Прекалено много ревнувам приятеля си, даже без причина ! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Прекалено много ревнувам приятеля си, даже без причина !
преди: 9 години, 1 месец, прочетена 2611 пъти
Здравейте, имам много голям проблем с ревността. Преди да се запозная с приятеля си не ревнувах нито едно от момчетата (не съм имала много връзки), с които съм била.
Досега не бях имала сериозна връзка, която да продължи дълго време. Не съм се привързвала към нито един от тях, не познавах ревността, даже си казвах, че няма как да се случи да започна да ревнувам някога. Но след 2рия - 3тия месец започнах да се побърквам и то на моменти, без причина, а вътрешно си казвам, че няма за какво. Може би се дължи на това, че той ми е първият. На около 20 годишна възраст (доста късно) ми беше първият път с него и с друго момче не съм имала интимна връзка. Наистина момчето е изключително свестно, всички го казват, прави всичко за мен, непрекъснато показва любовта си, виждаме се почти всеки ден, пътува много време само и само да сме заедно. Изцяло оценявам всичко, което прави и му имам доверие, но за съжаление не изцяло. Има навика да заглежда понякога минаващо момиче по улицата, в мое присъствие. Казва, че го прави по навик, а съм му споделяла, че изобщо не ми е приятно. И въпреки това пак продължава да го прави и това е единственото нещо, което ме побърква, иначе другите неща са си наред. Опитвам се да прикривам ревността си, споделям му, че това не е о ревност, а просто се чувствам унижена, умаловажена по този начин. Казах му. че и аз ще започна да се заглеждам (въпреки, че изобщо не искам, много против това съм и когато съм с някого съм му много вярна), само от инат ще го направя, за да го дразня, както той постъпва с мен. И като му казах това той много силно се издразни (той също много ревнува) и каза, че ще спре, понамали да го прави, но не спря изцяло. И всеки ден се чувствам ужасно само заради това и незнам как да постъпя. Да започна и аз да правя същите номера и той ще престане? Или да се правя, че не ми пука? Много ще съм ви благодарна, ако напишете някой съвет.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 1 месец
hash: 18de7ee480
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И аз щях да се дразня ако се обръща след други, но след време ще разбереш че няма смисъл от нерви. Ако е решил ще ти изневери.

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 3e0d59443a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не съм много сигурна, но мисля, че без номера е по-добре.. така си мисля аз.

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 3cf51fd29e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   това че ти е първи в твоите очи го прави специален, след време ще си спомняш и ще се смееш, номер 2 ти го каза, човек иска ли просто си ляга с някой, дали ревнуваме дали не не играя голяма роля

 
  ... горе^
преди: 9 години, 1 месец
hash: 256c5bac93
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не разбирам какво толкова се дразниш, с теб, без теб момчетата винаги гледат ама винаги, няма как да го промениш. Хубавото в цялата работа е, че те само това правят и никога нищо повече, така, че спокойно. Пробвай друго, започни с него да обсъждаш момичетата, тая има хубав задник, оная за нищо не става. Аз лично така правя и на мен ми е интересно да оглеждам, защо да не.

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 44c7afb7cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Напълно нормално е мъжът да гледа другите жени! Това им е в природата, а той ако искаше да бъде с някоя от всичките, които е заглеждал.. досега отдавна да си била без него. Това е все едно да накараш футболен запалянко да не гледа футбол. Няма абсолютно никакъв смисъл в това да сядаш сега и ти да гледаш другите, само и само за да го накараш да спре или да го дразниш. Това е, бих казала, малоумно и сууупер ненужно. Знаеш, че мъжа до теб те обича, знаеш че показва любовта си към теб, знаеш че прави всичко за теб... след като всичко това е ЗА ТЕБ, какъв точно е проблема? Просто има неща, които ние жените не можем да разберем, защо го правят мъжете... така и обратното

 
  ...


...
преди: 9 години, 1 месец
hash: ab79c23ec8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Заради същия този навик на съпруга ми бяхме стигнали до ежедневни скандали и развод. Неговото държание беше още по-дразнещо, защото той носи очила. Когато минеше някое момиче, си слагаше очилата и я оглеждаше, чак докато се скрие от погледа му. Това ме вбесяваше, защото смятам, че да го прави в мое присъствие и след като знае, че на мен ми е неприятно, е неуважение. Нека си гледа, когато ме няма, не съм го спряла, но пред мен-не! И не слушай, когато ти казват, че е нормално, НЕ Е НОРМАЛНО! Нормалното е да прояви уважение към теб, да щади чувствата ти. Съпругът ми дълго отказваше да се съобрази с молбата ми, защото той, видиш ли, обичал да се наслаждава на красивото. А може би смяташе, че аз ще се примиря с времето. Но аз не се примирих. И когато се видя, че нещата вече твърдо отиват към развод, че залогът става твърде голям, защото ще трябва да се раздели и с детето, изведнъж запя друга песен, и да видиш как престана. При това аз не съм някоя ревнивка, не го следя, не правя проблеми за други неща, просто изисквам уважение, докато съм до него, нищо друго. Така че, зная добре как се чувстваш, и те съветвам да не отстъпваш, защото иначе ще се измъчваш, и това ще разруши връзката ви. Ако се съгласи-добре, ако ли не-търси си друг, с когото да бъдеш щастлива.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 1 месец
hash: 2071ec105b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторката: Много ви благодаря за хубавите мнения. Наистина се почувствах по-добре и да прави сте, това няма как да се промени в момчетата, колкото и да са верни те винаги ще го правят и същевременно много да ви обичат. Това им е в природата. До номер 4: Страхотна идея, даже много приятна и забавна, правила съм го няколко пъти, това и аз да оглеждам заедно с него и той се радваше, че и аз се шегувам и двамата се чувствахме много добре. Номер 1: Напълно си права, няма смисъл от нерви, само си втълпявам погрешни неща. Благодаря и на останалите мнения.

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: de3ff231c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   :) я пробвaй дa коментирaш с него момчетa. " Ей къв` трицепс, оле кво дупе, виж кaкви плочки... ", или просто зaвъртaй уж дискретно влaжен поглед след хубaв пич. Ще видиш кaк ще " изтрещи " твоето момче. Тогaвa слaдко и невинно му кaжи " е, ти нaли ме обичaш и твърдиш, че в товa нямa нищо лошо или обидно, aми и aз тaкa ".
Много бързо ще му светне.

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 2071ec105b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Авторката: Номер 8, хубавка хитринка, наистина в някои моменти действа.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 1 месец
hash: 7de3621e79
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Следващия път, когато излрзнеш на улицата, забележи колко от мъжете разминавайки се с теб, те заглеждат. Отговорът е почти всички! Дори да вървят хванати за ръка с половинките си, някои пак могат да те загледат така, че да ти стане неудобно от нахалния им поглед. Приеми, че това е в природата на мъжа и не го мисли толкова. Просто се наслаждавай на връзката си, а не я разваляй с глупости.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker