Баща ми е виновен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121038)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Баща ми е виновен
преди: 9 години, 1 месец, прочетена 2444 пъти
Здравейте. На 25 години съм, а все още не съм имала сериозна връзка. Тежи ми, защото връстничките ми са обвързани отдавна, а аз стоя сама все едно съм спинозна. Преди 4 години се влюбих силно с един мъж доста по-голям от мен, но той ме използва и ме заряза много долно и подло. Имам някакъв панически страх да не ме излъжат, наранят или подиграят с достойнството ми. Дали това не е травма от това, че съм резултат на брутално изнасилване? От малък град сме и дори знам кой е биологичният ми баща, но никога не съм общувала с него. Примирила съм се, че съм копеле и с годините свикнах с тази мисъл. Смятам, че вече ми е време да се поотпусна с някой, защщото към мен има винтерес, но не мога да се отпусна и за всичко е виновен онзи, наречен мой ''баща''. Дори и не го мразя, но този отпечатък, който ми е оставил винаги много ми е тежал. Споделете как да се отпусна и да повярвам на едно момче, което от известно време сваля много настойчиво, но аз се дърпам, а вътрешно го исксам. А дали, ако разбере, че съм копеле ще продължи да проявява интерес? Много мерси за съдействието предварително и моля да качите призива ми, защото както споменах съм от малък град и тук няма от кого да поискам съвет.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 1 месец
hash: 36dbcd8bdd
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   не се притеснявай за нищо,ти си индивид,никой нормален мъж не би се отказал от любимата само защото баща и е бил да речем алкохолик,живей си нормално,ако някой ти натяква нещо чупиш го

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 31dd84aa61
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   " А дали, ако разбере, че съм копеле ще продължи да проявява интерес? " - а ти защо го афишираш и разгласяш. Кой го интересува това? Не си търси причини, а започни да разсъждаваш по разумно. Какво е това-" но той ме използва и ме заряза много долно и подло. " Как може да те използва, без твое желание? А, ако ти си се подложила сама, сърди се на себе си. Вирите си краката, после-той ме използва!? Щом има предлагане, ще има и използване! Секса не е за лекомислени.

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 459fb49bef
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Това да не ти е "Игра на Тронове"...? На никого не му пука от какво семейство си, а каква си ти самата.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 1 месец
hash: be6cdb052b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Като начало спри да мислиш за себе си като за "копеле", така само си вредиш, не е твоя вината, че биологичният ти баща е постъпил по този начин.

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: a0c8c0e10d
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

5.   Много удобно е винаги да търсиш причината за неудачите си в някого другиго, но не и у себе си.
Сега пък баща й й бил виновен?! До там ли стигна? Да се оправдаваш с биологичния си баща, заради някакво единично действие преди 26 години?
Всичко е в твоите ръце! ЖИВОТЪТ ТИ е в твоите ръце. Никой за нищо не ти е виновен. Като голям човек се научи да приемаш и последствията от действията или бездействието си.

 
  ...


...
преди: 9 години, 1 месец
hash: dbabccdb3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Няма значение причината, поради която си се появила на този свят! Животът си е твой и трябва да си го живееш. Вече си достатъчно голяма, за да се справяш сама. Знам, че може да боли накрая, но все някога трябва да се довериш на някой в един момент. А това момче, ако е свястно, едва ли ще има значение кой е баща ти.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 1 месец
hash: 79d7cbae55
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   За каквато се мислиш, такава ще станеш.

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 18e7a05040
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   НЕ СИ КОПЕЛЕ!!! Започни с това и си го набий в тъпата глава (не се обиждай за тъпата)! Разбира се, че "един мъж доста по-голям от мен" ще те използва, остава да кажеш, че е бил женен или ерген - по-големите няма да заместят липсващият ти баща, те просто са като него, хора на евтиното и бързо удоволствие. Намери човек от своята среда, възраст, интереси, човек, с когото да имате общи планове, бъдеще и т. н.

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: c565d6bd0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

9.   Какво да ти кажа авторке. Такива проблемни и емоционално натоварващи женки като теб стават за някое заблудено изродче, което да се хвали с тях наляво надясно, но нормален мъж не би имал нещо сериозно с теб. Примири се и заживей най-накрая с тая мисъл.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 1 месец
hash: 79dea9ee64
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   До номер 9 - по тъп коментар не можа ли да измислиш? ! Алооо, тук се обръщат към нас за помощ, забравихте ли? Нали за това сме хора, за да си помагаме.. Ама то с такива, като 9.. Абе нямам думи.

Авторке, нямам време сега, но утре ще обърна внимание на проблема ти и ще ти дам някой друг съвет (не съм експерт, само се опитвам да помогна).

А.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker