След раздяла- отсрещния пол като че ли усеща, че сте " търсещи " или отново на пазара - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

След раздяла- отсрещния пол като че ли усеща, че сте " търсещи " или отново на пазара
преди: 9 години, 2 месеца, прочетена 2501 пъти
Здравейте,
обръщали ли сте внимание, че като се разделите с някой, дали вие с него/нея или тя/той с вас - все тая, но като че ли едва ли не на челото ви пише : Отново САМ и колкото и да се опитвате да се запознаете с нов човек и да започнете живота си наново, нищо не се получава???
От години си повтарям, че точно такъв е кръговратът и последствията от едно късане, но снощи нещата ми се потвърдиха и отвърдиха окончателно.
Накратко, разделих се наскоро с човека, с който бях от няколко месеца. Аз бях убедена, че не това е човекът за мен и заради и това не се получиха нещата. Без излишни мелодрами или скандали, прсто си казахме, че няма да станат нещата и си пожелахме успех и така.
От раздялата изминаха вече около 10тина дена и с приятелки решихме да ходим на бар снощи, да се позабавляваме и да забравиме за проблемите си. Разбира се, всяка една от нас се беше настроеила за купон, за весело настроение и за нови и вълнуващи срещи. Еми не! Като не се получава, не се получава. Колкото и да се усмихваш, колкото и да кокетничиш и да се опитваш да завързваш контакти не става. Като че ли другият пол усеща, че отново си сам и че " търсиш " и какво да ви кажа, нищо... Трябва да си призная, че доста се депресирах и дори си тръгнах. Не успях дори да се забавлявам, беше ми тъпо и си мислих за бившия. Тогава едната ми приятелка ми каза, че всъщност не той ми липсва реално, а навика, някой да ти обръща внимание и че цялата тази тъпня и депресия е заради наранено ЕГО.
Съгласни ли сте с това мислене и така ли реално стоят нещата. Това не е тема дали намираме сродна душа по дискотеките, а това е тама какво става като се разделиш в излъчването на човека и как другите го усещат...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 2 месеца
hash: 6732a181bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мила, ти се се отчаяла за 10 дни.. аз вече 2 години съм така - започвам да се чудя как въобще се случва запознанството между мъжете и жените. Имам приятелки, които също вече от години са сами и съм абсолютно склонна да се съглася с теб. Дори мисля, че имаше подобна тема :)

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: ba756c9d0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ти очевидно не си отишла да отпуснеш и да си караш веселото, а си очаквала някой с извинение да те забие-в този случай ти сама се поставяш на пазара и се предлагаш, очакваш...

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 6bcd6d6586
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Нищо ти няма на излъчването, само така си мислиш. То по тая логика като се запознаеш с някое момче веднага трябва да познаеш сам ли е или си има гадже. Това твоето са детски разсъждения.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: b32e2ae907
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   1-во това не е много истина и си въобразяваш. По-скоро е истина при мъжете. 2-рото е че, вече мъжете ги е страх да заговарят момичета заради директен отказ. 3-то е че има нещо вярно което казано от приятелката ти. Недей да очакваш, че като сте се разделили и веднага ще си намериш някого. Това става постепенно. Няма да те лъжа, но мъжете или момчета гледат външния вид. Не си втълпявай глупости, че ти пише на челото сама ( това са пълни глупости ). Успех :)

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 82abd4e9d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Приятелката ти е много права - точно егото е. И най-често не самият бивш ни липсва ами начинът, по който сме се чувствали тогава и по който сме виждали света. Иначе не може да очакваш за 10 дни да си намериш ново гадже. Много е вредно така само да се мъчиш да скачаш от връзка във връзка. Остави си време и за себе си, работи над себе си, развивай се. Осъзнай, че можеш и без мъж до теб и после ще имаш много повече самочувствие и мъжете няма да бягат. ;)

 
  ...


...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: e7ddfe8f59
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   е как да ги срещнеш тия мъже, като бачкат по 8 часа на ден, 2 часа им минават в пътуване, 1-2 часа в ядене и почивка...освен това един стабилен мъж рядко ще си позволи да пиянства по дискотеки и барове даже избягваме подобни места, безинтересни са ни защото знаем, че ходят курвета и заради едното ебане не си заслужава да инвестираме време средства и емоции, след като така или иначе може да си почукваме за пари проститутки. Стабилните мъже тренират, ходят на разходки в парка, планината, ходят на кафе с приятели, циклят в сайтовете за запознанства и също така се надяват да срещнат подходящата половинка, която да не е пияница и курветина висяща по барове и дискотеки. Пробвай в сайтовере, освен любовници си търсим и сериозни и несериозни връзки . Преценяваш човека и си решаваш дали да се видиш с него. Избор има не е като да няма, има страхотно много примери за щастливо омъжени жени след среща в елмаз и дргу сайтове.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: b4599a3e4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Номер 1 : не съм се отчаяла за 10 дена, това е поредната ми раздяла, то на човек му се насъбира и вече се чуди какво има и къде е проблема?
Номер 2 : Не е точно така както е извъртяно в твоя коментар. Имам в предвид, че човек колкото и да не ходи да се весели някъде с цел да търси и да намери, по някакъв начин очаква да. Очаква това е вярно. Може би наистина не трябва да се ходи никъде с голямата кошница.
Номер 4 и 5 : само да уточня, може би не съм се изразила добре. Не очаквам да срещна някой за 10 дена и не искам да се впускам от връзка във връзка. Говорех само за едно приятно прекарване на вечерта с различни запознанства, та дори и флирт ей така малко да му хвръкне самочувствието на човек особено след раздяла... Начсно съм, че човек трябва да си остане малко сам със себе си и да работи върху себе си... но просто ми бяха " потънали гемиите " и се опитвах да не показвам, че ми е кофти. Ммм да, май си го признах, опитвах се да не показвам, че ми е супер гадно въпреки, че се разделихме по взаимно съгласие. Но не се получи, като се сдухах, се сдухах тотално и взех, че си и тръгнах. Не искам да пълня главата на приятелките си с поредните оплаквания и заради това бях решила да се веселя и да не показвам какво ми е. Е, не успях...
От явторката

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 61f764b667
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   10 дена? ! Не бързаш ли малко? Колкото и да не сте си пасвали или да сте се били отчуждили с бившия ти приятел, как успя да преодолееш раздялата толкова бързо?

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 505498ec67
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Авторке, аз ще ти обърна внимание тогава. Жалко обаче, че бързо ще ме отрежеш, понеже не знам как да се държа с жена.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker