Има ли на този свят останало момче, което да цени такова крехко,наранено създание или вече съм слаба в очите на всички? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Има ли на този свят останало момче, което да цени такова крехко,наранено създание или вече съм слаба в очите на всички?
преди: 13 години, 10 месеца, прочетена 6348 пъти
Представете си колко пропаднах след като питам по форумите дали съществува някой, който да цени и харесва характера ми, някой, който да хареса душата ми...
Просто не мога.. чувствам се прекалено крехка за този свят, сякаш съм направена от кристал, а момчетата си ме подхвърлят..

Имам чувството, че никой не би ме оценил. Изключително чувствителна съм, срамежлива, искам да почувствам истински трепет, любовна искрица, топлинка, подкрепа, прегръдки, които искат да ме погълнат сякаш ТОЙ иска да ме просмуче във себе си, сякаш се е вкопчил и не иска да ме пусне от любов.

Иска ми се да си имам един сладък Ромео, който да идва вечер под прозореца ми (на първия етаж съм, обяснявам, за да не ви се стори страннo как ще стане) момче, което ще ми носи кърпичка, когато плача и ще ме прегърне,момче с което ще гледаме звездите и луната заедно, с което ще мечтаем..

Искам да си имам един герой, който щом чуе някой да подхвърля мръснишка реплика по мой адрес ще ме защити с цената на всичко, но не агресивно животински, а като истински джентълмен, кавалер и "принц"-някой с достойнство и удържан нрав. Някой, който да обича да се грижи за теб като за кристална ваза, а не да си те подхвърля, докато един ден не те счупи на малки парчинца.

Вече не вярвам, че съществуват такива момчета, което ме кара да се чувствам беззащитно, самотно момиче, сгушило се само във себе си, гледайки звездите сам самичка и мечтаеща да види падаща звезда, защото това е единствената й надежда за чудо... И не-това не е обява, а изповед на едно изстрадало и наранено 17 годишно момиче..

Нека тези, които не ценят такива признания и тези, които смятат да се подиграят с това, което чувствам просто да си замълчат. Достатъчно съм отблъсната от този студен свят, че и във сайт специално за подкрепа да бъда отритната заедно с моето самотно сърце.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 10 месеца
hash: 45ea0eeef0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мило момиче, да наистина не съществуват такива момчета.
Преодолей страха си и погледни света в очите. Не търси
Ромео. Намери си обикновено момче, което да те уважава.
Виж такива има!

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 1fe7ce1a27
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Светът вече не е това,което беше!Излез от романите,вдигни глава и намери момче,което те тара да се чувстваш добре.Ако има любов,той ще бъде за теб каквото искаш ти.Има една песен на Ленард Коен"Аз съм твоя мъж",чуй я,там става въпрос за...теб.

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 09d3cac976
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Има такива мъже.....Мога да го твърдя със сигурност, но сама трябва да ги познаеш. Но не збравяй !!!! Няма перфектни хора на този свят. Хората грешат. Прошка заслужават само тези, които осъзнават грешките си и имат воля да ги поправят. Още имаш доста да видиш и доста да чуеш.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 04e5ec51a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аман от сълзливи любовни истории! Писна ми да се натоварвам с хорските проблеми.

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 01f9449c89
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Номер 4, в началото на сайта пише следното: Ако не желаете да бъдете тук, имате възможност да напуснете веднага! Кликвайш върху "напуснете" и спираш да се натоварваш.

Авторката, естествено че има такива момчета. Но повечето момичета търсят съвсем друго, и младежите гледат да се нагодят според търсенето :))) Спокойно, ще намериш твоя човек, много ги има. Малка си още, потърпи.

Ale

 
  ...


...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 1fe7ce1a27
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Номер 4,има едно надписче горе-ако не искаш да бъдеш тук,веднага излез.Какво правиш тук?Това е сподели.нет,озъби се.нет е на друго място!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 7ea13bd28e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Вие пишете тези истории, с някаква цел, но мен ме притеснява, че всички се стурнват да помагат, без да преценят добре ... и всъщност истинската причина е, че си момиче, че си наранено момиче, и кой знае може да им огрее нещо .. направни илузии
а сега спрямо историята

мисля, че ти живееш в някойя приказка .. време е да се сабудиш и да видиш истинския свят,, и не, не е вярно .. има и такива момчет като теб, но се намират доста трудно, както и те намират такива момичета като теб ,,истината е, че не зная како човек би трябва да претърпее, за да се превърне в това, което в случая си ти в момента .. патило патило .. не всеки човек мечтае за това, което ти исписа в исторята ти, но не свички са еднаки .. та нали всеки човек търси в хората това, различно нещо, това, което ги допъллва взаймно .. а и да намериш ткова момче на такава възрастт .. той ще е или много рядък и ценен от теб "какъвто съм аз" или много претърпял от животта какво ли не .. макар, че съм само на 14 знам, че не всичко е такова, каквото изглежда .. всеки човек има свой личен живот, в своето сръце, което не всеки е готов да сподели с някого, или да поне няма с кого, ... живей си животта, иочаквай неочакваното, когато най-малко го очакваш ,, па дано намериш това, което търсиш в животта ;]

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: f3c7844a90
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Здравей :) Бих искала да си поговоря с теб, но по възможност не тук. Смятам, че това което ще ти кажа може да ти бъде много полезно. Ако си съгласна драсни ми един мейл на dream_soul@email.bg С радост ще ти помогна! Момиче

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 10eb8097d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Сигурен съм, че там някъде има едно момче за теб.Естествено не е принца на бял кон, защото те не съществуват.Но ще те третира, така, както ти искаш.
Мисля че всеобщия проблем на момичетата като теб е че попадате на красиви момчета с гаден характер.Водите се от външността и хлътвате, а пича се оказва крайно скапан.Не винаги най-лъскавите неща са най-качествени :) Ако усещаш на къде бия.
И защото историята ти ме заинтригува ще те поздравя с една песен - Leona Lewis - I See You.
Дано само не те засегне..


*Syndrome

 
  ... горе^
преди: 13 години, 10 месеца
hash: f479670a87
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Е,да, на всички ни се иска да живеем във филм и всичко да е идеално. За жалост, никой не е привилегирован в това отношение. Всеки е бил нараняван, повярвай, независимо по какъв начин. Трябва да го преживееш, просто нямаш друг избор. Времето лекува всичко, в това съм убедена, а другото, в което вярвам е, че има и добри хора, които биха оценили човека до себе си. Вярвай и ще намериш твоето момче :)

 
  ...

...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 40172a64b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   има такива момчета може би рядко се срещат но ги има в това съм 100% сигорен а колкото до номер 5 не всички гледат да се нагодят към това което се търси аз съм един от малцината които останах верни към себе си да знам че това означава да съм сам много дълго време но предпочитам това от колкото да изневеря на себеси до авторката ако имаш желание да поговориш с човек който би те разбрал и е като теб можеш да ми пишеш маила ми е nikolios@abv.bg

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: d28ae1d94e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Скъпа, точно такова едва ли ще намериш :) Нямаш право и да поискаш дори, в днешно време.. в държава като нашата, с нашия манталитет... с нашите добри, млади и нагласени млади момичета, с меко казано 'леко' поведение.. :D обяснявам ти нещата по най-простия начин, че иначе ще си стане ферман ;) Но сме 21 век - пазарна икономика.. горе - долу всичко е на тоя принцип :)

 
  ... горе^
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 865a8a8d56
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   От Авторката: Благодаря ви за прекрасните коментари и подкрепата... Наистина се убедих, след като препрочетох историята си заедно с вашите коментари, че изглежда сякаш търся перфектното момче, принц, красавец... Не наистина, не чакам и да срещна такъв, защото той не съществува, просто искам момчето да има някой от качествата присъщи на един принц, не да е такъв... Исках просто да покажа, че днешните момчета просто не се и доближават до такъв образ, нито са мили, нито гальовни, нито смели... Не желая любов и привързаност да ми се показва на сила, нито чрез пари, подаръци и материално..Искам духовна връзка с дадения човек, нещо на което днес момчетата са неспособни...Искам момче, което да заслужава да го ценя, а и то да цени мен...Което да ме приеме такава каквато съм...

Ще напиша отговор към всеки един от вас и ще продължавам към следващите, които ще добавят коментар..

Към номер 1: Благодаря за съвета, ще го имам в предвид, защото наистина може би най-важното е едно момче да те уважава и обича такава каквато си :)

Към номер 2:Благодаря много за съвета и за поздрава, Страшно съм ти признателна и имаш право :)

Към номер 3:Абсолютно съм съгласна, че няма перфектни момчета, но аз и не търся такъв... Вижте аз не търся перфектно момче, а търся "перфектно" отношение към мен... И под перфектно нямам предвид без грешки, защото те се прощават и аз бих ги простила, имам предвид да е на ниво, уважително и любящо! И все пак благодаря :)

Към номер 4: Номер 5 и 6 си го казаха :)

Към номер 5: Благодаря много :) И аз доскоро гледах да не се поддавам на емоции, защото съм "малка", но чувствата са си чувства и не можех да ги прикривам повече. А и като се има напредвид, че едно време на моите години са се създавали семейства... Помти на 18 съм, не случайно възрастта е посочена като граница, пълнолетие.. Дава ти вече и законно право да търсиш щастие и любов :)

Към номер 6: Благодаря, че ме подкрепи :)

Към номер 7: Благодаря за съвета, макар че си само на 14 виждам много истини в това, което казваш, макар и да съм несъгласна с други неща...Всеки има право на мнение и ценя твоето, защото е добронамерено =]

Към номер 8:Благодаря, ще те потърся

Към номер 9:Здравей, оценявам коментара ти, мисля, че си прав, но за едно грешиш. Аз далеч не съм ценяла красотата и вънщността най-много. Просто съм прекалено наивно и ранимо момиче и допуснах да ме залъгват и заблуждават. Винаги съм била лъгана или неоценена като човек...Както споменах търся и духовна връзка с дадения човек. Но за всичко останало си много прав, благодаря ти за коментара и още повече за поздрава с песента.Една от любимите ми е, мисля и че е ясно защо. Не ме засегна, напротив...Само ме накара да се усмихна :)

Към номер 10: Благодаря за коментара ти, но ти донякъде не разбра посланието ми и от какво по-точно се оплаквам. Дори съчувсвие не желая зат ова, че съм страдала, защото знам, че всеки е изстрадал нещо.. От друго ме болеше и това е отношението на днешните хора.. Тези, които нараняват нарочно, безхарактерните, безчувствените... Все пак благодаря :)

Към номер 11: Благодаря за коментара, ще поговорим

Към номер 12: Благодаря за коментара, права си, но единственото, което не примам от него е, че нямам право да искам това>..Разбрах какво искаш да кажеш с това, но звуми много ограничаващо..Всеки има право да мечтае, но не и да го изисква от даден човек :)

Благодря ви драги хора! Понеже видях интерес към историята си оставям е-майл, който създадох специално, Заради историята и заради това, че много хора не биха си дали техните, а биха искали да говорим..Не давам личен е-майл със цел анонимност, каквато е идеята на сайта. Ако се сближа с някого ще споделя реални кординати :)

Ето е-майл: puredreams@abv.bg

P.S Страшно ми харесаха поздравите с песни ... (bow) БЛАГОДАРЯ!

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 95ac208204
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Има! обаче тея момчета се чудят същото за момичета..

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: d28ae1d94e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   От номер 12: Момче съм (на 22), не момиче :) И това което исках да кажа - ти сама си го написала. Можеш да мечтаеш, но тая ти мечта сама осъзнаваш, че е нереална.. може би в някои редки случаи, в едно щастливо стечение на обстоятелствата... пожелавам ти да намериш точно каквото търсиш, защото много се различаваш от масата момичета в момента :)

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 865a8a8d56
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Авторката: здравейте отново :) Виждам, че няма много нови коментари, но ще ги уважа с отговор.

До номер 14: Е надявам се съдбата поне да ме срещне с такъв, защото явно се разминаваме :)

До номер 15: Съжалявам, че съм объркала пола ти, просто не се разбра от съобщението, а повечето отговарящи тук са от нежния пол.. Благодаря за пожеланието =]

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 72162a05b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Скъпа авторке; за да не се получават разнополови обърквания да се представя - момЧе на 23 години съм. стана ми интересна темата, както толкова много други тук, та реших и аз да ти драсна един ред:)

въведението ти наистина е като от приказка, но всички знаем че всяка приказка има доза истина в нея. живели сме по замъци и сламени колиби и е имало принцове на бели коне; мъже са се били за чест, за жена, а сега за пара... света се променя, но романтиката си е класика:) не е лошо да живееш в приказка, стига да го осъзнаваш и да виждаш цвета през мъглата на ежедневието ни.

"днешните момчета просто не се и доближават до такъв образ, нито са мили, нито гальовни, нито смели... Не желая любов и привързаност да ми се показва на сила, нито чрез пари, подаръци и материално..Искам духовна връзка с дадения човек, нещо на което днес момчетата са неспособни...Искам момче, което да заслужава да го ценя, а и то да цени мен..."

това не е вярно! ти съдиш най вероятно по един или двама на които си обърнала внимание а те са те игнорирали или по лошо. лъжеш себе си, но по лошото е че се забиваш и оправдаваш със заблудите си. аз - съдя по себе си, и ти казвам че има момчета които все още гледат звездите все едно ги виждат за първи път; мили са; радват се на малките неща; могат да обичат истински без да ти се качват напълно на главата и да подадат рамо за опора в труден момент. но, гладна мечка хоро не играе... човек трябва да е рядко наивен, клонящ към глупост, за да се държи така с човек който просто не хае. затова - преди да искаш се научи и да даваш. аз бях навремето един такъв 'принц' самовъзгласил се и си носих едно момиченце на ръцете; а какво се случи? тя ми изневери и ме заряза сам да си ближа раните. някой по горе каза че хората се нагаждали по пазарната икономика (или нещо такова). има ги и тези, те са най опасни защото ти продават една повърхностна стока а като захапеш отвътре няма никой...

с една дума - не слагай всички под общ знаменател. не може 'всички момчета... момчетата'; хора всякакви, свят широк. ще се намери и за теб някое момченце хубаво, и ще се вземете, и дечица ще си народите и така... живота е хував:)

< . . . >

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 9d80a0be37
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Мацка, не е проблема в света наоколо, а в неадекватните ти очаквания за него... Не знам на какво са базирани - явно нещо в обкръжението, начина ти на живот и т.н. са те откъснали тотално от реалността и по някаква причина имаш грешна представа за това какво си и какво трябва да бъдеш. Предложение от личен опит, което ми е помагало с подобен проблем - можеш да почнеш да спортуваш с цел да се доближиш малко до потта и мръсотията, която в действителност е живота, лека полека ще имаш смелост и за други неща. Всичко хубаво ти желая!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 865a8a8d56
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Авторката: Здравейте отново!

Към номер 17: Само да кажа, че аз съм се научила да давам и постоянно го правех, там ми беше проблема..Давах прекалено много на всеки, който беше по завиден играч... Бях много наивна и наивността ми обгръщаше дадения измамник с любов...Дадох прекалелно много и питам дали има такива момчета именно, за да знам заслужава ли си да търся, за да давам или никой не заслужава вече... Явно, че има, но къде се крият..???Защо всички покрай, които мина са такива нищожества и само те обърсяват с поглед... Къде са добрите момчета.. Ще кажете, че съм сляпа и те се спотайват, но аз буквално нямам момче в моето училище примерно, което да е свясно, няма такова, не че не го забелязвам, то прооосто няма... Това е само от училище, в обкръжаващата ми среда съм само около мухльовци и дори ме е било страх да изляза сама от блока, заради мръсниците около него... Момчетата ПОВЕЧЕТО,не слагам всички , са секс-мавияци, които само в такава форма те виждат, като такава играчка иии предимно така се отнасят и към мен, което ме отвръщава... Дори без грим, с анцунг да изляза, те пак са там... Затова търся момче, което не е мекушаво, а е смело, та поне да може да ме пази, но да не е и побойник... Не го приемайте като даден списък с изисквания, просто се вгледайте в смисъла и ще разберете колко малко, но значимо нещо искам...

До номер 18: Чух го доста пъти вече, а ти явно не си ми прочел/а коментарите отдолу и разясненията..Както и да е...Искам да кажа и че мнооого ме обижда факта, че ме взимате за претенциозна кукла,която само иска, не знае как да дава и не знае какво е труд... Явно човек не може да сподели историята си, ако не направи бърз преглед на личността си, защото съветите се базират на впечатления за човека...Не съм такава каквато ме описвате.. Уморих се да го повтарям

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 72162a05b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Здравей пак авторке.

не ме разбирай погрешно - една връзка не е бизнес сделка в която и двете страни се задължават да 'дават'. това че един 'дава' не го прави автоматично по-добрия и по-онеправдания... една истинска връзка се крепи на много повече от това кой на кого ще купи дребни ненужни дрънкулки и ще държи вратата или ще носи куфарите.... аз споменах за моя случай, когато си третирах приятелката като едно малко съкровище, чак с майка ми се изпокарах напълно и с най добрия ми приятел заради нея, а тя заради такива неща си ме и заряза. да е жива и здрава. по твойте критерии аз съм 'давал', и сега го правя, но си го правя за себе си; просто обичам да виждам радостта в очите на другия и се дразня когато някой го прави само за да отчете полезна дейност.

'буквално нямаш момче в даскалото...'. сега, опитвам се да съм ти в положението, но ти само се закопаваш! да не си ги обходила всичките момчетии по това даскало? ако си... ужас, давай да бягам. ако не си, а само така си говориш значи нещо трябва да се приземиш малко. и аз познавам такива момичета които от един поглед си правят изводи за до края на живота, и повярвай ми - те до тогава ще си се блъскат в главите. то от тези приказки излезна че си нещо като майка Тереза в средата на Факултето... имаш окови някакви които те спират и ограничават, но тези окови са в главата ти... и аз съм бил в училище, и то в много училища, включително само мъжко и много добре знам че има достатъчно момчета които се доближават до списъка ти с качества. струва ми се че едно не разбираш - позата. всеки си избира някаква поза сред хора и се представя с нея. за да видиш някой наистина трябва да се научиш да гледаш през тези маски или да накараш човека да я свали.

това става дълго и предълго... не е за тук ми се струва. но се надявам малко да съм ти помогнал :)

< . . . >

 
  ...

...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 865a8a8d56
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   От авторката:

Към номер 20 и всички останали:Не съм ги обходила всичките, но просто се познавам с тях... С по-малките не се познавам, но с "по-големите" да... Участвам във страшно много проекти, пътувам и така се запознавам... Имам един випуск над мен и познавам всички или поне 70-80 процента от него, а другите просто ги знам какви са , Защото съм имала възможност за контакт, но съм го прекратила..Не че другите 70-80 процента са по-свестни, но с тях ми се налага да работя в екип.. И не се опитвам да се изградя като майка Тереза, усещам неразбирането и не можеш просто да уловиш и да схванеш какво имам в предвид, правиш си и грешни представи за мен! За пръв път аз се разочаровах от spodeli.net защото не ми помогна, а само бях упрекната в някой неща, които не се и доближават до това, което съм аз.. И може и да ти иглежда, че съм самоуверена и се мисля за повече от другите, но това не е така..Просто си знам цената, знам,че винаги съм била добра с другите и там ми бе проблема..А тук исках да изкажа колко съм наранена, а по ирония на съдбата аз излезнах самоуверена принцеса, егоистка, фантазьорка.. Никой тук не ме познава и не знае колко много съм направила и за колко много хора, за да ми обяснява и втълпява каква съм..Аз поисках съвет, не анализ,защото си се познавам много по-добре отколкото всеки тук, логично е..

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 6267502813
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Аз съм нещо подобно, само частта със защитаването при мен е малко по-различна. Ако някой те обиди аз те защитавам, а ако нападне пак защитавам, но не агрсивно. Първо предупреждавам няколко пъти и ако нападателя не приеме предупрежденията на сериозно ще има последици ( почти винаги нося нож в себе си за самозащита ).

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 4b3e983447
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Преди дни видях едно момиче, чакаше на бара на едно заведение, беше моето идеално момиче, невинна, красива, нежна... гледаше морето, замислена, но не знаеше, че аз чета всичко в очите й, а там пишеше... беше твоята невинна изповед.

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: c249f69795
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Аз съм кавалер, обаче затова всички момичета ми се качват на главата.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 535d15896c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   Слушай скъпа, и аз имах такива терзания и даже сега имам доста смешни такива. Гледала съм доста романтични филми, изчела съм доста розови книжлета, докато установя, че истината не е такава. Тя е още по-хубава.

Виж, още си малка ( без да ми се сърдиш) когато си го писала си била на 17 сега сигурно си на 18 и мислиш, че вече трябва да имаш на 100 % гадже, да ти подарява роза всеки ден и прочие, прочие захарлък. А искаш ли го? Това се замисли.

Искаш още преди да си видяла истинската страна на живота да бъдеш прикована (макар, че не е задължително) но всеки жест, си иска отплата. Виждаш ли, когато аз бях на 15 приятелките ми ходеха по срещи... и аз ходех, но от скука и за да им угодя. Нещо не ме изкефи. Хлапета, които се кискат като дебили, не са ми по вкуса.

Затова се захванах с различни кръжоци и спорт. Много спорт. Яко спорт. Е не съм станала култористка, но наистина всеки ден се събуждах и лягах с мисълта за моя спорт. Като пристрастена. Нещата се развиха така- на 15 аз започнах да спортувам, приятелките ми да имат гаджета.

На 16 вече имах значително количество награди от различни мероприятия, състезания и олипиади - руски, български, математика.
На 17 приятелките ми ходеха като луди подискотеки, напиваха се като смокове и ги чукаха в тоалетните. Аз се кефех на първи места и медали. Естествено искаше ми се да имам гадже, но радоста от другите успехи притъпяваше това желание.

На 18 аз заминах на световно първенство в чужбина, а една приятелка роди, друга беше бременна. Трета направи много тежък аборт, от простотия. Така че разбери какво искаш от живота. Аз станах на 20 не съм умряла от факта че до 20тата си годишнина бях девствена. Просто изчаках, защото покрай спорта се сблъсках с много момчета и мъже- истински, такива каквито ти търсиш. То не бяха мускули, то не беше тестостерон.

Но в тези хора не виждах бъдеще, и смисъл. Сега имам това което искам - мъж, истински, който ми се кефи и аз му се кефя.

И въпреки цялото това безсмислено излияние ето го накрая моя съвет - реши какво искаш - истината или розов сериал. Реална тръпка или "Здрач" .когато го решиш ще го намериш. ще го видиш и ще го познаеш :) успехии :):):)

 
  ...

...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: db38dd7812
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   И аз търся моята Жулиета, ама на...

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 1c7968d36c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   Има такива момчета. И някои от тях, също са самички и просто са обидени за това че момичетата (свестните) не им обръщат внимание. Всички обръщат внимание на ония, несериозните момчета.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 979031d421
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Здравей. Найстина е жалко какъв е станъл света и хората в него. От прочетените коментари съм съгласен с почти всички. Но миличка живота е гаден и трява да се борим спокойно ще намериш твоята половинка има време. За протокола момче съм. Пиши ако искаш да обсъдим по обстойно темата ще ми е интересно

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 63deecd4c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   Мила авторке,
Очарована съм от написаното от теб.. наистина ме разчувства и истината е и, че аз се чувствам по абсолютно същия начин. Ти ми се струваш едно много мило, дружелюбно и уникално момиче. Много ми допада начина ти на мислене, наистина от много време искам да си поговоря с някого, който е толкова мил и разбиращ. Ще ти пиша на този имейл:
puredreams@abv. bg
Моля те, проверявай го за съобщения от мен. Наистина бих искала да си поговорим и да ти разкажа моята история. Не съм убедена, че другите биха ме разбрали.. :)

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 0dd869bf59
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   На 17 години ти е рано да се отказваш от надеждите. Вярвай, че твоя принц е някъде там и дори можеш да си представяш, че го викаш със силата на мисълта си. Бъди настоятелна и дано успееш! Но пак казвам - още ти е рано да вдигаш белия флаг. Аз мислех да го направя на 24 години, но реших да дам още време на "идеалната" жена да се появи.

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: a659e5606a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

33.   Хей аз съм перфектен

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: b15b0005d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   33 факта, че казваш това с такава лекота, показва точно обратното.
Лола

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 8cb7ef1a1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

36.   Всяко стадо има свите мърши. Всяка градина има своите красиви цветя, които трябва да отглеждаме с любов. Свестни има също както има и много боклуци. Останал съм с впечатление, че голяма част от българките оплюват бългаските мъже наричайки ги - селяне, боклуци и тн. Не сме всички такива. Всеки човек е индивидуална личност и трябва да се стреми да бъде такава. Позволиш ли на масата, чийто манталитет е продиктуван и се контролира главно от криворазбраната цивилизация, от която ние взехме гловно простотията и утайката да контролира съзнанието ти и действията ти, тогава ти самата се сливаш с тях- утайката.
В живота успявят наглите и тежкарите - без значение дали говорим за мъже или жени. Всеки от нас се стреми малко или много се възхещава на проспериращи и отворени личности и търси такава за себе си. Скромността не винаги е добродотел - тя затваря хората. Те намират утеха в собствения си свят, където са защитени от всичко, което не са или ги плаши вместо да се изправят срещу проблема в характера си и да го решат.
Ако искаш да се харесваш на околните, първо започни сама да се цениш, така че и другите да забележат. Човек е това, което успее да убеди околните, че е и те повярват. Тогава сам човек заживява в този привлекателен и успял образ испълнен с увереност и самауважение, радващ и създаващ респект.
Пожелавам ти да си на подиума на успеха в обществото, а не на резервната скамейка недоволна от личния си живот. Свестни момичета не се намират лесно и едвали някой Ромео с чисто сърце и мозък ценящ добрите ти качества няма да ти подаде ръка скоро и да бъдеш щастлива. Два пъти мери един път режи отколкото да се впъскаш в леки авантюри.

Красимир

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: d1cbb32e3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

37.   Спокойно момиче, имаш твой си вътрешен свят, който е далеч по съвършен от този, в който живеем. Това е като нож с две остриета, има си плюсове и минуси. Плюс е, че се запазваш като добър и романтичен човек. Мунуса е очевиден. Не живееш в реалността такава каквато е. Страдаш и си лесно ранима от хората около теб, допускаш надълбоко в теб, но забравяш - реалността не е точно така красива. Пълно е със завист, лошотия и себичност.

Знам, че не ти се иска да живееш в такъв свят, но няма начин. Мисля, че с времето, ще ти мине. Познавах поне няколко момичета през живота ми, които бяха като теб, някои дори много повече. Сега са вече много по различни. Няма и помен от онези хора, които бяха. Даже минават по себичност и лошотия доста хора.

Така, че според мен и при теб е въпрос на време да се промениш. Отчаянието и примиряването е първата крачка, към твоята промяна. Въпреки всичко опитай се да запазиш една част от това в себе си. Видях през живота ми достатъчно добри и романтични момичеата, които сега са доста голями кучки. Успех!

К.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 1737d8dea5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

38.   УАУ! Цял живот съм търсил точно такова момиче... цял живот съм мечтал за точно такова момиче и сега точно, когато научих, че има такова не мога дори да ТЕ намеря.

0.01% сигурно е шанса да те открия 4 години по - късно, но ще следя темата и ще чакам да ми пишеш :(

- ThatBOY -

 
  ...

...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 8497c2e063
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

39.   Има още едно, но е скрито в тълпата и никой не го оценява...
Едно момиче на 20 г.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: fabea08c33
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

40.   Едно момиче на 20г. - Не се крий, защото искам да те открия. Знам, че си истинска. Постни някоя песен за връзка с теб... :) Не се крий. :)

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: fabea08c33
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

41.   Аз съм номер 40, Едно момиче на 20г. - От къде си??? :))

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 8ea357f81e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

42.   Здравей момиче,аз съм в същия случай и бих те разбрал по-добре от всеки,до скоро имах приятелка правех всичко за нея,без значение какво би ми коствало,без значение от нищо..всичко правех за нея,да и е добре да е щастлива с мен,а скоро ми казва да се срещнем и ме зарязва с репликата "Еми така се чувствам ти не си виновен,просто не знам ей така от нищото ПУФ,и готово,ще си намериш друга",а знаех,че не е такава..аз си търся момиче като теб..аз също съм супер срамежлив и доста чувствителен,и характера ми е доста необичаен,не като обикновените момченца и т.н. Жалко,че темата е от преди няколко години :/

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 6e85776684
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

43.   Зачетох историята ти и ми стана много интересно.. Откри ли момчето за теб? След толкова търсене намери ли човек, който да те обича и цени такава, каквато си?
Много ще се радвам, ако видиш колко коментари очакват отговори от теб, но, едва ли.. В момента сигурно си се сгушила в твоят принц и не се сещаш за сайта, в който изля душата си!
Не се променяй момиче! Бъди себе си, и правилният човек ще те намери, ако вече не го е направил.. :))
Момиче на 14 :)

 
  ...

...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: ffa4318897
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

44.   За Авторката относно това което написа от части аз съм такъв момче на 19г.съм и също съм много срамежлив и аз като теб търся момиче което да погледне вътре в мен да забележи чуствата ми и да одговори на тях но засега нямам успех.
Ако искаш да се запознаем.Оставям Email за връзка: aleksandarslavchev.as@gmail.com

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker