Заслужих ли го ?! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Заслужих ли го ?!
преди: 13 години, 10 месеца, прочетена 3338 пъти
Така,пиша това защото съм много наранен и испитвам страшна болка.Не,не сум паднал от масата докато танцувам дърво пиян.Просто историята е следната

срещат ни с едно момиче,аз я харесвам тя ме харесва.Ставаме гаджета след 1седмица.Мислех си че няма да трае дълго че няма да има чувства, но уви, любовта ме пребаа пак.Влюбих се и то много тя ме заобикна макар да имаше силни чувства към ендо момче.

Прекарвахме си страхотно,аз почнах ден за ден да ставам все по привъзан към нея,давах и свобода не я ревнувах подкрепях я винаги когато трябваше.Естествено и аз правех грешки да ги наречем от наивност.

Минаха няколко дни тя ме излъга и се целува с това момче кадето обичаше преди мен (да отбележа че казваше че ме обича и го показваше)Така аз и казах че ще и проста това нещо макара да ме заболя много.Мина и този период,почнахме веъзката си щастливо тя ми го е казвала много пъти колко е щастлива с мене колко ме обича.А аз продължавах да си давам всички чувства защото знам че я обичам и че не мисли като повечето на неината възраст(15тя,аз18)

един ден след една седмица мое тосъствие при което сме си говорили по телефона и пак ми е казвала колко и липсвам и че ме обича аз се прибирам.Почвам да я прегруъщам целувам бях на върха на щастието,
Тя ми се зарадва но не показа нищо повече.В следствие на няколко дена тя се държи изнервено и дръпнато.Един ден идвам при нея и тя ми каззва че все осще има чъвства ктм мене и ме обича но нямало тръпка и и било безразлично.Това ми беше като нож в гърба,почувствах как всичко се срива,цялата човечност кадето имах в мен всичко мило и добро,остана ми само обичта към нея.Опитвах се да разбера защо така прави защот ме наранява така,неможах.

От два дена се чувствам като болен.Не съм и звънял не съм я търсил.Испитвам огромна нужда да я чуя да си поговора с нея да и кажа пак че я обичам искам пак да я прегърна и да я целуна.Тя за мен е цялото щастие което имам.Тя го знае това.Много пъти съм го показвал колко я обичам и колко много значи за мене,хиляди пъти съм демонстрирал че я уважавам и ценя.Не съм искал много в заманя само да знам истината каквото и кадети и да става.
Порпинцип не се допирам до хорските мнениа
не се интересувам от тях
но сега съм наранен до такава степен че искам да видя няколко мнениа.

Казах и да не ме търси докато не е готова да ми каже окончателно дали ме обича и иска да е с мене въпреки всичко.В моя зашита ше кажа че гледам да съм духовит грижа се за тялото си подържам се всеки ден се опитвам да преоткривам нови неща,винаги гледам да съм дъховит.Казах и че ако е готова да продължи да е с мен ше пренебрегна за последен път цялата тази болка
и ще я приема.Ако не ще гледам на пред с болка в сърцето докато не я изчакам да порасне и и да се надявам да осъзнае какво ми е причинила и дали наистина го заслужавам,дали при положение че ме обича и няма тръпка трябва да си тръгне от мене.Наистина малка е но много пъти ми е казвала че харесва сериозните връзки,обича да е с мене, не вярвам толкова бързо да изчезне тръпката за няколко дена искам да видя мнениа за историата а не съвет
Благодаря ви
П.п
от 3 дена вече не знам какво става с нея а искам да я вида искам да знам какво става.Събрал съм огромна доза инат и ще чакам тя да ме потърси.Мисля че не е демоде да ходиш със един човек дълго време,без значение годините,мисля че когато казваш че обичаш някого няма да си склонен да му причиниш такава болка.
Вярно има много момичета на тоя проклет свят,но просто едно ще е момичето в което ще си остана така влюбен и това ще е тя.
2П.п
Говорили сме на тема че когато порасне тя и аз ще се срешнем и ще видим кои как е преуспял и дали има чувства и ще зажвеем заедно.
3П.п
Преди тази връзка имах още една любов но за нея не ми се разказва да не кажете че ми е първа лубов тва онова нормално е и тнт.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 10 месеца
hash: bd6d473049
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   На мен ми се случва същото самоче "моето" момиче просто не иска да сме заедно не заради друг, а просто не иска тя е на 14 аз на 18 и сме си говорили за това "като порасне да сме заедно"
обаче мисля, че като порасне няма да иска въобще да сме заедно и всичко което сме си говорили излиза се1 само аз съм мечтаел за двама ни с нея Но щом е решила нещо ако не иска да сте заедно си безсилен както и аз...

""Ако не ще гледам на пред с болка в сърцето докато не я изчакам да порасне и и да се надявам да осъзнае какво ми е причинила и дали наистина го заслужавам""

и аз си мислих да направя това, сигорно знаеш ,че много неща ще се променят за това време НО.. има вероятност да разбере, че с теб може да има бъдеще, а с другия не и след време да поиска пак да сте заедно
Успех..

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 48d8cb0c81
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не може да чакаш вярност и любов до гроб от 15 годишно момиче.

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: a01d67990c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   МОМЧЕ, С ТОЗИ РЕЧНИК И НАЧИН......
НА ИЗРАЗЯВАНЕ,,НЕ БИХ СЕ се захванала с теб.
ЯВНО.... младото поколение ...НА нищо не ви е НАУЧИЛА "Образователната с-ма" ...
В същото време и родителското тяло ...
МЛАД СИ НЕ СЕ КАХЪРИ,Живота е пред тебе....
КАКТО Казваме ние по-големите .......
ДА ви имам проблемите......
ДОБРОНАМЕРЕНА

 
  ... горе^
преди: 13 години, 10 месеца
hash: e232691114
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Наистина е добре, че си й дал време да помисли. Не я търси. Казал си й каквото трябва, нека тя реши какво иска оттук нататък. Времето работи в твоя полза. Ако тя наистина има чувства към теб, но е объркана заради чувствата си към другото момче, много скоро ще й залипсват приятните моменти, които сте имали заедно и ще поиска да си ги върне. Но ако не те потърси, значи без теб й е по-добре. Дали е била искрена или се е самозаблуждавала, като ти е казвала, че те обича, не зная, но без причина тръпката не изчезва за ден-два, ако я е имало. Може би нещо е станало при нея, но тя не иска да сподели, защото може да те нарани.
А ти не прощавай до безкрайност. Така обезценяваш чувствата си.

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: f6fd0f8a6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   е ми ходи я разбери приятните моменти и липсват вече каза ми го каза ми че ме обича но си е намерила друг и незнае причината за да не се върне при мен.?!?!?!?!
Разбери ги тея жени.
Още я обичам междо другото!:D

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker