Странно чувство! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29697)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Странно чувство!
преди: 13 години, 10 месеца, прочетена 3522 пъти
Здравейте! Момиче съм на 17 години.Преди година се запознах със сегашния си приятел.Заедно сме и много се обичаме!Проблема е там, че преди 7 месеца се запознах с едно момче в скайп (той ме намери)...От различни градове сме и то на доста голямо разстояние.Харесваме се и двамата, но нищо сериозно не мислим да правим, не сме говорили за срещи или нещо подобно, просто много си допадаме и си пишем всеки ден.Ревнуваме се, но някак си така сладко незнам как да го опиша...Той ми е по скоро идеала за мъж, страхотна външност, още по страхотен характер и всичко останало.Искам да намеря такъв точно като него.Приятелят ми не е такъв той е малко избухлив, понякога не ме разбира като ми е гадно, a момчето от чата незнам как, но винаги усеща когато ми има нещо и ме разбира. Тъй като знам, че няма как да сме заедно...на ясно съм, че така от разстояние да се поддържа връзка просто е загуба на време.Както казах ревнуваме се така сладко, говорим си най-различни неща, сърдим се от време на време, закачки абе незнам страхотно чувство, а толкова нереално изглежда всичко.Точно на мен, тази дето преди беше много против това, тази която нападаше хората, които така са се влюбили по интернет, но вече се обедих в поговорката "Никога не казвай "Никога"! Пишем си смс-и, говорили сме си няколко пъти по телефона.Когато съм с моя приятел понякога се сещам за него, но не ме разбирайте погрешно не съм тръгнала да му изневерявам,но ако имаше възможност да съм с него нямаше да се замисля изобщо.Много ми е странно, дано сте ме разбрали.Тука има много свестни хора, които знам, че ще си изразят истинското мнението.
Благодаря Ви предварително !!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 10 месеца
hash: 679568cec2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Престанете да идеализирате непознати хора от скайп.Действителността понякога е друга.

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: b8c7ef608d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Съгласна съм с 1. Никога не прибързвайте със заключенията, преди да се видите очи в очи. Едно наум! Винаги!

До авторката: Не, ти не обичаш сегашния си приятел. Иначе нямаше да изпитваш такива чувства към виртуалния. Може да ти е хубаво с него, но това не е обич.

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: e022ece009
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ейй не съм единствена :D. Аз също са на 17 и си пиша с едно момче, което е мн далеч от мене. Не знам .. все едно чета моята история. Обаче май го ревнувам повечко. Готино си е така .., има си тръпка. Много ме кефи и ако някога имам възможност ще съм с него, без да се замислям. Просто се кефи на това, но не разваляй нещата с приятеля си. Флиртувай си с момчето от чата..., няма нищ лошо ;)

 
  ... горе^
преди: 13 години, 10 месеца
hash: ea6baba44e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Така.. Имам да кажа 2 неща...
1. Това изпалнение е детинско и глупаво! Немож да казваш че си влюбена и да разиграваш приятеля си по този начин.. И какво знаяи "Не че мисля да му изневерявам" Че то това си е изневяра! На 17 си а разсъждаваш като на 13-14...
2. Да приемем, че наистина си влюбена в чат-момчето... Трябва да се разделиш с приятеля си ... От опота си знам , че щом можеш да се влюбиш докато си с някой в траина връзка, значи нещо ти липсва и ти си го намираш в дрг... Така че или си изясни чувствата си и спри да варшиш детинщини ... или просто зарежи приятеля си и давай нататък ...

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 213e0b5786
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   "но не ме разбирайте погрешно не съм тръгнала да му изневерявам,но ако имаше възможност да съм с него нямаше да се замисля изобщо" - готова си да изневериш, на практика това си е фактическа изневяра. Ами давай и пак пиши как е виртуалният ти идеал за мъж. Лично аз предпочитам реалната луканка пред виртуалната.
Мечо Пух

 
  ...


...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: b90933b509
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Авторката: Искам да кажа само, че никога не бих изневерила на приятеля си ( говорим за целувки, секс и т.н.), но ако някога имам възможност да опозная момчето на живо и ако си допаднем така, както и в чата...ще скъсам с приятеля си и тогава ще правя каквото и да било.Но не там е проблема просто на мене ми е пределно ясно, че няма да се видим никога, а и аз неискам.Просто говоря за тръпката, и че ми е приятно да си пишем...знам много работи за него , както и той за мен, смеем се, снимки , песни и то времето си минава.Явно останах недоразбрана радвам се само, че номер 3 разбра както точно имам в предвид.Докато не си напатиш от нещо никога няма да разбереш какво е било и как си се почувствал за съжаление :(

 
  ... горе^
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 860f453591
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Кефи ви непознатото и неизвестното.Не е любов!

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: e022ece009
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Здравей миличка, аз съм номер 3, ако искаш остави скайп. :)

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 0088d51b88
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Във цялата история приятелят ти остава най-на заден план, а като че заради него става цялата история...За мен ти го използваш, това е...Щом си готова да го зарежеш, значи го третираш като резерва, използваш го, защото ти харесва да има някой, който да те обича, макар ти да копнееш по друг...Не се играе така играта, миличка ;)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker