Той и неговата братовчедка? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121027)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6461)
 Здраве (9587)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18482)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Той и неговата братовчедка?
преди: 9 години, 2 месеца, прочетена 3183 пъти
Здравейте, пиша историята си тук, защото просто дори на мен самата ми се струва малко абсурдна, за да я разкажа на някого.
Запознах се с един мъж преди време, имаме известа разлика в годините, но това не пречи да сме заедно вече втори месец, нещата вървят сравнително нормално. Детайла, който ми направи впечатление още от самото начало, беше, че той е много ама много различен човек от това, което показва или по-точно, показва на хората само определена част от себе си, а когато му станеш близък виждаш и съвсем различни неща, които не подозираш, че може да има в него. Под различни, нямам пред вид лоши, просто неочквани... Намирам една двойнственост в него, коята се боя, че ще ми изиграе лоша шега.
Още в началото на отношенията ни съм чувала за братовчедка му, която е от малък град в България, даже ми я беше показал по фейсбук и още тогава той направи коментар за нея, , Гледай каква мацка ми е братчедката, страшна... " На пръв поглед нищо кой знае какво, но интонацията с която го каза ми се стори малко стрнна, съжалявам, просто аз не говоря така за моите братовчеди, колкото и да са готини те. Още от този момент нещо в мен ми подсказваше, че има нещо гнило в тази работа.
Момичето кандидатста в София в момента и дойде за изпит, само като разбрах, че ще дойде хем се зарадвах, защото на живо ще видя нещата по-добре, хем ми стана неприятно. Тя дойде да спи у тях и цяла вечер преди да си легнем всички, бяхме на маса. Това момиче не си отлепи очите от приятелят ми, а погледа с който го гледаше, просто не искам да го коменирам. Ту гледаше него в очите, ту гледаше как ми е хванал ръката или как ме гали. А на моменти дори виждах и нотки на недоволство.
На достатъчно години съм да преценя каква енергия има между хората и това, което видях никак не ми се строи роднинско. А нещо, което щях да забравя, че те двамата са 3 или 4 братовчеди, но въпреки това братовчеди.... Другото интересно е, че ако момичето го приемат, моят приятел държи тя да живее у тях, , Как сама ще я оставим в София, не искам да бъде по квартири. " Изглежда правдоподобно, но някак си това странно усещане, което имам не ми минава. Има нещо, което не е наред и нещо, което не знам... Вие какво мислите? Моля ви дайте ми съвет, как да постъпя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 2 месеца
hash: cce1307e12
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Абе я мани го тоя бе.
Аз имах една приятелка, която преспа с 1-вия си братовчед. че и за малко и с брат му. А да не разправям, че на мен 3-тия ми братовчед искаше да си лягаме, без даже да съм си и помислила, че му се въртят такива мисли в главицата, а си мислех, че си ме обича като сестра.
Съвсем възможно е да им се иска и е въпрос на време да си легнат, според мен. "Идеята" е много силно нещо-влезе ли ти в главата, докато не я осъществиш, не ти дава мира.
Някои хора не го възприемат като нещо нередно, ако е само за секса без да създават поколение. А като стана дума за поколения, имам съученичка, на която родителите и са 1-ви братовчеди. Щом от 2-рия месец те смущават такива неща по-добре се махай, това е моето мнение.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 70435c8d4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Абе мацко, 3 или 4 братовчеди, не са братовчеди. Юрист съм и те уверявам, че могат спокойно и законно да сключат, както граждански, така и църковен брак, ако решат.
В друга тема във форума едно момиче питаше, дали може да се омъжи за 4 си братовчед и бяха отговорили, че след 2 братовчеди, риска от малформации на децата е като при не-роднини, а за 3 и 4 да не говорим.
Така, че "все пак братовчеди" нищо не означава - това си е чуждо момиче и той може да има или да няма афера с нея, но роднинството определено не е сред пречките.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: d659a4939a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Те са много далечни братовчеди. Сигурно е имало нещо между тях по-рано. Щом иска да дойде да живее в тях работата на мен ми е ясна.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 1e4ddbd906
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Не ми разправяй, и аз съм залитвал по братовчедка и знам какво е. Добре че се усетихме навреме някак си, но и тогава раздялата си беше много болезнена. За радост тогава си нямах приятелка, та тя ми беше на практика гаджето.
Какво беше, хормон род не признава. А при секса започва и наркоманията.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: f0cd2cbf3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   напълно е възможно да има нещо повече между тях. не са чак толкова близки роднини, дори по закон могат да се женят без проблеми.
чак да живее у тях е доста прекалено. отваряй си очите, но не казвай нищо, защото ще те изкарат луда и параноичка.
Ж43

 
  ...


...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 5f3c21ad97
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравей,
Един мой 3-ти братовчед ме зарибяваше и искаше да спи сме. По едно време и аз започнах да го харесвам, но все пак това, че бяхме братовчеди ме спря и сега се радвам, че нищо не е станало между нас, защото може и да сме далечни братовчеди, но все пак имаме някаква роднинска връзка. Така че напълно е възможно между приятеля ти и братовчедка му да прехвърчат искри :)
Ж 26

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 75a9c74314
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   "Другото интересно е, че ако момичето го приемат, моят приятел държи тя да живее у тях, , Как сама ще я оставим в София, не искам да бъде по квартири. " Изглежда правдоподобно, но някак си това странно усещане, което имам не ми минава. " Сама усещаш, че има нещо. Колко време ще се оставиш да те баламосва този тип? Ясна е картинката каква е. Разкарай го тоя, хората са ти го написали същото. Усещането си е усещане и обикновено е правилно. Агонията си зависи от теб.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: fa69b976b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Е как сама по квартири в София? Тогава как ще се оправя в живота? В квартирата на приятеля ти? Глупости! Разкарвай ги тия.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: a39d495f09
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Определено има нещо между тях, и ако все още нямат интимни отношения то сигурно скоро ще я бъде тази работа :(. Между другото моят бивш е хлътнал по братовчедка си, отвръщат ме такива хора и при това са 2-ри уфф. Та така щом си се усъмнила ясно е нз какво да ти кажа просто не ми го побира ума. 3-ти, 4-ти няма значение все пак мисълта че имат дори и много малка родствена връзка трябва да ги спре ама първичен народ
Ж 20

 
  ... горе^
преди: 9 години, 1 месец
hash: 6c44b14ad6
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Само да вметна, че много хора имат подобна роднинска връзка и дори не подозират за нея. Така, че това е само в главите на хората. След 3-ти братовчеди на праактика няма проблем. Иначе е възможно той да те използва за параван - ако мацката живее у вас, ти си му уж гаджето, а пък... Не знам, може и да се филмираш. И аз имам една познато - дъщеря на приятелка на майка ми, дето викам, че е "гадже и половина". Ама не съм хлътнала по нея, повярвай ми, ако бях мъж сигурно щях :) Честно, момичето е като от филм на Холивуд, невероятно красиво и готино. Т. е. межете много по-често казват такива думи, тъй че спокойно.
По-скоро виж дали ще приемат момичето и нека дойде у вас, ппросто пбъди нащрек. Има начин да се хване такова нещо и тогава вече спокойно можеш да го изриташ. Ама преди това е тъпа причина - дето се вика грехота е някой да има роднина в София и да плаща квартира, ако може да отседне. Макар, че от друга страна те не са толкова близки, т. е. нее брат/сестра/близък родственик. Така де, пък всеки си има право на кътче, особено пък малко семейство

 
  ...

...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 6c44b14ad6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   т. е. притеснителното в цялата история не е това, че са 3ти или 4ти братовчеди, просто си помисли, че това е просто жена и ако виждаш наченки на желание между тях го зарежи, наистина. Но първо се увери, че не бъркаш

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: e2f1bfa0d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   С братовчедки може. Какво толкова, голям морал се изръси тук като дъждовете напоследък. Всичко си остава между вас и толкова. Проблемите идват ако научат и други. Казвам го от собствен опит.
Хайде сега сложете псевдоморала си в джобовете и се огледайте за красивите си братовчедки. Гаранатирам, че сте минали през всички нейни фантазии и мастурбации. Тя няма да се престраши, затова момчета действайте вие.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: f8ff910490
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   От Авторката.

В крайна сметка бяхме три години с този човек заедно и никога не спрях да имам това усещане, независимо, че не успях да намеря конкретни доказателства.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker