Неориентирана - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120658)
 Любов и изневяра (29582)
 Секс и интимност (14306)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3137)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Неориентирана
преди: 9 години, 1 месец, прочетена 2268 пъти
Преди малко повече от година прекратих 13 годишен брак. За бившия ми съпруг се омъжих когато бях на 18 и общо взето в целия си живот не съм била свободна. Сега съм абсолютен новак в това отношение :)
Наскоро спах с мъж, който познавам от много време и не сме имали интимни отношения преди това. И двамата се харесваме много като приятели и често излизаме в обща компания. Той има жена до себе си. И не знам как се случиха нещата, че го направихме. Сексът ни не се получи. Общо взето и двамата не останахме доволни. Но той продължава да ме търси. Това което не мога да си обясня е защо той иска да бъде отново с мен, при положение, че очевидно не си пасваме с леглото ?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 1 месец
hash: 0d30edd363
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мислиш си, че от един път можеш да разбереш дали си пасвате или не? То от веднъж дори притеснението си не може да пребори човек, камо ли да се синхронизира с другия, дори и да иска. Или трябва да има едно 20-годишен опит зад гърба си, за да посъкрати периода.
Но и при най-благоприятни обстоятелства - поне 3-4 опита са необходими, а в общия случай - десетина, за да се каже нещо конкретно.

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 07139680cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз с моята 3 месеца не си пасвах, а сега сме побъркани сексуално един по друг и правим какви ли не щуротии.. За година и шест месеца ме привлича адски много и я искам да я гушкам, целувам и т н

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 8774cde16d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   А ти какво правиш с мъж, който има жена до себе си??? Това, че той търси нещо чуждо извън връзката си не говори нищо хубаво за него, ами твоя акъл къде е? Намери си накой свободен момък, пък тогава говори за напасване в леглото!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 1 месец
hash: c8e325b73f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Номер 1 е прав, а освен това бих добавил, че след като е обвързан си му някакво сексуално разнообразие, от което очевидно е имал нужда, затова и дори да се докаже, че не си пасвате в леглото ще продължи да те търси. Ако си окей с тази ситуация, значи няма проблеми, ако ли не - разкарай го докато е време, и докато не е станало по-сложно. ;)

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 0d70fe378e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Може да иска да си докаже нещо човекът, това си е голям шамар за мъжкото его.

 
  ...


...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 40319a2780
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   от Авторката
Номер 3 - и аз си задавам този въпрос честно казано, някак си по- безопасно ми се струва. След като е обвързан няма интерес да се задълбочават отношенията ни което до момента ме устройва идеално защото съм леко уморена от връзки. А това че изневерява по никакъв начин не мога да го съдя. В крайна сметка всеки си знае какво му е вкъщи...:)
4 - какво може да стане сложно, т.е. какво според теб мога да очаквам?

 
  ... горе^
преди: 9 години, 29 дни
hash: 0d9d3f2020
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Мен не ме впечатли толкова сексуалната засечка и въобще този епизод от живота ти. Мисля, че главното в поста ти е това - "...общо взето в целия си живот не съм била свободна. Сега съм абсолютен новак в това отношение :)" Може би трябва да обърнеш малко внимание на себе си и новия си живот. Струва ми се, че ти е рано за връзка. Ти още не си съвсем наясно със собствените си нужди и възможности. Подреди си първо личния свят и чак когато се почувстваш напълно уютно в него, отвори вратите му и за някой друг.

 
  ...
преди: 9 години, 29 дни
hash: d21441afc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   н3 жената до него може да не става, та иска да я смени, нищо лошо не говори това за него, даже напротив..

 
  ...
преди: 9 години, 29 дни
hash: 22a3297751
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Защо си мислиш, че секса е най-важен в отношенията на 2ма души? Може в леглото да не си пасвате много, но като характери да си. И мъжа си, ако си преценяла по това как е в леглото разбирам защо бракът Ви не е потръгнал. Извинявам се, ако съм те обидила с нещо просто се опитвам да ти дам съвет по моя си начин.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 29 дни
hash: c8e325b73f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Авторке, аз съм номер 4 и ще ти кажа какво по-сложно може да стане - той да хлътне по теб, да го надуши жена му и да си развали семейството. Ще попиташ това защо трябва да те вълнува теб, и то реално наистина не трябва да е твой проблем, но ако жена му започне да ти прави циркове и на теб, защото не знаеш какви ревнивки има...
Може мъжът да хлътне по теб, ти да не го искаш, но той да не спира да те тормози, дори съзнателно да ти пречи да имаш други връзки.
Историята може да се разчуе и да ти тръгне кофти слава, това също не е за подценяване.
Та идеята ми е, че определено има накъде да се усложнят нещата, така че добре си прави сметката кое и как правиш. ;)

 
  ...

...
преди: 9 години, 29 дни
hash: 40319a2780
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   8 абсолютно съм съгласна с теб. Не знам какво искам още от живота как точно да си подредя моя свят .... затова и се впуснах в "неангажираща" връзка.
10 - не си ме обидила, оценявам съвета ти;)) на мен секса не ми е най- важен, но отношенията ми с въпросния човек са такива, нищо повече - само секс . Уж така се разбрахме, и двамата сме наясно, че той няма да зареже жена си, преди когато бяхме само познати сме си общували повече, сега основно говорим за това дали и кога евентуално ще се видим за секс. Но ме обърква с поведението си понякога

 
  ...
преди: 9 години, 28 дни
hash: 9fec269bc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Ами с мен ще си паснеш..... 20 см така ще ти ги напасна, че дълго след това няма да можеш да се напаснеш.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 28 дни
hash: f5da7bbab7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Мисля, че ще си хвърля думите на вятъра, но все още вярвам, че си заслужава усилието да помогнеш на един човек да се осъзнае - дори и само на един! Ще се опитам да направя малка дисекция на изповедта ти - Преди малко повече от година прекратих 13 годишен брак - ТИ ЛИ ПРИКЛЮЧИ ИЛИ ПРИКЛЮЧИХА С ТЕБ? За бившия ми съпруг се омъжих когато бях на 18 и общо взето в целия си живот не съм била свободна - ЗАМИСЛИ СЕ ОТ КАКВА СВОБОДА СЕ НУЖДАЕШ! Сега съм абсолютен новак в това отношение :) - СЪЩО КАТО НА 18 - ХЕМ СЪРБИ, ХЕМ БОЛИ!
Наскоро спах с мъж, който познавам от много време и не сме имали интимни отношения преди това -СПАХ ЗВУЧИ МНОГО ПО-ТАКА ОТ ЧУКАХ, АМА НЕ ТОВА Е НАЙ-ВАЖНОТО! И двамата се харесваме много като приятели и често излизаме в обща компания. Той има жена до себе си - ЕТО ТАЯ ЖЕНСКА ГЛУПОСТ НЕ Я РАЗБИРАМ, А ИНАЧЕ МНОГО ПРИКАЗКИ СЪМ ЧУВАЛ ЗА ЖЕНСКАТА СОЛИДАРНОСТ - АЗ НЕ БИХ СПАЛ С ЖЕНАТА НА ПРИЯТЕЛ, ДОРИ НЕ СЪМ НАБОЖЕН, НО ЩЕ ПОПИТАМ ДАЛИ ТИ СИ ЧУВАЛА ЗА ДЕСЕТТЕ БОЖИ ЗАПОВЕДИ? И не знам как се случиха нещата, че го направихме - ТАЗИ ПРИКАЗКА С "НЕ ЗНАМ" СЪМ Я ЧУВАЛ ТОЛКОВА МНОГО ПЪТИ, ЧЕ МИ Е ВТРЪСНАЛО - АЗ ЗНАМ КОГА, ЗАЩО И С КОЯ СЪМ СПАЛ, ПРОСТО НЕ ЛЯГАМ С ВСЕКИ СРЕЩНАТ ПАРЦАЛ, НЕ ЧЕ НЕ СА МЕ ЛЪГАЛИ, НЕ ЧЕ НЕ СЪМ ДОПУСКАЛ ГРЕШКИ, АМА ЗА СПОРТА??? Сексът ни не се получи. Общо взето и двамата не останахме доволни - ТОЙ МОЖЕ ДА Е ОСТАНАЛ ДОВОЛЕН - ГОВОРИ ЗА СЕБЕ СИ! Но той продължава да ме търси. Това което не мога да си обясня е защо той иска да бъде отново с мен, при положение, че очевидно не си пасваме с леглото - ПРОСТО НЕ ЗНАЕ КОЯ СИ, ДАЙ МУ ВРЕМЕ И САМ ЩЕ СЕ ОТКАЖЕ - АЗ НЕ БИХ СЕ ХАБИЛ ЗА ТАКАВА КАТО ТЕБ, РАЗКАЖИ МУ КОЯ СИ И БЪРЗО ЩЕ СИ "ОБЯСНИШ" ПОВЕДЕНИЕТО МУ СЛЕД ТОВА!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker