Не върви с жените - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121132)
 Любов и изневяра (29690)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не върви с жените
преди: 13 години, 10 месеца, прочетена 7662 пъти
Не знам дали има и други като мен, предпогалам че има такива мъже... Та ситуацията е следната, мъж съм на възраст между 25 и 30г. Постигнал съм нещо в живота, разбира се има още много какво да направя и изградя, но все пак съм в разцвета на силите си и бъдещето е пред мен. Имам си прилична семейна среда, добри доходи. Видял съм добро и лошо и в БГ и в чужбина, имам си образование, чувство за хумор, НО нямам ... нямам физическата привлекателност, не съм някой Амур, нямам и особен подход към жените, т.е. не ми се отдава да съм мъжа мъжкар и сваляч и не мога да подходя към 1 жена както би трябвало по стария обичай и Завет. От там ми идват и проблемите. Жените обичат да общуват с мен, харесват ме.. но за "приятел", а за друго - твърдо Не! Мога да разсмея и общувам неангажиращо с почти всяка жена, но когато си харесам някоя се превръщам в неук тийнеджър като съм срещу нея! После мога да измисля какво ли не - стихове, рима и какви ли не впечатляващи я лафове, но уви.. късно е! Това ме отчайва и все повече привиквам със самотата. За разлика от жените, които ако 1 месец останат сами и ще тръгнат да реват и реки биха изплакали, аз мога да издържа и с година така, но не това е въпроса..

Чудя се защо се получава така, защо понякога нахалните и тъпи маймуняци успяват повече от умните, защо ако не харесваш тип фолкаджийка, но все пак търсиш готина мадама е толкава трудно да успееш, ако нямаш нужните външи характеристики, или не показваш финансовите си такива, било то и да имаш много положителни вътрешни качества...? Знам че жените не ме възприемат като сексуален обект и някои даже ме гледат с пренебрежение, но все пак все още вярвам че някой ден ще открия жената за мен или може би по-скоро тя ще ме намери, че ако чака на мен ще почне 3-тата Световна война хаха.
Сигурно ще се изпишат доста злобни коментари, от типа колко слабохарактерен съм, или как не правя нищо аз, както и окуражаващи, въпроса не е в това!

Въпросът бе да споделя, защото в реалния живот не мога да го направя с никой, дори с най-близките, а тук се чувстам по-свободен и искам да ви го кажа! Весел ден и благодаря че отделихте от ценното си време за моят скучен разказ! ;)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 10 месеца
hash: 857d3ab8b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Да разбирам те пич. Даже аз съм по-зле. Докъто попадна около, някоя хубава мома и започнем да си говорим и смеем и на следващия ден ме подминава като пътен знак. Не дай боже да и подметна нещо за едно кафе дори, тогава ставам просяк едва ли не. Реагират така сякаш ще ми дадат нещо, което не заслужавам ако ме удостоят с присъствието си.

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: aae03f05af
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Аз съм в същото положение като твоето, и наистина си прав за много неща !

Проблема е, че повечето жени (особено тези под 30г), трудно се решават на сериозна връзка с някой мъж, а обикновено използват мъжете като общи работници, които да щъкат около тях и да задоволяват всичките им прищевки, включително и сексуални такива! Общо взето гледат само каква изгода могат да имат от взаимоотношенията си с даден мъж!

Иначе външния вид не е чак толкова важен, тоест важен е но не само той ! прищевки Далеч по-важно за една жена е мъжът до нея да бъде уверен в собствените възможнести, и да излъчва сила и мъжественост( неща които и ти споменаваш по-горе).

Другите качества които си изброил, че притежаваш са на много заден план в класацията свързана с женските предпочитания( с други думи те са бонус който дори и да липсва не е проблем).

Трябва да знаеш, че жените те гледат под лупа, и най-малкото несъответствие с техните предпочитания може да се окаже пагубно за избора им !

Ако наистина си чак толкова грозен, поне може да поработиш върху физическото си състояние !

Най-доброто което можеш да направиш е да започнеш да тренираш някакъв спорт, и да изградиш красива мускулатура !

Жените харесват мускулести мъже, това си е доказан факт, така че ако имаш стройно и хармонично тяло ще успееш да привлечеш женските погледи.

По-голямата част от жените на първа среща не гледат що за човек е мъжа, а дали визуално ги привлича,и дали има нещо друго освен семки и бонбонки в портфейла му.

Освен това трябва да си занижиш малко критериите по отношение на жените (защото все пак и ти не си идеален), за да имаш по-голям шанс да откриеш перфектната жена за теб. Честно да ти кажа, аз също не си търся момиче тип фолкпевица, но се надявам поне да бъде средно положение. Въпреки, че когато съм поставен пред свършен факт, може би няма да му мисля много и ще грабна първата срещната мацка, дори и да е най- голямата грозотия. :))) Като цяло мен жените ме харесват, пробелма ми е, че към момента само грозотии ме харесват или такива с наднормено тегло:))

Успех ти пожелавам и не се отчайвай,защото има много свестни момичата, които също както теб се притесняват да изразят чувствата си и може би съдбата ще те срещне с някое от тях !!!

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 0b9828f408
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Не разбрах как точно ссе държиш с жените,какво им говориш. А,за стиховете и т.н. има жени които не харесват прекалената романтика. За да привлечеш една нормална жена /не жена,която иска богат мъж и подаръци или ку*ва или натруфена / а умна интелегентна и хубава жена :) тук вече са рядкост. Аз например ,бих се впечатлила,не от простак или пък от глупави лафове или ооо колко съм секси или нещо такова,а нормално да проведа нормален разговор,после да с епосмеем за нещо,разходка,цвете :) но разбира се, нали знаеш по външния вид посрещат... т.е. може да нямаш някое секси тяло като модел ,но купи си стилни дрехи ,не натруфено ,смени прическата с нещо свежо .. усмихни се :) и просто се ОТПУСНИ ! Когато говориш с жена ,усмихвай се,направи мил комплимент ,не от типа "само да ми паднеш ма" а и това с красивите очи също е изтъркано :) бъди различен,свеж /ако ме разбираш/ няма идеални хора,всеки човек има нещо ,което не му е добре :) успех

Ангелчето--

 
  ... горе^
преди: 13 години, 10 месеца
hash: bd6a68e2ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   КЪМ автора :толкова ли си непоносимо грозен,или не попадаш на свестно момиче ???

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 41cfff104b
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

5.   Е не съм непоносимо грозен - чак пък толкова не. Просто сигурно съм 3-3.50 по 6-тобалната, но чак много грозен не съм. Висок съм 1.77см, имам хубави мигли, кафяви очи и доста големи устни, без да си бия ботокс :-))) Общо взето това са ми плюсовете от физическа гледна точка. Интересното е друго, че жените на възраст над 35г доста им допада да си общуваме, не знам дали намират нещо в мен или просто вече за тях е тръпка да общуват с някой по-малък, но не вярвам да е това, или ако има такива случаи не мисля че е правило. А това още повече ме отчайва, защото една зряла жена би прозряла нещата много по-бързо и лесно и щом те намират нещо в мен, защо по-младите не успяват. Абе не знам, странна работа е живота, но може би и аз пропускам доста удачни моменти и не проявявам нужната решителност често! Благодаря за мненията на всички!

 
  ...


...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 96e1dc1f6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

6.   Пич,ориентирай се към жени-35-38 години.По-зрели са и по-готови за сериозни отношения.И повече ценят нещата от малките разюздани момиченца.Послушай съвета ми!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 6d7a1547ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   еми аз като съм на 32 и още не съм имал приятелка още по зле съм от тебе и сигурно няма и да имам затова не чакаи да не станеш като мене

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 5d55f15493
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Прави се на педераз,казвай кво стааа сексиии, и ще видиш как ще ти върви.Преди се правих на много сериозен,дори не се смеех защото мислех че жените харесват сериозни момчета, абеее какви сериозни какви 5 леа бе бацеее.прави се на забавляк,ако не ти е вътрешно просто се прави на актйор...Живота е театър,късмет!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker