Отчаяна съпруга - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Отчаяна съпруга
преди: 9 години, 27 дни, прочетена 4059 пъти
С него сме заедно от 3 години, като преди година той поиска да се оженим и да имаме дете. Така и направихме. Разбрах, че съм бременна един ден преди сватбата. Тъкмо си мислех, че всичко е прекрасно и не можем да бъдем по-щастливи, но един месец след сватбата го изпратиха командировка на морето за 3 месеца. Майка ми живее там и се преместих да живея при нея, за да съм по-близо до него. Дори и тогава почти не се виждахме, все бил зает, а когато излизаше все беше с колеги някъде и не ми се обаждаше да ходя с тях, а аз се чудех защо.. в редките случаи, когато се виждахме все говореше за една определена колежка, не му излизаше от устата, постоянно си пишеха сърчица и целувки, дори видях как й беше написал, че му липсва.. когато му казах, че не ми харесва как си пишат, той почна да ми се смее, тя била лесбийка, имала връзка с жена, била просто колежка, така си пишели. Вярвах му безрезервно и му повярвах. Дори почна да се шегува пред приятели как съм го ревнувала от лесбийка и всички ми се смееха, чувах коментари, че карам някаква странна предродилна депресия, беше толкова обидно...
Бременността ми се оказа по-тежка и се наложи да остана при майка ми, намерих си и добър лекар там. Командировката на съпругът ми приключи и той се прибра, обеща ми да идва постоянно при мен.. за всичкото време дойде един път, все бил зает, не го пускали от работа...
Накрая на бременността ми дойде да ме прибере. Една седмица след като се прибрах случайно му разцъках телефона. Тогава с ужас видях съобщения от колежката, как й липсва, колко го обича и няма търпение да се видят. Имаше и от него, беше й писал, че я обича... Разтреперих се, показах му какво съм открила, а той ми се разкрещя защо му ровя в телефона. Направи се, че не знае за съобщенията, измисли някаква абсурдна история и всеки път като се опитвах да говоря с него нормално, той почваше да крещи и разговорите приключваха.
Малко след това родих разкошно момиченце и му казах, че искам да прекрати всякакви отношения с тази колежка, в името на детето и брака ни. Той го направи, изтри всичко от нея. Тогава й се обадих, за да се уверя, че наистина всичко е прекратено. Тя ми каза, че вече са само на здравей-здрасти и са се разбрали всичко, което се е случило да си остане в миналото и че е приключило. Попитах я какво се е случило и тя ми отвърна, че не е тя човека, който да ми каже, а да питам мъжа ми. Отидох при него и му казах за разговора, той отново се разкрещя и ми каза, че не се е случило нищо и че ми е верен.
Но това не ми стигна, усещах, че крие нещо. И почнах да ровя. Намерих бележка от нея в единия му джоб, с дата, малко след като се беше прибрал. Пишеше, че не искала да си тръгва, ама се налага, че дните с него били толкова хубави и че ще се видят пак. Показах му я, той се обърна и си тръгна. На следващият ден му събрах багажа, той дори тогава не си призна, поисках му развод и той замина. След два дни, в които спа в колата пред блока, дойде да види детето, плачеше и уж ми разказа историята.. как тя била влюбена в него, ама били само приятели, една силно пиянска нощ лятото преспали заедно, ама нищо не станало повече, как тя идвала у нас, защото имала приятели в града, ама само си почивала от пътуването... Със сълзи на очите каза, че не иска да се разделяме, че не може да живее без мен и детето и че ние винаги сме били най-важни за него. Приех го. Всичко беше привидно наред, докато един ден не реших да направя бекъп на компютъра и не ми излезе една папка със снимки.. техни снимки, нейни снимки, от морето, от вкъщи, от тях, как се прегръщат, целуват, забавляват се, някои от тях даже си ги беше пратил на мейла да си ги има... Дори и тогава продължи да твърди, че между тях нямало нищо и това било само приятелско, даже се закле в детето. Но продължава да лъже за някои неща, които снимките ми ги показаха, а той твърди, че не са верни, даже се опита да ми пробута, че снимките били фотошоп, а те очевидно не са. Тогава реших да си взема детето и да си тръгна, но той като разбра започна да чупи всичко, каквото намери, щял да се самоубива, да ходи да убива нея и такива глупости крещеше, счупи прозорец с ръка и се наряза. Уплаших се и останах.
Отначало плачеше с мен и ми говореше как сме щели да се справим с това като семейство, сега всеки път като заговоря за това става агресивен и все нещо се чупи. Казва ми, че нямало какво да признава, какъв е смисъла да лъже. И аз не знам в какво да вярвам вече. Всеки ден живея с тази болка за предателството и лъжите. Той се държи много добре с мен и детето, станал е много по-нежен и загрижен. Но не знам дали не е прекалено късно, като го погледна виждам какво е правил с онази, като говоря си спомням какво са си писали, като правя нещо си представям, че са го правели същото заедно.. ужасно трудно е и не мога просто така да забравя, колкото и да ми се иска. Чудя се дали имам бъдеще с него, дали си заслужава да остана с него заради детето. Като съм с него не ми е добре, като съм без него се чувствам още по-зле. Трудно ми е да реша кое е най-правилно за мен и детето. Лошото е, че никога няма да е същото като преди, аз няма да съм същата.
А това трябваше да най-хубавата година в живота ми...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 27 дни
hash: b0bfde0176
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Бележка от нея с дата?! Това за "Измислени истории"!

 
  ...
преди: 9 години, 27 дни
hash: 6b35d7b8c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   "Той се държи много добре с мен и детето, станал е много по-нежен и загрижен. " - какво повече искаш? Като не искаш това, ходи да гониш дивото. Уж за детето си загрижена, но май егото си браниш.

 
  ...
преди: 9 години, 27 дни
hash: 1c61f7baed
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Няма да се самоубие, казва го за да те накара да останеш.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 27 дни
hash: 2d58c04f82
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Някой си упражнява писателските способности.... Но ако е вярно си гледай напред и забрави за миналото с мъжа си планирайте следващото.

 
  ...
преди: 9 години, 27 дни
hash: 22e1b598eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Толкова се ядосах докато го чета... Не знам, ти не можеш ли да погледнеш разумно на нещата? Пределно ясно е, че те лъже и те прави на нищо. А ти седиш и търпиш след всичко, което си видяла и разбрала и още се чудиш дали ти изневерявал. Ами разбира се, че е! Изневярата за мен не е само да са преспали, това което си видяла на мен ще ми е предостатъчно да му бия шута и да не му се връзвам на оправданията. Лошото при теб е, че имате дете и трябва да решиш дали можеш да му простиш заради детето, което не ми се струва много редно, но всичко зависи от теб.

 
  ...


...
преди: 9 години, 26 дни
hash: a07f00e5d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Трябва да го зарежеш. Отначало ще ти е зле без него, но после ще се чувстваш много по-добре. Не трябва да си толкова жалостива. Той няма да се самоубие, защото го е страх. Просто така си говори. Зарежи го, защото е повече от очевидно, че той не те обича. Сигурно тайно се среща с онази негова колежка.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 26 дни
hash: 601581059c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От 20 години се занимавам професионално с компютри, но не ми стана ясно как така се появяват снимки при правене на бекъп. А дали не е направен рестор?

 
  ...
преди: 9 години, 26 дни
hash: 2062f9a80f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Това е магия. Много силна магия от лесбийка. Отиди на врачка. Само тя може да я развали.

 
  ...
преди: 9 години, 25 дни
hash: 08fb2ce905
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Не се подигравайте на авторката. Аз съм на мнение, че е изживяла дълбока депресия и понеже няма възможност за професионална психиатрична помощ търси утеха тук.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 25 дни
hash: bc9d42cf1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Единственото, което ще ти кажа е да си отвориш очите и да го зарежеш, ако имаш поне малко останало самоуважение.

 
  ...

...
преди: 9 години, 22 дни
hash: 1e0707a2b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От авторката: На хората, които не вярват, мога само да ги попитам каква ми е ползата да пиша тук и да си измислям, нито ви познавам, нито знаете коя съм... Реших някъде да си излея болката, а получих само подигравки.
На хората, които ми отговориха нормално и ми дадоха съвети благодаря, не можете да си представите колко ми е трудно да взема това решение и то само заради детето, ако не беше то отдавна да бях забравила за мъжа ми. Расла съм без баща и знам какво е, иронията е, че и мъжа ми също е расъл без баща, ама явно не го спря да прави глупости. Но все пак си мисля, че е по-добре родителите да са разделени и да са спокойни, отколкото да се мъчат заедно, а аз не мисля, че мога да преглътна тази обида.

 
  ...
преди: 9 години, 21 дни
hash: 90e7b41a69
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Добре де, честолюбива и наранена авторке, няма ли поне да ни обясниш защо, по дяволите, на тази бележка е имало дата? Кой човек изобщо би написал бележка с дата? А подпис имаше ли? Как искаш да ти вярваме и да те взимаме на сериозно, като в историята ти има такива недоразумения? И да, няма смисъл да си измисляш в анонимен форим, но учудващо голям брой хора го правят. Защо? Аз не мога да кажа, но други могат...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 19 дни
hash: 1e0707a2b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   От авторката: Не разбирам какво нередно има в това да се напише дата на бележката, може би любовницата му просто е запазвала спомените си с дати, невъзможно ли е?

 
  ...
преди: 9 години, 19 дни
hash: 0094ec104f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Сложна работа, но всичко отминава!

 
  ...
преди: 9 години, 19 дни
hash: 4bea59d410
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Такъв е живота вече. На какви мъже съм попадала... разделен бил с жена си а като му звънне му се разтреперват краката. На никой не вярвам вече. Мъжете са безчуствени създания. Ето твоя се кълне в детето си а очебийно лъже...
Съвета ми е да си подредиш живота без него. Да видим до кога ще е с другата.

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 18 дни
hash: 90e7b41a69
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Към 15: Да, невъзможно е, звучи тъпо и е тъпо. Не говорим за редно или нередно, просто не звучи достоверно. Това не е неин спомен, за да си го запазва с дата, тази бележка е в него, не в нея, схващаш ли?? Все повече се оплиташ, я по-добре остави тези неща, а?

 
  ...
преди: 9 години, 18 дни
hash: f182f02d61
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Зарежи го тоя! И изобщо не се притеснявай, че ще се самоубие, това са само приказки за да те накара да му простиш. И ти прощаваш! Обаче има едно голямо НО, щом си е позволил да те лъже дори в такъв деликатен момент когато си била бременна с общото ви дете, представи си какво ще прави в бъдеще. А и да, с тази може всичко да е приключило, но с това си поведение лесно ще си намери друга. За това на твое място го зарязвам веднага! Веднъж си му простила, втори път... колко пъти ще прощаваш? ! Човек ако наистина се разкайва за грешка си оправя поведението още след първия път, а не прави същото отново и отново. Така, че явно този просто ти замазва очите и хич и не смята да си променя поведението. За това, спри да се унижаваш и да му прощаваш отново и отново и просто му посочи вратата веднъж и завинаги! А и се приготви, че ще има голямо хленчене, обещания, заплахи за самоубийство и всякакви циркове, обаче простиш ли отново ще те разиграва и ще те мачка както си иска, защото ще му докажеш, че номерата му минават.

 
  ...
преди: 9 години, 18 дни
hash: 1e0707a2b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   От авторката:
До 18 - като не ми вярваш няма смисъл да се обяснявам повече, не ми пука кой ми вярва. Аз знам какво съм видяла и преживяла, знам и болката в мен каква е, това че не ми вярвате си е ваша работа.
До 19: Той ме помоли да му дам втори шанс и аз се опитвам да му го дам, просто не знам защо продължава да лъже за случилото се и каква му е целта с това, дори съм му казвала, че не може да гради брак и семейство върху лъжи, а той се цупи, че не му вярвам. Иначе си е оправил поведението, прави всичко, каквото му кажа, нежен, внимателен, чувствителен, държи се перфектно с мен и с детето, общо взето показва, че иска да е с нас и прави всичко възможно за това, както и е наясно, че при още една грешка, това ще е края. Но когато е трябвало не е мислил и му е било толкова лесно да ме замени, още повече че просто съм носела детето му и точно това не ми дава мира, та все още съм на кръстопът какво да правя и кое е най-правилното за мен и това дете. Трудно е, най-вече заради детето, което е най-важното от всичко в момента.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 18 дни
hash: 5a3ae40b9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Психопат. НЕ ТИ ТРЯБВА! Утре ще нарани и детето ти, без окото да му мигне. Бягай далече.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 285aa189d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Авторке, по-млада съм от теб... с десетина години. Бившият ми приятел, тригодишна връзка, също ме заплашваше, че ще се самоубие, когато му казах, че искам да се разделим. Вярно - не бяхме семейни и дете нямахме. И слава Богу - такива хора са психопати, опасни както за самите себе си, така и за всички край тях. То не бяха сълзи, то не бяха викове, побоища над мен, то не бяха заплахи, че ще се блъсне с колата с 200км. в някое дърво или ще се претъркаля в някоя нива, чудо... Жалки и гнусни опити за манипулация. Щом се е клел твоят хубостник в детето - значи мисли за него. И не възнамерява да се самоубива. :) Не му се поддавай на опитите да те манипулира. Изневярата не трябва в никакъв случай да се толерира. :)

 
  ...

...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 510d30b30b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Съвети няма да давам, но все пак на кратко, и аз като другите ти казвам да бягаш от психопата, но явно влюбената жена може да бъде много заблудена. Ако се дистанцираш от емоциите и чувствата в момента и в дистанция от време погледнеш себе си от страни, ще се чудиш на акъла си сега и ще се радваш, че си се отървала с време, но сега вътре в самата ситуация не разсъждаваш трезво. Разбирам те, започнах да пиша коментар, защото образа който описваш ми прилича на някого... Миро ли се казва, съпруга ти? Ако не не е нужно да ми отговаряш. Успех. :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker