Любов ли е? / Имам нужда от чуждо мнение/ - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Любов ли е? / Имам нужда от чуждо мнение/
преди: 13 години, 10 месеца, прочетена 3180 пъти
Здравейте! Следя темите в този сайт с интерс . Днес ще споделя моята втора "история" . Имам нужда да чуя мнението на някой страничен човек.
С приятеля ми сме заедно 5 години,през това време сме имали,както хубави така и лоши моменти. Но,все съм чувствала липса на някаква ласка... Когато започнахме да излизаме и стана сериозно,аз постепенно спрях да контактувам с приятели,излизах само с него,негови приятели...исках да бъда с него и когато излезнех с някой друг /приятели/ чувствах че си губя времето и че сега мога да съм с него ... така,така исках много да му се харесам,започнах да се интересувам и да следя любимия му спорт,да се занимавам с нещата,които той обича да прави,за да правим неща заедно и да сме щастливи. Дал ми е много,бил е добърр с мен/до известна степен/ ,не съм искала нищо материално от него,а ме засипва с подаръци,но не получавам това,което искам-внимание . Не се чувствам достатъчно сигурна,че той на истина е влюбен в мен. Когато се скараме,извърта така нещата,аз да съм тази,която е трябвало да си мълчи,тази,която все измисля нещо или изобщо Аз съм тази дето постъпва грешно. Не ме пита кой знае какво,аз се мъча да завържем разговор,а той... не му било интересно,за какво да си говорел с мен ... така казва... винаги аз се старая да поддържам разговора от негова страна с мен... и главно говорим за нещо,което знам,че ще му харесва... На истина се старая,иначе по характер,е спокоен,уравновесен,добър мъж,грижовен,но ... ми липсва това,че той не се интерсува как се чувствам,когато се е случило нещо лошо и му споделя той казва "аха,не се чдосвай" и продължава да се гледа неговите неща.Когато вече ми писне и му кажа как се чувствам ,той казва ,че само му мрънкам... на скоро му бях казала да гледаме филм заедно,пуснах филма легнах си на леглото ни и му казвам хайдее милии филмът започна,а той казва "аз ще гледам от тук" беше на лаптопа ... еми неприятно ми е... на истина давам всичко от себе си,за да го заинтригувам, и всичките му подаръци взети заедно/а те са много на истина/ няма да променят нищо,защото не се нуждая от материални неща,не съм някоя от тези... историята "Моята глупост" съм ви разкзвала аз,това е била единствената ми изневяра,за която въпреки всичко съжалявам... не ме разбирайте по грешно,той е добър,мил,сладък гушкаме се,смеем се,нооо не знам защо се чувствам все едно нещо не се получава...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 10 месеца
hash: 5c99571a9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Познавам и тарикат момчета - бедни и мързеливи, но оказват цялото внимание на света на половинките си /а и не само на тях/ - и онези блъскат като роби и ги носят на гърба си. Иначе в живота е така - угода няма и все нещо липсва, всички сме с кусури.
Мечо Пух

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 9fe24baa1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Щом го чувстваш че не се получава, значи не се получава. За любовта - не знам дали можем да се стараем за нея. Май по-скоро или е тук, или не е. В смисъл, ти казваш - старая се да му харесам. Това не става със старание, или те харесва, или не. Има такива мъже, гравитират около собствените си неща...По-скоро ме притеснява това, че ти казва, че няма какво да си говори с тебе...по описанието което даваш изглежда, че това са двама бегли познати, а не влюбени...ще кажеш, че не е така, но...аз за себе си недоумявам как така ще се "обичаме" с някой и той няма да се интересува от мене, няма да му е интересно да разговаряме...А аз ще се "старая" да му се харесам?!?
Е, тогава...за къв...седиме заедно, за какво и за що.
Според мен, спри да се стараеш. Отдръпни се малко, не бъди толкова зависима от него дали те харесва или не, дали се интересува и т. н. Вътрешно се дистацирай от него, и наблюдавай нещата, просто наблюдавай.Нека света да не започва и да не свършва с него. Имай си и ти свои неща...за да видиш накъде ще задуха вятъра. Макар че така, всеки със своите си неща, не знам...трябва да има общ интерес.

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 36f5878bc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Аз имам наблюдения от собствен опит-има и такива мъже,които не могат да показват чувства.Дразнещо е да го подканяш да те целуне,прегърне,но това е положението.Ако търсиш страст,с този човек няма да я получиш.Прецени сама дали да си с него.Ако търсиш спокоен живот-продължавай.Страстна любов,обаче никога няма да имаш с този човек.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 10 месеца
hash: be78b3ca42
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Той ме прегръща,целува ... не ,не .. искам да кажа,че каквото му тежи си го пази за него си,а аз искам да съм този човек ,пред когото да се чувства добре,да си излиза душата... и именно защото е по сдържан,търпелив и се замислям... искам просто някак да му покажа,че аз съм там,за него,че давам всичко за него и винаги ще съм там,за да го подкрепя и помогна... той е имал тежък живот,нараняван от жени,приятели и изобщо ... по-някога това ,че аз трябва да гадая как се чувства,ме кара да мисля дали той се чувства добре с мен... в интимните отношения каквито и да било ,не мога да кажа нещо лошо,нямам бройки,за да правя сравнение,защото винаги ми е било супер с него ...

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: cd681cfda4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Абсолютно съм съгласна с № 2,И в допълнение от моя страна:?
Аз си мисля, че му досаждаш,в желанието си да му се доказваш.
Мъжете както и Жените искаме усамотение ,понякога.
Не го притискай, остави го да диша !

РОСИ РОС

 
  ...


...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 10ecbe3863
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Здравей! Исам да ти призная, че ти все едно разказвш м оята история. Аз, за разлика от теб съм омъжена за такъв човек и то 12г. имаме син на 10г. Ще ти кажа какво следва от тук нататък,...поне от моя опит. Аз чаках много години той да се промени. Той също ме обича, знам това, но никога не го е показал. И на мен ми либсваше ласката, романтиката и всико мило, което може да сближава двама ни, но никога не го получих. Повярвай ми, и ти никога няма да го получиш. Аз си мислех, че мога да го променя, но с годините , разбрах, че човек не се променя, променят се обстоятелствеата според, които живеем и мислим и чувстваме. И той не се промени И при таб няма да се получи. А, либсатата ставаше все по -силна с годините, докато един ден разбрах, че всико вече е убито. Всичко свято и мило, което изпитвах към него с годините беше изчезнало и аз като жаден търсещ вода, тръгнах да го търся другаде. Така ще се получи и при теб. Това, от което имаме нужда ние го търсим, за да запълним празнотата, която някой друг е отворил. Аз застанах пред него и му казах смело, че вече не го обичам и ще търся това от което той самия ме е лишавал години наред. Тогава то изтрезня сякаж, но беше ужасно късно. Така ще стане и при теб. Той ще изтрезнее, но ти вече няма да искаш и да търсиш неговата лъбов, а ще я търсиш другаде. Знам, жалко е, но това е живота. При мен също както при теб се изгуби комуникацията, а любовта не е , когато двама души се гледат в очите и си казват, че се обичат, а когато двама души вървят ръка за ръка заедно в живота. А, за да са заедно наистоина и да не се губим във времето и посоките е необходима комуникация, за да знаем къде е другия, и че той е до нас във всеки един момент. Ако се загуби, да му кажем " Тук съм,...ти къде си!?" Тогава всико е наред. Но това го нямаше при нас, няма го и при вас. И за това в един прекрасен ден, вие ще сте двама изгубени един за друг хора. Сега се опитвам да подредя живота си наново, но е ужасно трудно с годините и детето. За съжалениели или за щастие ЖИВОТА ни поднася всякаквио изненади и дано и при теб и при мен изненадите да са положителни. Това исках да споделя , за да се опитам да ти помогна и да дам от своя опит на теб. Желая ти успех.........:)))))))))))))

 
  ... горе^
преди: 13 години, 10 месеца
hash: edc71dbcbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   И аз съм съгласна с 6-живуркаме си без романтика.Но,има толкова много други мъже............

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: cd681cfda4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Той да не е зодия БЛИЗНАК ?
РОСИРОС

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 10ecbe3863
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Не е зодия Близнаци, но такв си е човека........

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 8ffd6997cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Много искам да споделя вълненията си от едни наблюдения в рамките на близо 10 год.
Една жена привлича клиентите си и те наистина се стичат към нея като като към магнит. Истинки се учудваха и всички които откриеха фактите. В последствие се разбра че тази същата пръскала с мълчана вода , която пренася почти всеки трети ден. Често се случва нейни клиенти да припадат , а дори има и починал.
Моля Ви дайте ми точно обяснение за въздействието на мълчана вода

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker