Дали е просто увлечение? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120658)
 Любов и изневяра (29582)
 Секс и интимност (14306)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3137)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Дали е просто увлечение?
преди: 9 години, 13 дни, прочетена 2494 пъти
Здравейте. Честно казано не съм вярвала, че ще пиша тука и то за такова нещо, но явно животът е непредвидим. С приятелят ми и двамата сме на 20, заедно сме още от гимназията и доскоро нещата между нас вървяха супер. Но преди 3-4 месеца някъде с един негов приятел ходиха на интервю за работа в един ресторант и оттогава всичко тръгна наопаки. Там след интервюто се запознал с някаква жена, не е служителка, а май някаква позната на собствениците. Нямам и представа как са се заговорили изобщо, но си спомням, че още като се видяхме след това беше страшно въодушевен, а дори не бяха го взели на въпросната работа. И както и да е аз съвсем бях забравила за този случай, но в началото на миналия месец най-добрата ми приятелка ми каза, че случайно се е засякла с приятелят ми в едно кафене и бил там с някаква жена. Стана ми малко кофти естествено, защото нищо не ми беше споменавал, а същия ден се бяхме видяли. След няколко дни се реших да го питам все пак с кого е излизал тогава. Не съм ревнива и вманиачена, но някакси чувствах, че нещо не е наред, просто беше станал доста разсеян, все забравяше нещо, а и като че ли се беше отдалечил от мен, не знам как да го опиша. И като се видяхме отворих дума за това и той без много увъртания направо си ми каза, че от известно време се вижда с друга. По-късно разбрах, че 'известното време' било почти два месеца, а негови приятели ми казаха, че жената е доста по-голяма, на 34 и била разведена или щяла да се развежда, нещо такова. С него сме разделени в момента, даже преди няколко дни видях и новата му приятелка, ако може изобщо така да се нарече понеже те малко или много се крият, по-точно явно тя го крие, за да не разберат нейните познати за връзката им. Но истината е, че аз го обичам и страшно ми липсва, заедно сме от 16 годишни и никога не сме си изневерявали, не сме се и карали за сериозни неща. Не знам колко сериозни са нещата между тях, но го познавам добре и щом ми призна така лесно, си мисля, че е влюбен в нея. Не ми се вярва тя да споделя чувствата му, но пък няма как да знам. Обаче дори и сега да има някакво привличане и страст между тях всичките ни приятели казват, че реално те нямат общо бъдеще, все пак 14 години разлика не са малко. И аз се чудя дали това е по-скоро някакво временно увлечение за него и дали ще отмине. Той винаги е обичал приключенията, рискованите неща и във всичко се е хвърлял с главата напред и с много страст и отдаденост, но и доста често се държи като едно голяма дете. Не искам да се отказвам така лесно от отношенията ни, иска ми се да поизчакам и да видя дали няма да му мине и нещата между нас да се оправят. Но пък от друга страна се чудя има ли смисъл? Всякакви съвети ще са ми полезни

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 13 дни
hash: 7436789206
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ако си сигурна, че той е мъжът на живота ти, изчакай го да му мине и пробвай отново с него, НО междувременно и ти се отдай на приключения - може пък да се окаже, че без него или с друг ти е още по-добре... А, да - той най-вероятно няма да има нещо сериозно с тази жена.

 
  ...
преди: 9 години, 12 дни
hash: d532c2abbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ще се порадва на възрастната си приятелка, ще види дали не е по-опитна и ще те моли после пак да е с теб.

 
  ...
преди: 9 години, 12 дни
hash: f5904da613
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Ако го е направил веднъж, ще го направи отново, нека поне да не е с теб. Така било писано, ако искаш остани сама известно време, ако искаш потърси си друг приятел, но моя съвет е да не се събирате отново. Поне не те е лъгал, че няма друга, а ти е казал направо. Пожелавам ти само хубави неща за напред. :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 12 дни
hash: f870c4551d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Колкото и да го обичаш, той ти е изневерил. Как ще живееш с това? Щом веднъж го е направил, значи пак ще го направи. И ако и той те обичаше толкооова много, нямаше и да си помисли за друга. Помисли добре над това. Другото, което е, ти каза, че сте били заедно от 16 годишни. В момента сте на такава възраст, че всеки иска да опита нещо ново, да намери себе си. Нормално е. Опитвай и ти нови неща, недей да се затваряш в себе си. Знам, че е лесно да се каже, но трудно да се изпълни. Преминала съм през това. На 21 г. съм и имах 4 годишна връзка, точно като теб и след раздялата ми отне около 3 месеца да се съвзема. И той ме замени, заради друга. Не съм го забравила, не, това не става така лесно. Но животът продължава. Не търси щастието, там където си го изгубила!

 
  ...
преди: 9 години, 12 дни
hash: 1120df6547
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   лоша работа. дали е временно или не, увлечението явно е достатъчно силно и той дори не се опитва да го крие. 14 години разлика, и то в полза на жената наистина са доста и успешната връзка ще е много трудна. просто са много различни, намират се на различни етапи от живота си, вероятно искат различни неща от живота, с прости думи едва ли гледат в една посока. това обаче той може да го разбере едва след време, в момента явно е запленен от нея.
от другата страна е връзката с теб. щом сте заедно от 16 годишни, вероятно сте си първите гаджета или поне първите сериозни такива. вече сте в етап на рутинна връзка (не казвам омръзване), познавате се добре, няма ги вече пеперудите, минало е първоначалното влюбване и вълненията.
какво да направиш - може би наистина не е лошо да изчакаш, но леко се отдръпни, нека не мисли, че си винаги сигурната резерва. ако нещата с другата продължават, явно няма смисъл. шанс можеш да дадеш ако другата страна го иска и ако видиш, че се разкайва. в момента такива признаци не описваш, така че няма смисъл да го мислиш.
не оставай обаче прекалено дълго в изчакване. ако до примерно месец-2 няма развитие, явно хората така са решили и ще бъдат заедно. тогава ще ти остава просто да приемеш фактите и да продължиш напред.
Ж43

 
  ...


...
преди: 9 години, 11 дни
hash: f294ea4366
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Какво по-точно значи да му мине? Няма значение дали е просто увлечение, дали е любов или нещо друго. Служи си с фактите. А те са - той е избрал да НЕ е с теб вече. Най-добре ще ти е да продължиш без него. Интимната връзка е като всяко друго партньорство, той те е

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 дни
hash: 423270896d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Няма лошо да изчакаш и да видиш как ще се развият нещата, но аз лично не бих си губила времето с такъв човек. Ще ти кажа защо...

1. Били сте заедно 4 години, но въпреки това той не ти казва, че се вижда с друга, а си признава едва когато ти казваш, че приятелката Х го е видяла? Това следва да те наведе на мисълта, че плановете му са били да "тъче на два стана", ако ме разбираш, докато реши какво да прави. Обидно е. Все едно си му резерва. Аз лично бих се засегнала, не толкова от това, че се вижда с друга, а че 2 месеца ме прави на глупачка.
2. Не се знае дали ще дочакаш да му дойде акъла, така че може и с чакането да си останеш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker