Изневяра - мнения? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121538)
 Любов и изневяра (29801)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18612)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Изневяра - мнения?
преди: 9 години, 3 месеца, прочетена 8241 пъти
Аз съм мъж почти на 50 години.
Без да преувеличавам, мога да кажа, че изглеждам добре за годините си, грижа се много за външния си вид, а принципно съм младолик и с пропорционално тяло.
Но не пиша тук, за да се обяснявам, колко съм хубав, а за да споделя нещо и да чуя мнения.
Със съпругата ми сме заедно от почти 30 години - взехме се по любов, живяхме щастливо, отгледахме децата си и те напуснаха семейното гнездо - останахме си двамата. Тя беше /и все още е/ много красива жена, нито бременностите, нито годините затъмниха хубостта и - но времето си остави белег върху страстта и любовта ни.
Горещите страсти отдавна отстъпиха място на тиха обич, партньорство, подкрепа, приятелство. Особено след като останахме само двамата, дори почти не си говорим, а нощем си лягаме като братче и сестриче. Не съм спрял да я обичам и уважавам, но просто - не я желая. Не съм импотентен, имам желание за секс, но не с нея. Очевидно и нейните страсти са охладнели, тъй като никога не е била инициатор на някакво сексуално приключение - ако аз не поискам - с месеци не правим секс.
Наскоро в работата дойде нова колежка - мило момиче на 32 години - голяма сладурана, усмихната, шумна, шеговита, позитивна - просто душица. Никога не съм вярвал, че ще харесам пълна жена, но това момиченце просто ме разтапя като се захили и гърдичките му се раздрусат, или мине забързана покрай бюрото ми, а сочното дупе подскача под тясната пола...
Забелязах, че има някакъв интерес към мен - в почивките винаги идва на масата ми, смее се на шегите ми, подхвърля закачливи коментари... Миналата седмица стана дума за ново заведение, което са отворили, а аз уж на шега и подхвърлих: "Ами хайде, колежке, да ходим да го сефтосаме... ". Тя се усмихна и каза само да съм кажел коя вечер и било уредено. Знам, че не е семейна, споделяла е, че живее с баба си. Замислих се, какво би било да изляза с нея. Въпреки, че не е първа хубавица, все пак вниманието на толкова по-млада жена няма как да не ме ласкае... А и е толкова чаровна и мила, че това компенсира липсата на физически данни. Предполагам, че ако излезем, няма да си останем само с вечеря и от това следва големия въпрос - готов ли съм за изневяра? !
Колкото и невероятно да прозвучи - никога не съм изневерявал. Всичко, което съм си позволил в тази насока са флиртове, закачки и една целувка, отново с колежка на банкет преди... 10 години. Просто не съм изпитвал потребност от друга жена. Но сега май не е така. Улавям се, че все по-често си мисля за младата колежка и... Но пък се страхувам, че след това ще ме загризе гузната съвест и няма да имам покой, няма да смея да погледна съпругата си. Поглеждам нещата и от друга гледна точка - как бих се чувствал ако узная, че тя е била с друг мъж... , честно да си кажа - не ми пука. Тя е била толкова дълго моя жена, че ми е все едно дали сега ще е с друг, дори бих я оправдал, защото по себе си съдя, какво е да имаш страст, но да няма с кого да я споделиш. За това искам да се допитам до хора, които са изневерявали - какво е това усещане?
Струва ли си да се направи?
Не идва ли после момент, в който приятната емоция се превръща в неприятна мисъл?
Как да убедя себе си, че това е просто задоволяване на потребност, а не предателство спрямо най-близкия си човек /защото аз не смятам да се развеждам, а просто да имам странична връзка/?
Ей такива въпроси ме вълнуват и не мига да им намеря отговор - помагайте.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 54

преди: 9 години, 3 месеца
hash: cc1d59d52a
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Ех, тази криза на средната възраст... Нищо няма да спечелиш освен малко внимание от една млада госпожица. После ще те топлят спомените от една нощ ли? Тази девойка няма да има интерес към теб в бъдеще, тя ще иска свое семейство. За мен не си заслужава усилията.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 5156e53746
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   ами недей да прецакваш момичето, като не смяташ да се развеждаш. Пък и смешно е за 30 години да не си изневерявал нито веднъж.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 4ee7b6fc15
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Не го прави! Обичай жена си, няма смисъл да го проваляш заради някаква временна забежка. Помисли най-вече за нея!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 4f38a276b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Авторе, имам само един въпрос към теб. Как ще се почуваш, ако разбереш, че жена ти има странична връзка? Вместо да тичаш след разни момиченца, които ще се опитат да ти разтурят семейството, не е ли по-добре ДА НАПРАВИШ НЕЩО за жена си, някакъв ОПИТ да РАЗПАЛИШ страстта между вас ОТНОВО?? Изобщо не е трудно, стига да имаш желание, както и тя разбира се.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 30dbbaba3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Ама ти май вече си взел решението и очакваш от нас да ти го потвърдим и да ти кажем - давай, из****я колежката щом толкова искаш. Еми, направи го ама си дай сметка и за последиците - като ти спадне допамина в мозъка и кръвта от някои други части какво ще правиш? Ще се заплетеш в някакви интриги в работата и ще изгориш. Колко време ще я праскаш тази? 6 месеца? А после какво ще правим? Защото малката сладурана както ти се смее на шегите така ще обърне лопатата и може да стане страшно. Ами ако жената ти и шефовете научат? Какво правим тогава? Тази афера ще ти излезне скъпа и прескъпа. Не се заплитай с малки, сладки колежки. Ако искаш нещо странично (което аз не одобрявам ама карай) намери си нещо, което не е толкова близо до теб.

 
  ...


...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 3107fa232a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Ти си отвратително мъжко попълнение.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 3372a0d2ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   След кaто сте кaто брaтче и сестриче с женa ти, кaкто кaзвaш, зaщо просто не поговориш с нея първо. След кaто и тя не изпитвa стрaст, оновa привличaне към теб, предполaгaм, че и зa двaмa ви би бил добър вaриaнт дa минете нa отворенa връзкa. Пък и кой зaне, дори е възможно точно товa дa освежи връзкaтa ви и дa върне стрaсттa в нея. По принцип съм против лъжaтa, другото е въпрос нa открит, откровен рaзговор и договореност. Не мисля, че при вaс би бил проблем. Лъжaтa е много по- лош вaриaнт, чувството от предaтелството е ужaсно. Освен, че си излъгaл, отнемaш и прaвото нa другият дa реши дaли искa дa живее с ТВОЯТ избор. Можете с рaзговор дa постигнете дa бъде ВAШ избор. Инaче, нормaлно е при положение, че нямaте сексуaлнa връзкa вече със съпругaтa ти дa бъдеш привлечен от другa. Не се чувствaй виновен от товa. Не си кaто други серийни комплексaри, дето го вирвaт нa всичко що мърдa. Aко нaистинa искaш дa зaпaзиш брaкa си, поговори с женa си откровено. Предложи и вaриaнт зa дискретнa, но отворенa връзкa. Пък и виждaм, че си съвестен човек, предполaгaм, че и тя е тaкaвa. Ще се рaзберете.
Успех!

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 97795c8a41
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   Нищо ненормално, просто на стария му обърнали малко внимание отвън и вече е готов. Вместо да потърси решение вътре в брака, го търси там, където го няма - отвън. И кого ще излъжеш освен себе си?

Между другото кога последно каза на жена ти, че я обичаш и и направи приятна изненада или просто седна и си поговори човешки и загрижено, без да мислиш само за секс? Много е лесно да кажеш "ама тя не пуска" и да си успокоиш гузната съвест. Виждаш треската в чуждото око, но не и гредата в своето.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 97795c8a41
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   И като ти обърне внимание по-млада, това не те прави по-млад. Това е и страх от старостта.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 1bfab8b539
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Разпали страстта с жена си! За някои двойки суинга върши чудесна работа... пробвайте!

 
  ...

...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: d6abaf48a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Аз като себеуважаваща се жена ще ти кажа-отвратителен си да!!! Освен това мъжки екземпляри като теб, който гледат на жените кат на сочни парчета много, кое те кара въобще да си въобразиш че точно ти на твойте 50 ще я впечатлиш? !? Смешен си

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 9fbd5fc62b
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

12.   Готов си, пич. Давай! Страхотно разнообразява живота.
После малко боли, но какво да се прави.
Късметът няма да те споходи 100 пъти.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: b9f7b4dd5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Предвид, че ти си ОК ако тя изневери, то мисля, че във вашата ситуация изневярата не е такава драма каквато я изкарват коментиралите преди мен.
Така както описваш нещата, според мен е по-добре да изневериш. Вярвам, че гузната съвест ще се оправи много бързо когато видиш, че тази изневяра всъщност е искрата, която ще разпали отново отношенията със съпругата ти.
Предвид, че все пак се притесняваш от изневярата, аз на твое място, обаче, първо бих разказал на съпругата ми за тази колежка. Бих й казал каква е и как очевидно има интерес към мен. Може би това ще е достатъчно за да се разпали отново връзката ви и да няма нужда да се стига до изневяра. Ако не е достатъчно - препоръчвам изневярата.
Аз съм мъж в началото на 30-те. Женен съм, имам дете. До момента не съм изневерявал на жена ми, но пък и сме заедно от три години. Просто още не сме стигнали до този етап от брака ни.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 1f098e7263
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Дали си струва да се направи ти ще си решиш. Аз самият имах проблеми с първата си жена и като си изгледах децата се разведох и си направих друго семейство. Много хора на нашата възраст са така, но си признавам, че при мен проблемите не бяха само в леглото, а по-скоро бившата ми не ме обичаше и най-страшното - не ме уважаваше. В процеса на развода дори си каза, че ме била търпяла заради парите. Много грозен брак с две думи, а секс не правихме от години.
При хора като теб е жалко да си разваляте семейството, но собственият ми брат се разведе заради подобна на Автора ситуация и дори не беше заради млада жена, а за жена на над 50 г., но знаеща какво иска от живота.
С две думи не възрастта пробелмът. На мен бившата ми жена също физически и естетически ми е харесвала и след като поостаря, но след като с един човек не можеш да правиш секс, а и не се разбираш изобщо какво да правиш с него и да си губиш ограниченото житейско време. Дълго като Автора имах резерви, но честно казано никога не съм имал гузна съвест заради изневерите си. Просто една жена, която е решила да не бъде съпруга и не прави мъжа си щастлив в леглото, а и извън него, не бива да се чуди, че той ще си намери друга.
Ние вече живеем и по-дълго и различно от предишните поколения и най-важното - по-качествено и сме по-дълго здрави. По времето на моите родители да си на 50 г. беше като днес да си на 80 г. Човек се бракуваше в буквалния смисъл на думата и стоеше по цял ден по болниците и не случайно се пенсионираха хората толкова рано.
Аз пък почнах на ново в златната половина от живота си. Не се чувствам изобщо стар - нямам и болежки, а телесно съм дори в по-добра форма от на 40 г., а колкото и да не се вярва на младите - ако си здрав и не взимаш хапчета за сърце и тем подобни над 50 г. имаш доста силно либидо. Като млад имах много проблеми, работех и много и съм карал три години почти без секс (по два пъти годишно), защото имахме и малки деца и се надявах да спася брака си.
Днес имам всеки ден секс и дори сутрин и вечер, а свикнеш ли на редовен секс ...не мога да изкарам и 3 дни без секс и си признавам, че често откъсвам жена си от семейните ? задължения, за да я взимам с мен по дълги пътувания по работа, защото не издържам без нея, а и желая само нея колкото и да е странно, защото на бившата си жена съм изневерявал доста. И не смятам, че е заради възрастта на жената. Ако бившата ми беше по-разбран човек и беше положила и минимални усилия за брака ни, нямаше да имам проблем да бъда с нея въпреки възрастта - нали и аз съм остарял все пак. Аз също се ожених много млад по любов, но явно това не е достатачно. Направих компромис не само с липсата на сексуално желание на жената към мен от самото начало на връзката ни, но и се самозаблудих, че ще се промени като характер, а всъщност ставаше все по-лошо.

На мястото на Автора не знам как бих постъпил. Като мъж на 50 плюс знам колко е важно за нашето здраве и ПСИХИКА да водим редовен полов живот, но пък е жалко да се разделиш с жена си, с която иначе живеете добре.

От друга гледна точка пък човек се жени, за да има съпруга, не сестра, приятелка или съквартирант. Не можеш да изневериш на сестра, приятелка, съквартирантка, а само на жената, с която имаш интимна връзка. Аз не виждам Авторът да има съпруга, любовница и любима в лицето на жена си и много хора на нашата възраст, които вече не са задържани от дълг към големите си деца, избират да почнат на чисто.
Очакванията за живота ни са да живеем над 82 г. На 50 г. Авторът има още поне 30 годинки активен живот. На 50 г. днес не си пенсионер, а ти остават 13-15 и повече активни години в професията ти, а може и повече. Моят най-голям брат е над 67 години и печели по-добре от всякога от адвокатската си кантора, кара ски извън пистите и лети с безмоторен самолет, а първата му жена стана истинска бабичка и дори заживя на село - за секс да не говорим. Пробва се, човекът дълго време да издържи, защото иначе имаха добро съжителство, но това не е достатачно за един здрав, активен мъж. При него като жена му удари 45- 50 г. директно си му каза, че за нея сексуалният живот е приключил.
Е, който не иска да има секс, да не се чуди, че няма да има съпруг/съпруга. Има доста манастири в страната, всеки има право на избор, но бракът е все още от двама души и все още всеки е свободен да вземе своите решения.
м55

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 5920d89090
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Наборе, не изпускай вечерята. Но, за да нямаш угризения и изневери покани и баба и. Тъкмо ще си имаш приказка с бабата, защото сте на близки години. Ех, как хубаво ще си прекараш, направо ти завиждам :)

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 1f098e7263
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Прочетох само н. 14 и като човек с дълга практика в изневеряването в първия си брак ти гарантирам, че изневярата с друга жена НЕ МОЖЕ да ти разпали огъня за съпругата ти. От чисто физиологична гледна точка хората не сме направени така. Мъжете започваме да изпитваме привързаност към партньорката, с която имаме секс и не с тази, с която сме имали някога секс. Помислете за бившите си приятелки само - сигурно са ви безразлични, ако живеете в щастлива връзка!
Аз целенасочено, за да си избутам брака гледах да не се задържам при една и съща любовница за по-дълго от 3 месеца, но си намерих майстора накрая - и при вас ще се случи. Просто при последната любовница се зародиха и дълбоки чувства с времето - започнаха да се нижат незабелязано едни годинки и се усетих, че прекарвах повече време в нейния апартамент от времето със сеемейството. В началото не я взимах насериозно, но след 2-3 години връзка аз загубих всякакво желание да бъда с друга. Накрая логично беше да се разведа и горях дори от нетърпение за деца и семейство с жената, с която правих редовно секс.
Имам приятели лекари и психолози и сме говорили по темата. От тях знам, че при секс се отделяло нещо като хормон на привъзраността (само при мъжа). Природата го е измислила - правиш секс с една жена, значи с нея ще създаваш и поколение. Природата ИСКА от нас да останем с интимната си партньорка, за да се отгледат плодовете на секса. Това ни прави и толкова успешни като вид. Не сме успяли да завладеем всяко кътче на планетата с неправене на секс и със създаване на безполови връзки и съвсем не сме направени, за да правим секс с едни хора и да правим семейство с други. Не става така просто. Не е в природата на мъжа.
За жената с менопаузата може би настъпва някаква друга фаза на живота, но здравият мъж до края на живота си е „програмиран“ да има секс и да ИМА НУЖДА от секс.
Без секс залиняваме, започват болежките, затлъстяването и проблемите. Ставаш излишен като мъж и природата си знае работата - инфарктче, рак и готово - защо да се хаби ресурс за теб. Жените и след менопаузата винаги са имали някаква важна роля за племето и обществото - гледане на деца, грижа за общността, но мъжът е загуба на ресурс за общността, ако не си върши работата и природата бързо се освобождава от него.
Гледам много от връстниците си как остаряха за 2-3 години с десетилетие. Виждам го дори при млади момчета и в наши си, мъжки разговори, сме стигнали до извода, че има нещо общо това с липсата на сексуален живот. Забелязвал съм такъв ефект и при себе си. В първия си брак имах период с 3 годинки без секс, при които напълнявах с 10 кг. на година и загубих енергия и желание за живота, а бях млад още. За жената може би не е важно, тя се напасва и настройва, но без секс мъжът започва да страда здравословно и ПСИХИЧЕСКИ. Това е грешно да очакваме от жените да го разберат. Чисто физиологически тук е основната разлика между половете. Просто сме „жертви“ на тестостерона си, а без него започваме да залиняваме и да умираме в буквалния смисъл на думата. Жена не може да ви разбере и само ще ви осъди, затова си мълчете, ако изневерявате и бъдете дискрети или направете като мен - разведете се, хора.
Няма нищо по-хубаво да ставаш и да си лягаш с любимата си, да ? правиш деца и да се наслаждаваш на едни нормални семейни отношения.
Бил съм абсолютен глупак да се крия, да се тормозя и мъча, когато решението беше много лесно. Днес като искам секс имам просто секс без излишни драми и мрънканици, а жена ми често поема инициативата. Има разлики в начина, в продължителността, в пози и място, но секс имаме винаги и редовно, включително плащаме на бавачка, за да се осамотим някъде за цели нощи и дни, а желанието не намалява с времето, а точно обратното, защото се отваряш и за нестандартни практики и фантазии с дългогодишната си партньорка, а в краткотрайните връзки стигаш само до мисионерската. Да, сексът е твърде малко за една щастлива връзка, но липсата му е първата крачка към края на всяка интимна връзка.
НО вески си носи глава на раменете. Ако сте щастиви да си лягате и ставате със сестра си, защо не? 21 век сме, всеки си живее както желае в рамките на Закона, а изневярата не е противозаконна и дори не е изневяра, ако не спиш с жена си. На кого изневеряваш? На сестра си? Е

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 1f098e7263
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   н.16 - каква баба те гони, бе човек. Жената е на 32 г., майката сигурно е на 60 г., а бабата ще е в гроба!
Жена ми е на дори по-млада от колежката на Автора и МАЙКА ? е по-възрастна с 5 г. от мен, а бабата е на 93 г. или почти двойно по-възрастна от мен. Ти в какво семейство си се оженил? Да не раждат жените в семейството на жена ти на 15 г.?м55

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: b8a3ba7d63
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Автор: Забелязвам, че някои май не са чели внимателно и си интерпретират историята ми както им е удобно.
За тези потребители ще направя някои уточнения.
Питате, как бих се почувствал, ако тя ми изневери - написал съм по-горе - на този етап, аз не виждам проблем в това, след като не мога да и дам щастието, защо да и преча да го потърси при друг? Тя е красива, пламенна жена, не е фригидна, предполагам че има желание за секс, но може би като мен усеща потребност да смени менюто, но си трае от чувство за благоприличие. А може и да го е сменила, но просто да е достатъчно дискретна и да не ми дава повод да се съмнявам - никога не сме се питали за такива неща, винаги сме си имали доверие.
За тия, които си мислят, че след 30 години брак, искрата отново може да се разпали с вечери на свещи и любовни думи, само ще кажа - романтици. И то вероятно такива, които имат връзка не повече от 10-15 години.
Други пък смятат, че ще проваля живота на колежката - хора, не забравяйте, че тя ме познава, работим от доста време заедно, знае ми положението, виждала е съпругата ми - аз от нея нищо не съм крил, нито пък съм и давал / и не смятам да го правя при евентуални отношения/ поводи да смята, че може да очаква нещо от мен - в такъв смисъл си мисля, че не аз, а тя трябва да си направи равносметка, какво дава и какво очаква да получи.
На тия, които твърдят, че съм старец, какво да кажа? Вероятно са на годините на децата ми, а вероятно и по-малки. Но все някой ден /живот и здраве им желая/ и те ще стигнат моите години и ще разберат, че живота не свършва на 50, не свършва дори и на 70. Докато е жив човек иска да живее пълноценно, да взема от живота, никой не казва "аз остарях и спирам да живея". Тялото остарява и се променя но духа, съзнанието, мисълта си остават същите, каквито са били.
Много пъти през годините съм предлагал на съпругата си да опитаме нещо по-разкрепостено, например тройки, суинг, куколд.. , но тя така и отказа да възприеме дори и на шега идеята. Просто възпитанието и е такова, че тя държи на пълно благоприличие, не само за пред хората, а и изобщо.
Приятел, на когото загатнах настоящата тема ми каза нещо, което срещнах и в коментарите тук - че една такава авантюра ще ми "отвори очите" за съпругата ми и ще ме накара да се влюбя отново в нея. Наистина би било чудесно, ако стане така - много искам да стане така. Но какво ще се случи - само времето ще покаже.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 6f206a3f65
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Авторе, всичко опира до това дали умееш да се владееш. Дали можеш да запазваш контрол върху себе си. Ако си от хората, които не се оставят емоциите да им ръководят решенията, не виждам защо да не си позволиш една дискретна връзка встрани. Самият факт обаче, че търсиш съвет по казуса от непознати хора, на мен ми говори точно обратното. Ако държиш на семейството си, по-добре не се забърквай - не защото е неморално (аз не вярвам в човешката моногамност), а защото скоро ще решиш, че си "влюбен" и ще си усложниш живота.
И тъй като съм сигурна, че няма да приемеш съвета ми, ще ти кажа нещо от опит. Тези извънбрачни връзки имат срок на годност. В този си вид те стават за консумация за кратък период от време. Изтече ли той, трябва или да прекратиш отношенията, или да ги пренесеш на друга основа. Аз ги прекратявам незабавно и без съжаления. Но ми се струва, че на теб ти е по-слаб ангела... Така че - пак помисли.
Ж44

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 12917fa8c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

21.   Просто приеми, че вече не си на 20, но и знай, че тази възраст също си има своя чар.

Явно искаш да си докажеш, че още те бива в лова и не си прекалено стар. Да, криза на средната възрст е.

А и това, че вниманието на млада макар и не толкова красива дама те ласкае, говори за незадоволено его.

Това, че не искаш да оправиш отношенията си с истински ценния човек в живота, а си тръгнал да се зарибяваш с жена със съмнителни качества (след като е склонна да има връзка с женен мъж и то на годините на баща и), също говори много за теб.

А това как и се клатили атрибутите, просто няма да го коментирам, защото като мъж ме е срам от такива екземпляри. Това ли е най-важното за теб в една жена - как и се клатят боцките? Ако беше на 14, щях да те разбера, ама голям зрял мъж да гледа така на жените...

Нищо чудно, че връзката между теб и жена ти се е изгубила, та ти нямаш нормално отношение към жените, представям си как общуваш с жена си след толкова години брак. Как няма да възприема като братче?

 
  ...

...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: e6816119fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   Не се превръщай в жалък дърт коцкар! Имай достойнство и го пази пред колегите си, както и достойнството на жена си!
Първо, толкова години си бил верен, какво ти става сега? Защо не опиташ да направиш нещо с жена си - първо говорете, после действайте - пози, филми, играчки, каквото трябва, за да събуди желание.
След това, ако пък чак толкова искаш да изневериш, защо ще се излагаш на работното място? Та да говорят колегите? Или за да виждаш тази жена всеки ден след това? А ако се привържеш?
А за колежката мислил ли си? Тя как би се чувствала?
А ако жена ти и децата ти разберат? Как ще се почувстваш, ако им причиниш това?
Не прави глупости и не се излагай на години, когато трябва да будиш респект.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 4adca1334a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Първо много добре трябва да прецениш, дали отношението на колежката може да доведе до нещо повече от това да платиш сметката няколко пъти или да и купиш дребни подаръчета! Преди да пристъпиш към каквото и да било с нея, трябва да сте си изяснили предварително, какво ще правите после...! Няма да е приятно, след като сте омачкали чаршафите, после да се стига до конфузни ситуации и колежката да очаква от тебе неща, на които ти не си съгласен в момента!
И аз съм имал по-младички колежки, които много се усукват и дават знаци за това-онова, ама до момента в който ги хванеш за задника! После започват да ти обясняват, че не били такива и търсели само сериозни връзки!
Колкото до изневярата - тя няма да те приближи или отдалечи от жена ти, все пак не си в първа младост, просто ще ти даде малко самочувствие и ще си припомниш позабравени удоволствия...!

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 5156e53746
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   с 1 дума може да се привържеш към момичето и да се разведеш, ако изобщо ти се върже..

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 1f098e7263
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   Авторче, не знам какви приятели имаш, но за пръв път чувам, че като правиш секс с чужда жена ти се засилвали чувствата към собствената. Точно обратното се случва. Започваш да се интерсуваш все повече за любовницата ти и да те тегли към нея не само сексуално, а с времето имаш и потребност за общо бъдеще и без да искате почвате да си правите планове и дори деца. Когато имах проблеми или ме тормозише нещо си търсих любовницата, разбира се и сексът с нея беше само първата крачка и е наивно да си въобразяваш, че като правиш секс с друга жена едва ли не ще откриеш своята. Обратното - събуждаш се и си казваш какъв глупак си бил. Нарастват ти и претенциите, започваш да виждаш все повече недостатаци при жена си и живота си с нея.
Тази жена на 30 г. да не мислиш, че иска да спи с теб заради красивите ти очи. След няколко месеца до година ще отвори с право темата за развод и бебета. Аз затова се занимавах винаги със студентки, защото те бяха достатачно млади, за да не искат деца и си имаха други планове. Моята втора съпруга беше на 19-20 г., когато се запознахме и ми стана любовница, но ти с тази тридесет годишна любовница не си мисли, че ще ти се размине. На 30 и косур годинки жената ще иска повече. Това, че си женен и знае, че си женен не ? е пречка. Тя знае, че имаш големи деца и не си ангажиран и си прави съответните сметки, колкото и да ти е странно. Жените просто така са направени. За секса и само за секса търси жена в баровете, но колежката, с която се познавате доста добре ще иска повечко.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 1f098e7263
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

26.   ж44 (номер 20) преди и аз мислих и живях като теб, но човек не е направен явно от желязо. Аз съм много праволинеен, дисциплиниран и прагматичен човек. Дълго съм бил в армията и си въобразявах, че мога да контролирам всичко, най-вече себе си, но се получава само до определена степен и само, ако не си намериш майстора.

„Тези извънбрачни връзки имат срок на годност. В този си вид те стават за консумация за кратък период от време. Изтече ли той, трябва или да прекратиш отношенията, или да ги пренесеш на друга основа. Аз ги прекратявам незабавно и без съжаления. “

Ами ей така и аз вярвах. Забърквах се само със студентки от провинцията и много млади момичета от фирмата ми, които ги знаех, че си живеят бурен живот и ще си направим взаимно кефа и до тук, но не предвидих доста проблеми. Първо две взеха, че се влюбиха и правиха страхотни дами, заплашваха и се тръшкаха.
Второ, намерих си майстора. Почна всичко като на шега. Оказахме се първо доста сходни като темперамент, ценности, дори политически убеждения и възгледи. Тя беше дошла в провинцията, за да работи и учи, твърда беше като камък и с обикновено ухажване изобщо не се получи, макар че дълго я преследвах. За пръв път ме игнорираше жена.
Накрая просто си открихме картите и се оказа, че тя е девствена и иска да се концентрира върху учене и работа без да си губела времето с мъже, а аз пък веднага ? казах, че никога няма да се разведа. За нея това беше приемливо решение като и двамата можеше да имаме секс без да си пречим на ежедневието и отговорностите.
Стана постепенно и без да се усетя. В началото всичко беше просто като сделка между възрастни. Първо тя искаше да се оттърве от девствеността си и да има секс без риск за здравето и репутацията си - сексуална връзка без мъж да ? отнема времето и да я ограничава в живота. Аз пък имах нужда от дискретна постоянна любовница без риск да застраши брака ми с капризите си, защото имах в този момент и тинейджъри с доста проблеми и само това ми липсваше. Като прагматичен, дисциплиниран и честен човек тя беше идеална за целта.
Първоначално всичко беше наред и действително се получаваше да консумираме връзката си чисто сексуално два-три пъти седмично, но после осъзнах, че отлагам непрекъснато времето, когато трябваше да скъсам с нея и умишлено си намирам време, за да се виждаме по-често от уговореното. Бях научил наизуст разписанието ? в университет и работа и знаех кога си е удома. По „случайност“ наминавах точно в този мемент и от две срещи седмично станаха два пъти дневно в края на тайната ни връзка и почти се оказа, че живея в студентското ? апартаментче.
От 3 месеца станаха 6 месеца, а после стана година. От една година станаха две години и от две години станаха три като неусетно се оказа, че ? се обаждам по 20 пъти буквлано на ден, че я ревнувам като ненормалник и дори ? бях назначил охрана от страх да не ? се случи нещо, защото работеше до късно в един бар след университета. След третата година напълно се бяхме побъркали и буквално използвахме всяка свободна минутка, за да се любим по всяко време на деня. Не само не стана по-слабо увлечението, но се превърна и в нещо като мания и болест. Тя се премести в близост до моята къща, за да мога да се виждам с нея при всякаква възможност. Случвало се е да поканя гости и аз под предлог да скоча до любовницата си. Започнах ремонт на къщата, за да имам поводи и непрекъснато да съм някъде и в почивните дни за „материали“ и да търся майстори. Случвало се е да я гоня из града, защото не ? вярвам, че е в университет, на работа, а тя ходила и на църква в неделя, което разбах едва на третата година. Кой ходи на църква всяка неделя! - паркирах се пред църквата и действително беше там. На случаен принцип я проверявах - в университета ли е, на работа, неделя в църквата ли е. Ходеше да нощува при своя братовчедка, а аз пращах човек да я шпионира дали действително е там и дали има момчета в къщата. Ставаше все по-зле, а бях от три години с тази жена вече и карахме четвърта. До тук за краткотрайността на подобни връзки.
Всякакви такива неща, включително купих тайно заведението, в което работеше, за да знам смените ? и да контролирам мъжките ? колеги. В крайна сметка АЗ бях този, които нарушаваше споразумението ни и сам стигнах до извода, че е време да се разведа или да полудея.
Така, че Авторе, не ходи в гората, ако те е страх от мечки. Да, може да е само консумация както пише ж 44, но гаранция няма. Особено ако с тази жена си пасвате във всяко друго отношение просто няма спасение. Говоря от личен опит и аз бях този, които тичаше след любовницата си, не обратното. Всякакви гнусотии се изговориха после за нас, включително че ме е съблазнила с младостта си и заради парите, но истината е, че ми трябваше страшно преследване, за да я спечеля на първо време и после страшно много усилия, за да я сторя моя съпруга.м55

 
  ...

...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 6dbe95f942
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

27.   Авторе, на твойте години съм и имам същите проблеми. Единствената разлика е, че жена ми не спира да ме критикува и преследва денонощно по най-различни поводи и няма капка спокойствие в семейството.
Помислил ли си, че да - и на 70 можеш да опиташ секс с друга, ама няма да се получи добре. Затова не изпускай момента, покани я, съблечи я бавно, целувай дълго младите й гърди и после и го вкарай навсякъде. Явно й липсва секса. Не се задълбочавай и не казвай на жена си. Нямо нито тя, нито много други тук да те разберат.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: f384195ac8
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

28.   Аз съм жена на 29 и не мога дори да си помисля да отида и да имам нещо общо с мъж на твоите години. Та ти си почти колкото баща ми! Такива като теб винаги са ме отвращавали до непонятна степен и само като прочетох какво си написъл за гърдичките на мадамата ми се прииска да се изповръщам !
Колкото до монотонията в брака ти, това е разбираемо, рутина, навици.
Баща ми именно се заигра преди време с една такава въпросна колежка, и му беше бит шута подобаващо от майка ми, защото така именно трябва да се постъпва.
Като не си щастлив вече до жена си я напускаш и тогава гледаш и мечтаеш за гърдички. Като не ти скиска, си трайкаш и си живееш монотонния живот. Аман от дърти пергиши, които хем ги съби, хем ги боли !

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 97795c8a41
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

29.   Авторе, и ти не си разбрал и чуваш само каквото ти оттърва. Никой не е казал, че живота свършва на 50. Всички стават на 50, но не всеки се разгонва на 50, нали се сещаш? Не е срамно да си на 50, а да се държиш като на 20, след като си на 50.

Пробвал бил всичко с жена си. А това да я уговаряш за тройка, не е пробване. Изобщо за секунда спираш ли да мислиш за секс? А да знаеш случайно, че при жените секса е следствие от хубавата връзка и разговори? Така, както подхождаш към нея, секс няма да получиш. Куколд да правел? Ти си изключително * същество, което мисли само с долната си глава.

И все пак кога седна с нея да говориш за нещо различно от секс, ей така като човек? Не отговори на този въпрос, нали? Не отговори и дали и казваш, че я обичаш.

Но виж от хилядите коментари имаше един, който с половин уста каза, че може да се влюбиш отново в нея и ти се хвана точно за него като удавник за сламка и деликатно игнорира всички останали.

Ако нямаше да се вслушваш така или иначе, защо изобщо задаваш въпроси, на които предварително си решил за себе си какъв ще е отговора?

А, да, сетих се - за да получиш одобрение от хората и да си успокоиш гузната съвест от изневярата предварително и с чиста съвест да си изневеряваш.

Ами жалък си какво да ти кажа. На акъл изобщо не си на 50, казва ти го мъж на 30 с 10 годишна много успешна връзка. Тези изпълнения аз ги правех на 17, сам си прави извода. За мен си жалък, пък прави каквото си иска, все пак ти ще си носиш последствията, колкото и сега да не го разбираш. Понеже не ти пускат и те е ударил хормона и не разсъждаваш трезво. Но когато я изчукаш няколко пъти, ще ти мине и ще започнеш да разбираш с горната глава нещата.

Ти за мен караш втори пубертет, така че не се ядосвай на коментарите. Едва ли 30 души грешат и само ти си правия.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 97795c8a41
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   Прочетох предпоследния коментар. Наистина ако не ти оттърва брака, защо не се разведеш и с чиста съвест си гледаш гърдички? Много селско изкаване междувпрочем. Защо трябва да я лъжеш? А между другото и децата ти могат да се настроят срещу теб, помисли после дали ще можеш да ги поглдеш в очите. А и там, където си вадиш хляба, не си вади онази работа, че да не станеш за резил на дърти години. Не знаеш какви номера може да ти извърти колежката, ако се влюби, а ти решиш да не я чукаш повече.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: cc1d59d52a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   Хареса ми историята на номер 26. Напълни ми душата.

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 1f098e7263
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

33.   32, мерси, че ме изчете. В момента съм в чужбина по работа и не успях този път да я взема с мен, защото роди третото ни детенце наскоро. Преди щях в този момент да обикалям баровете с момчетата и да си подбирам забавление за вечерта. тя промени изцяло живота ми. сега си давам равносметка за всичко, когато съм сам някъде и умирам за нея, а знам, че няма как да се телепортира тук

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 03a764bb72
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

34.   28, не само си тъпа като овца, ами на всичкото отгоре представи си, че и ти ще доживееш такава възраст, и тогава? Съвсем друга песен ще запееш.
То ако нещата в живота бяха само черни и бели...
И какво, сега майка ти щастлива ли е?
Толкова и ти ще бъдеш.
Ама поне ще сте отгоре на всяка ситуация, и ще сте винаги правите :)

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: fbd8b6f80b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

35.   Първо кажи на жена си, че нещо не върви в брака откъм търсене на другия и страст - изговори го това с нея, защото тя може да не си дава сметка, а може да си дава, но да се притеснява да подхване темата. Ако мислиш, че ще се съгласи на отворена връзка, предложи й. Ако не, прикрий изневярата си. Но те съветвам да не изневеряваш с тази колежка. намери случайна жена, направи го с нея и ще прецениш дали искаш да продължиш с изневерите или веднъж ти е стигнало.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 8d78b6e3b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

36.   До Автора - ти си наивник. Решил си да я изпраскаш и се чудиш как да се оправдаеш. Питал приятелите си? ! И те му казали, че така ще си върне тръпката към жена си Боже, жива да не бях:-)Попитах те веднъж - после какво ще правиш. Явно нямаш никаква представа за последиците. Тук само номер 34 е съгласен с изневерите ама той си е г***ак. Дори номер 26 не е искал дълго време да изневерява за да си запази брака и се стискал в името на нещо. А ти си просто поредния подивял, на когото някаква фльорца е обърнала внимание и той е готов да си свали гащите. Ходи си троши главата и не ни занимавай с глупостите си. После ще ни пишеш - "хора, помагайте, изневерих и много съжалявам". Ще предлага на жена си тройки и суйнг. Явно защо не иска да прави секс с теб. Не му пукало ако тя му изневери. Горката жена. Съчувставам и.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 9d26677edb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

37.   Много сложна дилема, но в крайна сметка животът е един и си на 50 години, не може да не правиш секс повече и да легнеш да умираш, ако те влекат тези неща все още и искаш, няма как да те посъветвам друго освен да го направиш. Аз съм малък, на 24 години и имам приятелка от 2 години на която не съм изневерявал, защото и аз съм съвестен и въпреки, че е можело да се случи нещо някъде, с някакви, аз не съм го желал и съм отказвал някак си, освен един танц и няколко целувки с една в началото, но сега ми е по-трудно, обаче ако съм станал на 50 години и жена ми не ми обръща внимание и я гони критическата и е вече фригидна, първо ще поговоря с нея, ще се помъча и после ще изневерявам периодично, няма как да е по друг начин. Ако аз стана мъж, който не желае секс и се изчерпа връзката ни след години и сме на по 50 и жена ми ми изневери, няма да го приема зле, но ако към ден днешен в който давам всичко от себе си за приятелката ми, не изневерявам и тя ми изневери, ще се побъркам от ревност, агресия и всичко най-лошо ще се строполи върху нея, така че каквото ти е отвътре това, но според мен си живея живота така както намериш за добре, ако жена ти е бурсук и вече не знае какво иска или по-скоро нищо не иска, давай към по-младите, даже може да ти прости.

 
  ...

...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 5a715de575
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

38.   1-во разведи се 2-ро както е написано не си вади оная работа където работиш и 3-то аз съм на годините на твойте деца (26 М ) и ти го казвам като син, като мъж и като човек който работи в една стая с 11-жени. Помисли на 50 години си имаш акъл

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: c7c35096a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

39.   Вместо да лъжеш дългогодишната си съпруга - бъде искрен. Това, дори и болезнено, ще запази поне уважението един към друг.
В началото щях да започна да те нареждам, но като прочетох края на разказа ти се отказах. Моя съвет е да говориш с жена си... Като трябва се разделете - хем после няма да си постъпил недостойно, хем после и гузно няма да се чувстваш...

Друго. Сигурен ли си, че афера на работното място е добра идея... Аз не мисля така, но последствията са си твои.

Мисли и първо действай. Но за да бъдеш достоен човек в личните отношения и най-вече с човек, за когото си сигурен, че никога не те е предавал - трябва да си честен и откровен. Не забравяй това.


Ама това мъжете в критическата са направо.... Сякаш ни отмъщават за онези женски периоди, когато всеки месец ни избиват лудите :D

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: bfda4ebdcd
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

40.   И аз няколко пъти започвах да пиша коментар, но все спирах и го изтривах. От една страна високо оцених това, че 30 години си бил верен на жена си. От друга пък отблъскващо впечатление ми направи начина по който говориш за нея-с безразличие някак, а най ме потресе това дето го написа, че ти е все едно ако тя ти изневери. От всичко, което си написал, пък и от друти истории, които съм прочела тук стигнах до извода, че мъжете изневеряват не толкова, че имат нужда от това, а от страх да не би да пропуснат нещо в живота.... а и защото другите край тях го правят-колегата, комшията, баджанака... Наистина ли си готов да жертваш един 30 годишен брак заради секс с дебелата колежка? Не си ли чувал грозната, но вярна приказка-където си вадиш хляба, да не си вадиш оная работа. Мисля, че тази колежка е отчаяна, защото никой от връстниците и не и връзва и тя е готова на всичко за малко мъжко внимание. Не, не че те подценявам, в никой случай не си стар-ти си мъж в разцвета на силите си. Но моят съвет е да се опитате с жена си да съживите брака си. Помисли-колко хора в този съвременен живот могат да се похвалят с толкова продължителен брак? Ще чакам да напишеш какво решение си взел...

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 830f335f0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

41.   Аз разбирам автора и няма да го съдя! Животът си е твой и черпи от него, но бягай от жени на работното си място!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 5156e53746
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

42.   н 30, след 30 години любовта е умряла, пък и едва ли на колежката й липсват ухажори, май автора й се натиска, защото бракът му е умрял.

 
  ...

...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: b5da7f7971
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

43.   Авторе, я се стегни! Половината тук са жени, от тях очакваш подкрепа за такова решение ли? На тях мечтата на живота им и да има някой до задника им до смъртта. Мъжете пък ги повреди феминизма.... Много са прости нещата - Мъжът като иска нещо, се труди да го получи, тази мацка ако си заслужава, потруди де са я имаш, ако ли даде заден, значи сте си говорили на различни езици... Един брак е всеки да дава на другия, ти даваш, а не получаваш, какъв брак е това? Подарете си с мадамата едно хубаво изживяване, и продължете живота си... Ако имаш притеснения, карай си го като сива мишка под чехъла и не се оплаквай от съдбата си, ти си си я направил такава....

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: e35fc91701
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

45.   Подкрепям номер 43, въпреки че съм жена. И не мисля, че всяко поглеждане в страни трябва да води до развод.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: d4ffa85948
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

46.   Здравей авторе, жена съм на твоята възраст-49г. Не пиша това за да те съдя, а защото разбирам положението ти, аз съм в същото. При теб е защото не искат, а при мен защото не могат. Имам 26г брак и аз като теб не съм изневерявала, децата ми са самостоятелни, работещи и със свои семейства. Проблема при мъжа ми е, че свършва бързо, иначе секс иска често. Минахме през всички възможни опити да оправим нещата-разговори, играчки, разнообразяване, дори опитахме прословутото лечение на една известна клиника, но ефект имаше докато траеше лечението и после нещата се върнаха постарому. Във всичко друго отношенията ни са чудесни и през ум не ми минава да се развеждам. Имам един колега, вече бивш от две години с който сме много близки като приятели засега. При него положението е същото като при теб-чудесни отношения със съпруга, отписала секса. Все повече се улавям, че си представям страстен и ПРОДЪЛЖИТЕЛЕН секс с него и знам, че едва ли ще се дърпа. Знаеш ли какво е повече от 20г да свършваш с пръсти, език или играчки, а се чувствам пълна със страст и повече от всичко ми се иска старомодния здрав секс. Не знам дали ти трябва да изневериш, но аз със сигурност ще го направя. И съвестта няма да ме гризе. Никога няма да кажа на мъжа ми и на тези които биха гракнали да се разведа първо и тогава да бъда с друг мъж ще кажа само-мислите ли, че мъжа ми ще бъде щастлив, ако се разведа с него с този негов проблем и на 53г. Той самият ми е казвал, че не би се развел с мен заради това, никога не ме е следил и проверявал. Може и той да е опитвал с други жени дали няма да се получи, но ако го е правил е бил толкова дискретен, че аз не съм разбрала нищо. Авторе, обаче при мен има два плюса, а при теб са минуси-първо мъжът не ми е колега и второ е женен, без намерения за развод. И не на последно място ми е връстник-на 47г. със също отгледани деца. Така, че не идеята ти да изневериш е проблема според мен, а обекта с който искаш да го направиш и семейното и положение. Желая ти късмет и не се измъчвай от угризения на съвестта, на 50г още си жизнен, с желания и енергия, така, че, ако го искаш направи го много дискретно и бъди щастлив.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: b1e93729c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

47.   Авторе, бил си верен дълги години, защото си получавал това от, което си имал нужда. Сега страстта ви е мъртва, ти си мъж, който след още някоя друга година няма да може да прави пълноценен секс, сега ти е момента и щом си намерил жена, която може да ти даде това от, което се нуждаеш, давай. Недей да чувстваш угризения. Секса си се секс, после ще си като нов и може би ще успееш да си върнеш хубавият секс с жена ти.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: b5f0bc4315
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

48.   Животът е сложен, защото ние си го правим такъв.
Виждам едно противоречие:
"Очевидно и нейните страсти са охладнели, тъй като никога не е била инициатор на някакво сексуално приключение - ако аз не поискам - с месеци не правим секс"?
Хем са и охладнели страстите, хем НИКОГА не е била инициатор?
Кое от двете?
охладнели са страстите на една страстна жена или НИКОГА НЕ Е БИЛА СТРАСТНА?
Ако е първото - вероятно и ти имаш роля в пиесата. Рутината е еднакво пагубна и за двамата в един брак. Но мъжът е този, който показва на жената, че е желана, за да не охладнее, за да има желанието да е харесвана, да кокетничи, за флиртува, да е закачлива, да е раздаваща се. Той е стимула, разковничето. Не е толкова сложно, но го забравяме. Усмивка, пощипване, закачлив поглед, предизвикателство. Създава тръпка. Жената си е жена, независимо от възрастта. А твоята е красива, покажи и го. Ефектът ще е поразителен, колкото и да не вярваш след... почти 30 години. Ще разцъфне и ще ти даде това, което си видял в нея преди тези 30... още повече, че вече сте сами -това е вашето още по-хубаво време, защото уроците на живота сте ги минали и сега можете само да се наслаждавате на времето заедно. И на младостта... да, не се смей, вие все още сте млади.
Ако е второто - защо чак сега се сети, че нямаш страстна жена? Вината е изцяло твоя.
А относно колежката - кауза пердута. Най-много да те вкара в някой филм с драматична развръзка. Което вероятно ще те смаже, защото ценностите ви са различни и така ще те промени, че остатъка от живота ти ще е гадост.
Не вярвам да искаш гова.
Дано си ме разбрал.
Желая ти щастие и успех

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: de09516b52
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

49.   Може да ме упрекнат половината тук, но ще кажа. Ако автора ми бе съпруг бих го разбрала и подкрепила в намеренията му. Аз също съм жена с дългогодишен стаж в брака. Изневерих на мъжа си, по същата причина -не получавах от съпруга си това от което се нуждае една жена. Емоцията, тръпката, страстта, желанието си бе отишло с годините. Секса беше скучен и еднообразен да не казвам "отбий номер". Опитах се да говоря с мъжа си по тази тема, но тя явно се указа ТАБУ. Не мога да разбера какво срамно и обидно има в една изневяра? ! Стига всичко да се простира в границите на нормалното. Сега ще подскочите и ще кажете:"кой са границите на нормалното? ! ", ще кажа:това не се учи в училище, затова няма отговор. Немога да разбера защо когато човек не се чувства на мястото си и не получава това което иска трябва да се премирява защото е женен/омъжен. Нима такива хора нямат право на откраднат миг щастие, удоволствие, тръпка и емоция... стига вече с този консерватизъм. Нека бъдем реалисти! Но хайде да нее на работното място :) тези неща са за извън офиса.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 5156e53746
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

50.   ами като изневеряваш следващата стъпка е да тръгнеш да се развеждаш

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: d4ffa85948
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

52.   Да, бе 50 точно това е следващата стъпка за един 50 годишен мъж или жена. Я слез на земята и не ръси глупости, като станеш на тия години тогава говори за стъпки. Аман, как във всяка тема за подобни неща винаги има по някой моралист, обикновено на половината години на авторите, но винаги проповядващ разводи и виждащ всичко в черно и бяло. За твое сведение за автора това изобщо не е опция, а ти по-добре си пиши коментарите в темите за първата любов и подобните и.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 5156e53746
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

53.   за твое сведение доста мои приятели се разведоха точно на около 50 години и точно заради изневери, що не вземеш да пишеш в теми :на 60 съм, а сега накъде?

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 5156e53746
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

54.   вземи ти да слезеш на земята, що така те плаши развода? за твое сведение автора сам си решава кое му е опция и кое не. на днешно време има хора с по 2 - 3 развода, а някои страхливци треперят да не се разведат веднъж, че после как ще се вредят?

 
  ...

1-50 от 54
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker