Какво да правя ??? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120496)
 Любов и изневяра (29536)
 Секс и интимност (14293)
 Тинейджърски (21841)
 Семейство (6421)
 Здраве (9544)
 Спорт и красота (4684)
 На работното място (3125)
 Образование (7269)
 В чужбина (1640)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1729)
 Други (18349)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Какво да правя ???
преди: 13 години, 9 месеца, прочетена 3072 пъти
Здравейте,

Сигурно ви е писнало да четете едно и също всеки ден, но да ви кажа няма как иначе да споделя какво ми се случи анонимно. Съвсем наскоро имах връзка с едно момиче, но поради стеклите се обстоятелства прекъснахме нашата връзка, която не беше много дълга. Проблемът е там, че аз доста съм хлътнал по нея, че даже си я обичам.
Интересното е, че не сме се карали и изобщо не сме се нагрубявали, тъкмо напротив....имахме много хубави моменти заедно и в сексуално отношение всичко вървеше
и нямахме проблеми от такова естество. Но точно в този период имах доста проблеми, които ми тежаха включително и годишнина от смъртта на баща ми. Точно в този момент обаче тя също започна да негодува защото според нея съм я задушавал, а винаги тя желаеше да бъда при нея ....никога не съм натрапвал присъствието си. Някак си търсех подкрепа от нея както и аз съм давал своята ако е имало нужда. Знаете, че когато двама са заедно е неписано правило да се подкрепят и да си помагат с каквото могат.

Тя е доста пестелива откъм думи и необича да споделя много, въпреки че ми е споделяла много неща. Обича да бъде самостоятелна и да си има лично пространство и аз винаги съм уважавал това и съм казвал когато има нужда да е сама да си казва без да се притеснява от мен. По принцип когато се запознахме беше доста объркана и доста неща тежаха и на нея и аз разбирам това. Дори се колебаеше....имаше доста обожатели, но в крайна сметка дойде при мен. Отнасял съм се с нея винаги добре и съм се старал да давам всичко от себе си без да съжалявам за нито един момент. Обикновенно тези услия водеха до радост и щастие и за двама ни.
Тя не обича да изразява чувствата си с думи, а според нея с дела. Не съм сигурен дали мога да вярвам на това . И двамата правехме неща един за друг, които никога не сме правили за други. Явно и между двама ни имаше искра, която запали доста силен огън.

Ето как завърши всичко :
- Една сутрин бях в малко лошо настроение поради горепосочените проблеми и и споделих за това и тя си помисли , че тя е причината и аз й обясних, за какво става на въпрос и тя продължи да повтаря, че тя е причината. И накрая й казах , че и нейното лошо настроение също влияе по някакъв начин и тя ми се обиди (малко детинштини, но се случва). И тогава се започна....попитах я дали ще ми се обади и тя повтаряше - Не знам...Не знам ! После изпратих цветя в офиса където работи и ми благодари за тях, но все пак повтаряше ,че не знае дали ще ми се обади. Все още не бяхме скъсали. След цял мъчителен ден вече към 22:00 и звъннах ..не ми вдигна , но ми писа по скайп. По късно отидох до тях за да се разберем , но разговора започна зле и чух някои думи, които ме огорчиха и накрая на фона на всички други глупости се поддадох на спонтанна емоция и й каза , че късаме (не го мислех наистина..просто се афектирах и ми стана обидно). Направих грешка , че не помислих преди това, но все пак не съм го мислел сериозно. Естествено още на същата вечер се опитах да оправя нещата както и в следващите няколко дни. Признах си грешката , но тя ми каза , че нещо се преобърнало в нея и вече не било същото.....

- Аз лично не мога да повярвам, че човек може да преобърне чувствата си за 24 часа просто ей така заради една дума. При това нищо друго сериозно не е станало. Някой път хората си казват нещо очи в очи и после съжаляват. Но когато двама търсят мост по между си , винаги ще го намерят.

Сега вече почти месец не сме заедно, но ве още поддържаме контакт по интернет. Когато аз не я търся, тя ме търси или обратното. Много пъти ме блокира или ми изтрива контакта от листата, но накрая пак ме добавя. Виждали сме се 3 пъти от тогава и сме избягвали темата. Отговорът й е не. Не иска да ми даде втори шанс въпреки, че съм показал, че имам чувства към нея, а и тя има или поне е имала такива към мен. Колкото и да се опитваше да ги скрие аз ги виждах.

Днес все още страдам за това.....особенно когато оставам сам. Излизам доста, но не съм същия. Имал съм такива моменти и преди, но ги преживявах винаги. Сега обаче е по-различно. Даже и вочите на моите приятели съм станал прекалено мекушав и не ми отивало да съм така.

И най лошото нещо, е че мои приятели са се намесили и са й казали , че ако някога е имала чувства към мен е щяла да намери начин да се разберем независимо какво сме си казали, при което тя се разплакала. Естествено всичко е станало без мое знание. Смятам че е нагло да молиш някой за помощ по този начин. Това са лични отношения между нас самите. Винаги съм уважавал този факт. Уважавам и нея.

Сега продължава играта на котка и мишка и разговорите са много лаконични. Засег ас нея все още сме приятели, но не сме се виждали нито един път от тогава на саме.

Кажете какво мислите. Как да процедирам ? Дали да прекъсна всякакъв контакт с нея или да продължим да бъдем приятели (тежи ми , но в момента нищо не може да се направи, а и съм обещал).

Искам да се съберем с нея дори и да не е веднага, но вече съм изгубил всякакви надежди и желание да говоря за това с хората.

Нека чуя вашия коментар....
Ако искате и други подробностти мога да напиша, но е прекалено дълго.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 9 месеца
hash: 369264b60a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Момичето се е изморило да бъде по-силното в тази връзка.Ти си травмиран от смъртта на баща си.Търсиш емоционална подкрепа от нея,но тя не обича да показва чувствата си и ти си го приел кото липса на емоция.Не насилвай нещата,остави я да помисли по-добре ли е да се разделите,или да си дадете шанс.Нe я притискай с въпроси,може би и трябва време.Стига с този скайп!Не сме киборги!За тези отношения трябва личен контакт и топлина!

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: d659589b55
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Сигурен съм в това, което си написал/а. Има и такива моменти. И аз не съм бил такъв винаги. А за по-силно или по-слабо не мога да говоря. Не се е налагало да тестваме силините и слабите си страни чак толкова досега. В повечето време имаше усмивки и спокойствие, нежност и т.н.

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 38935f8eb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   ВЪРОСЪТ МИ към автора е: с каква дума си я обидил ,че и досега не иска да ти даде втори шанс?Благодаря

 
  ... горе^
преди: 13 години, 8 месеца
hash: d659589b55
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Бях огорчен и реагирах малко остро. Казах й :
- Като съм такова чудовище, нека скъсаме за да не ти причинявам толкова болка и дискомфорт. Това беше всичко.
Още на същия ден се усетих, че съм постъпил глупаво. И й обясних какво ме е накарало да го направя и поисках прошка. Но така и не получих такава. Няма и да получа сигурно. Не знам как мислите вие........, но за мен си заслужаваше да си дадем втори шанс.

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 38935f8eb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   До автора:Тези твои реплики не са болка за умиране.
Има и по-страшни думи ....
Дали те е обичала някога ???
росирос №3

 
  ...


...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: d659589b55
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Не е..... Вече е с друг :) Друго момче, което познавам :) Съмненията ми се оказаха правилни. Всичко, което съм правил за нея е било напразно и безсмислено. Постъпил съм наивно, а вътешно в себе си усещах, че нещо не е много наред. Също усещах фалшивата усмивка и как всички нейни думи са на вятъра. Не става въпрос дали ме е обичала, поне да ме е харесвала, пак щяхме да намерим начин да се разберем. Благодаря на всички ви за мненията. Сега вече знам цялата история. Съмнявах се, че наистина съм я наранил, но всъщност не е било така :) Просто сем си търсили новото "клонче", за което да се хванем. Яд ме е само, че нямаше достатъчно финес да ми обясни, че иска само сексуално преживяване без ангажименти, а ме накара да мисля съвсем друго. Както и да е "Видьов ден" идва.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 71a244325e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   много интелигентно звучиш и наистина малко се смущавам от всички примери около мен. Оказва се, че хбавите яълки не само биват изядени от прасетата, ами след това и изплюти..

преживях пообна болна любов преди година и още ми тежи, заради лошото отношение, обидно ми е. Дано като един мъж, се окажеш по-силен и го преживееш бързо :)
Успех

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: d659589b55
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Авторът:

Да.....понякога е лошо как постъпваме един с друг. Разум проявяваме след, като стане нещо лошо. Все се чудя, не може ли един път двама души да комуникират, като големи хора без да се налага да се измъчват допълнително или да си създават излишно напражение. Много е глупаво така. На всеки човек се случва да избухне понякога. Лошото е, като не срещаш разбиране или као не пеоявяваш такова. Сега след цялата тази кашичка единия ще го боли, а другия си гледа кефа. Познато нали.....?! :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker