Хора, моля ви за адекватен съвет. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123466)
 Любов и изневяра (30361)
 Секс и интимност (14577)
 Тинейджърски (22024)
 Семейство (6662)
 Здраве (9731)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3296)
 Образование (7402)
 В чужбина (1692)
 Наркотици и алкохол (1126)
 Измислени истории (800)
 Проза, литература (1762)
 Други (19116)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Хора, моля ви за адекватен съвет.
преди: 9 години, 5 месеца, прочетена 2484 пъти
Здравейте. Ще ви разкажа накратко за моя проблем.

Имам си сериозна приятелка (за някои едва ли ще му се стори серизна, понеже е на 18), а аз съм на 25

знам, че разликата е голяма, но тя е прекрасна, адски умна и много се обичаме. Просто сега не съм сигурен, че тя ме обича достатъчно. Ако искате ми вярвайте, но никога не съм я предавал. Никога не съм поглеждал друга като жена!

Цял живот съм търсил истинската любов...

Проблема е, че с нея сме от различни градове. Аз трябваше да се преместя да уча в София. Сам правя всичко и никой не ми помага. Нямам добро семейство, само една майка, която не искам да натоварвам никога повече. Не бях сигурен дали ще мога да отида на нейния бал за да я изпратя, понеже знаех какво ме чака.

Нямах пари за костюм... но ме беше срам да й кажа всичко това и започнах да се оправдавам, че не ме кефят костюми и балове и че нз дали ще мога да отида и нз как ще издържа на циганията... Тя ми каза, че щом аз няма да съм й кавалер на бала ще е сама и точка. Неочаквано си стъпих на краката и сега имам възможност да отида на бала й, да й занеса подарък, красив букет с цвета.... Онзи ден я питах дали ще има кавалер (Исках да я изненадам, да й кажа, че аз ще съм) Тя ми каза, че вече има кавалер и че е късно - да съм се бил сетил по-рано

Казах й, че ако ме обича истински ще обясни на "кавалера й" Какво недоразумение е станало, но тя отказа. Каза, че е поела обещание и трябвало да си удържи на думата, иначе щяла да се почувства кофти.

Хора, знам, че и аз също имам вина, но аз за нея съм правил адски много жертви. Ако аз бях на нейно място, въобще нямаше да се замисля. Кажете ми дали това не е показателно? Мисля си, че ще ме замени след време, при първата неудобна за нея ситуация, понеже живота понякога е гаден и ни поставя пред трудни изпитания...

Адски съм разочарован, понеже аз съм много отдаден и любвеобилен. Адски я обичам и вярвам в истинската любов...

Чудя се дали това е такава... Много гадно ми стана, много... Моля за помощ

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 5 месеца
hash: d74aeec6d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Кажи й истината, че си нямал пари и те е било срам и под мъжкото достойнство да й го кажеш и че сега имаш и можеш да си го позволиш. Кажи й, че я обичаш и би дал всичко за нея, но ако тя не те иска няма да й пречиш. После не й се обаждай, докато тя не ти звънне.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 8b2d31f1bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Аме постави се в нейните обувки Авторе. Момичето е поело обещание и не иска да излезе някаква кучка сега като се откаже от кавалера си. Ти Авторе трябва да се извиниш, не тя. Помисли си как се е почувствала когато си и отказъл да отидеш на бала и, и казваш че ти си разочарован? !? !? !

А и това е само един бал, за бога! Можеш да я вземеш сутринта от бала и да и честитиш и да се извиниш. Има за какво.

Освен това как може от сега да я обвиняваш какво щяла да направи в бъдеще?

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: f68e40c780
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Номер 1 е прав!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 62fa87a2f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Каква е тая сериозна приятелка бре пич, не мога да разбера, как така щом ти не можеш и тя веднага си намира друг, на това ако му викаш сериозна връзка малииии, здраве му кажи...

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 419fc8f413
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Много си прост!
Това е просто един бал. На конкретния въпрос-да показателно е! Имаш един отговорен човек до себе си, тъпак!

 
  ...


...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 06c23ebdba
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   A зaщо не си помислиш, че след кaто вече се е рaзбрaлa с кaвaлерa, който ще бъде, нaистинa е кофти дa го рaзкaрa сегa. Вероятно момчето също е похaрчило пaри зa подготовкaтa, нaли? ! Постaвяш я в много лошa позиция тaкa. Обясни и все пaк кaквa е билa причинaтa дa и кaжеш- не. Зaщото тя също може дa си мисли, че вероятно в бъдеще ей тaкa ще я зaрязвaш във вaжни зa нея моменти. Мисля, че е по- вaжно товa дa "изчистите ", зa дa не се съмнявa пък тя в твоятa подкрепa и въобще стaбилен човек до нея. Aз в подобнa ситуaция бих се зaмислилa, " тaкa ли ще е зa нaпред, нямa дa могa дa очaквaм дa е до мен и дa изживявaме зaедно вaжните зa мен нещa ".... и т. н. Не бъди егоист, изживявaш се почти кaто жертвa в случaя, но не си прaв. Не може дa очaквaш дa се съобрaзявa с твоето положение или състояние в моментa и дa се върти нa петa в посокaтa, която ти покaжеш.
Нямa нищо срaмно дa и кaжеш истинaтa. Дори по- добре, зaщото ще знaе, че откaзът ти не е бил от безрaзличие.
Не е, че не те обичa момичето, но след кaто вече си откaзaл и тя си е подготвилa вече всичко е гaдничко дa нaстоявaш дa "шкaртирa" кaвaлерa... още повече без дa знaе причинaтa зa откaзa ти. Излизa кaто... " щa ще дойдa, щa не, но кaквото и дa решa, ТИ ще се съобрaзиш с мен ". Хaйде, говори с момичето и умнaтa!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 346e6d6e2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Обича те, но просто е обещала.. няма как да се отметне! Отиди на бала и бъди до нея и направи деня и незабравим. Ако правиш сцени няма да се получи нищо добро. Макар и да не си кавалер, какво от това - ти си нейната половинка :)

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 301efd6288
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Подкрепям номер 1. Кажи и каквото е било - иначе момичето няма как да разбере правилно ситуацията и след глупостите, които си наговорил, за да прикриеш нещата, най-вероятно си мисли, че не държиш достатъчно на нея и поведението ти в момента е плод на прищявка. Не знае, дали пак няма да ти скимне да се откажеш да я придружиш... обясненията, които си и дал звучат наистина несериозно и сякаш прищевките ти са по-важни от нейния празник. Когато научи каква е наистина причината, ще може да разбере, защо си реагирал така. И наистина след като и обясниш се отдръпни и изчакай тя да те потърси първа..

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: ab7daf547d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   " че не ме кефят костюми и балове и че нз дали ще мога да отида и нз как ще издържа на циганията... " - на бал можеш да отидеш и спортно облечен, дори някои класове ще си направят бала по тениски и дънки, за да им е по удобно, а пари ще дарят за страдащи и болни деца. Наистина няма нужда от разточителства за една вечер, а и в модерни рокли и костюми, човек се чувство скован. Трябва да сте облечени като за дискотека. Не липсата на костюм са разочаровали момичето, а това, че си нарекъл бала й - "цигания". Как при такава ситуация, няма да си намери друг. Щом с такава лекота те е прежалила, значи не е имала никакви чувства към тебе, а само симпатии, които са като петна върху дреха, переш и изчезват. Подло е постъпила и девойката. Казала е, че като няма да бъдеш ти, тогава ще бъде сама на бала. Точно това е отключило душата ти и си променил решението, а когато си се отзовал на поканата й, тя вече е с друг. Сега е подло и на вторият да откаже, наистина, как ще се почувства той!? Сам си си оплел конците. Ако момичето много и искрено те обича, би обяснило на дубльора, че положението се е променило и, че ти ще я придружиш на бала. Нали към дубльора няма чувства, а той ще играе роля на статист, не би трябвало да се сърди. Ако трябва го компенсирайте с една вечеря в ресторант. той това щеше да получи и на бала, освен ако момичето не му е обещала и нещо друго!?

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 794d89c497
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Обясни и ситуацията и разкажи какво е било всъщност. Ти пак можеш да я изненадаш и да отидеш, но не искай от нея на всяка цена да се отказва от кавалера си. Защото според мен е права, представи си как би се почувствало другото момче, ако остане без дама в последния момент (може да развалите неговия бал). И ако мога да ти дам съвет за в бъдеще, просто бъде честен колкото и да боли. Ако момичето държи на теб ще разбере, нали това е смисъла на една връзка. Успех и късмет! :)

 
  ...

...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: cc38dec2e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Вие не можете ли без да обиждате момчето? Баси грубияните сте, честно!

до автора: не си постъпил по най-правилния начин, но някак си мисля, че си прав за това... Ако аз обичам някой безумно, въобще няма да ми пука за абсолютно нищо освен за него

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: c3dacdfa9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Според мен това е знак, че момичето е точно и лоялно. Няма значение дали си ти или Иван(примерно). Обещала е и си го спазва. Сигурен съм, че ще остане с теб. Изпуснал си си шанса да отидеш на бал, но не си изпуснал нея. Не се притеснявай.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 3cb5a7522c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   И как според теб да откаже при вече поет ангажимент, както някой каза по - горе момчето сигурно също се е подготвило, правят се и подредби за изпращането по двойки, кой кога да излезе, по ръст и т. н. Безотговорно е да се откаже, а ти че не си и казал истинската причина много си сгрешил. Аз на нейно място бих ти се обидила страшно много. Има все пак начин да пооправиш нещата - изненадай я на място с букета си, подаръка си или каквото е там, но след бала, заведи я на една вечеря например и си кажи всичко както си е било.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 6a36b764a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Слушай сега, ако искаш да отидеш ТИ с нея на бала, събери ги заедно с кавалера й и обясни каква е ситуацията - кое как си казал и направил. Не я карай тя да се прави на идиотка заради твоите грешки, ако трябва първо го обсъди с нея и после действай, но мисля, че това е достойния изход от такава ситуация.
М 36

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 673d79332d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Ако се извади случаят от контекста на връзката ви, съжалявам, но тя е права и то не за друго, а защото, както ти е казала, е поела ангажимент и е грубо да го отмени, особено при положение, че си мисли, че ти не си падаш по тези неща.

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: a3e02bae85
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Здравей! Попринцип никога не съм коментирала. Но никъде не спомена от колко време сте заедно. От части съм съгласна с останалите, но има едно НО. абе защо никой не се захвана за това, че тя първоначално е казала, че ще е сама и опа изведнъж има друг кавалер. Ок разбирам и девойката от части на тоя етап тва е много важно за нея плюс матури и т. н. и от части автора си е напълно прав да се съмнява, но ето това прикриване и оправдание не води до нищо добро. има и друг вариант пак да изненадаш девойката и тя просто да има двама кавалера. Забравих да попитаю автора този съмнителен кавалер какъв и е познаваш ли го. И друго ми навява мисълта може и да лъже, че има кавалер за да ти го върне един вид. Като цяло много варианти и само един е верен.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker