Дъщеря ми си има приятел-мутра - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Дъщеря ми си има приятел-мутра
преди: 9 години, 1 месец, прочетена 5571 пъти
Реших да ви споделя голямото ми притеснение относно живота и бъдещето на дъщеря ми, която е в наистина много трудна възраст (на 15 години). Значи от известно време тя си има приятел, който е абсолютна мутра и единствено може да ? провали бъдещето (надявам се това да не се случи, защото няма да си го простя). Преди беше отличничка, преподавателите я хвалеха неистово, но откакто този негодник се появи в живота ?, тя коренно промени успеха си в училище и започна да получава слаби оценки. Дори класната ? ме извика преди няколко дни относно понижаването на оценките ? и жената направо се хвана за главата, когато разбра, че една от най-добрите ? ученички излиза с подобен тип човек. Не можеше да повярва просто и наистина ме посъветва да се обърна към някого за съвет, тъй като съм сама. Със съпруга ми се разделихме през 2011 г. и още съжалявам, че наистина му поисках развод тогава, защото той много искаше да възпита дъщеря си по своите принципи и със сигурност нямаше да позволи сега тя да бъде с този престъпник. За съжаление аз не успях да го направя и ето до какво се стигна. А и за съжаление вече не мога да се събера обратно с него, тъй като в момента си има друга и до колкото разбирам са щастливи. Така че наистина ситуацията за мен в момента е тежка. Дъщеря ми обаче не я интересува, че може само да си навлече неприятности с този, въпреки че аз и го повтарям всеки ден... даже ми разправяше онзи ден как щели след време да градят семейство и тогава наистина съвсем започнах да се притеснявам за бъдещето ?, като единствено тук мога да излея мъката и разочарованието си. Не знам, просто не знам. В доста случаи не ? разрешавам да се вижда с онзи, но не мога да я оставя завързана вкъщи, разбирате ли? А и тя неведнъж ме е лъгала, че отива с приятелки, а всъщност я виждам случайно, че е в някакво заведение с онази мутра плюс съмнителната му компания. Не знам какво да правя вече. Опитвала съм се да говоря неколкократно с нея, но без успех. Дори е пропускала часове в училище, само и само да се види с онзи мръсник. Мисля че е невъзможно да се справя сама, така че искам да се допитам до вас, читателите, какво бихте ме посъветвали. Дъщеря ми е в опасност, а аз не знам какво да правя. Наистина помогнете ми!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 1 месец
hash: 2f6f6a77c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   запознай се с него задължително

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: a02170138d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Дъщеря и в какви отношения е с баща си? Ако са в добри, може все пак да говориш с него, все пак става дума за вашето общо дете, не е казано, че ще се събирате.

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 2912bb119b
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

3.   Спри да гледаш "Съдби на кръстопът" толкова често и всичко ще се оправи.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 1 месец
hash: b25d05ab09
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мога да ти кажа в нашето семейство, какво помогна, когато имахме подобен проблем със сестра ми.

Ултиматум - или къса с него, или да си търси квартира и спиране на джобните. Сестра ми избра квартира - онзи първо я лъжеше, че ще и наеме жилище, че ще живеят заедно и не знам какво още, но като му се обадила, че най-после е свободна, изведнъж се стреснал и не поел отговорност. Посъветвал я да търси да спи по приятелки или да ходи при баба си. Накрая и паднал достатъчно в очите и се прибра самичка... Но това е крайно решение, за след като разговорите и разумните доводи не помогнат и ще трябва да си много твърда с нея. В смисъл наистина трябва да ти е накипяло и да си готова да я загубиш.

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 66c2c5eefd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Здравейте! Аз съм колкото дъщеря ви. Какво ви накара да помислите момчето за "мутра"? Външният вид или държанието. Аз също на външен вид приличам на мутра, а и много хора ме оприличават на такъв - широкогръд, набит, гола глава, ланец, но хората, които ме познават, знаят много добре, че съм добър човек, а и се грижа изключително много за момичетата, мил съм с тях и т. н. Искам да разбера причината, заради която смятате това момче за "мутра". Приятен ден!

 
  ...


...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 9d4d21dd57
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравейте аз съм на 19г момче. Дъщеря ви ''се е вкарала във филма'' както казваме ние. Сега си вярва, че тоя смотаняк като е 100 кила и кара БМВ живота и е 6 обаче като я оправи ще я изостави. Само това и кажете. Когато бях на 15 аз също тръгнах по лош път. Даже на 14. С момчетата от квартала започнахме всяка вечер първо по бира, после по една цигара, после по една кутия, после по кутия на човек. След това решихме да пробваме нещо по яко, а именно трева започнахме и трева да пушим. Оценките ми започнаха да падат. Един път и лепило дишахме (не го препоръчвам на никого, спомням си че ми се губи неизвестен период от време. Даже когато се осъзнах не познавах хората до мен, а бях израснал с тях. Но после започнах да тренирам и на всичките работи казах НЕ! Започнах да уча и сега съм пълен отличник и един от най-добрите в спорта който тренирам в града.
Искам да ти кажа, че не е късно и всичко може да се оправи. Просто трябва да и дойде акъла. Виж аз съм бил пред наркомания. На някой мой другари им изпопадаха зъбите, а други не са наред с главата от тревата.
Според мен ще я излъже някой път, ще поплаче и ще го зареже. Кажи и само, ако има черни неща (наркотици, разни пратчици да занесе, да отиде и да вземе нещо) да не се занимава. Казвам Ви го защото най-вероятно е някое диларче приятелят и се е вкарал във филмите повече и от дъщеря Ви.
Радвайте се, че знаете какво е правила дъщеря Ви. За тези неща, майка ми и баща ми все още не знаят и няма и да им кажа. Защото знам, че ще се разочароват от мен, а това не е човешко.
Дано съм Ви помогнал

 
  ... горе^
преди: 9 години, 1 месец
hash: 817c4c6314
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Погледнато психилогически, чрез този си "приятел" дъщеря Ви запълва липсата на "мъжко" внимание в живота си, което тя най-вероятно не получава от баща си И/ИЛИ чрез тези нейни идеи как ще си гради семейство тя компенсира за липсата на истинско семейство, в което тя не живее.

Мисля, че най-добре е да се обърнете за помощ към него. Говорете с него, все пак става въпрос за дъщеря му.

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 6a4cce661d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   След вреве ще се осъзнае, въпросът е, че не бива постоянно да и "натяквате" да не се занивава с този тип. Така тя просто няма да ви слуша, а най-лошото е, че ще започне да ви прави напук. Може момичетата от класа и хросто да не я приемат и тя да търси нещо различно. Ако не е така те трябва да я накарат да си върне мозъка, защото ако те и викат "леле този е много грозен, дебел, абе, ти всъщност какво му харесваш? " тя ще се повлияе от мнениятя им. Надявам се да съм помогнала! (Момиче почти на 13) :)

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 3ec3d2da63
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Познаваш ли го лично. Не можеш да твърдиш че някой е мутра без да го познаваш. Това че е паднал успеха и и че бяга от училище замисляла ли си се че може да не е заради него а да прави просто протест на теб. Може просто да избива неща които е задържала в себе си. Била е примерна защото е искала да бъде силна пред теб. След като си се развела е искала да ти докаже че може да бъде нещо повече искала е да не ти бъде в тежест. Тя просто иска да ти докаже че може да се справи сама и затова се бунтува срещу теб като те лъже и излиза с него. Да ти дам съвет. Единствения съвет който мога да ти дам е да не я притискаш. Ако той наистина не е за нея тя ще го осъзнае и ще се върне при теб и тогава ще трябва да я подкрепиш.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 1 месец
hash: 98378bf1e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Обаждай се на бившия си съпруг не за теб, а за детето си, да говори с нея, да участва в бъдеще във възпитанието й, пък спете с когото си искате. Нека да може да я вижда по - често. Мъж съм и в такава ситуация много би ми се искало жената да ме потърси, но не знам какви са ви отношенията. Кажи му, че заради детето, за някои несексуални отношения трябва да сте като юмрук. За останалото сте свободни. Потърси го, това го засяга.

 
  ...

...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 6f962095b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   До 6-то мнение. По какво разбрах, че е мутра ли? Веднъж ги видях двамата с дъщеря ми и точно някои неща, които ти изброи, се отнасяха в пълна сила за него - почти с гола глава (имаше съвсем малко коса), носеше тъмни очила и беше наистина мускулест. На всичкото отгоре като ме видя, че разговарям с дъщеря си, попита нещо от сорта на "К'ва си ти? ". Та се притеснявам изключително много да не ? навреди с нещо - я да я забременее (не дай си Боже), я да я направи наркоманка или да я пребие. Въобще много е тежко положението. А и както знаете тя е в много трудна възраст, пък и подобни типове винаги си избират красиви момичета, а моята дъщеря е точно такава (за съжаление или не).

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: e8bca6c816
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Това е 1:1 с епизод от ''Съдби на кръстопът''...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 1 месец
hash: 8241c65b28
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

14.   Може и да е измислена история, ама горе-долу с такива мъже ходят повечето жени. Такива са днешните объркани времена - Или ще ходят с нацепени богаташи, или със синове на такива. Харесва ми присъствието на думата "Мутра" в заглавието. Още има мутри и няма да изчезнат скоро, не и когато има меркантилни момичета.

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: ab193262e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Детето кара пубертет. Няма цял живот да е примерната ученичка, свиквайте с това. Аз съзрях и се отделих от психическата опека на майка ми на 16 години по доста мъчителен начин и до ден днешен не мога да й простя поведението й тогава. Нито съм ходила по мъже, нито съм взимала наркотици, дипломирах се като отличник на гимназията, а после и във ВУЗ. Просто исках да дишам свободно.
Съмнява ме някой пикльо на 15-18 години да е "мутра". Тези връзки обикновено минават бързо и без последствия. Нека тя си реши.

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 2bbc30a06f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Разговаряйте често с дъщеря си, но без да й натяквате и да се карате. Важно е да знаете до къде са стигнали и какви места посещават.
Не искам да ви плаша, но на такава възраст ги лъжат и тръгват заедно за чужбина, пък там вече знаете....
Винаги намирайте начин да научавате, какви са им намеренията.
Дъщеря ви ще се осъзнае сама и дано този тип не от онези, които после ще й досаждат.

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 8a62800a2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Здравей, аз съм момиче на 25, минала през подобно. Бях на 17 като хлътнах по един нещастник доста по голям от мен определящ се като мутра (сега не бих го нарекла така). Момичетата на тази възраст се влекат по такива батковци не всички, но повечето. "вижте ме аз ходя с 10 години по-голям батко от мене, продава наркотици, има бмв и т. н) Ще и мине, но понякога тези мимолетни и невинни игрички могат да прераснат в нещо голямо и този батко да забърка малката кукличка в такива проблеми, че свят да и се завие, та тогава да и дойде акъла в главата къде е ходила и какво е правила. Опитай се да поговориш с нея въпреки, че няма да помогне (от личен опит казвам). Надявам се сама да се усети, но а не е късно, я с бебе на 16, я проблеми с наркотици и полиции... Успех ти желая!

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: eaa0981c0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   И аз съм била на мястото на дъщеря ти и майка ми си мислеше, че ходя с мутра, въпреки че не го беше виждала никога. Той беше нормален човек, но както и да е. Със сигурност ти казвам, че каквото и да направиш, тя няма да те послуша. Може и на пук да продължава, но няма да го остави. Ще те излъже, че са се разделили и ще продължи да е с него докато сама не си изпати. Казвам ти го като изминала този път и осъзнала грешките си. Не исках наще да ми кавват какво да правя, а сама като му дойде времето да преценявам.

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 3d96a92359
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   А да попитам,дъщеря ви слуша ли чалга?Ако слуша,значи чалгата е главният виновник.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 1 месец
hash: 24334dd355
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   Говори с бившия си мъж, с него може и да сте разведени, но той винаги ще си остане баща на дъщеря ти, така че е редно да знае какво става и да се намеси. Пишеш, че преди да се разведете той е бил авторитетът пред дъщеря ти, за това е напълно в реда на нещата да му поискаш помощ и съвет. Надявам се, че човекът знае как да накара дъщеря ви да го чуе, защото това, което пишеш е доста сериозно. Ти виждаш само на повърхността, а именно, че детето си е понижило успеха и бяга от часовете, обаче зад това могат да се крият и доста по-сериозни проблеми свързани с употребата на алкохол и наркотици. Защото сама казваш, че с освен с въпросната мутра тя се мотае с цяла компания неподходящи хора. Знаеш ли как се прекарват времето? Така, че не искам да те плаша, но действай, защото има голям риск дъщеря ти да затъне сериозно! Като начало говори с мъжа си, пък дано той измисли начин да я вразуми, защото ти явно не успяваш и тя изобщо не чува какво и говориш.
Успех! Защото е ужасно тъжно да четеш за поредния млад човек провалил живота си заради неподходящи приятели. Искрено се надявам дъщеря ви да се измъкне от влиянието на тези.

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 6c87e76184
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

21.   Авторке, не искам да те обиждам, но не ми стана симпатична като прочетох историята ти. Дори напротив, без извинение.
Недоумявам що за критерии имаш за това що е мутра.
Обръсната глава, тъмни очила, яко телосложение и пр. неща не правят момчето мутра. Не приемам обидите ти към него за маниер на жена с претенции за интелигентност. Наричаш го с какви ли не обидни думи, засрами се! Краде ли, наркоман ли е, сводник ли е?
Дъщеря ми е на същата възраст, умна и красива и ходи с момче с подобна външност. И твърдя, че се обичат, а той я обожава! Приемам го като неин приятел и опора, като човек, който би ме заместил във всяко едно отношение. И би я защитил, никога за нищо на света не би й причинил зло! Нашето момче признава само две жени край себе си - майка си и дъщеря ми. За останалите може би е мутра. За такива като теб, де...
Адмирирам приятеля на дъщеря ти за грубото му отношение към теб - ами ако си отишла там при тях и си се държала така, както тук в писанията си, браво на момчето, че се е опитало да те постави на мястото ти.
Нямаш никакво право да го обиждаш! Спри се, че си жалка! Дори и с това, че не си помислила за дъщеря ти при развода, но сега си готова да търсиш баща й. Грозно! Бъди й приятелка, не й причинявай неприятни емоции, че ще я изгубиш изцяло и тогава наистина може да стане опасно!

 
  ...

...
преди: 9 години, 1 месец
hash: e1c1590a27
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Аз от 15 годишна имах връзка с мутра, истинска мутра-охрана в дискотека. Само мога да кажа, че в момента съм на 17, скъсах с този боклук и си намерих гадже доктор -коренна разлика. За периода 15-17години станах така да се каже бройкаджийка, поначислих ги 7 , всичко това, заради много стабилния ми мутряга, който се водеше уж с мен, а зад гърба ми ебеше всички кучки. Аз ЗА ДА МУ ГО ВЪРНА СПЯХ С ДРУГИ НЕГОВИ КОЛЕГИ. Представете си и накрая се разделихме щото той направи бебе на една, после тя го махна, но аз вече започнах със сериозния човек връзка, но и докато бях с мутрата успехът ми не е падал под 5. 50. Дъщеря ти най-вероятно сама ще осъзнае грешката, която допуска. Виж, най-добрата тактика е да бъдете приятелки и да не я съдиш, прояви разбиране и поговорете за мутрягата и отношенията им, както и за успеха и предразположи я да ти споделя, както аз правя с мама. Ако тръгва вече съвсем на зле, потърси баща и.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 1 месец
hash: 29299f26b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Повечето коментари са многократно по-измислени от самата история. Момчето може да прилича на "мутра", но да е wannabe такъв. Той ако се държи добре с дъщеря ви, какво друго ви интересува? А че и паднали резултатите в училище... Какво значение има? Училището не е дало НИЩО, НИКОГА, на НИКОГО!!! Тя ако е разумна ще има мечтан живот, ако следва сляпо стереотипите и уроците в училище... загубена кауза. А и защо толкова сте бързали да се разведете?

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: eaa0981c0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Ейй 25 много пък си категорична в убежденията си.. хаха. Може на теб да не ти е дало училището нищо, но децата там се учат поне на възпитание и то не възпитанието, което родителите дават, а възпитание, което ще ти помогне в живота и как да се справяш, когато почнеш работа примерно. Затова сме на тоя хал, защото никой в училище не сяда да научи каквото трябва и после съжалява, но явно ти не съжаляваш. Училището дава много знания, които няма да научиш, ако не си съвестен. Много са малко хората, които приемат училището като място за развитие на умствения потенциал.

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 29299f26b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   25 пак. Училището като замисъл не е лошо, като изпълнение е пълен провал. Дава какви знания? За водопада Анхел, тригонометрични функции, история на Гърция? В училище е достатъчно да се научиш да говориш и пишеш правилно на български и да научиш до някаква степен чужд език. Това е. А възпитанието в училище... за да го кажеш, значи не си бил/а на училище или си завършил/а преди да падне соца.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 1 месец
hash: ab193262e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Училището дава само извратена представа за живота, света и хората. Навира ти някакви букви и числа в главата, но не и как да ги използваш. Учителите те учат на морал според най-затъпелия книжен червеи, учениците пък идолопоклоничат на разни, които не могат да напишат псувните, които изричат. Да ви имам образованието и възпитанието!

В днешно време всички момчета ходят с къси коси и тъмни очила, всички тренират. И не само мутрите произвеждат сперматозоиди, нито пък си падат само по "красавици". Виждали ли сте истински наркомани? Въобще, знаете ли как изглежда един наркоман? Явно не, щом смесвате понятията "наркоман - мутра". На мен са ми предлагали наркотици в първи клас. Защо не съм пробвала? Може би защото си имам собствена воля, която да реши дали да ставам наркозависима.
Проблемът е, че нямате вяра в дъщеря си. Не е в митологичната мутра. Защо? Защото вие знаете най-добре как сте си възпитали детето!

 
  ...

...
преди: 9 години, 29 дни
hash: 35f4042933
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   25/27, викаш достатъчно е да знаеш за съседното село и да говориш и пишеш, друго не ти трябва. правилно, за чий ти е общата култура, тя не се котира в дискотеките. виж силиконът, чалгата и мутрите са друга работа, ма пусто не ги предлагат в училище...
може ли да поясниш какво разбираш под следното: "Тя ако е разумна ще има мечтан живот"? кой е мечтаният живот за теб и какво правиш, за да го постигнеш? за ученето разбрахме че не е сред приоритетите ти ;-)))
Ж43

 
  ...
преди: 9 години, 29 дни
hash: 340b377060
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   Такива ги привличат. Където са мангизите.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 29 дни
hash: 29299f26b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   Отново аз. Съжалявам за сравнително грубия език, но смятам, че сме достатъчно възрастни, за да не се трогваме от такива неща.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: db9636632c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

33.   Като БСП - то е на власт преди 5 години какво очаквате! Само мутри, както бяха във властта през 90 - те.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker