Ненавиждам го, защото го обичам! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Ненавиждам го, защото го обичам!
преди: 9 години, 2 месеца, прочетена 2140 пъти
Ето и пролетта дойде, а у мен все още продължава да е мрак. От половин година насам животът ми се преобърна и вече никога няма да съм същата. Той ме промени из основи. Деля времето си на този свят отпреди да го срещна и след това. Предполагам, че тези от вас, които са го изпитали, ще ме разберат. Усещате, че това е вашият човек- съвпадате за повечето неща, гледате в една посока и знаете, че заедно бихте стигнали много надалеч. Е, аз се разминах с надеждите и мечтите си. Той ми заяви, че не бил готов за обвързване и край. Спря да го вълнува. Разби ми сърцето от раз. По-жалка не се бях чувствала. Естествено, опитвам се привидно да му отвръщам със същото, но отвътре се късам. Не съм малка и разбирам, че на тези години изборите, които правим за партнъор, са осъзнати. Много ме боли, защото знам, че сме един за друг. Най-пагубното беше преди месец, като научих, че е обвързан. И какво излезе, че е имал желание, но не и с мен. От това се страхувах най-много. Мразя го, защото знам, че го загубих завинаги и то дори без да съм го прегърнала веднъж. Мразя го, че ме замени толкова лесно с онази другата, която не желая и да виждам пред погледа си. Ненавиждам го, защото разумът ми го презира, но сърцето ми го обича все така силно и изпепеляващо. Посъветвайте ме как да го превъзмогна вече, защото изгубих прекалено много време, или да пробвам отново, защото имам чувството, че се обвърза напук на мен. Усещам, че само да му дам и малък сигнал, нещата ще възкръснат. Дали не се самозаблуждавам? Помогнете ми, действително се нуждая силно от подкрепа, макар и от непознати.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 2 месеца
hash: 41d73a7246
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мъж съм и съм в същото положение. Разбирам те перфектно. Смятах, че сме създадени един за друг, но изглежда не било така... Едновременно я мразя и обичам. Разби сърцето ми на безброй парчета, но съм готов да заменя всичко, което притежавам за една нейна усмивка. Истината обаче е, че трябва да я забравя. Както аз, така и ти. Не се мъчи да правиш други опити, само по-зле ще стане. Ограничаваш максимално контактите си с него и един слънчев ден новата любов щете тресне и тотално ще го забравиш.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 31d9e08076
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Чакай сега... нито казваш на колко години сте, нито дали нещата между вас са били само платонични (понеже споменаваш че сте се разделили без да го прегърнеш дори). Та имало ли е нещо между вас или не, и ако е нямало - какви претенции към него можеш да имаш изобщо?
Твърдиш, че на тези години изборът на пратньор бил осъзнат, а от друга страна казваш, че разумът ти го мрази, а сърцето ти го обича? Къде е осъзнатият избор тогава? Не е ли той в това - разумът и сърцето да говорят едно и също?
Откъде разбра, че сте един за друг? Него пита ли го или важно е единствено и само твоето мнение? Май имайки предвид неговите действия, отговорът му на въпроса е: "Не!".

Мислиш ли, че можеш да накараш някого насила да те обича? Мислиш ли, че ТИ САМАТА можеш да се накараш насила да обичаш или да не обичаш някого?

Хората имат СВОБОДНА ВОЛЯ - никога не го забравяй. При това - не е задължително тяхната свободна воля да съвпада с твоята, даже цяло чудо е ако съвпадне по някои точки.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: d762d28d03
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Навремето имах и аз една подобна история. Бях доста малка, но въпреки всичко си казах - той не ме обича, щастлив е с друга, точка. Не го намразих, не мога да си представя да мразя изобщо някого... Та мисълта ми е, че продължаваш напред, никой не е поел задължението да те прави щастлива, нито пък да те обича. Такива неща насила не стават.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 1 месец
hash: b4a1c6d02c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз съм авторката. Вече много се страхувам, защото той научи как съм го обиждала и какви клевети съм говорила. Общи познати казват, че е много отмъстителен и реши ли да почерни живота на някой, кара до кокал. Моля се само да ме остави на мира и да ме забрави, защото в противен случай ме чакат много горчиви дни. Молете се с мен да се смили. О , боже, какво ли ще ми се случи не знам вече. Имам нов ''мъж'' в живота си, но по-скоро аз го защитавам, не той мен. Толкова е нескопосан и уязвим, че вече ме е срам. Никоя сериозна не би го погледнала, но ходих на църква и ми казаха, че ако направя добро на някого, може да не ме настигнат злините на първия. Реших да се хвана с този палячо, но нищо не се променя. А сърце не ми дава да го зарежа, защото за него аз съм постижението на века, но това ли заслужих- да бъда трофей за някаква отрепка от Подуяне. Животът е много неспрадлив към някои от нас.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker