. Това не е нормално, замисли се, тя сега навлиза в пубертета, не знае какво е любов, вие може само да сте приятели, нищо повече. Откажи се докато е време. :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker