Хора, казвайте докато не е свършило лятото! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Хора, казвайте докато не е свършило лятото!
преди: 13 години, 10 месеца, прочетена 5114 пъти
Здравейте
Аз съм от Варна и както разбирате плажът ми е втори дом. От скоро забелязах обаче нещо, на което странно защо преди не съм обръщал внимание. И то е. Плажът е пълен със сами жени. Само момиче седнало и чете!? Как тей, бе девойко?. Днес бях на плаж- САМ, нарочно за да проверя това откритие. И познайте около мен имеше 3 сами момичета и то какви момичета- само крака :Д. И още две групи по две момичета. Малко преди спасителния пост имаше една мадама на около 37-8 толкова красива и такова оформено тяло.... както й да е нея е оставих, срам е та аз съм на 20... Иначе пробвах един поверен трик върху едно по-младо цвете сред пясъка, но познайте- така се издъних,че срам ме хвана голям! Та въпроса ми е. Дали факта, че тези бамбини ходят сами на плаж, не се оснавава на дяволито желание някой гларус да ги заговори? Какво мислите, момичета? ДА давам смело с тези русалки копнящи, според мен, за компания? Жената е най-великото нещо не света,ей! Ако наистина моята теория е вярна, то ЖЕНИ, МОЛЯ ВИ кажете... срамота е Венера да се пече не само от слънце ами и от скука! :Д
Лек ден!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 10 месеца
hash: 45c721675b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Повярвай, на всяка ще и се хареса да я заговорят, дори само заради факта после да се похвалят пред приателки... може да ти откаже и да те отреже, защото една дама не трябва да е лесна, но ще се изкефят на мъжко внимание. Може просто да клекнеш до нея да и кажеш че е красива, но с галантен тон и вид и до отминеш... а не да си някоя жалка лепка. повярвай, на жените им харесва
жена 22

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 3627af9ffa
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   на мен не би ми харесано ,непознат мъж да мезаговори на плажа,бих отишла сама на плаж ,спокойствие, слънце и ако ме заговориш,щях да си помисля " забива мацки на плажа" и вероятно щях да ит се сторя някоя гадна надута или нещо такова,но .. лично на мен не би ми харесало :) Не забравяй,че всички жени са различни ,аз лично НЕ бих тръгнала да се хваля на приятелки "аууу един ме сваля на плажа" ... :) надявам се да не попадаш на такив акато мен :) омръзнало ми е ,мъже да се мъчат да минават с комплименти и лиготий :) .. но на повечето им харесва :)

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: aa88c95b9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Трябва да те е срам, че си от Варна. Между другото Варна не е България, а аз мразя морето и не ходя на плаж!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 10 месеца
hash: f4fd024475
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Автора до номер 3 :
Че какво съм направил, бе човек ? :Д Аз това, че искам да заговоря някой мадама , не го правя защото искам да спя с нея една нощ или да се бия в гърдите, че свалям вскяка!!! Искам просто компания като за начало, непознат човек да си кажем приказка, а вече ако свястна и ми допадне бих подходил до колкото мога добре с нея и ако стане нещо- стане ... какъв ти е проблема, братле :Д? Мразя надутите дето се перчат на плажа. Харесвам интелигентния подход и хубавата приказка- без глупости , без жаргон!
Лек ден.

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 7b641b0f40
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Поредния гларус, скучен си!

 
  ...


...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: d4cb16406e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   До автора мъж съм на 28 забелязъл съм и аз като теб че на плажа има доста самотнички или ходят по двойки момичета очевидно приятелки, каквото и да ти казват тайната е да правиш това което искаш по начина по който искаш , че жените неудобряват не трябва да те води по никакъв начин . жените са пълни с капризи ако живееш живот мъчеики се да задоволиш капризите им ще се збръчкаш целия.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 10b37ada00
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   До номер 6
Гларус ме наричат хората...виждаш ли... Явно това са хора лишени от внимание ? Кой знае... Може да завиждат на другите момичета... ддзн , докато показват такова поведение -ще си останат такива неразбрани инат-магарета ... т

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: a628c732be
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Че има жени ,които това търсят,да,но,има жени ,които не са самотни , търсят интензивна почивка,защото ,на мъжа им не са му дали отпуска,самите те искат да останат сами .
Лично ,аз имам такава приятелка,отивам да почивам сама,моят в момента завъртя бизнес и няма как да остави колегата сам .
Разбирам автора, и аз да съм и да искам да почивам сама,няма да ми е приятно всеки да ме заговаря.
Може да ви се стори странно мъже, но,трябва да имате усет коя жена е свободна и коя не .
За да не се изложите .
Друг е и въпросът ,че дори и да е сама ,факта,че не ви харесва ???
Според мен седнете и вие сам и си четете книга и....има такива жени /активни/,ще си кажат ,този защо не ми обръща внимание ?
АЗ доста добре изглеждам ?
Как не ме забелязва ?
ПРИМЕРИ ...МНОГО....

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 10b37ada00
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   (автора)Номер 8 , а да Ви питам аз сега защо си мислите, че всички момчета/мъже търсим едно... Не може ли да я заговоря и да си правим компания на плажа??? Какво пречи да има приятелство между мъж и жена, ама приятелство - не гаджета... Вие само това ли искате-ГАДЖЕ? Преди две седмици бях с един приятел и попитахме две момичета дали искат да играят белот с нас - играха - след това по живо му, по здраво му. Оставих ме си някои адреси, но нямам намерение да се стига до... и така .
Всичко хубаво

 
  ... горе^
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 93e1d5b4da
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Абе,кво да ти кажа...Аз на такива туристи за секс на плажа не бих обърнала внимание.Жените си мислят,че плажните флиртове са само флирт и не гледат сериозно на такива свалячи.То е ясно като приближи такъв до мен какво иска.Мани я романтиката...

 
  ...

...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: a628c732be
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   №8 съм ,няма нищо лошо да я заговориш ,да поиграеш карти,и после кой от къде е,но,ти сам се издаде с хубавата жена на 37-38 г,как за малко да се изложиш ?
Значи ,все пак за това мислите,след като видите сама,жена на плажа.
Аз,след някой друг ден ,ще замина на Поморие за няколко дни, на мъжът ми не му дават отпуск,и аз изглеждам добре, с дъщеря на 26 г.,но не значи че отивам да "ТЪРСЯ",аз просто си почивам .
Явно, ВИЕ мъжете, не искам да ви обиждам, напротив,говоря,най-приятелски,...сте си го направили сами така...че,всяко момиче/жена,да си мисли ,че само това ....търсите ,т.е. СВАЛКА".
Да играете карти с две момимета,няма лошо,но,ДА заговаряте сама жена/момиче/,веднага си мислите ....ТАЗИ Е САМА И МАЙ И ТРЯБВА КОМПАНИЯ.
Да ,ама не,....... всеки човек търси усамотение,но,това, не винаги означава,че е сам/ка.

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 10b37ada00
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   (автора) "Хубавата жена " дори не съм си помислил за нещо.
Добре, значи от 100 момзичета 25 да са като Вас , другите 25 просто да не искат някой да ги безпокои , а какво става с останалите 50 ? ... Вие ако сте с улегнал живот, семейство и пр., то друг все още е на онази младежка вълна... т.е. трябва да се търси разбиратество не от нас(тези, които заговарят) , а от вас (тези, които не искат да ги заговарят). И когато се случи такова нещо и вие сте от 25% , то просто ще го заявите деликатно.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 5c3a99b27d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Aз също съм във варна и ходя сама на плаж точно с тази цел, да си намер някое сладурче.. скоро си отивам и така , искам да се позабавлявам. ако искам да играя белот или табла или да разцъквам волейбол си викам причтелите и заедно си ходим, но .. имам и други потребности. както ходя сама по барове, за да се запозная с някой младеж, така го правя и на плажа и в магазина и .. навсякъде, търся си го , но не бих била така честна никъде другаде освен в анонимен сайт..

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: a628c732be
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   от № 12 До автора:
Абсолютно съм съгласна с теб,най- деликатно ще го направя,но нали се сещаш,ЩЕ БЪДА ПРИТЕСНЕНА ОТ ФАКТА, ЧЕ, може би искам внимание,но да не ми харесваш ???
Затова такива ситуации са много" деликатни",да не би да си помислите че,сте отхвърлени.
За такъв момент /заговаряне/,става на въпрос.
Лично аз ще се чувствам неловко.
Ще ти отвърна ,че съм улегнала,търся спокойствие,но като и деликатна такава, ще ми е притеснено как ще се разбере от другата страна.
И за завършек искам да ти стисна ръката, такива умни и свестни младежи като теб, вече са на изживяване.
Но все пак малко ни подведе с думите "СРАМОТА Е ВЕНЕРА ДА СЕ ПЕЧЕ НЕ САМО ОТ СЛЪНЦЕ ,АМИ И ОТ СКУКА".
Поздрави от мен и хубава вечер .

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 10b37ada00
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   (Автора)Признавам, че това с ВЕНЕРА може би е било не на място.Съжалявам. Бях малко на такава вълна... Та благодатя Ви за отделеното време, 14 Номер. И след като вече си стискаме ръцете, то е време да Ви пожелая приятно прекарване на Поморие!
Хубава вечер и на Вас!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker